Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 50821 - 50840 Napsat příspěvek
nebo tenhle?:D
613972
nebo [link="http://www.divinecaroline.com/sites/divinecaroline.com/files/styles/story_detail_enlarge/public/justin_chatwin.jpg"]tenhle[/link]?*:D*
0 0
reagovat
Sorry Vincent, ale ja tam vidim link:D
613971
Sorry Vincent, ale ja tam vidim [link="http://www.topzine.cz/wp-content/uploads/2009/12/pink-buscemi.jpg"]link[/link]*:D*
0 0
reagovat

Vincent

Kolik tě ta operace stála? :D
613970
Kolik tě ta operace stála? *:D*
Vincent
0 0
reagovat

Vincent

Sorry, ale ty seš úplně jasnej... :D

Kříženec mezi link a link

Pecka :D
613969
Sorry, ale ty seš úplně jasnej... *:D* Kříženec mezi http://img.poptower.com/pic-83669/dominic-monaghan.jpg?d=1024 a http://31.media.tumblr.com/3afef33c166977d0e7b8644f7f29ca80/tumblr_mkewh2eq2w1s5cj0co1_500.jpg Pecka *:D*
Vincent
0 0
reagovat
Pussies :)

Tak ja zacnu ha! - Let the games begin :)
613967
Pussies :) Tak ja zacnu ha! - [link="https://scontent-a-mia.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1.0-9/1975087_10153839108615618_482815948_n.jpg"]Let the games begin[/link] *:)*
0 0
reagovat
8)
613966
*8)*
0 0
reagovat
Jasně Kutchi. :D
613965
Jasně Kutchi. *:D*
0 0
reagovat
Budeme muset uspořádat ten sraz v Praze... 8)
613964
Budeme muset uspořádat ten sraz v Praze... *8)*
0 0
reagovat
tak tak
613963
tak tak
0 0
reagovat
Na to jsem moc hnusnej a jelikož vy jste na tom všichni většinou podobně, nemám zájem se na tomhle moc podílet jakkoliv. :D
613962
Na to jsem moc hnusnej a jelikož vy jste na tom všichni většinou podobně, nemám zájem se na tomhle moc podílet jakkoliv. *:D*
0 0
reagovat
Tak kdo sem da svoji fotku? Nestydte se, redakce se taky neschovava a moje fotka se tu obcas taky uz objevila :)
613959
Tak kdo sem da svoji fotku? Nestydte se, redakce se taky neschovava a moje fotka se tu obcas taky uz objevila :)
0 0
reagovat

KARLOS

V tvojem případě se všichni spokojí s fotkou samotných vlasů. :D
613957
V tvojem případě se všichni spokojí s fotkou samotných vlasů. *:D*
KARLOS
0 0
reagovat
Já jsem zase prý celý Jim Morrison. Když jsem si nechal dlouhé vlasy, měli pravdu.
Založíme klub?:D

Mhmm, když o tom tak přemýšlím, tak by nebylo špatné to nějak zpeněžit...
613956
Já jsem zase prý celý Jim Morrison. Když jsem si nechal dlouhé vlasy, měli pravdu. Založíme klub?*:D* Mhmm, když o tom tak přemýšlím, tak by nebylo špatné to nějak zpeněžit...
0 0
reagovat
Nějaký prográmek, který tu před lety na foru koloval, mi říkal fake Conan O'Brien :D8);)... Osobně moc podoby až (samozřejmě) na vlasy a malý oči teda nevidím...
613954
Nějaký prográmek, který tu před lety na foru koloval, mi říkal fake Conan O'Brien *:D**8)**;)*... Osobně moc podoby až (samozřejmě) na vlasy a malý oči teda nevidím...
0 0
reagovat

Memphis

Já se podle mě taky nikomu nepodobám... Ale už jsem to několikrát zaslechl no... :D

Gorecki
Internet je nebezepečné místo, to by mi tak ještě chybělo se tu prezentovat :D Ale jetli se to tu rozjede ve velkým, tak se samozřejmě rád přidám :D
613952
Já se podle mě taky nikomu nepodobám... Ale už jsem to několikrát zaslechl no... *:D* [b]Gorecki[/b] Internet je nebezepečné místo, to by mi tak ještě chybělo se tu prezentovat *:D* Ale jetli se to tu rozjede ve velkým, tak se samozřejmě rád přidám *:D*
Memphis
0 0
reagovat
The Czech Republic village of Brno near Prague... :D

Mildík
Ať se na svoje fotky dívám jak chci, nevidím podobu na nikoho, aspoň ne nikoho slavnýho. Ale když jsem měl na nose sluneční brejle, několik lidí nezávisle na sobě mi řeklo, že vypadám jako "ten z Matrixu". Viním z toho nedostatek mimiky a můj omezený výrazový rejstřík.
613949
[link="http://www.bizjournals.com/seattle/blog/techflash/2014/03/czech-village-rebuffs-amazon.html"]The Czech Republic village of Brno near Prague...[/link] *:D* [b]Mildík[/b] Ať se na svoje fotky dívám jak chci, nevidím podobu na nikoho, aspoň ne nikoho slavnýho. Ale když jsem měl na nose sluneční brejle, několik lidí nezávisle na sobě mi řeklo, že vypadám jako "ten z Matrixu". Viním z toho nedostatek mimiky a můj omezený výrazový rejstřík.
0 0
reagovat

Mildík

a teraz tvoju foto:)
613948
a teraz tvoju foto:)
Mildík
0 0
reagovat
Já vypadám jako Christopher Mintz-Plasse, akorát jsem o něco tlustší než on. :D
613947
Já vypadám jako Christopher Mintz-Plasse, akorát jsem o něco tlustší než on. *:D*
0 0
reagovat

Podoba?

Nedávno jsem byl opět konfrontován s názorem, že vypadám jako jeden slavný herec... Já osobně si to nemyslím, ale pravdou je, že tento názor slýchám docela často.

Vrcholem bylo, že si mě v Anglii v jednom klubu 2 slečny náruživě fotili a nakonec se mě zeptali, zda-li by si se mnou mohli udělat fotku, že prej podoba neskutečná (pro zvědavce - nic z toho nebylo...)

Tak či onak, každý z nás jistě zažil debatu, komu slavnému je podobný... Jen by mě to strašně zajímalo, jestli má někdo z vás podobně přilípnutou podobu, nebo ne. Já znám třeba holčinu, co je úplná Sandra Bulock.

Tak se nestyďte a přirovnejte se k nějaké slavnější hvězdě, případně jestli znáte nějakého dvojníka. Fota vzorů (a vašich originálů) více než vítány...

P.S.: uvědomuju si, že tohle je totálně mimojdní příspěvek, ale začíná mi hrabat z diplomky a třeba to rozjede zajímavou debatu...

P.S.2: Tak tohle jsem prej já... link
613946
Nedávno jsem byl opět konfrontován s názorem, že vypadám jako jeden slavný herec... Já osobně si to nemyslím, ale pravdou je, že tento názor slýchám docela často. Vrcholem bylo, že si mě v Anglii v jednom klubu 2 slečny náruživě fotili a nakonec se mě zeptali, zda-li by si se mnou mohli udělat fotku, že prej podoba neskutečná (pro zvědavce - nic z toho nebylo...) Tak či onak, každý z nás jistě zažil debatu, komu slavnému je podobný... Jen by mě to strašně zajímalo, jestli má někdo z vás podobně přilípnutou podobu, nebo ne. Já znám třeba holčinu, co je úplná Sandra Bulock. Tak se nestyďte a přirovnejte se k nějaké slavnější hvězdě, případně jestli znáte nějakého dvojníka. Fota vzorů (a vašich originálů) více než vítány... P.S.: uvědomuju si, že tohle je totálně mimojdní příspěvek, ale začíná mi hrabat z diplomky a třeba to rozjede zajímavou debatu... P.S.2: Tak tohle jsem prej já... http://www.digitaltrends.com/wp-content/uploads/2011/05/ashton-kutcher.jpg
Podoba?
0 0
reagovat
Slovenský mág Juraj Červenák.. :D
613945
Slovenský mág Juraj Červenák.. *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se