Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 50741 - 50760 Napsat příspěvek
Tak určitě ;)
614078
Tak určitě ;)
0 0
reagovat
jj taky se hlásím!!!
614077
jj taky se hlásím!!!
0 0
reagovat

Loki

!

Vzkazník pls :)
614074
! Vzkazník pls :)
Loki
0 0
reagovat
LOL, ja som si teraz uvedomil, ze mam este asi 40 fotiek z Brna Ultimatum. Ked by si to chcel niekto z ucastnikov pripomenut, tak mi pisnite, poslem vam link.:)
614072
LOL, ja som si teraz uvedomil, ze mam este asi 40 fotiek z Brna Ultimatum. Ked by si to chcel niekto z ucastnikov pripomenut, tak mi pisnite, poslem vam link.*:)*
0 0
reagovat

Mildík

Zábavné ???? Jak kterej díl a jak kterej rok. Třeba Black Flag se povedl a to spíš tím že to není klasický AC, víc mě baví harní si s loděma a plundrování. Je to něco trochu jinýho než miliontá variace na téma jdi za těma dvouma po střechách, poslouchej je, mrkni se na cutscenu, jdi dál, nech se vlákat do pasti a pak všechny pozabíjej. A tak to jde furt jak kolovrátek.
614071
Zábavné ???? Jak kterej díl a jak kterej rok. Třeba Black Flag se povedl a to spíš tím že to není klasický AC, víc mě baví harní si s loděma a plundrování. Je to něco trochu jinýho než miliontá variace na téma jdi za těma dvouma po střechách, poslouchej je, mrkni se na cutscenu, jdi dál, nech se vlákat do pasti a pak všechny pozabíjej. A tak to jde furt jak kolovrátek.
Mildík
0 0
reagovat
Tak vejvar to je, ale komu to vadí...

Ty hry jsou neskutečně zábavné a každej rok nám naservírují 40+ hodin zábavy...
614070
Tak vejvar to je, ale komu to vadí... Ty hry jsou neskutečně zábavné a každej rok nám naservírují 40+ hodin zábavy...
0 0
reagovat

AC

A to výjde ještě jeden na starou generaci. :D

A stejně zas budu mít obě limitky. Čert aby to spral.
614069
A to výjde ještě jeden na starou generaci. *:D* A stejně zas budu mít obě limitky. Čert aby to spral.
AC
0 0
reagovat

AC

Konečně to můžu po Black Flag zabalit, vypadá to na vejvar na n-tou :)
614068
Konečně to můžu po Black Flag zabalit, vypadá to na vejvar na n-tou :)
AC
0 0
reagovat

AC

Wow :o
614067
Wow *:o*
AC
0 0
reagovat
Muze za to Hulu Plus a Netflix, a taky Apple TV - pak mas spoustu programu on demand, a bud pouzijes kamarada TV subscription nebo rodicu.
614066
Muze za to Hulu Plus a Netflix, a taky Apple TV - pak mas spoustu programu on demand, a bud pouzijes kamarada TV subscription nebo rodicu.
0 0
reagovat
Čau Spazz :)
614063
Čau Spazz *:)*
0 0
reagovat

Olac

Ahojky!
614062
Ahojky!
Olac
0 0
reagovat
Nejde mi sem dať.
614060
Nejde mi sem dať.
0 0
reagovat
Assassin's Creed Unity Sneak Peek

Vive la Révolution!

Konečně zpátky v Evropě.:+
614059
[link="https://www.youtube.com/watch?v=SQng7EkJHOI"]Assassin's Creed Unity Sneak Peek[/link] Vive la Révolution! Konečně zpátky v Evropě.*:+*
0 0
reagovat
Ukaž fotku
614058
Ukaž fotku
0 0
reagovat
Zdravím, som tu nový.
614057
Zdravím, som tu nový.
0 0
reagovat

kubqo

Mladí ľudia majú s prepáčením u piči platiť 100 dolárov za káblovku, keď na tom chcú pozerať pár seriálov...
614053
Mladí ľudia majú s prepáčením u piči platiť 100 dolárov za káblovku, keď na tom chcú pozerať pár seriálov...
kubqo
0 0
reagovat

kubqo

Asi to bude znít blbě, ale ta zpráva mi udělala radost. :)
614052
Asi to bude znít blbě, ale ta zpráva mi udělala radost. *:)*
kubqo
0 0
reagovat
link
platená TV v Amerike po prvý raz stratila odberateľov
614051
http://bgr.com/2014/03/18/pay-tv-subscriber-losses-2/ platená TV v Amerike po prvý raz stratila odberateľov
0 0
reagovat

KARLOS

Sakra, to je nostalgie ty fotky z TrailerNights. Už je to 8 let zpátky, neuvěřitelný... :o
614050
Sakra, to je nostalgie ty fotky z TrailerNights. Už je to 8 let zpátky, neuvěřitelný... *:o*
KARLOS
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se