Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 50521 - 50540 Napsat příspěvek

KarelR

Tak tedy... HURÁ! :D:+
614656
Tak tedy... HURÁ! *:D**:+*
KarelR
0 0
reagovat
614655
http://www.youtube.com/watch?v=JuYeHPFR3f0 *:+*
0 0
reagovat

okkac

Návod! :D
614654
Návod! *:D*
okkac
0 0
reagovat

Disketa1

? To je regulérní novinka, neměl jsem sebemenší ponětí, že se blíží Apríl.
614652
? To je regulérní novinka, neměl jsem sebemenší ponětí, že se blíží Apríl.
Disketa1
0 0
reagovat
Som jediný komu príde ten apríl strašne trápny? Len dôjdem na hernú stránku, a keď vidím tie nútené "vtipy" tak mi je trápne.
614650
Som jediný komu príde ten apríl strašne trápny? Len dôjdem na hernú stránku, a keď vidím tie nútené "vtipy" tak mi je trápne.
0 0
reagovat
Je škoda, že Karlem sepsaný aprílový článek na ČSFD o pokračování Bez kalhot zůstane jenom aprílovým článkem...
614649
Je škoda, že Karlem sepsaný aprílový článek na ČSFD o pokračování Bez kalhot zůstane jenom aprílovým článkem...
0 0
reagovat
To Google chytani Pokemonu nahodou funguje. Uz jich mam 50/150 :-D
614648
To Google chytani Pokemonu nahodou funguje. Uz jich mam 50/150 :-D
0 0
reagovat
:+:+:+
614646
*:+**:+**:+*
0 0
reagovat
Tady je updatovaný seznam aprílů převážně z IT.
614645
Tady je updatovaný [link="http://www.lupa.cz/clanky/e-shop-czc-cz-dorucuje-zbozi-pomoci-dronu-a-google-lovi-pokemony/#utm_source=feedly&utm_reader=feedly&utm_medium=text&utm_campaign=rss"]seznam[/link] aprílů převážně z IT.
0 0
reagovat
Nejlepší apríl dneska měly Lidovky s Ševčíkem, to jsem se hodně nasmál. :-)
614644
Nejlepší apríl dneska měly Lidovky s Ševčíkem, to jsem se hodně nasmál. :-)
0 0
reagovat

Apríl

Přidávám další relativně povedený Apríl...

link

Pokud jste dneska narazili ještě na něco, šup sem s tím...
614643
Přidávám další relativně povedený Apríl... http://eu.blizzard.com/en-gb/games/outcasts/ Pokud jste dneska narazili ještě na něco, šup sem s tím...
Apríl
0 0
reagovat
614639
[link="http://thechive.files.wordpress.com/2014/03/funny-dirty-22.jpg"]Ukázalo se, že tréning Luka Skywalkera byl těžší, než se na první pohled zdálo. A Připravil ho na všechno :D[/link]
0 0
reagovat

TonyClifton

A můj strýc byl jeho oficiální hradní fotograf.
Tak a tím jsem tu skončil....
614631
A můj strýc byl jeho oficiální hradní fotograf. Tak a tím jsem tu skončil....
TonyClifton
0 0
reagovat

Mildík

Tera rising je jediné MMO (co jsem zkusil) které mě zabavilo alespoň na 20h, protože tam jakž takž funguje kombat a můžeš tam kdeco prostě usekat i když na to nemáš stats... pak mě to omrzelo protože to bylo jen dobré mezi MMO věcma ale na "normální bojovku" (představ si třeba dark souls) se to pořád nechytalo a běžné zabíjení enemáků prostě nebylo zábavné.

Káááždopádně bossové tam mají několik pohybů, které se dají vysledovat a pak na ně reagovat, uskakovat, bodat zezadu s damage multiplierem apod., takže jsou ty souboje podstatně akčnější.
614629
Tera rising je jediné MMO (co jsem zkusil) které mě zabavilo alespoň na 20h, protože tam jakž takž funguje kombat a můžeš tam kdeco prostě usekat i když na to nemáš stats... pak mě to omrzelo protože to bylo jen dobré mezi MMO věcma ale na "normální bojovku" (představ si třeba dark souls) se to pořád nechytalo a běžné zabíjení enemáků prostě nebylo zábavné. Káááždopádně bossové tam mají několik pohybů, které se dají vysledovat a pak na ně reagovat, uskakovat, bodat zezadu s damage multiplierem apod., takže jsou ty souboje podstatně akčnější.
Mildík
0 0
reagovat

kyller

To ne Gašparovič byl skvělej. :+:D
614626
To ne Gašparovič byl skvělej. *:+**:D*
kyller
0 0
reagovat

Mildík

Od MMORPG utekaj čo najďalej. Je to vysoko návyková droga.

ad Kiska
Prezident je u nás viac-menej len na reprezentáciu krajiny v zahraničí. Nič veľké tu nezmení. Osobne si dovolím tipovať, že väčšinu času ani nebudeme vedieť, že máme prezidenta, tak ako to bolo doteraz.
614624
Od MMORPG utekaj čo najďalej. Je to vysoko návyková droga. [b]ad Kiska[/b] Prezident je u nás viac-menej len na reprezentáciu krajiny v zahraničí. Nič veľké tu nezmení. Osobne si dovolím tipovať, že väčšinu času ani nebudeme vedieť, že máme prezidenta, tak ako to bolo doteraz.
Mildík
0 0
reagovat

Tera Rosing

Hohoho, příjemné překvapení! Parádní hratelnost, grafika...
614615
Hohoho, příjemné překvapení! Parádní hratelnost, grafika...
Tera Rosing
0 0
reagovat
Tak LOTRO to přátelé nebude... Neříkám, že je to špatná hra, v podstatě jsem tomu věnoval jenom hodinku, tudíž jsem se nedostal ani k ničemu pořádnýmu, ale o to ani nejde... Prostě tam nebyl ten feeling... Necejtil sem tam tu zábavnost a potenciál. Je to subjektivní vjem, ta hra je kvalitní, o tom žádná, ale feeling chyběl a je čas jít o dům dál...

Jako bohužel mám asi nevýhodu, že se snažím najít klon Wowka a to půjde těžko, jelikož jsem teďka namlsanej z toho jak jsem dneska hrál Mist of Pandariem (což je fakt pecka)... No uvidíme co přinese další zkušební kousek - Tera Rising... ?)
614611
Tak LOTRO to přátelé nebude... Neříkám, že je to špatná hra, v podstatě jsem tomu věnoval jenom hodinku, tudíž jsem se nedostal ani k ničemu pořádnýmu, ale o to ani nejde... Prostě tam nebyl ten feeling... Necejtil sem tam tu zábavnost a potenciál. Je to subjektivní vjem, ta hra je kvalitní, o tom žádná, ale feeling chyběl a je čas jít o dům dál... Jako bohužel mám asi nevýhodu, že se snažím najít klon Wowka a to půjde těžko, jelikož jsem teďka namlsanej z toho jak jsem dneska hrál Mist of Pandariem (což je fakt pecka)... No uvidíme co přinese další zkušební kousek - Tera Rising... *?)*
0 0
reagovat
:D Po prvních 20ti minutách jsem netušil, co hraju. Kort, při tom intru, kdy nemůžeš dělat nic. Natož pak nějak interaktovat s ostatníma. A opravdu nemusíš kupovat vůbec nic minimálně do 50týho levelu.
614610
*:D* Po prvních 20ti minutách jsem netušil, co hraju. Kort, při tom intru, kdy nemůžeš dělat nic. Natož pak nějak interaktovat s ostatníma. A opravdu nemusíš kupovat vůbec nic minimálně do 50týho levelu.
0 0
reagovat
Tak mám za sebou 20 minut LOTRO... No... není to špatný, rozhodně parádní ovládání, to jako pecka... Jen teda mi vůbec, ale vůbec nesedí to UI... Navíc v každým rohu na mě kouká LOTRO SHOP, což je docela otravné...

Navíc to není až tak F2P jak se to tváří... Ale to bych musel hrát dál, abych viděl co a jak je potřeba...

Ono to nakonec stejně skončí tak, že koupím Guild Wars a bude :D

kubqo
Tak začni hledat taky něco parádního :D
614609
Tak mám za sebou 20 minut LOTRO... No... není to špatný, rozhodně parádní ovládání, to jako pecka... Jen teda mi vůbec, ale vůbec nesedí to UI... Navíc v každým rohu na mě kouká LOTRO SHOP, což je docela otravné... Navíc to není až tak F2P jak se to tváří... Ale to bych musel hrát dál, abych viděl co a jak je potřeba... Ono to nakonec stejně skončí tak, že koupím Guild Wars a bude *:D* [b]kubqo[/b] Tak začni hledat taky něco parádního *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se