Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 50341 - 50360 Napsat příspěvek
Díky všem, jsem potěšen, že právě na Moviezone se filmeček líbí :) jinak kapesníček bohužel nebude, protože to točí FAMU v Praze, my druhořadí z Písku teď budeme točit němou etudu. ;)
615115
Díky všem, jsem potěšen, že právě na Moviezone se filmeček líbí *:)* jinak kapesníček bohužel nebude, protože to točí FAMU v Praze, my druhořadí z Písku teď budeme točit němou etudu. *;)*
0 0
reagovat

Axis

Je mi z toho přímo špatně. Palec nahoru pro Arana a zbytek Silver Rocket.
615114
Je mi z toho přímo špatně. Palec nahoru pro Arana a zbytek Silver Rocket.
Axis
0 0
reagovat
u nás sa v 1. triede diali horšie veci, napríklad strieľanie na rozhodcu zo vzduchovky :D
615113
u nás sa v 1. triede diali horšie veci, napríklad strieľanie na rozhodcu zo vzduchovky *:D*
0 0
reagovat

kubqo

no tak to bola fakt silna kava. podobne sa mi stalo ked som hraval, ale to bola I.trieda, kde to cas od casu clovek tak nejak ocakava.
toto bolo uz naozaj moc. a ti chalani maju naozaj moj obdiv ze si udrzali nervy na uzde.
615112
no tak to bola fakt silna kava. podobne sa mi stalo ked som hraval, ale to bola I.trieda, kde to cas od casu clovek tak nejak ocakava. toto bolo uz naozaj moc. a ti chalani maju naozaj moj obdiv ze si udrzali nervy na uzde.
kubqo
0 0
reagovat

OSA

BTW jaký je tu názor na toto dílko OSY a pár interpretů a umělců. Asi chápu o co jim jde jen ta uplakaná forma mě k tomu vůbec nesedí. Pokud bych vzal v potaz výroční zprávu OSY, pak je výsledný obraz jinde.
viz. Za rok 2012 vybráno 878,7 milionu náklady 153,4 milionů (cca 200 zaměstnanců). Z toho je pro zajímavost za prodej nosičů audio a videa 74 miliónů, vypalovačky a jiná rozmnožovadla hodila 33 miliónů a nenahrané nosiče 57 miliónů.
615111
BTW jaký je tu názor na toto [link="http://youtu.be/rCbwXQVQxmo"]dílko OSY a pár interpretů a umělců[/link]. Asi chápu o co jim jde jen ta uplakaná forma mě k tomu vůbec nesedí. Pokud bych vzal v potaz výroční zprávu OSY, pak je výsledný obraz jinde. viz. Za rok 2012 vybráno 878,7 milionu náklady 153,4 milionů (cca 200 zaměstnanců). Z toho je pro zajímavost za prodej nosičů audio a videa 74 miliónů, vypalovačky a jiná rozmnožovadla hodila 33 miliónů a nenahrané nosiče 57 miliónů.
OSA
0 0
reagovat

Vardant

Stane se.
615110
Stane se.
Vardant
0 0
reagovat

Vardant

Bohužiaľ to ale nie je vtipné. Je to smutné. Veď také niečo sa stane v zápase medzinárodnej kvality (ved preboha ide o kvalifikáciu na MS!) a čo je horšie, dáva sa takýto príklad mladým chalanom, ktorí sa chcú tým živiť. Fakt veľká poklona, že si dokázali udržať chladné hlavy.
615101
Bohužiaľ to ale nie je vtipné. Je to smutné. Veď také niečo sa stane v zápase medzinárodnej kvality (ved preboha ide o kvalifikáciu na MS!) a čo je horšie, dáva sa takýto príklad mladým chalanom, ktorí sa chcú tým živiť. Fakt veľká poklona, že si dokázali udržať chladné hlavy.
Vardant
0 0
reagovat

kubqo

Tak to video pobavilo. Takovéhle divadlo jsem opravdu nečekal a ta penalta na závěr :D

Já bych to jako hráč nerozdýchal a ten hlavní rozhodčí by to zase nerozchodil.
615100
Tak to video pobavilo. Takovéhle divadlo jsem opravdu nečekal a ta penalta na závěr *:D* Já bych to jako hráč nerozdýchal a ten hlavní rozhodčí by to zase nerozchodil.
kubqo
0 0
reagovat

Killda

Mně se to moc líbilo, s ohledem na to, že se jedná o cviko (tedy nějakou práci v rámci semináře, případně ročníková "seminárka") je to moc moc pěkné... :+
615097
Mně se to moc líbilo, s ohledem na to, že se jedná o cviko (tedy nějakou práci v rámci semináře, případně ročníková "seminárka") je to moc moc pěkné... *:+*
Killda
0 0
reagovat

Kilda

:+ postup práce je všade stále ešte prvé cviko? :) teším sa na kapesníček :)
615091
*:+* postup práce je všade stále ešte prvé cviko? :) teším sa na kapesníček :)
Kilda
0 0
reagovat
Inak ak si chce niekto urobiť enormné nervy na to aký je tento svet a šport v ňom "spravodlivý", tak nech na vlastné riziko klikne sem a pozrie si najprv to video a potom prečíta článok. A môj skromný tip je, že FIFA od toho dá so strachom ruky preč.
615090
Inak ak si chce niekto urobiť enormné nervy na to aký je tento svet a šport v ňom "spravodlivý", tak nech na vlastné riziko klikne [link="http://sport.aktuality.sk/c/165779/video-cirkus-na-ukor-mladikov-slovenska-a-parodia-rozhodcu/"]sem[/link] a pozrie si najprv to video a potom prečíta článok. A môj skromný tip je, že FIFA od toho dá so strachom ruky preč.
0 0
reagovat
Tohle bylo ve výplachu ;)
615085
Tohle bylo ve výplachu *;)*
0 0
reagovat
Jednoduše geniální reklama!
615077
Jednoduše geniální [link="http://vimeo.com/85523671"]reklama[/link]!
0 0
reagovat

Killda

Podle mě naopak nápad super a opravdu oceňuji, že na zvolený téma jste vytáhli zrovna tuhle atmosféru. Nicméně, ačkoliv nemám konkrétní věc, kterou bych vytknul, tak nic víc než samotnej nápad jsem tam nenašel a třeba to "padavý" finále šlo už úplně mimo mě.
615054
Podle mě naopak nápad super a opravdu oceňuji, že na zvolený téma jste vytáhli zrovna tuhle atmosféru. Nicméně, ačkoliv nemám konkrétní věc, kterou bych vytknul, tak nic víc než samotnej nápad jsem tam nenašel a třeba to "padavý" finále šlo už úplně mimo mě.
Killda
0 0
reagovat

Killda

Po formální stránce parádní, obsah...no, je to cvičení (ať už to znamená cokoliv), takže předpokládám, že nebyl úplně prioritou. Pozitivní dojmy rozhodně převažujou :+.

P.S. scanning se píše s dvěma n ;)
615052
Po formální stránce parádní, obsah...no, je to cvičení (ať už to znamená cokoliv), takže předpokládám, že nebyl úplně prioritou. Pozitivní dojmy rozhodně převažujou *:+*. P.S. scanning se píše s dvěma n *;)*
Killda
0 0
reagovat

Kilda

Veľmi dobrá práca. Poriadne atmosférický kúsok. :+
615051
Veľmi dobrá práca. Poriadne atmosférický kúsok. *:+*
Kilda
0 0
reagovat
Neviem či to tu už bolo ale čoskoro začnú chodiť na Jojke Agenti S.H.I.E.L.D.-u :D Ja ich pozerávam originál ale skúsim aj dabing.
615049
Neviem či to tu už bolo ale čoskoro začnú chodiť na Jojke Agenti S.H.I.E.L.D.-u :D Ja ich pozerávam originál ale skúsim aj dabing.
0 0
reagovat
Killda: Moooc pěkné. A jen to dokazuje, že dobře odvedený zvuk dělá polovinu výsledku. Za mě určitě :+:+:+
615043
Killda: Moooc pěkné. A jen to dokazuje, že dobře odvedený zvuk dělá polovinu výsledku. Za mě určitě *:+**:+**:+*
0 0
reagovat
...link...

Dovolím si postnout naše první cvičení :)
615042
[link="https://www.youtube.com/watch?v=NU7WaolLz8I"]...link...[/link] Dovolím si postnout naše první cvičení *:)*
0 0
reagovat
The World Is Not Enough od Garbage moc lidi nezminuje, ale pro me to je jeden z tech lepsich opening Bond songu :)
615016
The World Is Not Enough od Garbage moc lidi nezminuje, ale pro me to je jeden z tech lepsich opening Bond songu *:)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se