Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 50321 - 50340 Napsat příspěvek

Gorecki

:+
Od Condemned navíc nesnášim figuríny, takže potěš. Teď sem si odemknul ženský křídlo, prošel sem jídelnou. Pokračování ve čtvrtek...
615161
*:+* Od Condemned navíc nesnášim figuríny, takže potěš. Teď sem si odemknul ženský křídlo, prošel sem jídelnou. Pokračování ve čtvrtek...
Gorecki
0 0
reagovat

Davies182

I know that feeling, bro:)
Hral som to so sluchatkami asi pred tyzdnom (uz dohrate) a sameho ma prekvapilo aky som bol z tych zvukov dosraty:))) Ta pasaz sa im fakt vydarila. Cakal som TO pomaly pri kazdom otoceni sa o 180 stupnov:)
615160
I know that feeling, bro:) Hral som to so sluchatkami asi pred tyzdnom (uz dohrate) a sameho ma prekvapilo aky som bol z tych zvukov dosraty:))) Ta pasaz sa im fakt vydarila. Cakal som TO pomaly pri kazdom otoceni sa o 180 stupnov:)
Davies182
0 0
reagovat
ceskej rap:
orion - nocni videni 30%
sem prave doposlouchal a je to neskutecna sracka.

james cole - moby dick 95%
tadyto skoro nema chybu. kompaktni, zabavny, ale kapitan laska je furt top.
vladimir 518 - idiot 75%
tracky s produkci mikea t sou nejlepsi.
615157
ceskej rap: orion - nocni videni 30% sem prave doposlouchal a je to neskutecna sracka. james cole - moby dick 95% tadyto skoro nema chybu. kompaktni, zabavny, ale kapitan laska je furt top. vladimir 518 - idiot 75% tracky s produkci mikea t sou nejlepsi.
0 0
reagovat
ceskej rap:
orion - nocni videni 30%
sem prave doposlouchal a je to neskutecna sracka.

james cole - moby dick 95%
tadyto skoro nema chybu. kompaktni, zabavny, ale kapitan laska je furt top.
vladimir 518 - idiot 75%
tracky s produkci mikea t sou nejlepsi.
615158
ceskej rap: orion - nocni videni 30% sem prave doposlouchal a je to neskutecna sracka. james cole - moby dick 95% tadyto skoro nema chybu. kompaktni, zabavny, ale kapitan laska je furt top. vladimir 518 - idiot 75% tracky s produkci mikea t sou nejlepsi.
0 0
reagovat

Luke

:+:+:+:D:D:D to bolo božie :D
615155
*:+**:+**:+**:D**:D**:D* to bolo božie :D
Luke
0 0
reagovat

THIEF (4)

Tak dneska večer zase nic. Já to v tom blázinci prostě nemůžu hrát se sluchátkama na hlavě, tahle duchařská kapitola se na můj vkus povedla až příliš :o.
(možná to tu někdo taky hrál, já sem už měsíc nadšenej)
615154
Tak dneska večer zase nic. Já to v tom blázinci prostě nemůžu hrát se sluchátkama na hlavě, tahle [spoiler]duchařská[/spoiler] kapitola se na můj vkus povedla až příliš *:o*. (možná to tu někdo taky hrál, já sem už měsíc nadšenej)
THIEF (4)
0 0
reagovat
"Was that Jessica Chastain? I hope not!" :D
615152
"Was that Jessica Chastain? I hope not!" *:D*
0 0
reagovat
"He has more money than Jason Segel..." :D:D:+
615150
"He has more money than Jason Segel..." *:D**:D**:+*
0 0
reagovat
Would you have sex with Paul Rudd?

Billyho nemusim ale toto sa podarilo. :D
615146
[link="http://www.youtube.com/watch?v=1XP5zczzJwY"]Would you have sex with Paul Rudd?[/link] Billyho nemusim ale toto sa podarilo. *:D*
0 0
reagovat
:D
615141
*:D*
0 0
reagovat

Mildík

Ty pozeráš tu "zednársku" show na hranici s tebou link :D
615140
Ty pozeráš tu "zednársku" show na hranici s tebou http://www.zakazanapravda.estranky.cz/clanky/velke-lzi-v-cr/proc-zednari-manipuluji-vysledky-tzv.--a-z-kvizu------.html *:D*
Mildík
0 0
reagovat
615139
[link="http://www.youtube.com/watch?v=DyxwfQFpG_o"]já prostě musím[/link] *:D*
0 0
reagovat

Mildík

Já to nedokoukal, na vyžranou Ewičku nemám zrovna náladu.

Jinak tady je zábavná odpověď, kdyby to někdo minul link

Nejlíp to samozřejmě zase okomentovali lidi v diskuzích:

"pane Cristovao a slečno Farná,
Slibuji zde před svědky, že si žádnou vaší písničku nikdy nestáhnu"

:D
615134
Já to nedokoukal, na vyžranou Ewičku nemám zrovna náladu. Jinak tady je zábavná odpověď, kdyby to někdo minul https://www.youtube.com/watch?v=BDAkzn4DIfI Nejlíp to samozřejmě zase okomentovali lidi v diskuzích: "pane Cristovao a slečno Farná, Slibuji zde před svědky, že si žádnou vaší písničku nikdy nestáhnu" *:D*
Mildík
0 0
reagovat
Aha, takže to vypadá na "dokument" u kterého mi zase vyběhne žíla na čele...

No nic, pak na to kouknu a třeba se i podělím o dojmy, ale už teď vím, že mě to parádně vytočí... btw Christovaa vůbec neznám :D
615124
Aha, takže to vypadá na "dokument" u kterého mi zase vyběhne žíla na čele... No nic, pak na to kouknu a třeba se i podělím o dojmy, ale už teď vím, že mě to parádně vytočí... btw Christovaa vůbec neznám *:D*
0 0
reagovat

OSA

Perfektní článek k tomu vyšel na a2larmu link

Já jsem na tom podobně jako Mildík. Je mi to absolutně proti srsti. Způsob jejich vystupování a nárokování věcí není daleko od způsobů mafie. I jako umělci i jako organizátorovi akcí se ti vnucují neskutečným způsobem a jsem těžce proti tomu, aby jednou moje dítě muselo koukat na takovej dokument. A to, na co narazil Axis je už jen vrchol pyramidy..myšleno způsob, jakým propagují ta média, která se jim nejlépe hodí do krámu.
615122
Perfektní článek k tomu vyšel na a2larmu http://a2larm.cz/2014/03/vychova-zakazniku-v-cechach/ Já jsem na tom podobně jako Mildík. Je mi to absolutně proti srsti. Způsob jejich vystupování a nárokování věcí není daleko od způsobů mafie. I jako umělci i jako organizátorovi akcí se ti vnucují neskutečným způsobem a jsem těžce proti tomu, aby jednou moje dítě muselo koukat na takovej dokument. A to, na co narazil Axis je už jen vrchol pyramidy..myšleno způsob, jakým propagují ta média, která se jim nejlépe hodí do krámu.
OSA
0 0
reagovat

Mildík

Snaží se apelovat na teenage (má se to přímo promítat na občance v druhém stupni základních škol tzn osvěta) a střední věkovou skupinu, tím že popisují jak je dnes těžké produkovat kvalitní pop muziku. Bohužel z úst Farny a Christovaa (kristovanoho jak se to jeho jméno skloňuje) to působí značně uplakaně. Dlouhou dobu se tam mluví o tom, že jejich muziku na CD lidi nekupují (u Farny mě svítí velkej vykřičník proč proboha) a místo toho si jí pokoutně stahují tak jak to dělali naši fotříkové a proto nemáme správný morální vzory atd. (což třeba můj otec za totáče dělal, přes Německou ambasádu si pujčoval desky co Supraphon nevydával, Floydi, Zepíci ... a pak se na kotoučáku kopírovaly dál). Jak je dnes nutný všechno tlačit přez rádia, face, do toho vlastní merchendise a tak dokola. Možná kdyby si do toho pozvali třeba Štepána Hajíčka, Wohnouty atd. tak by to fungovalo líp. Až k závěru se to překlopí do vcelku rozumnýho tónu kdy se ukáže na digitální distribuce iTunes, Spotify, GPlay. Bohužel z toho ten umělec nikdy nebude mít takový prachy jako kdyby si to produkoval sám a i sám prodával, Bral to jako jistou formu svojí propagace a co nejvíc se snažil dostat z koncertů (jinak to v ČR prostě nejde - až na pár vyvolených).

Bohužel v době kdy se nedá sehnat výroční zpráva OSY za rok 2014, nikdo pořádně neví kolik lidí pro ně pracuje a náklady mají 154 míčů na rok je to prostě celý tragikomický...
Kamarád jako bubeník v jedný pražský kapelce mi říkal, že pokud chtěli koncertovat tak museli podávat rozpor o zastupování OSOU (což se děje zcela automaticky). Aby jí nemuseli platit poplatek za zastupování, protože vypočtenej poplatek z práv kterej by na ně na konci roku vyšel by byl nula nula nic. A teď jedou pod Creative Commons.
Nu takže asi tak 8)
615121
Snaží se apelovat na teenage (má se to přímo promítat na občance v druhém stupni základních škol tzn osvěta) a střední věkovou skupinu, tím že popisují jak je dnes těžké produkovat kvalitní pop muziku. Bohužel z úst Farny a Christovaa (kristovanoho jak se to jeho jméno skloňuje) to působí značně uplakaně. Dlouhou dobu se tam mluví o tom, že jejich muziku na CD lidi nekupují (u Farny mě svítí velkej vykřičník proč proboha) a místo toho si jí pokoutně stahují tak jak to dělali naši fotříkové a proto nemáme správný morální vzory atd. (což třeba můj otec za totáče dělal, přes Německou ambasádu si pujčoval desky co Supraphon nevydával, Floydi, Zepíci ... a pak se na kotoučáku kopírovaly dál). Jak je dnes nutný všechno tlačit přez rádia, face, do toho vlastní merchendise a tak dokola. Možná kdyby si do toho pozvali třeba Štepána Hajíčka, Wohnouty atd. tak by to fungovalo líp. Až k závěru se to překlopí do vcelku rozumnýho tónu kdy se ukáže na digitální distribuce iTunes, Spotify, GPlay. Bohužel z toho ten umělec nikdy nebude mít takový prachy jako kdyby si to produkoval sám a i sám prodával, Bral to jako jistou formu svojí propagace a co nejvíc se snažil dostat z koncertů (jinak to v ČR prostě nejde - až na pár vyvolených). Bohužel v době kdy se nedá sehnat výroční zpráva OSY za rok 2014, nikdo pořádně neví kolik lidí pro ně pracuje a náklady mají 154 míčů na rok je to prostě celý tragikomický... Kamarád jako bubeník v jedný pražský kapelce mi říkal, že pokud chtěli koncertovat tak museli podávat rozpor o zastupování OSOU (což se děje zcela automaticky). Aby jí nemuseli platit poplatek za zastupování, protože vypočtenej poplatek z práv kterej by na ně na konci roku vyšel by byl nula nula nic. A teď jedou pod Creative Commons. Nu takže asi tak *8)*
Mildík
0 0
reagovat

Killda

ee, banská bystrica
615119
ee, banská bystrica
Killda
0 0
reagovat

pepo

Taky FAMO? My bychom měli mít v druháku dokument z Písku nebo okolí a Inflagranty (čili přistižení při něčem).
615118
Taky FAMO? My bychom měli mít v druháku dokument z Písku nebo okolí a Inflagranty (čili přistižení při něčem).
pepo
0 0
reagovat

Killda

my sme ho mali v druháku, ak sa dobre dobre pamätám ;)
615117
my sme ho mali v druháku, ak sa dobre dobre pamätám *;)*
Killda
0 0
reagovat

kubqo

No tak to yla dobrá komedie... Jako fakt nemám slov a nezbývá doufat, že se to bude nějako řešit... A jakožto člověk, co dokázal dostat žlutou i na volejbale, bych se na tom távníku asi moc neohřál :D

Axis
Později kouknu, teď bohužel není čas... Jen by mě zajímalo jak je to video pojaté a o čem pojednává? Já osobně OSA a podobné nemžu ani vystát, když vidím jejich požadavky a vystupování na soudech a v soudních sporech... co všechno jsou schopni nárokovat, z toho by jeden blil...
615116
No tak to yla dobrá komedie... Jako fakt nemám slov a nezbývá doufat, že se to bude nějako řešit... A jakožto člověk, co dokázal dostat žlutou i na volejbale, bych se na tom távníku asi moc neohřál *:D* Axis Později kouknu, teď bohužel není čas... Jen by mě zajímalo jak je to video pojaté a o čem pojednává? Já osobně OSA a podobné nemžu ani vystát, když vidím jejich požadavky a vystupování na soudech a v soudních sporech... co všechno jsou schopni nárokovat, z toho by jeden blil...
kubqo
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se