Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 50281 - 50300 Napsat příspěvek
link Deadpool sa oženil s kráľovnou nemrtvých a zapísal sa do Guinesovej knihy rekordov. Toto nikdy neuvidíme na filmovom plátne a aj preto filmové plány Marvelu moc nemusím... ;)
615307
http://comicbook.com/blog/2014/04/09/deadpool-27-sets-guinness-world-record-for-most-characters-on-a-single-cover/ Deadpool sa oženil s kráľovnou nemrtvých a zapísal sa do Guinesovej knihy rekordov. Toto nikdy neuvidíme na filmovom plátne a aj preto filmové plány Marvelu moc nemusím... *;)*
0 0
reagovat
Keďže je to tu taký horúci topic, tak prečo nespojiť nepríjemné s užitočným a nevyplniť tento dotazník o "Sexualite" pre moju priateľku na seminárnu prácu?
615306
Keďže je to tu taký horúci topic, tak prečo nespojiť nepríjemné s užitočným a nevyplniť [link="https://docs.google.com/forms/d/1yqVhzTQR5mG_bvRDOy1TZ7QbZGmmqBf6TQYN8EmZNCY/viewform"]tento[/link] dotazník o "Sexualite" pre moju priateľku na seminárnu prácu?
0 0
reagovat

Colbert

Ty vole..... :o:o:o

Ja neviem, ja by som ho radsej videl tam, kde je doteraz.:(:( Got damn...
615305
Ty vole..... *:o**:o**:o* Ja neviem, ja by som ho radsej videl tam, kde je doteraz.*:(**:(* Got damn...
Colbert
0 0
reagovat
link Škoda, že je to také krátke, ale inak :+
615304
http://www.youtube.com/watch?v=IFwOS2R9o_8 Škoda, že je to také krátke, ale inak *:+*
0 0
reagovat

Colbert

“I won’t be doing the new show in character, so we’ll all get to find out how much of him was me. I’m looking forward to it….​​” link

615298
“I won’t be doing the new show in character, so we’ll all get to find out how much of him was me. I’m looking forward to it….​​” http://creativeconomy.britishcouncil.org/media/uploads/galleries/edThisIsExciting_jpg_585x389_q85.jpg
Colbert
0 0
reagovat

OSA

Hra pokračuje, jen mi to pro OSU a podobné organizace příjde jako pyrhovo vítězství, stahovat pro osobní potřebu/volné užití se bude dál (jak je v diskuzích několikrát zmíněno jak poznám jako nevzdělaná lama, že se jedná o nelegální zdroj - nebo k němu nemá uploader práva) a přitom tyto organizace příjdou o část výpalného z prázdných medií. Osobně si myslím že bude tlak ze strany OSY aby se tato část do českého právního řádu nedostala.
615295
[link="http://technet.idnes.cz/kopirovat-na-prazdna-media-lze-pouze-z-legalnich-zdroju-rozhodl-soud-1jt-/sw_internet.aspx?c=A140410_151806_sw_internet_vse"]Hra pokračuje[/link], jen mi to pro OSU a podobné organizace příjde jako pyrhovo vítězství, stahovat pro osobní potřebu/volné užití se bude dál (jak je v diskuzích několikrát zmíněno jak poznám jako nevzdělaná lama, že se jedná o nelegální zdroj - nebo k němu nemá uploader práva) a přitom tyto organizace příjdou o část výpalného z prázdných medií. Osobně si myslím že bude tlak ze strany OSY aby se tato část do českého právního řádu nedostala.
OSA
0 0
reagovat

Ted

myslel som skôr kvalitatívnu zmenu, :) Colbertovi to neskutočne prajem, ale ako som písal, jeho Report mi bude chýbať. Mohol by ho aspoň začleniť ako občasný segment, podobne ako má Conan Clueless Gamer-a:D
615292
myslel som skôr kvalitatívnu zmenu, *:)* Colbertovi to neskutočne prajem, ale ako som písal, jeho Report mi bude chýbať. Mohol by ho aspoň začleniť ako občasný segment, podobne ako má Conan Clueless Gamer-a*:D*
Ted
0 0
reagovat
Tak na tohle jsem zvědavej. :+
615290
Tak na tohle jsem zvědavej. *:+*
0 0
reagovat

Kamy

Změna je život, a tohle je všechno, jenom ne nudná volba.

Bude to pecka, dejte na mě. Colbert je NESKUTEČNĚ talentovanej člověk, kterýmu třeba takovej Kimmel nesahá ani po kolena. Posledních pár let už sem měl právě pocit, že ho ten formát politický satiry a protiváha O´Reillyho trochu omezuje a tohle je fakt neskutečná pecka. Jdu lobovat za aspoň maličkej oznamovací článek na Tvzone.... :D
615286
Změna je život, a tohle je všechno, jenom ne nudná volba. Bude to pecka, dejte na mě. Colbert je [b]NESKUTEČNĚ[/b] talentovanej člověk, kterýmu třeba takovej Kimmel nesahá ani po kolena. Posledních pár let už sem měl právě pocit, že ho ten formát politický satiry a protiváha O´Reillyho trochu omezuje a tohle je fakt neskutečná pecka. Jdu lobovat za aspoň maličkej oznamovací článek na Tvzone.... *:D*
Kamy
0 0
reagovat

Ted

mne je to aj troch ľúto, lebo to bude znamenat koniec Colbert Report, ale vraj celý jeho tým ide s ním do Late show, tak by to nemusela byť až taká veľká zmena :)
615284
mne je to aj troch ľúto, lebo to bude znamenat koniec Colbert Report, ale vraj celý jeho tým ide s ním do Late show, tak by to nemusela byť až taká veľká zmena *:)*
Ted
0 0
reagovat
No nevím no, jestli už tam nebude rýpat do politiky, tak to nebude ono. Colbert + Stewart už mám prostě zažitý tak jak jsou.
615283
No nevím no, jestli už tam nebude rýpat do politiky, tak to nebude ono. Colbert + Stewart už mám prostě zažitý tak jak jsou.
0 0
reagovat
CBS Chooses Stephen Colbert as David Letterman's Late Show Replacement!

Jsem si jistej, že je tady pár fandů americkejch Late show a nejsem jedinej exot, co to každou noc zapíná. A tohle je pro mě, jako pro člověka do detailu znajícího jak Colberta tak Lettermana, šok roku, ne-li desetiletí. Prostě a jednoduše wow a konstatování, že CBS má neskutečný koule.

WOOOOOOOOOW :o:o:o:o
615281
[b]CBS Chooses Stephen Colbert as David Letterman's Late Show Replacement![/b] Jsem si jistej, že je tady pár fandů americkejch Late show a nejsem jedinej exot, co to každou noc zapíná. A tohle je pro mě, jako pro člověka do detailu znajícího jak Colberta tak Lettermana, šok roku, ne-li desetiletí. Prostě a jednoduše wow a konstatování, že CBS má neskutečný koule. WOOOOOOOOOW *:o**:o**:o**:o*
0 0
reagovat
scroochy: OWNED!!!:D:D
615250
scroochy: OWNED!!!*:D**:D*
0 0
reagovat
preco mi karel vyhubuje? :D
615247
preco mi karel vyhubuje? :D
0 0
reagovat

verbst

Bitch, please...
615244
Bitch, please...
verbst
0 0
reagovat
No tak, ono hlavně i Garden State je hrozná sračka. A ne, není to jenom tím, že jsem totálně nepobral co to mělo znamenat a asi po půl hodině to vypnul.
A jinak - ultimátní fanda scrubs může být jen jeden, a to jsem já, Tede... ?)8):D
615242
No tak, ono hlavně i [b]Garden State[/b] je hrozná sračka. A ne, není to jenom tím, že jsem totálně nepobral co to mělo znamenat a asi po půl hodině to vypnul. A jinak - ultimátní fanda [b]scrubs[/b] může být jen jeden, a to jsem já, [b]Ted[/b]e... *?)**8)**:D*
0 0
reagovat

studo

Turk!

Nečekal jsem od toho skoro nic, ale líbí se mi to dost.
615240
Turk! Nečekal jsem od toho skoro nic, ale líbí se mi to dost.
studo
0 0
reagovat

TedGeorge

A údajně to ani neni moc dobrý. Teaser každopádně nalákal, cítím z toho projekci ve Varech.
615238
A údajně to ani neni moc dobrý. Teaser každopádně nalákal, cítím z toho projekci ve Varech.
TedGeorge
0 0
reagovat

K panence...

Kdyz jsme u tech panenek, tuhle slecnu kdyz jsem poprve potkal, tak jsem videl manga/anime skolacku (takze to neni offtopic, kdyby nekdo chtel natacet adaptaci anime), bohuzel lepsi a panenkovejsi fotku verejnou pro cizi nema:

link
615236
Kdyz jsme u tech panenek, tuhle slecnu kdyz jsem poprve potkal, tak jsem videl manga/anime skolacku (takze to neni offtopic, kdyby nekdo chtel natacet adaptaci anime), bohuzel lepsi a panenkovejsi fotku verejnou pro cizi nema: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1287589483513&set=pb.1643479290.-2207520000.1397078280.&type=3&theater
K panence...
0 0
reagovat

studo

Vypadá to jako naprosto zaměnitelná indie věc, kterejch se hlavně kolem Sundance urodí milióny a pes štěkne jenom po pěti. Jako ultimátního fandu Scrubs mě akorát potěšil Turk a teď minutu o shlédnutí netuším, o čem to vlastně bylo.

Jo, a Karel ti vyhubuje :))
615235
Vypadá to jako naprosto zaměnitelná indie věc, kterejch se hlavně kolem Sundance urodí milióny a pes štěkne jenom po pěti. Jako ultimátního fandu Scrubs mě akorát potěšil Turk a teď minutu o shlédnutí netuším, o čem to vlastně bylo. Jo, a Karel ti vyhubuje *:))*
studo
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se