Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 49801 - 49820 Napsat příspěvek

verbst

Píšu to jednou za dva tejdny. Takže další bude až příští tejden u Godzilly. To už určitě budu zase chlastat, klid :D
616911
Píšu to jednou za dva tejdny. Takže další bude až příští tejden u Godzilly. To už určitě budu zase chlastat, klid *:D*
verbst
0 0
reagovat

TedGeorge

:o Tak to jsem zvědavej, jak se bude číst ten BOX Office report :D
616910
*:o* Tak to jsem zvědavej, jak se bude číst ten BOX Office report *:D*
TedGeorge
0 0
reagovat
Pánoví, já neměl zlatavý mok, ani nepamatuji...

A co e týče Krušovic... Nevyhrál tento kousek náhodou nějakou cenu jako nejlepší pšeničné pivo loni/letos?
616908
Pánoví, já neměl zlatavý mok, ani nepamatuji... A co e týče Krušovic... Nevyhrál tento kousek náhodou nějakou cenu jako nejlepší pšeničné pivo loni/letos?
0 0
reagovat

Tony

Já to poslední dobou hodně omezuju. Před chvílí jsem dopil sklenici mléka a dělám si borůvkový čaj.
616907
Já to poslední dobou hodně omezuju. Před chvílí jsem dopil sklenici mléka a dělám si borůvkový čaj.
Tony
0 0
reagovat

Pivní okénko

KRUŠOVICE Pšeničné - vůbec ne špatné pivko. :+
616906
KRUŠOVICE Pšeničné - vůbec ne špatné pivko. *:+*
Pivní okénko
0 0
reagovat

WildStar

Nahodou jsem tedka naraziol na tohle MMORPG... Někdo zkousel (bezo ted otevrena beta)...

Docela me zaujal system platby mesicnich poplatku, ktery vidim takto poprve... Zajimalo by me jestli se to osvedci...
616904
Nahodou jsem tedka naraziol na tohle MMORPG... Někdo zkousel (bezo ted otevrena beta)... Docela me zaujal system platby mesicnich poplatku, ktery vidim takto poprve... Zajimalo by me jestli se to osvedci...
WildStar
0 0
reagovat

Steki

Díky díky, Corabii jsou zkoušel už loni, ale bohužel mechanismus mě moc nesednul... Navíc to vypadá na nekonečnej projekt...

Chtěl jsem právě zkusit, jak je na tom Duel of Champions, ale težké zklamání a Ubisoft tu hru doslova zabil...
616902
Díky díky, Corabii jsou zkoušel už loni, ale bohužel mechanismus mě moc nesednul... Navíc to vypadá na nekonečnej projekt... Chtěl jsem právě zkusit, jak je na tom Duel of Champions, ale težké zklamání a Ubisoft tu hru doslova zabil...
Steki
0 0
reagovat

speedy.mail

:+
616901
*:+*
speedy.mail
0 0
reagovat

Tony

Na netu najdeš hromadu lidí, co ti udělají stránky...

Kdyby jsi ale sháněl nějaké doporučení, tak ti můžu dohodit kontakt na jednoho známého, co dělá webovky na docela pěkné úrovni... Od jednoduchých, po složité...

Samozřejmě je to placené a opravdu nevím, jaký máš rozpočet atd... takže prostě jen doporučení... Mě se jeho styl líbí...

P.S.: Vzpomínám na doby, kdy jsem také dělal webovky... Nějakou korunu to tehdy hodilo :D
616898
Na netu najdeš hromadu lidí, co ti udělají stránky... Kdyby jsi ale sháněl nějaké doporučení, tak ti můžu dohodit kontakt na jednoho známého, co dělá webovky na docela pěkné úrovni... Od jednoduchých, po složité... Samozřejmě je to placené a opravdu nevím, jaký máš rozpočet atd... takže prostě jen doporučení... Mě se jeho styl líbí... P.S.: Vzpomínám na doby, kdy jsem také dělal webovky... Nějakou korunu to tehdy hodilo *:D*
Tony
0 0
reagovat
Asi nakonec zahnízdím na Wordpressu, sice se s tím teda zatím peru větší měrou, než by se mi líbilo, ale nabízí to zase pěkná minimalistická témata.
616895
Asi nakonec zahnízdím na Wordpressu, sice se s tím teda zatím peru větší měrou, než by se mi líbilo, ale nabízí to zase pěkná minimalistická témata.
0 0
reagovat

TonyClifton

jestli ti stačí jednoduché infostránky, tak si prostě uděláš základní html a nastyluješ přes CSS - moc nevím co tam chceš vymýšlet.
616891
jestli ti stačí jednoduché infostránky, tak si prostě uděláš základní html a nastyluješ přes CSS - moc nevím co tam chceš vymýšlet.
TonyClifton
0 0
reagovat

Tvorba webu

Je to už nějakej pátek, co jsem dělal vlastní stránky (cca tak 13 let) :D Teď sice spravuju několik stránek na korporátní úrovni, tam mám ale k dispozici blbuvzdorný redakční systém a podporu 24/7 na telefonu, tak jsem z těch trendů už kapku vypadnul. :D
Potřeboval bych vytvořit jednoduchý stránky k malému podnikatelskímu záměru na vlastní doméně. Nebudu tam potřebovat žádný eshop, nic takového. Jenom cca 3,4 informativní stránky, kontakty a nějaký fotky. Ideálně bych si to rád vytvořil sám a zdarma. Něco málo jsem si vygooglil, ale furt mi to všechno připadá na úrovni blogísku čtrnáctky zklamaný životem. Nenasměruje mne někdo chytrý a hodný na něco, co by mohlo vyhovovat mít požadavkům?
616890
Je to už nějakej pátek, co jsem dělal vlastní stránky (cca tak 13 let) *:D* Teď sice spravuju několik stránek na korporátní úrovni, tam mám ale k dispozici blbuvzdorný redakční systém a podporu 24/7 na telefonu, tak jsem z těch trendů už kapku vypadnul. *:D* Potřeboval bych vytvořit jednoduchý stránky k malému podnikatelskímu záměru na vlastní doméně. Nebudu tam potřebovat žádný eshop, nic takového. Jenom cca 3,4 informativní stránky, kontakty a nějaký fotky. Ideálně bych si to rád vytvořil sám a zdarma. Něco málo jsem si vygooglil, ale furt mi to všechno připadá na úrovni blogísku čtrnáctky zklamaný životem. Nenasměruje mne někdo chytrý a hodný na něco, co by mohlo vyhovovat mít požadavkům?
Tvorba webu
0 0
reagovat

Mell jako Wolvie :)

616889
http://www.worstpreviews.com/images/headlines/temp/temp4905.jpg
Mell jako Wolvie :)
0 0
reagovat
ale je zadarmo...tusim :D
616888
ale je zadarmo...tusim *:D*
0 0
reagovat
corabia je taaaaaak strasne nudna a preplacana...
616887
corabia je taaaaaak strasne nudna a preplacana...
0 0
reagovat

Mildík

not bad - dovedu si představit jak tohle někdo používá na "kolotočích".
616886
not bad - dovedu si představit jak tohle někdo používá na "kolotočích".
Mildík
0 0
reagovat

Mildik

616885
http://beta.coraabia.com/
Mildik
0 0
reagovat

Oculus Rift

No máme se na co těšit :D

link
616883
No máme se na co těšit *:D* http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/aYbBgYw_460sa.gif
Oculus Rift
0 0
reagovat

TedGeorge

Nope.
Ale song je to skvělej. Dík ;):+
616882
Nope. Ale song je to skvělej. Dík *;)**:+*
TedGeorge
0 0
reagovat

Karetní hra

Nemá někdo doporučení na nějakou oddechovou karetní online gamesku? Něco jako Hearthstone, nebo Duel of Champions... A aby to bylo free to play nejlépe...
616881
Nemá někdo doporučení na nějakou oddechovou karetní online gamesku? Něco jako Hearthstone, nebo Duel of Champions... A aby to bylo free to play nejlépe...
Karetní hra
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se