Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 49781 - 49800 Napsat příspěvek
hráme pre divákov. naše zápasy sú napínavé až do konca :D
616987
hráme pre divákov. naše zápasy sú napínavé až do konca *:D*
0 0
reagovat

Hokej...

Tak po návratu z bikové Gardy jsem si dal dnes oraz, že se mrknu na hokej a to jsem neměl dělat...Slováci? Bratia? Čo to bolo?
616986
Tak po návratu z bikové Gardy jsem si dal dnes oraz, že se mrknu na hokej a to jsem neměl dělat...Slováci? Bratia? Čo to bolo?
Hokej...
0 0
reagovat
Jsem už unavenej, abych ze sebe vyplodil něco delšího, tak snad jen upozorním opět na fakt, že by me zajimalo jako probehlo samotne zastavovani rodicu... Dle videa to neni patrne a opravdu bych se priklanel k tomu, ze je mozne, ze ridice zastavovala opravdu PCR, klidne je i zkontrolovala a pak poslala ke "kolegum"... Samostatne (bez vedomi PCR) by si tohle podle me netroufli...

A co se tyce toho infarktu... Nevime jak k tomu doslo, jestli tam byli nejake opravdu extremni okolnosti (brutalita hercu atd), ale stojim si za tim, ze jestli nekdo ma infarkt z policejni hlidky apod. tak nema za volantem co delat... K okolnostem nahrady skody se nevyjadruju, to je na dlouhou diskuzi...
616966
Jsem už unavenej, abych ze sebe vyplodil něco delšího, tak snad jen upozorním opět na fakt, že by me zajimalo jako probehlo samotne zastavovani rodicu... Dle videa to neni patrne a opravdu bych se priklanel k tomu, ze je mozne, ze ridice zastavovala opravdu PCR, klidne je i zkontrolovala a pak poslala ke "kolegum"... Samostatne (bez vedomi PCR) by si tohle podle me netroufli... A co se tyce toho infarktu... Nevime jak k tomu doslo, jestli tam byli nejake opravdu extremni okolnosti (brutalita hercu atd), ale stojim si za tim, ze jestli nekdo ma infarkt z policejni hlidky apod. tak nema za volantem co delat... K okolnostem nahrady skody se nevyjadruju, to je na dlouhou diskuzi...
0 0
reagovat
S tím souhlasím poměrně písmeno po písmenu i na to poukazují ty posledních dva vystupující ve spotu. Nicméně ta debata na téma, jak na podobný humor v uniformě kouká veřejnost je poměrně zajímavá.
616964
S tím souhlasím poměrně písmeno po písmenu i na to poukazují ty posledních dva vystupující ve spotu. Nicméně ta debata na téma, jak na podobný humor v uniformě kouká veřejnost je poměrně zajímavá.
0 0
reagovat
Z toho jak je toho známo málo usuzuju, že je to fake, hlavně na Čtvrtníčka by to sedělo. :)
A co se týká toho infarktu samotnýho, tak tam si prostě fakt myslim, že když na to má člověk náběh, tak se mu to v nějakym časovym úseku spustí tak jako tak, ale to už je trochu na jinou debatu. :-)
616959
Z toho jak je toho známo málo usuzuju, že je to fake, hlavně na Čtvrtníčka by to sedělo. *:)* A co se týká toho infarktu samotnýho, tak tam si prostě fakt myslim, že když na to má člověk náběh, tak se mu to v nějakym časovym úseku spustí tak jako tak, ale to už je trochu na jinou debatu. :-)
0 0
reagovat
Já si zase dovedu představit situaci, kdy někdo někam chvátá, je ve stresu, zastaví ho policajti, je ve strestu ještě víc..bůhví k čemu došlo a pak mu vtipně řeknou, že je na skrytý kameře a až z tohohle faktu to s ním šlehne. To jsou prostě okolnosti, který nevíme. Stejně si myslím, že nejpravděpodobnější bude ta Gonziho verze, nicméně tím chci naznačit, že z těhle článků není o tom "infarktovém" případu známo téměř nic a fakt jen domýšlíme.
616952
Já si zase dovedu představit situaci, kdy někdo někam chvátá, je ve stresu, zastaví ho policajti, je ve strestu ještě víc..bůhví k čemu došlo a pak mu vtipně řeknou, že je na skrytý kameře a až z tohohle faktu to s ním šlehne. To jsou prostě okolnosti, který nevíme. Stejně si myslím, že nejpravděpodobnější bude ta Gonziho verze, nicméně tím chci naznačit, že z těhle článků není o tom "infarktovém" případu známo téměř nic a fakt jen domýšlíme.
0 0
reagovat
Já si jenom představit tu absurdní situaci, kdy PČR oprávněně zastaví řidiče, on dostane infarkt a skončí to jejich popotahováním, že ho nezastavili 100% oprávněně. U nás bych se ani nedivil.
616933
Já si jenom představit tu absurdní situaci, kdy PČR oprávněně zastaví řidiče, on dostane infarkt a skončí to jejich popotahováním, že ho nezastavili 100% oprávněně. U nás bych se ani nedivil.
0 0
reagovat

TonyClifton

Můžu naběhnout do školy s pistolí a všechny ohrožovat a i když už tam nikomu nevyvolám infarkt, tak z toho můžou mít např. trauma...
Tady jen řeším, že (jestli to chápu správně) chlápek dostal infarkt ze zastavení policejní hlídkou (a tedy její nepravost na tom pramálo mění). Jestli už, tak je (možná) může žalovat za zdržení apod. ale oni mu infarkt nikterak nezpůsobili.
616930
Můžu naběhnout do školy s pistolí a všechny ohrožovat a i když už tam nikomu nevyvolám infarkt, tak z toho můžou mít např. trauma... Tady jen řeším, že (jestli to chápu správně) chlápek dostal infarkt ze zastavení policejní hlídkou (a tedy její nepravost na tom pramálo mění). Jestli už, tak je (možná) může žalovat za zdržení apod. ale oni mu infarkt nikterak nezpůsobili.
TonyClifton
0 0
reagovat
Tak infarkt je podle všeho dílem vrozenej a dílem dlouhodobým životním stylem. Jasně ten spouštěč pak může být krizová situace nebo lekačka, ale věřím, že ve většině případů by to člověk prodělal tak jako tak, akorát jindy.
616928
Tak infarkt je podle všeho dílem vrozenej a dílem dlouhodobým životním stylem. Jasně ten spouštěč pak může být krizová situace nebo lekačka, ale věřím, že ve většině případů by to člověk prodělal tak jako tak, akorát jindy.
0 0
reagovat

Bachy

já to více nezkoumal ale nevím jak jinak by ten infarkt byl relevantní + v článku je tohle: " Druhá věc je, že byť to bylo velmi mírné a legrační, tak řidiče vystavovali určitému stresu. Proto muž, který dostal infarkt, má možnost v občanskoprávním sporu žádat finanční náhradu škody."

*a pokud jsme se jen nepochopili, tak "vidím policii" myslím to, že jej ti dva trotli převlečení za policisty zastavili a jde mi o to, že to může udělat i reálná policie a nic se tím nezmění (z pohledu že má infarkt protože jej zastaví silniční kontrola a vystresuje jej to)
616927
já to více nezkoumal ale nevím jak jinak by ten infarkt byl relevantní + v článku je tohle: " Druhá věc je, že byť to bylo velmi mírné a legrační, tak řidiče vystavovali určitému stresu. Proto muž, který dostal infarkt, má možnost v občanskoprávním sporu žádat finanční náhradu škody." *a pokud jsme se jen nepochopili, tak "vidím policii" myslím to, že jej ti dva trotli převlečení za policisty zastavili a jde mi o to, že to může udělat i reálná policie a nic se tím nezmění (z pohledu že má infarkt protože jej zastaví silniční kontrola a vystresuje jej to)
Bachy
0 0
reagovat

Gonzi

O situaci, kdy by někdo dostal infarkt z toho, že viděl policii se podle mě nikdo, včetně článků, nezmínil.
616926
O situaci, kdy by někdo dostal infarkt z toho, že viděl policii se podle mě nikdo, včetně článků, nezmínil.
Gonzi
0 0
reagovat
- infarkt z toho že vidím policii mi přijde absurdní (IMO pokud by jej fakt dostal, tak to nijak nesouvisí s tím, že se za policii někdo jen vydával - tím ta škoda nevznikla... zato kdyby měl v autě třeba rodící ženu a oni by jej takto zbytečně zastavili a ona to pak nestihla do nemocnice... now that would be a lot of fun)
- vydávat se za policii a zneužívat její autoritu mi vadí z principu, bez ohledu na to jak to zrovna je charitativní či "neškodné" a kdyby mě takto zastavili, tak bych neměl moc daleko k tomu obratem volat na opravdovou policii...
616924
- infarkt z toho že vidím policii mi přijde absurdní (IMO pokud by jej fakt dostal, tak to nijak nesouvisí s tím, že se za policii někdo jen vydával - tím ta škoda nevznikla... zato kdyby měl v autě třeba rodící ženu a oni by jej takto zbytečně zastavili a ona to pak nestihla do nemocnice... now that would be a lot of fun) - vydávat se za policii a zneužívat její autoritu mi vadí z principu, bez ohledu na to jak to zrovna je charitativní či "neškodné" a kdyby mě takto zastavili, tak bych neměl moc daleko k tomu obratem volat na opravdovou policii...
0 0
reagovat

Mildík

Mluvíš o konkrétním případu, kdy vzhledem k okolnostem můžeš přimhouřit při ukládání trestu všechny oči, protože to máš nahraný a vidíš, jak se herci chovali a jakej to mělo účel. Výsledkem by pak mělo být výstražný pokárání s co nejnižším trestem a klidně bych pak jako soudce ještě přihodil nějakou sumu na akci.
Nicméně samotná obecná situace, kdy si komik může nasadit policejní uniformu volá po průšvihu s ohledem na to, jak jsou některé případy skryté kamery vostrý a kam až pro zábavu někteří jdou. Dovedu si při vostrejším humoru představit i ten infarkt. Pořád mám na paměti jaká potupa to byla pro moje prarodiče, když museli něco vysvětlovat policistům.
Nicméně bavíme se o konkrétní situaci, kdy dle videa opravdu dobrý úmysl a slušné jednání. Co natočený není nevím.
Tu výbavu může podle mě mít televizní i divadelní studio.
616923
Mluvíš o konkrétním případu, kdy vzhledem k okolnostem můžeš přimhouřit při ukládání trestu všechny oči, protože to máš nahraný a vidíš, jak se herci chovali a jakej to mělo účel. Výsledkem by pak mělo být výstražný pokárání s co nejnižším trestem a klidně bych pak jako soudce ještě přihodil nějakou sumu na akci. Nicméně samotná obecná situace, kdy si komik může nasadit policejní uniformu volá po průšvihu s ohledem na to, jak jsou některé případy skryté kamery vostrý a kam až pro zábavu někteří jdou. Dovedu si při vostrejším humoru představit i ten infarkt. Pořád mám na paměti jaká potupa to byla pro moje prarodiče, když museli něco vysvětlovat policistům. Nicméně bavíme se o konkrétní situaci, kdy dle videa opravdu dobrý úmysl a slušné jednání. Co natočený není nevím. Tu výbavu může podle mě mít televizní i divadelní studio.
Mildík
0 0
reagovat

Tony

No zajímavé... nebudu popírat, že z přiloženého videa jsem se docela pobavil a navíc to je i na dobré účely... Já s tím problém nemám...

Člověk, který dostal infarkt z tohohle (nevím tedy, co se tam dělo přesně, ale jejich vtipkování mi nepřišlo vůbec agresivní) by na silnici neměl podle mého vůbec co dělat.

Co se týče sporu o to, jestli můžou zastavovat vůbec auta... Vydávat se za příslušníka policie nemůže obecně nikdo, nicméně nevím přesně, jaké jsou uzákoněné vyjímky (pro uměleckou činnost atd). Já osobně bych s tím neměl problém, pokud to je v rámci charitativní akce, ale to je pouze můj subjektivní názor...

Zaměřil bych se spíše na něco jiného... Chlapci mají k dispozici auto, uniformy a nepochybně i výbavu, je jasné, že je zde nějaké spolupráce s PČR, která zapůjčila "rekvizity". Dále je třeba si také všimnout, že se všechny scénky odehrávají na stejném místě (i kvůli kamerám atd) a Čtvrtníček a kolega pokaždé vystupují z auta... Otázkou zůstává, kdo ta auta stopuje?... Suma sumárum bych se nedivil, kdyby někdo od policie 20 metrů dál zastavoval auta a posílal je k odlehlé (herecké) policejní hlídce...
616922
No zajímavé... nebudu popírat, že z přiloženého videa jsem se docela pobavil a navíc to je i na dobré účely... Já s tím problém nemám... Člověk, který dostal infarkt z tohohle (nevím tedy, co se tam dělo přesně, ale jejich vtipkování mi nepřišlo vůbec agresivní) by na silnici neměl podle mého vůbec co dělat. Co se týče sporu o to, jestli můžou zastavovat vůbec auta... Vydávat se za příslušníka policie nemůže obecně nikdo, nicméně nevím přesně, jaké jsou uzákoněné vyjímky (pro uměleckou činnost atd). Já osobně bych s tím neměl problém, pokud to je v rámci charitativní akce, ale to je pouze můj subjektivní názor... Zaměřil bych se spíše na něco jiného... Chlapci mají k dispozici auto, uniformy a nepochybně i výbavu, je jasné, že je zde nějaké spolupráce s PČR, která zapůjčila "rekvizity". Dále je třeba si také všimnout, že se všechny scénky odehrávají na stejném místě (i kvůli kamerám atd) a Čtvrtníček a kolega pokaždé vystupují z auta... Otázkou zůstává, kdo ta auta stopuje?... Suma sumárum bych se nedivil, kdyby někdo od policie 20 metrů dál zastavoval auta a posílal je k odlehlé (herecké) policejní hlídce...
Tony
0 0
reagovat

Gonzi

Právě proto si myslím, že to je fake i včetně těch nachytaných. :)
616919
Právě proto si myslím, že to je fake i včetně těch nachytaných. *:)*
Gonzi
0 0
reagovat

TonyClifton

zajímavé že si to vůbec dovolí (pokud nejsou herci i ti řidiči a není to celé jen virál). Osobně bych měl velký problém, kdyby mě někdo zastavil na základě toho, že by se neoprávněně vydával za policii.
616918
zajímavé že si to vůbec dovolí (pokud nejsou herci i ti řidiči a není to celé jen virál). Osobně bych měl velký problém, kdyby mě někdo zastavil na základě toho, že by se neoprávněně vydával za policii.
TonyClifton
0 0
reagovat
Kevin Tran! :+
616917
Kevin Tran! *:+*
0 0
reagovat

Akira projekt

Holy shit

Jako trailer to se znalosti predlohy funguje na 200%. V realu by to bud musel byt doslovna adaptace snimek po snimku (coz by nemelo duvod ospravedlni existence) nebo nejaka aktualizace vcetne "odjaponsteni".
616916
[link="https://www.youtube.com/watch?v=t1GO-93Nt3c&feature=youtu.be"]Holy shit[/link] Jako trailer to se znalosti predlohy funguje na 200%. V realu by to bud musel byt doslovna adaptace snimek po snimku (coz by nemelo duvod ospravedlni existence) nebo nejaka aktualizace vcetne "odjaponsteni".
Akira projekt
0 0
reagovat
link Není to nahrané celé včetně toho infarktu?
616915
http://zpravy.idnes.cz/rozhovor-ke-klipu-se-ctvrtnickem-a-potmesilem-f49-/domaci.aspx?c=A140507_161859_domaci_jj Není to nahrané celé včetně toho infarktu?
0 0
reagovat
Ja mať dneska stavené prachy na Švajčiarov, tak na tých rozhodcov podám trestné oznámenie. :(:(:(
616912
Ja mať dneska stavené prachy na Švajčiarov, tak na tých rozhodcov podám trestné oznámenie. *:(**:(**:(*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se