Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 49401 - 49420 Napsat příspěvek
Jinak tady je fungující link na plný interview Briana se Snowdenem... link
Udělejte si názor sami, ale Snowden imho pořád papouškuje to stejný, a i kdyby měl pravdu a nešlo to udělat jinak, tak to nic nemění na mým názoru, že je to egomaniak a rozhodně ne hrdina.
617814
Jinak tady je fungující link na plný interview Briana se Snowdenem... http://www.youtube.com/watch?v=I-xxzOwr7 Udělejte si názor sami, ale Snowden imho pořád papouškuje to stejný, a i kdyby měl pravdu a nešlo to udělat jinak, tak to nic nemění na mým názoru, že je to egomaniak a rozhodně ne hrdina.
0 0
reagovat

Battlefield 3

Zmiňoval tady už někdo, že je na Originu zadarmo? Stačí přidat do knihovny a hotovo. Stejně tak už je tam delší dobu k dispozici PvZ.
617813
Zmiňoval tady už někdo, že je na Originu zadarmo? Stačí přidat do knihovny a hotovo. Stejně tak už je tam delší dobu k dispozici PvZ.
Battlefield 3
0 0
reagovat
Karl Pilkington sa sťažuje (okrem iného) na Cloud Atlas "You have to take notes while you are watching it!" :D link
617811
Karl Pilkington sa sťažuje (okrem iného) na Cloud Atlas "You have to take notes while you are watching it!" *:D* http://www.youtube.com/watch?v=O2LkGkd-ctY
0 0
reagovat

Tony

617808
[link="http://a.gifb.in/052011/1304618376_tumbleweed-gif.gif"]link[/link]
Tony
0 0
reagovat

Axis

Tak ako som uz vravel, zavedenim iTunes Match a iTunes Radio im neslo o globalny zasah co najsirsej cielovky, ale o podychtenie vlastnych userov. To ze to previazali iba na majitelov iOS zariadeni je logicke. Sice sa tym ochudobnili o znacnu cast trhu, ale im neslo o to konkurovat alternativam. To ze maju 40 milionov userov ze nakom, ze tento ich pokus nie je mrtva zalezitost a dokaze konkurovat aj "objektivne" kvalitnejsim ci zabehnutejsim sluzbam ako je napr. Spotify. Ono by ta sluzba aj tak pre ine platformy nemala velky zmysel a povedzme si uprimne, nikto by ju nepouzival uz z principu:)

O akvizicii Beats mozeme naozaj zatial len spekulovat, co je jasne je, ze im islo v prvom rade o know how a ludske talenty, nie o HW. Detailne plany do buducnosti poznaju len oni.
617807
Tak ako som uz vravel, zavedenim iTunes Match a iTunes Radio im neslo o globalny zasah co najsirsej cielovky, ale o podychtenie vlastnych userov. To ze to previazali iba na majitelov iOS zariadeni je logicke. Sice sa tym ochudobnili o znacnu cast trhu, ale im neslo o to konkurovat alternativam. To ze maju 40 milionov userov ze nakom, ze tento ich pokus nie je mrtva zalezitost a dokaze konkurovat aj "objektivne" kvalitnejsim ci zabehnutejsim sluzbam ako je napr. Spotify. Ono by ta sluzba aj tak pre ine platformy nemala velky zmysel a povedzme si uprimne, nikto by ju nepouzival uz z principu:) O akvizicii Beats mozeme naozaj zatial len spekulovat, co je jasne je, ze im islo v prvom rade o know how a ludske talenty, nie o HW. Detailne plany do buducnosti poznaju len oni.
Axis
0 0
reagovat
"argumenty"
617806
"argumenty"
0 0
reagovat

Tony

Tvoj nazor. Nesuhlasim. Argumenty som uviedol. Move on.
617805
Tvoj nazor. Nesuhlasim. Argumenty som uviedol. Move on.
Tony
0 0
reagovat
A chci edit u příspěvků, kreslím si tu v Cadu a nepročítám po sobě blbosti a překlepy.
617803
A chci edit u příspěvků, kreslím si tu v Cadu a nepročítám po sobě blbosti a překlepy.
0 0
reagovat

Gorecki

Sry měl jsem to oddělit.
Jak jsem psal jde jim na 100% o další platformy kde budou moci využít streamovací služby a asi je pro ně jednodušší koupit celou firmu i s hw výrobou než si jen koupit část.

Asi jim jde i o novou tvář do vedení Applu.

U Apple výrobků mi vypadla část o tom že třeba v Itunes mám doma celou svoji diskografii kvůli dřívějšímu zakoupení Ipodů, ale co se streamování muziky týče jsem zaháčkován u Spotify, která je přehlednější. má offline možnost a vlak jim ujel díky tlačení vlastního OS a ignoraci zbytku což je u streamovací služby fail. V globálu tak mají mnohme menší podíl na trhu než by chtěli. Zbytek už byl jen pláč nad jejich politikou.

Na konec bych dodal že se shodneme,jen k tomu každý docházíme jinou cestou.
617802
Sry měl jsem to oddělit. Jak jsem psal jde jim na 100% o další platformy kde budou moci využít streamovací služby a asi je pro ně jednodušší koupit celou firmu i s hw výrobou než si jen koupit část. Asi jim jde i o novou tvář do vedení Applu. U Apple výrobků mi vypadla část o tom že třeba v Itunes mám doma celou svoji diskografii kvůli dřívějšímu zakoupení Ipodů, ale co se streamování muziky týče jsem zaháčkován u Spotify, která je přehlednější. má offline možnost a vlak jim ujel díky tlačení vlastního OS a ignoraci zbytku což je u streamovací služby fail. V globálu tak mají mnohme menší podíl na trhu než by chtěli. Zbytek už byl jen pláč nad jejich politikou. Na konec bych dodal že se shodneme,jen k tomu každý docházíme jinou cestou.
Gorecki
0 0
reagovat
Gorecki sorry, ale tohle co píšeš je dost daleko od čistého poslouchání online.
617798
Gorecki sorry, ale tohle co píšeš je dost daleko od čistého poslouchání online.
0 0
reagovat
Ja sa v suvislosti s "user friendliness" nebavim o iTunes ako takom, ale o tom, ze ked tam mas uz od zaciatku spravovanu vsetku svoju hudbu, riesit INY zdroj hudby cez dalsiu sluzbu je proste menej pohodlne, ako to mat vsetko na jednom mieste a prepojene. Co na tomto primitivne jednoduchom koncepte nechapes?
617796
Ja sa v suvislosti s "user friendliness" nebavim o iTunes ako takom, ale o tom, ze ked tam mas uz od zaciatku spravovanu vsetku svoju hudbu, riesit INY zdroj hudby cez dalsiu sluzbu je proste menej pohodlne, ako to mat vsetko na jednom mieste a prepojene. Co na tomto primitivne jednoduchom koncepte nechapes?
0 0
reagovat

Tony

A btw, to offline pocuvanie ti samozrejme umoznuje aj iTunes Match. Bud si mozes kedykolvek stiahnut akukolvek skladbu ktoru mas ulozenu v Cloude priamo do iPhonu, alebo sa ti kazda uz ONLINE prehrata skladba ulozi do pamate, takze si ju mozes neskor kedykovlek vypocut znovu a OFFLINE. ;)

Nechces sa uz na to vykaslat?
617794
A btw, to offline pocuvanie ti samozrejme umoznuje aj iTunes Match. Bud si mozes kedykolvek stiahnut akukolvek skladbu ktoru mas ulozenu v Cloude priamo do iPhonu, alebo sa ti kazda uz ONLINE prehrata skladba ulozi do pamate, takze si ju mozes neskor kedykovlek vypocut znovu a OFFLINE. *;)* Nechces sa uz na to vykaslat?
Tony
0 0
reagovat
Tak jestli iTunes považuješ za user friendly, tak mi je ti upřímně líto. Já jenom psal to s offline hudou dost padá tvůj argument, jak je iTunes levnější, protože když budu používat iTunes Radio a tahat songy přes klasický iTunes, tak se dostanu do uplně jinejch výšin, než 10 dolarů za měsíc.
617793
Tak jestli iTunes považuješ za user friendly, tak mi je ti upřímně líto. Já jenom psal to s offline hudou dost padá tvůj argument, jak je iTunes levnější, protože když budu používat iTunes Radio a tahat songy přes klasický iTunes, tak se dostanu do uplně jinejch výšin, než 10 dolarů za měsíc.
0 0
reagovat

Tony

Ano, pre tych, ktori funguju cez iTunes a mas tam vsetku svoju hudbu, je to viac user friendly, ako to riesit cez dalsiu sluzbu. V principe a vo vseobecnosti. Nemusis mi tu nasrdene prstekom ukazovat na niekoho, u koho to neplati. 8)

A kludne ti to napisem aj stvrty raz: ja sa nehadam co je lepsie, ci Spotify alebo iTunes Radio. Reagoval som na Axisovu poznamku, ze Apple nema voci tej sluzbe alternativu. Ma a navyse uspesnu.
617792
Ano, pre tych, ktori funguju cez iTunes a mas tam vsetku svoju hudbu, je to viac user friendly, ako to riesit cez dalsiu sluzbu. V principe a vo vseobecnosti. Nemusis mi tu nasrdene prstekom ukazovat na niekoho, u koho to neplati. *8)* A kludne ti to napisem aj stvrty raz: ja sa nehadam co je lepsie, ci Spotify alebo iTunes Radio. Reagoval som na Axisovu poznamku, ze Apple nema voci tej sluzbe alternativu. Ma a navyse uspesnu.
Tony
0 0
reagovat
A zapomínáš tu na sakra podstatnou výhodu Spotify, že v placené verze jde poslouchat offline, kde si všechny songy můžeš defacto libovolně stahovat do programu, což je hodně hodně podstatná výhoda.
617791
A zapomínáš tu na sakra podstatnou výhodu Spotify, že v placené verze jde poslouchat offline, kde si všechny songy můžeš defacto libovolně stahovat do programu, což je hodně hodně podstatná výhoda.
0 0
reagovat
"viac user friendly vyuzivat iTunes Radio/Match ako Spotify" :D
617790
"viac user friendly vyuzivat iTunes Radio/Match ako Spotify" *:D*
0 0
reagovat

Axis

A to ze je to obmedzene len na vyrobky Applu je v com akoze problem? Ved tu si nevyberas nieco na cely zivot? Proste ak mas iPhone/iPod a chces mat neobmedzeny pristup k hudbe, tak je pre teba jednoduchsie, lacnejsie a viac user friendly vyuzivat iTunes Radio/Match ako Spotify. A ak sa rozhodnes neskor prejst na Spotify, tak ti v tom nikto nebrani, 25 dolarov rocne nie je tak vela, aby si ich olutoval.

Applu nikdy neslo o to byt najvacsi, alebo najpredavanejsi, ale najlepsi. Takze ohanat sa tu nejakymi cislami je naozaj bezpredmetne (zacal s nimi Tony btw).
617789
A to ze je to obmedzene len na vyrobky Applu je v com akoze problem? Ved tu si nevyberas nieco na cely zivot? Proste ak mas iPhone/iPod a chces mat neobmedzeny pristup k hudbe, tak je pre teba jednoduchsie, lacnejsie a viac user friendly vyuzivat iTunes Radio/Match ako Spotify. A ak sa rozhodnes neskor prejst na Spotify, tak ti v tom nikto nebrani, 25 dolarov rocne nie je tak vela, aby si ich olutoval. Applu nikdy neslo o to byt najvacsi, alebo najpredavanejsi, ale najlepsi. Takze ohanat sa tu nejakymi cislami je naozaj bezpredmetne (zacal s nimi Tony btw).
Axis
0 0
reagovat

Axis

Do svojho prispevku si nasypal tolko veci ze neviem kde zacat.

Mas to cele nejake pomylene. Od zaciatku pisem, ze im NESLO o HW. Dovody su viacmenej popisane v tom linku, co som nizsie postol.

iTunes Radio som spominal ako reakciu na teba, ze nemali ziadne alternativy voci Spotify a podobne. Nie su tam lidrami, ale hovorit, ze im usiel vlak je proste blbost:) Pretoze tu alternativnu vlastnu technologiu uz davno maju a je uspesna. A bude este uspesnejsia, ked sa rozsiria na dalsie trhy.

Na tu poznamku o mesiasovi ci o tom, ze sa ti pokazili nejake vyrobky od nich neviem co napisat. Je to tvoj nazor a tvoja skusenost, ktore ti nebudem vyvracat:)
617788
Do svojho prispevku si nasypal tolko veci ze neviem kde zacat. Mas to cele nejake pomylene. Od zaciatku pisem, ze im NESLO o HW. Dovody su viacmenej popisane v tom linku, co som nizsie postol. iTunes Radio som spominal ako reakciu na teba, ze nemali ziadne alternativy voci Spotify a podobne. Nie su tam lidrami, ale hovorit, ze im usiel vlak je proste blbost:) Pretoze tu alternativnu vlastnu technologiu uz davno maju a je uspesna. A bude este uspesnejsia, ked sa rozsiria na dalsie trhy. Na tu poznamku o mesiasovi ci o tom, ze sa ti pokazili nejake vyrobky od nich neviem co napisat. Je to tvoj nazor a tvoja skusenost, ktore ti nebudem vyvracat:)
Axis
0 0
reagovat

Gorecki

Odpověděl bych ti stejně jako Tony. A pokud jim opravdu šlo o hw tak si za 3mld dolarů mohli postavit vlastní firmu.
Itunes Radio je primárně jen pro Apple výrobky, koupí streamovací služby se dostanou i na Android, Win Mobile a o to jim jde hlavně.
A možná, opravdu jen možná je zatím i akvizice do Jimmy Iovina. Po odchodu Jobse do věčných lovišť nemá Apple žádného velkého mesiáše ke kterému by bylo možno vzhlížet (neber tuhle větu doslova).
Sám jsem vlastníkem dvou Ipodů Classic, který by byly skvělý pokud by jim po roce neodcházel vstupní jack a neumírali jim vnitřní disky. Ještě že existují firmy u kterých se dají koupit náhradní díly jinak bych už dávno rituálně obětoval. Před cca rokem dokonce Apple zvýšil cenu za opravu přístrojů na dvojnásobek (což jsou dnes skoro 2/3 nového přístroje) a to ať je závada jakákoliv.
617785
Odpověděl bych ti stejně jako Tony. A pokud jim opravdu šlo o hw tak si za 3mld dolarů mohli postavit vlastní firmu. Itunes Radio je primárně jen pro Apple výrobky, koupí streamovací služby se dostanou i na Android, Win Mobile a o to jim jde hlavně. A možná, opravdu jen možná je zatím i akvizice do Jimmy Iovina. Po odchodu Jobse do věčných lovišť nemá Apple žádného velkého mesiáše ke kterému by bylo možno vzhlížet (neber tuhle větu doslova). Sám jsem vlastníkem dvou Ipodů Classic, který by byly skvělý pokud by jim po roce neodcházel vstupní jack a neumírali jim vnitřní disky. Ještě že existují firmy u kterých se dají koupit náhradní díly jinak bych už dávno rituálně obětoval. Před cca rokem dokonce Apple zvýšil cenu za opravu přístrojů na dvojnásobek (což jsou dnes skoro 2/3 nového přístroje) a to ať je závada jakákoliv.
Gorecki
0 0
reagovat
Tak s distribucí hudby Applu fakt ujel vlak, tam si jeli dlouho tvrdošijně přes starý principy iTunes, když už to dávno válcovala Pandora a Spotify.
617784
Tak s distribucí hudby Applu fakt ujel vlak, tam si jeli dlouho tvrdošijně přes starý principy iTunes, když už to dávno válcovala Pandora a Spotify.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se