Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 49341 - 49360 Napsat příspěvek

popik

to scroochy: Tak už to mám za sebou a musím tě malinko poopravit...je to totální hovadina! :-
Dialogy? Hrozný! Střih? Strašnej! Děj a Logika? K posrání! A navrch je tu jen jeden jedinej člověk, co umí hrát, a to Sam "Avatar" Worthington.
Tohle nemohl natočit Ayer, dal si pod to jméno, ale prostě nevěřím, že to natočil on. Buď mu ty jeho věčný filmy o drogovejch kartelech vlezli na mozek a začal těžce ujíždět na "perníku", nebo zkrátka na place nebyl a celý to natočil 3tí kameraman.
Hrůza! :(
617957
to scroochy: Tak už to mám za sebou a musím tě malinko poopravit...je to totální hovadina! *:-* Dialogy? Hrozný! Střih? Strašnej! Děj a Logika? K posrání! A navrch je tu jen jeden jedinej člověk, co umí hrát, a to Sam "Avatar" Worthington. Tohle nemohl natočit Ayer, dal si pod to jméno, ale prostě nevěřím, že to natočil on. Buď mu ty jeho věčný filmy o drogovejch kartelech vlezli na mozek a začal těžce ujíždět na "perníku", nebo zkrátka na place nebyl a celý to natočil 3tí kameraman. Hrůza! *:(*
popik
0 0
reagovat

popicek

Srágora úplně ne, ale podprůměr rozhodně.
617955
Srágora úplně ne, ale podprůměr rozhodně.
popicek
0 0
reagovat

popik

Sabotage s Arniem má na CSFD 82% :o tak to asi zasejk takova srágora nebude :+
617954
Sabotage s Arniem má na CSFD 82% *:o* tak to asi zasejk takova srágora nebude *:+*
popik
0 0
reagovat

Hearthstone

Od půlky května jsem najel na "pasivní" styl hraní a jedu jenom jednou denně pár her, abych udělal quest... Zároveň jsem tím začal i šetřit na rozšíření, tak jsem zvědav za kolik ho nakonec dají...

Jinak je to fakt paráda, je to svižné, pěkně to vypadá a i se na to heky kouká :)

Přiznám se, že jsem taky koukal na nějaká videa z Duel of Champions a i když se z toho stalo P2W, tak možná zkusím taky, spíš jen abych viděl kam se to posunulo :)
617949
Od půlky května jsem najel na "pasivní" styl hraní a jedu jenom jednou denně pár her, abych udělal quest... Zároveň jsem tím začal i šetřit na rozšíření, tak jsem zvědav za kolik ho nakonec dají... Jinak je to fakt paráda, je to svižné, pěkně to vypadá a i se na to heky kouká :) Přiznám se, že jsem taky koukal na nějaká videa z Duel of Champions a i když se z toho stalo P2W, tak možná zkusím taky, spíš jen abych viděl kam se to posunulo *:)*
Hearthstone
0 0
reagovat
Hodně mazec.

Dík.
617937
Hodně mazec. Dík.
0 0
reagovat
Galerie hodně cool Facebook coverů link
617934
Galerie hodně cool Facebook coverů http://imgur.com/a/VjXaY?gallery
0 0
reagovat
Ak by si niekto potreboval pripomenúť prečo zbožnuje Edgara Wrighta
link
617927
Ak by si niekto potreboval pripomenúť prečo zbožnuje Edgara Wrighta http://vimeo.com/96558506
0 0
reagovat

Vardant

Arena tě opravdu staví proti hráčům s podobným skóre. Řekl to přímo dev z Blizzardu: link

Jinak priesta mám taky rád, ale v constructed je momentálně moc slabej bohužel. Snad se to zlepší po vydání Curse of Naxxramas. Každopádně v aréně může bejt priest velice silnej, pokud se povede draft. Poprvý jsem se dostal na 12 výher právě s ním a teď před pár dny jsem konečně dosáhnul "THE DREAM" 12-0 a to taky s priestem. :+
617926
Arena tě opravdu staví proti hráčům s podobným skóre. Řekl to přímo dev z Blizzardu: https://twitter.com/CM_Zeriyah/status/421056491840229377 Jinak priesta mám taky rád, ale v constructed je momentálně moc slabej bohužel. Snad se to zlepší po vydání Curse of Naxxramas. Každopádně v aréně může bejt priest velice silnej, pokud se povede draft. Poprvý jsem se dostal na 12 výher právě s ním a teď před pár dny jsem konečně dosáhnul "THE DREAM" 12-0 a to [link="http://www.twitch.tv/hipponaut/c/4334834"]taky s priestem[/link]. *:+*
Vardant
0 0
reagovat

scroochy

No já jsem to hned po tom svém třídenním neohroženém tažení hledal a přesnou odpověď nikdo nemá. To, že ti to hází lidi s podobným "streakem" se taky moc nepotvrdilo, protože je klidně možné potkat lidi s třemi výhrami, když ty jich máš už sedm.

V Evropě ale s přehledem potkávám lidi na daleko vyšším levelu než v NA. Ne tedy že bych je tam taky nepotkal, stane se že, ty 2-3 prohry dostanu takovým způsobem jako v EU a nemám skoro šanci, ale pak se to zase uklidní a i když mám skóre 1:2, tak to opět dotáhnu na 7:3.

Já nejvíc a nejraději hraju priesta, s kterým jsem se nejvýš dostal na rank 8(bez legendary - Amaz deck), ale v EU v aréně s ním nemám šanci. V NA jsem dal 8:3 a to jsem zase tak super deck rozhodně neměl.

Už se mi podařilo i dostat Black Knighta a jeden golden epic, takže začínám silně uvažovat o trvalé migraci :))
617924
No já jsem to hned po tom svém třídenním neohroženém tažení hledal a přesnou odpověď nikdo nemá. To, že ti to hází lidi s podobným "streakem" se taky moc nepotvrdilo, protože je klidně možné potkat lidi s třemi výhrami, když ty jich máš už sedm. V Evropě ale s přehledem potkávám lidi na daleko vyšším levelu než v NA. Ne tedy že bych je tam taky nepotkal, stane se že, ty 2-3 prohry dostanu takovým způsobem jako v EU a nemám skoro šanci, ale pak se to zase uklidní a i když mám skóre 1:2, tak to opět dotáhnu na 7:3. Já nejvíc a nejraději hraju priesta, s kterým jsem se nejvýš dostal na rank 8(bez legendary - Amaz deck), ale v EU v aréně s ním nemám šanci. V NA jsem dal 8:3 a to jsem zase tak super deck rozhodně neměl. Už se mi podařilo i dostat Black Knighta a jeden golden epic, takže začínám silně uvažovat o trvalé migraci *:))*
scroochy
0 0
reagovat

Axis

65 je šílené číslo. Ale ona se už jinak hrát nenaučí, než na absolutní riziko a zabíjení z druhého nebo třetího úderu. Děsí mě na ni ale to, že pak v rozhovoru řekla, že podala dobrý výkon a že si dneska nemůže nic vytknout jen servírovat by měla lépe. Nevím jestli to je absolutní neschopnost sebereflexe nebo to, že je prostě úplně blbá.
617923
65 je šílené číslo. Ale ona se už jinak hrát nenaučí, než na absolutní riziko a zabíjení z druhého nebo třetího úderu. Děsí mě na ni ale to, že pak v rozhovoru řekla, že podala dobrý výkon a že si dneska nemůže nic vytknout jen servírovat by měla lépe. Nevím jestli to je absolutní neschopnost sebereflexe nebo to, že je prostě úplně blbá.
Axis
0 0
reagovat
a na inú nôtu...
dneska som robil fresh install Windowsu, a pomohla mi pri tom jedna geniálna vecička - Ninite.com , a ešte k tomu prográmek Slim Drivers a hneď je to o hodne menšia osina v zadku
617922
a na inú nôtu... dneska som robil fresh install Windowsu, a pomohla mi pri tom jedna geniálna vecička - Ninite.com , a ešte k tomu prográmek Slim Drivers a hneď je to o hodne menšia osina v zadku
0 0
reagovat

studo

Ja mám šťastie, že je o 5 rokov staršia.

A keď už spomíname moju sestru, dozvedel som sa, že budem strýko :D
617921
Ja mám šťastie, že je o 5 rokov staršia. A keď už spomíname moju sestru, dozvedel som sa, že budem strýko *:D*
studo
0 0
reagovat

Tenis

Když tu máme tolik hráčů, co říkáte dnes Kvitové? Sice hrála se zavázaným lítkem, ale 65 nevynucených chyb a k tomu 11 dvojchyb to je na jeden zápas nějak moc ne?
617920
Když tu máme tolik hráčů, co říkáte dnes Kvitové? Sice hrála se zavázaným lítkem, ale 65 nevynucených chyb a k tomu 11 dvojchyb to je na jeden zápas nějak moc ne?
Tenis
0 0
reagovat

kubqo

ja mám so segrami super vzťah, ale keby som im navrhol aby som s nimi išiel do kina na film, na ktorý sa tešia už od prečítania knihy (fault) tak by to vyzeralo takto
617919
ja mám so segrami super vzťah, ale keby som im navrhol aby som s nimi išiel do kina na film, na ktorý sa tešia už od prečítania knihy (fault) tak by to vyzeralo [link="https://www.youtube.com/watch?v=Sg-wtsocxHY"]takto[/link]
kubqo
0 0
reagovat

Verdant

Soupeři se odvozujou jen podle tvý aktuální arény, takže když budeš mít 7-0, tak budeš hrát proti někomu, kdo má taky zhruba tak. Každopádně bych se nedivil, kdyby to v NA bylo snazší.

Jinak pokud tu někoho dalšího zajímá Hearthstone, tak jsem ho nedávno začal streamovat: link (akorát teda v angličtině)

Teď v neděli budu dělat 12hodinovej stream, tak mě klidně někdo přijďte pozdravit :D
617917
Soupeři se odvozujou jen podle tvý aktuální arény, takže když budeš mít 7-0, tak budeš hrát proti někomu, kdo má taky zhruba tak. Každopádně bych se nedivil, kdyby to v NA bylo snazší. Jinak pokud tu někoho dalšího zajímá Hearthstone, tak jsem ho nedávno začal streamovat: http://www.twitch.tv/hipponaut (akorát teda v angličtině) Teď v neděli budu dělat 12hodinovej stream, tak mě klidně někdo přijďte pozdravit *:D*
Verdant
0 0
reagovat

Hearthstone

Tak nevím, buď se soupeři v aréně nějak odvozují od ranku v constructed nebo je NA region o taaaaakovýhle kus slabší. Od té doby co jsem včera spustil arénu, se mi ještě nestalo, že bych dopadnul hůř než 7:3 a můžu hrát pořád dokola.

O tom si v Evropě můžu nechat zdát, tam jsem dal jednou 12:2 a jinak tak 2-7:3, podle karet.
617916
Tak nevím, buď se soupeři v aréně nějak odvozují od ranku v constructed nebo je NA region o taaaaakovýhle kus slabší. Od té doby co jsem včera spustil arénu, se mi ještě nestalo, že bych dopadnul hůř než 7:3 a můžu hrát pořád dokola. O tom si v Evropě můžu nechat zdát, tam jsem dal jednou 12:2 a jinak tak 2-7:3, podle karet.
Hearthstone
0 0
reagovat

popik

to Spazz: Paráda :+
617915
to Spazz: Paráda *:+*
popik
0 0
reagovat

KARLOS

Mám to podobně. Nemám to sice do kina daleko, ale i tak jsem línej, tak když už tam jedu (tak 3x měsíčně), tak jdu vždy minimálně na 2 filmy najednou. Většinou ale na 3. A někdy i na 4 nebo 5, když se to hezky sejde :D

Třeba zejtra/dneska jdu na Two Faces of January, Edge of Tomorrow a ještě 1M Ways to Die in the West. :+
617914
Mám to podobně. Nemám to sice do kina daleko, ale i tak jsem línej, tak když už tam jedu (tak 3x měsíčně), tak jdu vždy minimálně na 2 filmy najednou. Většinou ale na 3. A někdy i na 4 nebo 5, když se to hezky sejde *:D* Třeba zejtra/dneska jdu na Two Faces of January, Edge of Tomorrow a ještě 1M Ways to Die in the West. *:+*
KARLOS
0 0
reagovat

Thanos

Tak Thanose si v GotG a A:AoU prý střihne Josh Brolin. Zdroj
617910
Tak Thanose si v GotG a A:AoU prý střihne Josh Brolin. [link="http://www.comicbookmovie.com/fansites/MarvelFreshman/news/?a=101010"]Zdroj[/link]
Thanos
0 0
reagovat
šak vo štvrtok ide Fault so sestrou a Edge s kamošmi :D
617909
šak vo štvrtok ide Fault so sestrou a Edge s kamošmi *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se