Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 49261 - 49280 Napsat příspěvek
Deliverance ... konec tečka. 8)
618232
Deliverance ... konec tečka. *8)*
0 0
reagovat

Mildík a MMO

Tak ja som dneska prvý krát kúpil nejaké MMO, a zvolil som The Secret World. Je to buy2play, teda žiadne mesačné poplatky. Ak to hrá niekto, tak do vzkazníku. Jak sa do toho ponorím tak dám vedieť jaké to je.
618231
Tak ja som dneska prvý krát kúpil nejaké MMO, a zvolil som The Secret World. Je to buy2play, teda žiadne mesačné poplatky. Ak to hrá niekto, tak do vzkazníku. Jak sa do toho ponorím tak dám vedieť jaké to je.
Mildík a MMO
0 0
reagovat

xxendxx

Velmi legrační :D
618230
Velmi legrační *:D*
xxendxx
0 0
reagovat

xxendxx

random macho maník - válím se smíchy po podlaze.:D
618228
random macho maník - válím se smíchy po podlaze.*:D*
xxendxx
0 0
reagovat
Kvoli subojom vo Witcherovi 2 som sa tu kedysi ventiloval, ze je to len jeden velky rollfest, takze len zostava dufat, ze ten system bude trochu iny. Trailer vyzera super.:)
618227
Kvoli subojom vo Witcherovi 2 som sa tu kedysi ventiloval, ze je to len jeden velky rollfest, takze len zostava dufat, ze ten system bude trochu iny. Trailer vyzera super.*:)*
0 0
reagovat

markspuks

Oproti tomu, co sem nahodila redakce MZ je to hnusnější, když tam jsou ty obličeje, ale viděl jsem horší plakáty :) Asi to pařícím španělům je šumák.
618225
Oproti tomu, co sem nahodila redakce MZ je to hnusnější, když tam jsou ty obličeje, ale viděl jsem horší plakáty *:)* Asi to pařícím španělům je šumák.
markspuks
0 0
reagovat

xxendxx

618224
[link="http://cdn.memegenerator.net/instances/500x/43236218.jpg"]link[/link]
xxendxx
0 0
reagovat
Marketingoví "mágovia" z FOXu musia húliť ozaj kvalitný matroš.

Ako môže toto niekto vypustiť do sveta? Veď to je na vyhodenie z práce a doživotný Photoshop ban. :-:-:-
618223
Marketingoví "mágovia" z FOXu musia húliť ozaj kvalitný [link="http://1.bp.blogspot.com/-ID3NTyZnAkQ/U5DwdmvbB2I/AAAAAAAAbVs/zMoF-ku1Zvc/s1600/dawn_of_the_planet_of_the_apes_ver7_xlg.jpg"]matroš.[/link] Ako môže toto niekto vypustiť do sveta? Veď to je na vyhodenie z práce a doživotný Photoshop ban. *:-**:-**:-*
0 0
reagovat

xxendxx

Druhej Witcher má docela dlouhou "learning curve". Málem jsem s tim taky seknul, protože ten hradní prolog mi z hlediska ovládání a combatu přišel naprosto debilní. Ale vydržel jsem a tak od půlky prvního aktu už jsem to měl v ruce. Just sayin' 8)
618221
Druhej Witcher má docela dlouhou "learning curve". Málem jsem s tim taky seknul, protože ten hradní prolog mi z hlediska ovládání a combatu přišel naprosto debilní. Ale vydržel jsem a tak od půlky prvního aktu už jsem to měl v ruce. Just sayin' *8)*
xxendxx
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

OK, to jsem potom měl špatné info. Díky.
618218
OK, to jsem potom měl špatné info. Díky.
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat

Mephos

Loyal fans get a better price for The Witcher3: Wild Hunt!

€33.99 (15% off)
with The Witcher 1 or 2 on GOG.com
€31.99 (20% off)
with The Witcher 1 and 2 on GOG.com
618215
Loyal fans get a better price for The Witcher3: Wild Hunt! €33.99 (15% off) with The Witcher 1 or 2 on GOG.com €31.99 (20% off) with The Witcher 1 and 2 on GOG.com
Mephos
0 0
reagovat

The Witcher 3

Tak i tady se jim povedlo dát skrytou zprávu:)

Ex-SOLDIER: Není to náhodou jenom 10% u toho GOGu?
618214
Tak i tady se jim povedlo dát [link="http://techraptor.net/2014/06/05/new-witcher-3-wild-hunt-trailer-hidden-message/"]skrytou zprávu[/link]*:)* Ex-SOLDIER: Není to náhodou jenom 10% u toho GOGu?
The Witcher 3
0 0
reagovat
"Je to proste random macho manik" :D:D
618213
"Je to proste random macho manik" *:D**:D*
0 0
reagovat

kubqo

jednicku jsem nehral, hral jsem dvojku... serial me nebavil a knizky jsem necetl, takze je mi proste gerald ukradenej. nebavi me. nic z toho, co jsem z toho sveta vyzkousel, mi ho nijak nezesympaticnilo (huh??) Je to proste random macho manik
618211
jednicku jsem nehral, hral jsem dvojku... serial me nebavil a knizky jsem necetl, takze je mi proste gerald ukradenej. nebavi me. nic z toho, co jsem z toho sveta vyzkousel, mi ho nijak nezesympaticnilo (huh??) Je to proste random macho manik
kubqo
0 0
reagovat
Meh. Ale mě tyhle hry nikdy nebraly. Kdyby to bylo aspoň cinematic video...
618210
Meh. Ale mě tyhle hry nikdy nebraly. Kdyby to bylo aspoň cinematic video...
0 0
reagovat
Tak sběratelka na PC zmizela za hodinu a půl.:D
Jinak kdo si předobjedná GOG edici a má na účtu oba Witchery dostane 20% slevu.:+
618212
Tak sběratelka na PC zmizela za hodinu a půl.*:D* Jinak kdo si předobjedná GOG edici a má na účtu oba Witchery dostane 20% slevu.*:+*
0 0
reagovat

xxendxx

Jak môžeš v jednej vete povedať, že ti je tá postava ukradnutá a zároveň že si to nehral?
618208
Jak môžeš v jednej vete povedať, že ti je tá postava ukradnutá a zároveň že si to nehral?
xxendxx
0 0
reagovat
a presto me tohle naprosto nezajima a na kingdom come se tesim... Wither jako postava je mi ukradenej a i kdyz jsem jednicku neral, chtel jsem zkusit dvojku.... a tak debilni ovladani jsem dlouho nevidel. vypada to uzasne, ale tim to asi tak u me hasne. To budu radsi hrat Rogue legacy :) I kdyz treba trojka prekvapi a bude se mi libit.
618207
a presto me tohle naprosto nezajima a na kingdom come se tesim... Wither jako postava je mi ukradenej a i kdyz jsem jednicku neral, chtel jsem zkusit dvojku.... a tak debilni ovladani jsem dlouho nevidel. vypada to uzasne, ale tim to asi tak u me hasne. To budu radsi hrat Rogue legacy :) I kdyz treba trojka prekvapi a bude se mi libit.
0 0
reagovat

popik

Vávra se po tomhle "The Witcher" traileru krčí někde v rohu svojí kanceláře a úzkostně vzlyká :D
618205
Vávra se po tomhle "The Witcher" traileru krčí někde v rohu svojí kanceláře a úzkostně vzlyká *:D*
popik
0 0
reagovat

ted

bohužial som akurát dnes nemohol sledovať, tak som pozeral iba highlighty, škoda, že finale nebude moje vysnivané halepová-bouchardová kde by po tuhom boji halepová vyhrala(čo vyhrá nad mariou tak či onak) a inak genie mám na twitteri aj fejse od minulého roka ;-)
618203
bohužial som akurát dnes nemohol sledovať, tak som pozeral iba highlighty, škoda, že finale nebude moje vysnivané halepová-bouchardová kde by po tuhom boji halepová vyhrala(čo vyhrá nad mariou tak či onak) a inak genie mám na twitteri aj fejse od minulého roka ;-)
ted
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se