Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 49141 - 49160 Napsat příspěvek
(1503)
618442
(1503)
0 0
reagovat
Ona se do toho vlastně počítá i TVZone, že? To pak dává smysl, tam se úmyslně snažil házet stovky příspěvků, aby to trochu jelo. Než mi došlo, že moje přítomnost ty lidi možná odpuzuje. Přestal sem tam psát tolik příspěvků a lidí tam teď chodí víc.

A nebudeme teď u každýho příspěvku psát aktuální skóre, že ne?

(1502)
618441
Ona se do toho vlastně počítá i TVZone, že? To pak dává smysl, tam se úmyslně snažil házet stovky příspěvků, aby to trochu jelo. Než mi došlo, že moje přítomnost ty lidi možná odpuzuje. Přestal sem tam psát tolik příspěvků a lidí tam teď chodí víc. A nebudeme teď u každýho příspěvku psát aktuální skóre, že ne? (1502)
0 0
reagovat

TedGeorge

No dost často jakože jsou vtipnější rozbory jednotlivejch tržeb, to rozhodně ano, víc si ale zpětně pamatuju právě úvodní a finální básnění o té které restauraci/zahrádce, vínku a krásných ženách, co se zrovna motají kolem Tvýho stolku :D

(1501)
618440
No dost často jakože jsou vtipnější rozbory jednotlivejch tržeb, to rozhodně ano, víc si ale zpětně pamatuju právě úvodní a finální básnění o té které restauraci/zahrádce, vínku a krásných ženách, co se zrovna motají kolem Tvýho stolku *:D* (1501)
TedGeorge
0 0
reagovat

Davies182

Chápu to spravně, že nejvtipnější ti příjdou ty sračky, který hážu do úvodu, protože tam něco musí bejt? I am flattered :D

Ano, a takhle se nabírá 1500+ příspěvků za rok :D
618439
Chápu to spravně, že nejvtipnější ti příjdou ty sračky, který hážu do úvodu, protože tam něco musí bejt? I am flattered *:D* Ano, a takhle se nabírá 1500+ příspěvků za rok *:D*
Davies182
0 0
reagovat

studo

Ježkova noho nestraš, ta je tady taky? Kde jako???

(sorry, ale prostě dycky, když píšu čl., tak se v přemejšlecích mezipauzách :D děsně nudim = spamuju hovadiny do dizkuzí. "Problém" je, že si to musim vylejvat mimo ten ofiko článek, a ne přímo do něj, jako Ted v tržbách, což mu vlastně pochopitelně hrozně závidim, páč to je to nejvtipnější na celym reportu dycky :))
618438
Ježkova noho nestraš, ta je tady taky? Kde jako??? (sorry, ale prostě dycky, když píšu čl., tak se v přemejšlecích mezipauzách *:D* děsně nudim = spamuju hovadiny do dizkuzí. "Problém" je, že si to musim vylejvat mimo ten ofiko článek, a ne přímo do něj, jako Ted v tržbách, což mu vlastně pochopitelně hrozně závidim, páč to je to nejvtipnější na celym reportu dycky *:)*)
studo
0 0
reagovat
jo, nie som v tabulke hanby! :D
618437
jo, nie som v tabulke hanby! *:D*
0 0
reagovat
Ten Tonyho statistickej příspěvek je normálně život měnící. Měl sem za to, že těch spamerů je tu víc. Je třeba s tím něco udělat. Začnu asi tím, že v neděli nenapíšu tržby... ;)
618436
Ten Tonyho statistickej příspěvek je normálně život měnící. Měl sem za to, že těch spamerů je tu víc. Je třeba s tím něco udělat. Začnu asi tím, že v neděli nenapíšu tržby... *;)*
0 0
reagovat
Ty vole jsem v top 25, to je ostuda :D
618435
Ty vole jsem v top 25, to je ostuda *:D*
0 0
reagovat
Já asi začnu držet bobříka mlčení :D.
618434
Já asi začnu držet bobříka mlčení *:D*.
0 0
reagovat
Jako já na základě toho trochu. Takže můžou byt všichni rádi, že jsem to našel... :D
618433
Jako já na základě toho trochu. Takže můžou byt všichni rádi, že jsem to našel... *:D*
0 0
reagovat
imho trucuje... JInak Ted vedl tabulky ještě před redesingem, takže žádné dva roky ;)...
Karel: A to si byl šéfredaktorem na konkurenci... O to ostudnější to bylo :D...
618432
imho trucuje... JInak Ted vedl tabulky ještě před redesingem, takže žádné dva roky ;)... Karel: A to si byl šéfredaktorem na konkurenci... O to ostudnější to bylo :D...
0 0
reagovat
Vždycky si oddechnu, když mi dojde, že jsem za zdejší diskuzní přítomnost v podstatě placenej. Fakt splněnej sen... protože si pamatuju, že ještě pár let zpátky jsem byl v těch statistikách vždycky tak první nebo druhej :D
618431
Vždycky si oddechnu, když mi dojde, že jsem za zdejší diskuzní přítomnost v podstatě placenej. Fakt splněnej sen... protože si pamatuju, že ještě pár let zpátky jsem byl v těch statistikách vždycky tak první nebo druhej *:D*
0 0
reagovat

TonyClifton

Nice
Třetí místo, ale koukám, že proti vám dvěma jsem pořád docela žabař... :D
618430
Nice Třetí místo, ale koukám, že proti vám dvěma jsem pořád docela žabař... *:D*
TonyClifton
0 0
reagovat

Memphis

Na tvzone se vyjádřil ke Game of Thrones, takže ban nemá.
618429
Na tvzone se vyjádřil ke Game of Thrones, takže ban nemá.
Memphis
0 0
reagovat
Dokazujou jednu věc, že se tenhle měsíc vypařil Disk. To zase zapomněl přihlašovací údaje nebo jsem něco minul a byl odbagrován?
618428
Dokazujou jednu věc, že se tenhle měsíc vypařil Disk. To zase zapomněl přihlašovací údaje nebo jsem něco minul a byl odbagrován?
0 0
reagovat
Ty statistiky jsou vyloženě ostudné a nepravdivé.
618427
Ty statistiky jsou vyloženě ostudné a nepravdivé.
0 0
reagovat
Heh, takže ty statistiky pořád existujou. Myslel jsem, že s přechodem na novej design zmizely... :D
618426
Heh, takže ty statistiky pořád existujou. Myslel jsem, že s přechodem na novej design zmizely... *:D*
0 0
reagovat
:D

kubqo
googlil jsem příspěvek jednoho uživatele, s jehož přezdívkou jsem zadal moviezone, nechápu, proč mi to našlo tohle. Evidentně to ještě běží, ale nedá se k tomu proklikat.
618425
*:D* kubqo googlil jsem příspěvek jednoho uživatele, s jehož přezdívkou jsem zadal moviezone, nechápu, proč mi to našlo tohle. Evidentně to ještě běží, ale nedá se k tomu proklikat.
0 0
reagovat

kubqo

How dared you :D
618424
How dared you *:D*
kubqo
0 0
reagovat
Inak keďže sú tu fanúšikovia nových Far Cry, tak odporúčam dať šancu novému Homefrontu. Zatiaľ to prezentujú (čo do herných mechaník) hodne podobne ku vyššie spomenutému. link
618423
Inak keďže sú tu fanúšikovia nových Far Cry, tak odporúčam dať šancu novému Homefrontu. Zatiaľ to prezentujú (čo do herných mechaník) hodne podobne ku vyššie spomenutému. http://www.sector.sk/video/27168/homefront-revolution-10-min-gameplay.htm
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se