Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 49041 - 49060 Napsat příspěvek
Otvírák Tony Awards Hugh Jackmana link Až sem si musel zahupkat do koupelny. Borec...
618594
Otvírák Tony Awards Hugh Jackmana http://www.youtube.com/watch?v=rRO-pNXUTKw Až sem si musel zahupkat do koupelny. Borec...
0 0
reagovat

H. Ford

618592
[link="http://www.clickhole.com/article/7-photos-harrison-fords-ankle-its-prime-295"]Fotky[/link]
H. Ford
0 0
reagovat

Harrison Ford

618591
[link="http://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/harrison-fords-star-wars-injury-712102"]Tak Ford je ze hry minimálně na 8 týdnů.[/link]
Harrison Ford
0 0
reagovat

TedGeorge

Jednak se používá celkem běžně ale Druhak zní strašně. ;)
618590
Jednak se používá celkem běžně ale Druhak zní strašně. *;)*
TedGeorge
0 0
reagovat
Já věřím, že v bitvě za zapuzení té hnusoty nebudu sám...

Nedělám si iluze, že sám používám hrozný prasárny, ale tohle je osobní :D
618586
Já věřím, že v bitvě za zapuzení té hnusoty nebudu sám... Nedělám si iluze, že sám používám hrozný prasárny, ale tohle je osobní *:D*
0 0
reagovat
Muhehehe... :)
618585
Muhehehe... *:)*
0 0
reagovat

popik

3:1 už to asi nebude. Jinak to vyloučení Pepeho bylo až moc přísný, dla bych mu žlutou a němcům přímák. Takhle je po zápase.
618584
3:1 už to asi nebude. Jinak to vyloučení Pepeho bylo až moc přísný, dla bych mu žlutou a němcům přímák. Takhle je po zápase.
popik
0 0
reagovat
A třeťak atd taky používáte?
618583
A třeťak atd taky používáte?
0 0
reagovat
Já to taky používám. #druhakftw
618582
Já to taky používám. #druhakftw
0 0
reagovat
Já doufám, že to v tom slovníku do 5 lety nejpozději bude.
618581
Já doufám, že to v tom slovníku do 5 lety nejpozději bude.
0 0
reagovat
Míra Bosák teď v televizi: "Jednak... druhak..."

Zlomil mi srdce :(
618580
Míra Bosák teď v televizi: "Jednak... druhak..." Zlomil mi srdce *:(*
0 0
reagovat
Úroveň slohu je taktéž na vysoké úrovni.
618579
Úroveň slohu je taktéž na vysoké úrovni.
0 0
reagovat

popik

Úroveň MS je zatím na vysoké úrovni, co se týká předváděné hry a počtu gólů, tak snad to taky takhle bude i pokračovat! Německo vyhraje 3:1 8)
Nejdůležitější zprávou ale je, že Francesc Fàbregas přestupuje do naší Chelsea! 8)
618578
Úroveň MS je zatím na vysoké úrovni, co se týká předváděné hry a počtu gólů, tak snad to taky takhle bude i pokračovat! Německo vyhraje 3:1 *8)* Nejdůležitější zprávou ale je, že Francesc Fàbregas přestupuje do naší Chelsea! *8)*
popik
0 0
reagovat
Pirlo je král. :+

Asi teda jo, no. Já bych se ale hrozně smál, kdyby to vyšlo, že Honduras by hrál proti těm zhýčkancům z Španěl.
Já jsem na tohle jejich simulování a ksichtění se a prostě chování na hřišti hrozně alergickej. Ale patří to k tomu a je to občas strašná prdel sledovat. Jenže co je moc, to je moc.
618574
Pirlo je král. *:+* Asi teda jo, no. Já bych se ale hrozně smál, kdyby to vyšlo, že Honduras by hrál proti těm zhýčkancům z Španěl. Já jsem na tohle jejich simulování a ksichtění se a prostě chování na hřišti hrozně alergickej. Ale patří to k tomu a je to občas strašná prdel sledovat. Jenže co je moc, to je moc.
0 0
reagovat
verbst
to nebylo hrani jinak, ale byli to proste prasata. takova jedenactka repku. francie hrala hezky, ale bude ji to jeste bolet. kamery se osvedcili no. jasnej gol hned ze zaznamu. nebylo debat. meli tam padnout jeste ty dve brevinka jak dali. italie to mela dobre osefovany. holt pirlo to dirigoval. anglii furt verim a hlavne priste hraje na lepsich stadionech a ne v ty dzungli.
618573
verbst to nebylo hrani jinak, ale byli to proste prasata. takova jedenactka repku. francie hrala hezky, ale bude ji to jeste bolet. kamery se osvedcili no. jasnej gol hned ze zaznamu. nebylo debat. meli tam padnout jeste ty dve brevinka jak dali. italie to mela dobre osefovany. holt pirlo to dirigoval. anglii furt verim a hlavne priste hraje na lepsich stadionech a ne v ty dzungli.
0 0
reagovat
jeste hudebni okenko guida anselmiho:
70% - lone - reality testing - lone zabrousil do hip hopu a moc dobre neudelal. mnohem vic me teda bavil forrest swords. jinak sem si to jako milovnik elektroniky furt uzil.
80% - glasser - interiors - tracky jako shape, divide a hlavne exposure zeru. jinak takovej nadprumer.
90% - this mortal coil -it'll end in tears - nadhera.
65% - the antlers - familiars - no kurna to bylo zklamani. asi to bude chtit jeste par poslechu. zatim tezka nuda a sed, sed.

618572
jeste hudebni okenko guida anselmiho: 70% - lone - reality testing - lone zabrousil do hip hopu a moc dobre neudelal. mnohem vic me teda bavil forrest swords. jinak sem si to jako milovnik elektroniky furt uzil. 80% - glasser - interiors - tracky jako shape, divide a hlavne exposure zeru. jinak takovej nadprumer. 90% - this mortal coil -it'll end in tears - nadhera. 65% - the antlers - familiars - no kurna to bylo zklamani. asi to bude chtit jeste par poslechu. zatim tezka nuda a sed, sed.
0 0
reagovat
Mě prostě přijde, že v Jižní Americe se fotbal hraje holt jinak a francouzský slečinky si to težce nedávaly...
Potěšila ta kamera, a to jak se tam málem pobili. A ti trenéři jak se hádali po tom "kamerovým" gólu... :D

Anglie vs Itálie byl krásnej zápas. Škoda, že to pak nedotáhli. Příště.
618571
Mě prostě přijde, že v Jižní Americe se fotbal hraje holt jinak a francouzský slečinky si to težce nedávaly... Potěšila ta kamera, a to jak se tam málem pobili. A ti trenéři jak se hádali po tom "kamerovým" gólu... *:D* Anglie vs Itálie byl krásnej zápas. Škoda, že to pak nedotáhli. Příště.
0 0
reagovat
ms:
urugvaj tezce zklamala a tak sem radsi fandil kostarice. doufam, ze to bude srat i s anglii. anglie hrala pekne aktivne a stejne si z toho nic nevytvorila. hlavne muj milacek gerrard nemel svuj den. holt prales se na anglii dost podepsal. u rooneyho nepromeneny lozenky sem si rval vlasy. chudak francie, sice rozstrilela honduras tri nula, ale vsichni musej bejt poradne okopany. to nebyl fotbal, ale kopana. dnes se tesim, az si portugalsko poda nemecko. tak 6:1 by se mi libilo, ale to se nestane ani nahodou.
618567
ms: urugvaj tezce zklamala a tak sem radsi fandil kostarice. doufam, ze to bude srat i s anglii. anglie hrala pekne aktivne a stejne si z toho nic nevytvorila. hlavne muj milacek gerrard nemel svuj den. holt prales se na anglii dost podepsal. u rooneyho nepromeneny lozenky sem si rval vlasy. chudak francie, sice rozstrilela honduras tri nula, ale vsichni musej bejt poradne okopany. to nebyl fotbal, ale kopana. dnes se tesim, az si portugalsko poda nemecko. tak 6:1 by se mi libilo, ale to se nestane ani nahodou.
0 0
reagovat
Ve špitálním rádiu konečně zahráli Listerovu píseň Óm! Držím palce Schumi!
618566
Ve špitálním rádiu konečně zahráli Listerovu píseň Óm! Držím palce [link="http://sport.idnes.cz/schumacher-opustil-nemocnici-d2e-/motorsport.aspx?c=A140616_115350_motorsport_ald"]Schumi[/link]!
0 0
reagovat

speta.jr

Mňa sa nepýtaj.
618564
Mňa sa nepýtaj.
speta.jr
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se