Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 48741 - 48760 Napsat příspěvek
Ta hra bohužel ohromně trpí diváckou neatraktivitou. Když člověk kouká na fotbal/hokej/tenis/volejbal/... tak vždy přehledně vidí "taktickou situaci" a k tomu je jasný cíl (tzn divák-amatér prostě čumí na balón). Tady ale v podstatě průběžné skórování není (naprosto v pohodě vyhrává tým, který má horší K/D ratio). Celé je to kolem dlouhého lootování (což není něco kdy člověk může nějak "fandit") + tím, že tam není společný cíl si každá postava dělá co chce, každá je někde jinde atd. + samotné souboje jsou pak vyloženě barevné inferno, kdy člověk prostě musí znát ty postavy a jejich schopnosti aby si mohl místo "jeééé to to hezky bouchá" něco jako "WHOA, on na něj použil svůj superboom, který se strašně dlouho dobíjí a přitom minul"...

To píšu spíše protože je to sice obrovská e-sports událost, ale bohužel je to v podstatě nekoukatelné pro nehráče, což mě trochu mrzí. Stačilo by aby tam byl CTF mód a bylo by to něco úplně jiného (byť netuším jak super by tohle bylo zrovna v DOTA).
619416
Ta hra bohužel ohromně trpí diváckou neatraktivitou. Když člověk kouká na fotbal/hokej/tenis/volejbal/... tak vždy přehledně vidí "taktickou situaci" a k tomu je jasný cíl (tzn divák-amatér prostě čumí na balón). Tady ale v podstatě průběžné skórování není (naprosto v pohodě vyhrává tým, který má horší K/D ratio). Celé je to kolem dlouhého lootování (což není něco kdy člověk může nějak "fandit") + tím, že tam není společný cíl si každá postava dělá co chce, každá je někde jinde atd. + samotné souboje jsou pak vyloženě barevné inferno, kdy člověk prostě musí znát ty postavy a jejich schopnosti aby si mohl místo "jeééé to to hezky bouchá" něco jako "WHOA, on na něj použil svůj superboom, který se strašně dlouho dobíjí a přitom minul"... To píšu spíše protože je to sice obrovská e-sports událost, ale bohužel je to v podstatě nekoukatelné pro nehráče, což mě trochu mrzí. Stačilo by aby tam byl CTF mód a bylo by to něco úplně jiného (byť netuším jak super by tohle bylo zrovna v DOTA).
0 0
reagovat

I4

Já jsem to včera na chvíli zapnul, abych se podíval na výkon Navi a Alliance... A masakr... :+
619414
Já jsem to včera na chvíli zapnul, abych se podíval na výkon Navi a Alliance... A masakr... *:+*
I4
0 0
reagovat
internation 4 zatiaľ sledujem asi 15 zápas, je to božie, hlavne že každý dokáže prehrávať s každým a že DK dostavájú na prdel... fnatic a liquid sa ukázali vo veľmi peknom svetle, držím EG a myslím že časy Navi a [A] sú u konca 8)
619413
internation 4 zatiaľ sledujem asi 15 zápas, je to božie, hlavne že každý dokáže prehrávať s každým a že DK dostavájú na prdel... fnatic a liquid sa ukázali vo veľmi peknom svetle, držím EG a myslím že časy Navi a [A] sú u konca *8)*
0 0
reagovat
opravujem
*celý zápas
619411
opravujem *celý zápas
0 0
reagovat

futbal

Tak včera som za polhodinu zmeškal prakticky celý zápas ale dneska kebyže zmeškám cylý polčas tak neprídem okrem jedného polonebezpečného priameho kopu o nič.
619410
Tak včera som za polhodinu zmeškal prakticky celý zápas ale dneska kebyže zmeškám cylý polčas tak neprídem okrem jedného polonebezpečného priameho kopu o nič.
futbal
0 0
reagovat
V súvislosti s International 4, narazil som na ten "newbie" stream a je fantastický!
619407
V súvislosti s International 4, narazil som na ten "newbie" stream a je fantastický!
0 0
reagovat
Čo som tak trochu pozeral zopár prvých zápasov International 2014, tak som zostal dosť pobúrený. Niektorí tam hrajú horšie ako akýkoľvek random tím z matchmakingu :- Hlavne s prihliadnutím na fakt, že sa hrá o takmer 5 miliónov USD ako hlavnú cenu, tak by som čakal trochu inú úroveň hry.
619408
Čo som tak trochu pozeral zopár prvých zápasov International 2014, tak som zostal dosť pobúrený. Niektorí tam hrajú horšie ako akýkoľvek random tím z matchmakingu *:-* Hlavne s prihliadnutím na fakt, že sa hrá o takmer 5 miliónov USD ako hlavnú cenu, tak by som čakal trochu inú úroveň hry.
0 0
reagovat
Ja dúfam, že smetiari prehrajú. Nemám ich rád, neznášam Robbena :D
619404
Ja dúfam, že smetiari prehrajú. Nemám ich rád, neznášam Robbena *:D*
0 0
reagovat
ms:
ty zluty buzeranti dostali klepec. jeste by to chtelo, aby dneska dostala i argentina. si snad mysleli, ze jim to vyhraje jezisek. modlit se nestaci. chce to umet hrat. furt nemuzu pochopit, jak se dostali z tabulky. no jo vlastne ten blbej rozhodci. pak akorat ve finale zase moje milovany nizozemsko prohraje, protoze je to zvyk nebo co.
619402
ms: ty zluty buzeranti dostali klepec. jeste by to chtelo, aby dneska dostala i argentina. si snad mysleli, ze jim to vyhraje jezisek. modlit se nestaci. chce to umet hrat. furt nemuzu pochopit, jak se dostali z tabulky. no jo vlastne ten blbej rozhodci. pak akorat ve finale zase moje milovany nizozemsko prohraje, protoze je to zvyk nebo co.
0 0
reagovat

Axis

penize a devky, co jineho :D
619399
penize a devky, co jineho *:D*
Axis
0 0
reagovat

speta.jr

Nějak už přestávám chápat co ho na tom vlastně baví.
Ad MS
Sestřih ze včerejšího čtvrfinálového zápasu Německo - Brazílie
619398
Nějak už přestávám chápat co ho na tom vlastně baví. [b]Ad MS[/b] [link="http://youtu.be/ejTTJmJSHkk"]Sestřih ze včerejšího čtvrfinálového zápasu Německo - Brazílie[/link]
speta.jr
0 0
reagovat

speta.jr

10% ze zisku + zafinancování vlastního projektu:)
619397
10% ze zisku + zafinancování vlastního projektu*:)*
speta.jr
0 0
reagovat
tak za chvilku nam urcite oznami Transky 5 (nedivil bych se, kdyby se natacelo zaroven s sestkou) a muzem rozjet tipovacku... kolik mega nasypou Bayovi, aby to dodelal a uplne oddelal? :D
619396
tak za chvilku nam urcite oznami Transky 5 (nedivil bych se, kdyby se natacelo zaroven s sestkou) a muzem rozjet tipovacku... kolik mega nasypou Bayovi, aby to dodelal a uplne oddelal? *:D*
0 0
reagovat

Clavius

Když nic z toho nemáš tak se vyplatí BTA ale ten poslední tier je prostě moc. Plus kdokoliv kdo nezačal tyhle slevy sledovat hodně nedávno, tak už většinu má, jak jsem psal. Je to vidět i tady u lidí, co jsou na Steamu už nějaký ten pátek.

K BTA musíš přihodit ještě $12.50 a za to ty dvě hry koupíš úplně s klidem, nehledě na to, že BTA bylo chvíli i za $5. Než bys dohrál ten zbytek her, tak možná bude ten XCOM i včetně Enemy Within.
619395
Když nic z toho nemáš tak se vyplatí BTA ale ten poslední tier je prostě moc. Plus kdokoliv kdo nezačal tyhle slevy sledovat hodně nedávno, tak už většinu má, jak jsem psal. Je to vidět i tady u lidí, co jsou na Steamu už nějaký ten pátek. K BTA musíš přihodit ještě $12.50 a za to ty dvě hry koupíš úplně s klidem, nehledě na to, že BTA bylo chvíli i za $5. Než bys dohrál ten zbytek her, tak možná bude ten XCOM i včetně Enemy Within.
Clavius
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

Tak Driveclub vypadá epicky, o tom žádná, ale nemyslím si, že bych u té hry vydržel víc jak pár hodin.
619394
Tak Driveclub vypadá epicky, o tom žádná, ale nemyslím si, že bych u té hry vydržel víc jak pár hodin.
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

Bohužel jo....zase na PC se takové hry jako Forza Horizon 1-2, nebo Driveclub nedostanou a staré TDU mě už nebaví. Teď se sice hodně proháním v CARS a Assetu jenže to není to bezstarostné blbnutí, upravování aut atd. Taky jsem hodně propadl Spintires, i na arkádu je to hodně tvrdá hra a její model změn podloží by si měl vzít za vzor budoucí rally sim nebo hry podobné ATX vs. ATV.
619393
Bohužel jo....zase na PC se takové hry jako Forza Horizon 1-2, nebo Driveclub nedostanou a staré TDU mě už nebaví. Teď se sice hodně proháním v CARS a Assetu jenže to není to bezstarostné blbnutí, upravování aut atd. Taky jsem hodně propadl Spintires, i na arkádu je to hodně tvrdá hra a její model změn podloží by si měl vzít za vzor budoucí rally sim nebo hry podobné ATX vs. ATV.
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat

Axis

CREW... Není to náhodou od té jisté firmy, co se tak krásně proslavila kauzami Watch_Dogs a The Division?
619392
CREW... Není to náhodou od té jisté firmy, co se tak krásně proslavila kauzami Watch_Dogs a The Division?
Axis
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

Víc nadějí vkládám do CREW, které bude i na PC. PS4 se mi kvůli 5-6 hrám nevyplatí kupovat, i když některý z nich jsou krásný a opravdu bych si je i na gamepadu zahrál.
619391
Víc nadějí vkládám do CREW, které bude i na PC. PS4 se mi kvůli 5-6 hrám nevyplatí kupovat, i když některý z nich jsou krásný a opravdu bych si je i na gamepadu zahrál.
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat

Když už ty hry...

Ač nejsem milovník závodních her, tak odložený Driveclub, který konečně výjde na PS4 ve mě změnil názor... Naprostá fantazie, i přes nekvalitní youtube HD...
619390
Ač nejsem milovník závodních her, tak odložený Driveclub, který konečně výjde na PS4 ve mě změnil názor... Naprostá [link="https://www.youtube.com/watch?v=aacF0L7L97w"]fantazie[/link], i přes nekvalitní youtube HD...
Když už ty hry...
0 0
reagovat

Vardant

Mít za 20$ - 7.38$ hry jako poslední Bioshock nebo XCOM: EU mi předražený nepřipadá ;)

Já se přiznám, že nic z toho Bundle jsem neměl, XCOM mám na iOS, takže pro mě to byla výborná koupě za ty 4 kila.
619389
Mít za 20$ - 7.38$ hry jako poslední Bioshock nebo XCOM: EU mi předražený nepřipadá *;)* Já se přiznám, že nic z toho Bundle jsem neměl, XCOM mám na iOS, takže pro mě to byla výborná koupě za ty 4 kila.
Vardant
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se