Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 48621 - 48640 Napsat příspěvek
Já furt nechápu o čem je řeč... :D:-:D
619729
Já furt nechápu o čem je řeč... *:D**:-**:D*
0 0
reagovat
Co se týče divácké atraktivnosti tak je to opravdu debata na dlouhé večery...

Já osobně mám nahráno cca 350 her a pořád jsem začátečník a u některých hrdinů pořád nevím, co mají za schopnosti... Nicméně bych netvrdil, že to není zábavné i pro neznalce... Na letošní TI4 koukáme s přítelkyní, která nikdy žádnou MOBA nehrála a maximálně má nakoukáno, jak občas hraju já, ale tím to končí... I tak se ale chytá a i když vůbec nezná jednotlivé schopnosti, tak se prostě zeptá, případně ji řeknu během hry... A užívá si to tak jako tak...

Neříkám, že je to pro každého, ale já loni začal s dotou právě tím, že jsem koukal na TI a nepřišlo mi, že bych se nějako nudil... Naopak mě to nakoplo to začít hrát...
619728
Co se týče divácké atraktivnosti tak je to opravdu debata na dlouhé večery... Já osobně mám nahráno cca 350 her a pořád jsem začátečník a u některých hrdinů pořád nevím, co mají za schopnosti... Nicméně bych netvrdil, že to není zábavné i pro neznalce... Na letošní TI4 koukáme s přítelkyní, která nikdy žádnou MOBA nehrála a maximálně má nakoukáno, jak občas hraju já, ale tím to končí... I tak se ale chytá a i když vůbec nezná jednotlivé schopnosti, tak se prostě zeptá, případně ji řeknu během hry... A užívá si to tak jako tak... Neříkám, že je to pro každého, ale já loni začal s dotou právě tím, že jsem koukal na TI a nepřišlo mi, že bych se nějako nudil... Naopak mě to nakoplo to začít hrát...
0 0
reagovat

studo

naix je tam ohryzal až do báze :)
619727
naix je tam ohryzal až do báze *:)*
studo
0 0
reagovat
jono, newbee ich za 14 minút rozobrali na súčiastky :D
619726
jono, newbee ich za 14 minút rozobrali na súčiastky :D
0 0
reagovat

KarelR

Před chvílí sem se vrátil z večerní projížďky a dal sem 17.6 km kopcovitým terénem na Vysočině. Mám svědka :D , ale nemám adekvátně najetý GPS, protože mě to nenapadlo brát s sebou. Nepopírám, že tento příspěvek je zkouška :D

Okurková sezóna? Okurková sezóna ?):D
619725
Před chvílí sem se vrátil z večerní projížďky a dal sem 17.6 km kopcovitým terénem na Vysočině. Mám svědka *:D* , ale nemám adekvátně najetý GPS, protože mě to nenapadlo brát s sebou. Nepopírám, že tento příspěvek je zkouška *:D* Okurková sezóna? Okurková sezóna *?)**:D*
KarelR
0 0
reagovat

TedGeorge

Stačí Endomondo do founu. Má to jeden problém třeba u mě baterka víc než pět hodin s gps prostě nedá. Už mám v poště GPS Travel Logger tak uvidím třeba to bude ok. BTW od prosince jsem na 4,5k jen XC na silnici se bojím, bojím (čtyři sestřely autem mě stačej a to jsem nikdy nebyl viník), už mám tenhle rok za sebou prodlouženej víkend na Lagu a za pár týdnů jedu na Val Gardenu, pak Livigno a nakonec týden v Davosu. Nu musil jsem se pochlubit že si sem pár nesmyslnejch příspěvků můžu vložit 8)
Jo a co máš za kolo Tedíku?
619724
Stačí Endomondo do founu. Má to jeden problém třeba u mě baterka víc než pět hodin s gps prostě nedá. Už mám v poště GPS Travel Logger tak uvidím třeba to bude ok. BTW od prosince jsem na 4,5k jen XC na silnici se bojím, bojím (čtyři sestřely autem mě stačej a to jsem nikdy nebyl viník), už mám tenhle rok za sebou prodlouženej víkend na Lagu a za pár týdnů jedu na Val Gardenu, pak Livigno a nakonec týden v Davosu. Nu musil jsem se pochlubit že si sem pár nesmyslnejch příspěvků můžu vložit *8)* Jo a co máš za kolo Tedíku?
TedGeorge
0 0
reagovat

TI4

Dúfam, že Gonzi pozeral tento prvý dnešný zápas Newbee vs Vici Gaming. "Nudné levelování prvních 20 minut"..... zápas skončil po 14 minútach :D
619723
Dúfam, že Gonzi pozeral tento prvý dnešný zápas Newbee vs Vici Gaming. "Nudné levelování prvních 20 minut"..... zápas skončil po 14 minútach *:D*
TI4
0 0
reagovat
OK, odteď ti mažu všechno, u čeho nebude print screen adekvátně najetý GPS aplikace. Jsi dostatečně namotivován? :D
619722
OK, odteď ti mažu všechno, u čeho nebude print screen adekvátně najetý GPS aplikace. Jsi dostatečně namotivován? *:D*
0 0
reagovat

1 příspěvek na moviezone = 5 km na kole

Nechtělo by se někomu takhle o prázdninách do toho jít? Dědil sem kolo po otcovi a chtělo by to nějakou motivaci ho provětrat... :) Myslím, že by ani nebyl potřeba nějakej tachometr. Prostě by se stáhla chytrá aplikace do telefonu s GPS a pak by se to mohlo jenom někam upnout. Když bude člověk chtít, může jezdit každej večer těch 20-30 km, kdyby jel někam do zahraničí do prdele, tak si těch 40 příspěvků za týden může udělat za nějakej víkend. Minimálně tu bude míň spamu a každej si rozmyslí, než napíše nějakou sračku :D Ano, koukám na tebe, Tede.... :));)
619721
Nechtělo by se někomu takhle o prázdninách do toho jít? Dědil sem kolo po otcovi a chtělo by to nějakou motivaci ho provětrat... :) Myslím, že by ani nebyl potřeba nějakej tachometr. Prostě by se stáhla chytrá aplikace do telefonu s GPS a pak by se to mohlo jenom někam upnout. Když bude člověk chtít, může jezdit každej večer těch 20-30 km, kdyby jel někam do zahraničí do prdele, tak si těch 40 příspěvků za týden může udělat za nějakej víkend. Minimálně tu bude míň spamu a každej si rozmyslí, než napíše nějakou sračku :D Ano, koukám na tebe, Tede.... *:))**;)*
1 příspěvek na moviezone = 5 km na kole
0 0
reagovat
Jednoduché to je. Ale má to pekné módy vyslovene šité na turnaje.
619718
Jednoduché to je. Ale má to pekné módy vyslovene šité na turnaje.
0 0
reagovat

kyller

Neni to škoda, lebo hrať to je síce fajn, ale pozerať sa na to je presný opak DOTY. Až prílišné zjednodušenie.
619717
Neni to škoda, lebo hrať to je síce fajn, ale pozerať sa na to je presný opak DOTY. Až prílišné zjednodušenie.
kyller
0 0
reagovat

Vincent

Pri pohľade na moju steam library som si spomenul, že k CS-ku na tejto FPS scéne pribudla pred rokom ShootMania Storm od NADEA. Celkom fajn hra. Tempom pripomína Quake. Ale akosi dieru do sveta neurobila, čo je teda škoda.
619716
Pri pohľade na moju steam library som si spomenul, že k CS-ku na tejto FPS scéne pribudla pred rokom ShootMania Storm od NADEA. Celkom fajn hra. Tempom pripomína Quake. Ale akosi dieru do sveta neurobila, čo je teda škoda.
Vincent
0 0
reagovat
A ak by ste sa chceli do toho niekto dostať, tak 14. augusta je ideálna príležitosť. Zároveň s Gamescom-om sa bude konať ESL One Cologne. Prize pool 250 000$ a bude mať plnú podporu - hra pred živým publikom, prenosy v rôznych jazykov, item dropy atd
619715
A ak by ste sa chceli do toho niekto dostať, tak 14. augusta je ideálna príležitosť. Zároveň s Gamescom-om sa bude konať ESL One Cologne. Prize pool 250 000$ a bude mať plnú podporu - hra pred živým publikom, prenosy v rôznych jazykov, item dropy atd
0 0
reagovat

Vincent

CS:GO
Pravidelne sú turnaje so sledovanosťou cez 50 000 a tie najväčšie (EMS One, Dreamhack) idú v pohode cez sto. zrovna tuším na poslednom Dreamhacku, keď bolo zároveň aj CSko v zľave sa prekonal divácky rekord a vo finále to zároveň sledovalo snáď 250 000
Nevraviac o tom, že ďalšia International by mohla mať aj práve CSko.

A tiež je pre mňa nepochopitelné ako môžu mať LoLko či DOTA väčšiu sledovanosť nbež práve "viewer-friendly" CS.
619714
CS:GO Pravidelne sú turnaje so sledovanosťou cez 50 000 a tie najväčšie (EMS One, Dreamhack) idú v pohode cez sto. zrovna tuším na poslednom Dreamhacku, keď bolo zároveň aj CSko v zľave sa prekonal divácky rekord a vo finále to zároveň sledovalo snáď 250 000 Nevraviac o tom, že ďalšia International by mohla mať aj práve CSko. A tiež je pre mňa nepochopitelné ako môžu mať LoLko či DOTA väčšiu sledovanosť nbež práve "viewer-friendly" CS.
Vincent
0 0
reagovat
Tak CS:GO možná bude mít podobně sponzorovaný turnaj jako Dota, takže to by mohlo přitáhnout lidi, ale FPS scéna na tom není zrovna nejlíp. CoD se okoukalo, Halo zajímá jen Xboxáře a na spásu se pořád čeká.

IEM Hearthstone
Jinak teda Amaz vs RDU, to byla fakt síla. Tenhle koment z Redditu to vystihuje přesně: "Amaz should drop Hearthstone and become a pro lotto player" :D
Finále už pak bylo skoro rozdílem třídy bych řekl. Azeri asi do té hrací budky zabloudil.
619713
Tak CS:GO možná bude mít podobně sponzorovaný turnaj jako Dota, takže to by mohlo přitáhnout lidi, ale FPS scéna na tom není zrovna nejlíp. CoD se okoukalo, Halo zajímá jen Xboxáře a na spásu se pořád čeká. [b]IEM Hearthstone[/b] Jinak teda Amaz vs RDU, to byla fakt síla. Tenhle koment z Redditu to vystihuje přesně: "Amaz should drop Hearthstone and become a pro lotto player" *:D* Finále už pak bylo skoro rozdílem třídy bych řekl. Azeri asi do té hrací budky zabloudil.
0 0
reagovat

Gonzi, Vincent

Táto scéna zanikla kvôli absolútnej diváckej neatraktívnosti :D:)) Nie. Normálne to funguje ďalej. A asi v menšej miere. Zatienili to iné zaujímavejšie tituly.
619712
Táto scéna zanikla kvôli absolútnej diváckej neatraktívnosti *:D**:))* Nie. Normálne to funguje ďalej. A asi v menšej miere. Zatienili to iné zaujímavejšie tituly.
Gonzi, Vincent
0 0
reagovat

Axis

Ten článek je sice znova na fb, ale je trochu starší... jsem ho právě tehdy četl a dozvěděl jsem se kulové (že se ničí věže - což jsem věděl, a že se mám dívat na pozice postav - ehm). :D
619711
Ten článek je sice znova na fb, ale je trochu starší... jsem ho právě tehdy četl a dozvěděl jsem se kulové (že se ničí věže - což jsem věděl, a že se mám dívat na pozice postav - ehm). *:D*
Axis
0 0
reagovat

Vincent

Za sebe mám pocit že je ta pro scéna kolem a kolem """mrtvá""" - právě si vzpomínám na časy kváka a CT, ale tehdy jsem o tom vídal články všude možně... naposledy řekněme 3 roky zpět?
Každopádně to je jen pocit, takže jestli je ta scéna živá a zdravá, tak by mě i zajímalo proč o ní naprosto nic nevím:D
619710
Za sebe mám pocit že je ta pro scéna kolem a kolem """mrtvá""" - právě si vzpomínám na časy kváka a CT, ale tehdy jsem o tom vídal články všude možně... naposledy řekněme 3 roky zpět? Každopádně to je jen pocit, takže jestli je ta scéna živá a zdravá, tak by mě i zajímalo proč o ní naprosto nic nevím*:D*
Vincent
0 0
reagovat
Kdyz uz jste tady z toho zase udelali kecarnu o hrach, tak mi nekdo z vas prosim reknete ktera shooter hra se tesi v dnesni dobe nejvetsimu zajmu a sledovanosti v ramci profesionalnich esports prenosu. Za mejch casu v tom byl Quake 3,4 a Counterstrike :)
619709
Kdyz uz jste tady z toho zase udelali kecarnu o hrach, tak mi nekdo z vas prosim reknete ktera shooter hra se tesi v dnesni dobe nejvetsimu zajmu a sledovanosti v ramci profesionalnich esports prenosu. Za mejch casu v tom byl Quake 3,4 a Counterstrike :)
0 0
reagovat
Jako by Vás na PC gameru slyšeli.
BTW za mě je sledování jakékoliv MOBA hry bez znalostí kontextu a základních principů hry nuda na entou (nikdy jsem nechápal co na tom kámoše baví a kdo vlastně po x hodinách hry vyhrává - MOBA1).
Je to podobně jako sledování boss fightů v WoW. Z doby kdy jsem ho hrál (guilda TTH) to byla docela zábava dívat se a učit se taktiky od top guild. Pro kohokoliv jiného je to jen změt tabulek (z pohledu healera, kteří většinou natáčejí), létajících čar kouzel, bodů z komb a health barů.
619706
Jako by Vás na PC gameru [link="http://www.pcgamer.com/uk/2014/06/05/three-lane-highway-learning-to-watch-dota-2-as-a-newcomer/"]slyšeli[/link]. BTW za mě je sledování jakékoliv MOBA hry bez znalostí kontextu a základních principů hry nuda na entou (nikdy jsem nechápal co na tom kámoše baví a kdo vlastně po x hodinách hry vyhrává - MOBA1). Je to podobně jako sledování boss fightů v WoW. Z doby kdy jsem ho hrál (guilda TTH) to byla docela zábava dívat se a učit se taktiky od top guild. Pro kohokoliv jiného je to jen změt tabulek (z pohledu healera, kteří většinou natáčejí), létajících čar kouzel, bodů z komb a health barů.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se