Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 48601 - 48620 Napsat příspěvek
myslim ze strach z toho kvoli jednemu sniper elite je neopodstatneny. nehovorim, ze som v tom nejaky prebornik ale mam tak asi 8 hier kupenych a nezaznamenal som ziadny problem. vyberam si len ludi ktori maju takmer alebo 100% hodnotenia a ako pise vardant je to gift, takze nikto nema pravo ti tu hru zablokovat.
619756
myslim ze strach z toho kvoli jednemu sniper elite je neopodstatneny. nehovorim, ze som v tom nejaky prebornik ale mam tak asi 8 hier kupenych a nezaznamenal som ziadny problem. vyberam si len ludi ktori maju takmer alebo 100% hodnotenia a ako pise vardant je to gift, takze nikto nema pravo ti tu hru zablokovat.
0 0
reagovat
Tohle jsou ale Steam gifty, tam tohle nehrozí. Ještě ke všemu u lidí co se tím na Steamtrades živí a mají přes 100 kladných hodnocení
619755
Tohle jsou ale Steam gifty, tam tohle nehrozí. Ještě ke všemu u lidí co se tím na Steamtrades živí a mají přes 100 kladných hodnocení
0 0
reagovat
Už som počul a zažil dosť nepekných prípadov aby som tieto zdroje prestal používať úplne. Viz. naposledy Sniper Elite...
619754
Už som počul a zažil dosť nepekných prípadov aby som tieto zdroje prestal používať úplne. Viz. naposledy Sniper Elite...
0 0
reagovat
Já už jsem tu psal, že se dá koupit za 14E, přes ruské přeprodejce ;)
619752
Já už jsem tu psal, že se dá koupit za 14E, přes ruské přeprodejce *;)*
0 0
reagovat

kubqo

akych 40e? hadam nekupujes hry priamo v steame?
link
619751
akych 40e? hadam nekupujes hry priamo v steame? http://www.kinguin.net/category/4268/divinity-original-sin-steam-gift/
kubqo
0 0
reagovat

Vardant

kľúče posielajú až od zajtra
619749
kľúče posielajú až od zajtra
Vardant
0 0
reagovat

The Crew

Nedostal se někdo do bety? Měla by už zítra začínat.
619747
Nedostal se někdo do bety? Měla by už zítra začínat.
The Crew
0 0
reagovat
dendi hral hlavne ako posledný šomrák... to isté celé iG... dúfam že EG sa dostanú do toho grand finale a oplatie newbee prehru :)
619746
dendi hral hlavne ako posledný šomrák... to isté celé iG... dúfam že EG sa dostanú do toho grand finale a oplatie newbee prehru :)
0 0
reagovat

TI4

Tak Dendi si tento rok Gangnam style nezatancuje :D
619745
Tak Dendi si tento rok Gangnam style nezatancuje *:D*
TI4
0 0
reagovat

Vardant

Na piratebay :D ALe vážne, kupovať sa mi to ešte nechce, tých 40€ na steame je moc a neviem ani či ma to bude baviť. LAN podporu to ale mám takže hamachi a ide sa;)
619744
Na piratebay *:D* ALe vážne, kupovať sa mi to ešte nechce, tých 40€ na steame je moc a neviem ani či ma to bude baviť. LAN podporu to ale mám takže hamachi a ide sa*;)*
Vardant
0 0
reagovat
Hrál někdo předchozí díly? Ty jsem nedávno někde splašil... A nevím jestli to za to stojí :)
619743
Hrál někdo předchozí díly? Ty jsem nedávno někde splašil... A nevím jestli to za to stojí :)
0 0
reagovat
Je někde levnější než za 14E?
619742
Je někde levnější než za 14E?
0 0
reagovat
Sakra ale ma láka to Divinity. Coop je vraj ale o level lepší. Nešiel by niekto?
619741
Sakra ale ma láka to Divinity. Coop je vraj ale o level lepší. Nešiel by niekto?
0 0
reagovat

popik

Johnny je prostě týpek s velkým Té!
link
to kubqo: link 8)
619738
Johnny je prostě týpek s velkým Té! http://www.break.com/video/johnny-depp-with-aerosmith-in-boston-on-guitar-2666326 to kubqo: https://www.youtube.com/watch?v=22YWYAtcyEA *8)*
popik
0 0
reagovat

popik

Hej? Ja som nič necítil, kým si nedošiel.
619737
Hej? Ja som nič necítil, kým si nedošiel.
popik
0 0
reagovat

popik

opětovně totálně vohovně diskuze 8)
619736
opětovně totálně vohovně diskuze *8)*
popik
0 0
reagovat
Nemam kolo.
619734
Nemam kolo.
0 0
reagovat
noob stream s pyrionom :D to je neskutočne boží týpek
619733
noob stream s pyrionom :D to je neskutočne boží týpek
0 0
reagovat
619732
[link="https://www.youtube.com/watch?v=CRZ-h2IvCsE"]Lion King Censored [/link] *:D*
0 0
reagovat

Mildík

na tom "noob" streame práve krásne jakmile skončí fight, tak vysvetlia prečo sa byli tam kde byli, aké schopnosti použili, a pre koho to bolo výhodnejšie
619730
na tom "noob" streame práve krásne jakmile skončí fight, tak vysvetlia prečo sa byli tam kde byli, aké schopnosti použili, a pre koho to bolo výhodnejšie
Mildík
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se