Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 48381 - 48400 Napsat příspěvek
Ta podoba je neuvěřitelná... link
620355
Ta podoba je neuvěřitelná... http://images4.fanpop.com/image/photos/15600000/Aaron-Brother-Jim-aaron-eckhart-15671336-2560-1707.jpg
0 0
reagovat
:D
620354
*:D*
0 0
reagovat

Pobusi Amici

To si snad delaj prdel :D:D

link
620353
To si snad delaj prdel *:D**:D* http://nyppagesix.files.wordpress.com/2014/06/sincity.jpg
Pobusi Amici
0 0
reagovat
A nechcete to spíš směřovat víc ke konci měsíce/průběh září? Je jasné, že že ideálka by byl pátek/sobota nebo sobota/neděle...
620351
A nechcete to spíš směřovat víc ke konci měsíce/průběh září? Je jasné, že že ideálka by byl pátek/sobota nebo sobota/neděle...
0 0
reagovat
S nějakým filmem by se to minimálně spojit mohlo. :) Sex tape, Želvy Ninja :D
620350
S nějakým filmem by se to minimálně spojit mohlo. *:)* Sex tape, Želvy Ninja *:D*
0 0
reagovat
noční jízda :+, obvzláště v prostorech, kde se dá v klidu bavit bez přeřvávání 100 dB rádia
620348
noční jízda *:+*, obvzláště v prostorech, kde se dá v klidu bavit bez přeřvávání 100 dB rádia
0 0
reagovat
Za mě pátek, Praha, noční jízda ať neotravuju kámoše se spaním. Následující mesic a pul jediny dva vikendy, ktery bych mohl 29-30.8 a 19-20.9 Ale jsem nespolehlivej hajzlik, kterymu do toho neco muze na posledni chvili klidne vlezt, takze jenom kvuli me ten termin nevybirejte.

Mildik: A privedes i Jakea, nebo budes sam?
620346
Za mě pátek, Praha, noční jízda ať neotravuju kámoše se spaním. Následující mesic a pul jediny dva vikendy, ktery bych mohl 29-30.8 a 19-20.9 Ale jsem nespolehlivej hajzlik, kterymu do toho neco muze na posledni chvili klidne vlezt, takze jenom kvuli me ten termin nevybirejte. Mildik: A privedes i Jakea, nebo budes sam?
0 0
reagovat
Sem ti nějako vypadl z listu, ne? link
620343
Sem ti nějako vypadl z listu, ne? http://sedmicka.tyden.cz/obrazek/201212/50cd86202f092/crop-301995-gerard_520x250.jpg
0 0
reagovat

Shawarma

Tak sem ňák projel 300 příspěvků...
Reaguju hlavně na Teda, kolo a Vysočinu, no a prostě sraz celkově.
Takže Tede, Tony, Memphisi, Spoonere, Karle, Hlade... a DALŠÍ, kdy by Vám to v nejbližších (tý)dnech vyhovovalo? Já třeba nemužu 15.8. a pak 4.-12.9.
A chce to fakt na půlden minimálně, jinak to nemá cenu. Jackman dosvědčí ;) :D.
Let's do it!
620340
Tak sem ňák projel 300 příspěvků... Reaguju hlavně na Teda, kolo a Vysočinu, no a prostě [b]sraz[/b] celkově. Takže Tede, Tony, Memphisi, Spoonere, Karle, Hlade... a DALŠÍ, kdy by Vám to v nejbližších (tý)dnech vyhovovalo? Já třeba nemužu 15.8. a pak 4.-12.9. A chce to fakt na půlden minimálně, jinak to nemá cenu. Jackman dosvědčí *;)* *:D*. Let's do it!
Shawarma
0 0
reagovat

Disketa

620336
http://mayank.cc/wp-content/uploads/2014/07/South-Park-Timmy.jpg
Disketa
0 0
reagovat
Tip na duel do Víkendového výplachu: Kdo je podle vás víc cool? Hodor nebo Groot? :))
620334
Tip na duel do Víkendového výplachu: Kdo je podle vás víc cool? [link="http://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/t1.0-9/10552565_10152561003741840_3237966348977453838_n.jpg"]Hodor nebo Groot[/link]? *:))*
0 0
reagovat
"chodí do něho méně lidí" To je pro mě hodně důležité. Lidé jsou ten důvod, proč jsem předtím skoro vůbec do kina nechodil.

Jen by mě zajímalo, jak je to s těmi VIP sedačkami. Na oficiální stránce CineStaru o tom nemohu nic najít.
620331
"chodí do něho méně lidí" To je pro mě hodně důležité. Lidé jsou ten důvod, proč jsem předtím skoro vůbec do kina nechodil. Jen by mě zajímalo, jak je to s těmi VIP sedačkami. Na oficiální stránce CineStaru o tom nemohu nic najít.
0 0
reagovat
A máme tu ďalší trailer na expendables Expendabros">link
620318
A máme tu ďalší trailer na expendables [link=" https://www.youtube.com/watch?v=JX2SNrLsE28"]Expendabros[/link]
0 0
reagovat
Eressea.Ilfirin: Srry, měl sem za to, že 2012 postavený plex už byl plně 7.1... Takže to byla až pak Opava...
620316
Eressea.Ilfirin: Srry, měl sem za to, že 2012 postavený plex už byl plně 7.1... Takže to byla až pak Opava...
0 0
reagovat
- na tomhle tracku sem nak ujel
- a jeden z mych nejoblibenejsich
620315
- na tomhle [link="https://soundcloud.com/batheticrecords/united-waters-out-of-flight"]tracku[/link] sem nak ujel - a jeden z mych [link="http://youtu.be/rc85cGTlKLY"]nejoblibenejsich[/link]
0 0
reagovat

Eressea.Ilfirin

VIP sedačky v Cinestaru odzkoušeny několikrát .... a udělal jsem se 3x pokaždé, když jsem tam byl

P.S.: Měl jsem kliku, že na VIP sedačkách jsem byl jen na dobrých filmech (Godzilla a Edge of Tomorrow) :+
620314
VIP sedačky v Cinestaru odzkoušeny několikrát .... a udělal jsem se 3x pokaždé, když jsem tam byl P.S.: Měl jsem kliku, že na VIP sedačkách jsem byl jen na dobrých filmech (Godzilla a Edge of Tomorrow) *:+*
Eressea.Ilfirin
0 0
reagovat

Eressea.Ilfirin

CinemaCity
- lepší technická kvalita - mnohem lepší zvuk a mírně lepší obraz v sálech, které nejsou úzkým tunelem s plátnem jako malým světlem na konci tak jak to je v zastaralém Cinestaru
- chodí do něho méně lidí (pro některé diváky jako já výhoda, nevím jak pro tebe)

Cinestar
- výhodnější klubová karta
- pohodlnější sedačky, plus v jednom sále jakési vip sedadla - nezkoušel jsem, neznám, nicméně z cenového navýšení usuzuji, že z kina budeš odcházet vysoce intoxikovaný a sexuálně uspokojený.

V občerstvení se neorientuju, ale vypadá to na víceméně to samé. Žádné jiné porovnatelné věci mě nenapadají :)
620312
[b]CinemaCity[/b] - lepší technická kvalita - mnohem lepší zvuk a mírně lepší obraz v sálech, které nejsou úzkým tunelem s plátnem jako malým světlem na konci tak jak to je v zastaralém Cinestaru - chodí do něho méně lidí (pro některé diváky jako já výhoda, nevím jak pro tebe) [b]Cinestar[/b] - výhodnější klubová karta - pohodlnější sedačky, plus v jednom sále jakési vip sedadla - nezkoušel jsem, neznám, nicméně z cenového navýšení usuzuji, že z kina budeš odcházet vysoce intoxikovaný a sexuálně uspokojený. V občerstvení se neorientuju, ale vypadá to na víceméně to samé. Žádné jiné porovnatelné věci mě nenapadají *:)*
Eressea.Ilfirin
0 0
reagovat
KARLOS
Píšeš, že všechny sály v CC jsou 7.1, ale v tom excelu je napsáno, že jsou všechny 5.1, jsem zmaten. Taky tam není žádný rozdíl mezi sálem č. 6 a ostatními(až na počet sedadel), jak píše Gonzi, tak nevím. Upřímně mi ale ty názvy projektorů a dalších věcí nic neříkají. :D

Gonzi
Výhody karet jsem si zjišťoval, a opravdu je na tom CineStar nejspíš lépe. Ale tyhle výhody pro mě nejsou tak důležité. Neptám se jen kvůli nim, i když to tak z mého příspěvku mohlo vyznít. Těmi výhodami jsem myslel spíše sedadla a další ne-technologické věci, které jsou ale taky hodně důležité. Na Gaurdians se mi zrovna nechce, ten film mě moc nezaujal. Chystám se až na Sin City.

Každopádně díky za reakce. :) Kdyby chtěl ještě někdo přispět do diskuze, tak bych se nezlobil. Zatím to vypadá na CinemaCity.
620311
[b]KARLOS[/b] Píšeš, že všechny sály v CC jsou 7.1, ale v tom excelu je napsáno, že jsou všechny 5.1, jsem zmaten. Taky tam není žádný rozdíl mezi sálem č. 6 a ostatními(až na počet sedadel), jak píše [b]Gonzi[/b], tak nevím. Upřímně mi ale ty názvy projektorů a dalších věcí nic neříkají. *:D* [b]Gonzi[/b] Výhody karet jsem si zjišťoval, a opravdu je na tom CineStar nejspíš lépe. Ale tyhle výhody pro mě nejsou tak důležité. Neptám se jen kvůli nim, i když to tak z mého příspěvku mohlo vyznít. Těmi výhodami jsem myslel spíše sedadla a další ne-technologické věci, které jsou ale taky hodně důležité. Na Gaurdians se mi zrovna nechce, ten film mě moc nezaujal. Chystám se až na Sin City. Každopádně díky za reakce. *:)* Kdyby chtěl ještě někdo přispět do diskuze, tak bych se nezlobil. Zatím to vypadá na CinemaCity.
0 0
reagovat
Ostatně teď si můžeš zajít na Guardians ve 20:30 (v eng samozřejmě) - je to zrovna v sále č. 6, osobně doporučuju řadu 6, někde doprostřed a pak napiš dojmy ;)
620301
Ostatně teď si můžeš zajít na Guardians ve 20:30 (v eng samozřejmě) - je to zrovna v sále č. 6, osobně doporučuju řadu 6, někde doprostřed a pak napiš dojmy *;)*
0 0
reagovat

Eressea.Ilfirin

Cinemacity vnímám osobně jako trochu lepší kino. Pokud ovšem danou věc hrají v sále č. 6 !!!, tak se Cinestar v podstatě vůbec nechytá... Jediný sál, kde má zvuk takový ten pořádný "kinopocit"
Co se kartiček týče, tak jejich výhodnost je relativně podobná (ale mám pocit že Cinestar tě ve výsledku vyjde ještě o něco líp), každopádně obě stojí 50 a na obou máš slevu 20kč na lístek (se ti to skoro zaplatí už při první návštěvě, pokud jdeš ve dvou... a pak tam jsou další výhody, jako zbírání bodů, volňásky po x nákupech apod), takže osobně mám obě a rozhoduju se primárně podle vysílacích časů.
620300
Cinemacity vnímám osobně jako trochu lepší kino. Pokud ovšem danou věc hrají v sále č. 6 !!!, tak se Cinestar v podstatě vůbec nechytá... Jediný sál, kde má zvuk takový ten pořádný "kinopocit" Co se kartiček týče, tak jejich výhodnost je relativně podobná (ale mám pocit že Cinestar tě ve výsledku vyjde ještě o něco líp), každopádně obě stojí 50 a na obou máš slevu 20kč na lístek (se ti to skoro zaplatí už při první návštěvě, pokud jdeš ve dvou... a pak tam jsou další výhody, jako zbírání bodů, volňásky po x nákupech apod), takže osobně mám obě a rozhoduju se primárně podle vysílacích časů.
Eressea.Ilfirin
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se