Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 48361 - 48380 Napsat příspěvek
skoda 19. jsem ve Francii, snad priste
620413
skoda 19. jsem ve Francii, snad priste
0 0
reagovat
19.9. it is!
Teď by to chtelo nejaky sikovny i-net pocitadlo, zatim teda pokud spravne pocitam jde 8 lidi (Memphis, KarelR, KARLOS, TonyClifton, xxendxx, Gonzi, TedGeorge, Davies)?
620412
19.9. it is! Teď by to chtelo nejaky sikovny i-net pocitadlo, zatim teda pokud spravne pocitam jde 8 lidi (Memphis, KarelR, KARLOS, TonyClifton, xxendxx, Gonzi, TedGeorge, Davies)?
0 0
reagovat
Pořád je mi to fuk :);)...
620409
Pořád je mi to fuk *:)**;)*...
0 0
reagovat
Tak to dáme o tejden dřív? Mě vyhovujou oba termíny. Co ostatní?
620408
Tak to dáme o tejden dřív? Mě vyhovujou oba termíny. Co ostatní?
0 0
reagovat
Teda kecám, 26.9. jsem pryč! 19.9, jak říkal Ted, bych bral! :)
620407
Teda kecám, 26.9. jsem pryč! 19.9, jak říkal Ted, bych bral! :)
0 0
reagovat
A je to dostatečně daleko na to, aby sem si to mohl zařídit i já... :+
620406
A je to dostatečně daleko na to, aby sem si to mohl zařídit i já... *:+*
0 0
reagovat
26.9. sounds fine :)
620403
26.9. sounds fine :)
0 0
reagovat
Ještě bychom to mohli spojit třeba s návštěvou muzea Karla Zemana. :D
620402
Ještě bychom to mohli spojit třeba s návštěvou muzea Karla Zemana. *:D*
0 0
reagovat
neboj, na tebe nehledime :)
620401
neboj, na tebe nehledime :)
0 0
reagovat
V pátek bohužel stoprocentně nemůžu. :- Ale to je jedno, na mě nehleďte.
620399
V pátek bohužel stoprocentně nemůžu. *:-* Ale to je jedno, na mě nehleďte.
0 0
reagovat
Osobně bych projekci klidně oželel, ale KARLOS to s nepražáctvím ;) vystihnul, takže máte mé pochopení a jo, zkouknu teda eventuelně taky nějakou pecku. A Most Wanted Man zní fajn. IMAX eště líp. To se pak doošéfuje.

Takže ten pátek 26.9., může bejt předběžně?

Místo navrhuju todle, maj nějak bloklý ofiko stránky zrovna...

Jinak to zase tak moc IMO neva, řešit to v kecárně, ne? Nebo jo?
620398
Osobně bych projekci klidně oželel, ale KARLOS to s nepražáctvím *;)* vystihnul, takže máte mé pochopení a jo, zkouknu teda eventuelně taky nějakou pecku. A Most Wanted Man zní fajn. IMAX eště líp. To se pak doošéfuje. Takže ten pátek [b]26.9.[/b], může bejt předběžně? Místo navrhuju [link="http://www.restaurace-menu.cz/tlustakoala"]todle[/link], maj nějak bloklý ofiko stránky zrovna... Jinak to zase tak moc IMO neva, řešit to v kecárně, ne? Nebo jo?
0 0
reagovat
My point is... Něco se určitě najde, když bude zájem. :D
620395
My point is... Něco se určitě najde, když bude zájem. *:D*
0 0
reagovat
Jako takhle - CS Anděl se třinácti sály klasicky hraje i měsíc a půl staré věci. Alespoň tak bývávalo. Na druhou stranu novinka je přirozená, protože se může stát, že několko lidí už daný film jednoduše bude mít za sebou a nebude se mu chtít na něj znova... Samozřejmě svého času se srazy vždy vázaly na nějakou pecku a začalo se ve velkém Potomky... U druhého Iron mana byl sraz spojen i s trailer night, takže člověk, co do Prahy vyloženě jel, měl o zábavu velmi vystaráno... A není to od blba, takhle spojit velkou pecku se srazem...

Pokud ale pojedu do Prahy, chtěl bych z toho maximálně profitovat - takže třeba své návštěvy u bratra časuju s velkýma věcma v IMAXu (a svého času i dle Atmosu, který by taky nebylo záhodno podceňovat) a většinou tak, kd je vícero věcí najednou - ideální je v tomhle ten květen/červenec/listopad no...
620394
Jako takhle - CS Anděl se třinácti sály klasicky hraje i měsíc a půl staré věci. Alespoň tak bývávalo. Na druhou stranu novinka je přirozená, protože se může stát, že několko lidí už daný film jednoduše bude mít za sebou a nebude se mu chtít na něj znova... Samozřejmě svého času se srazy vždy vázaly na nějakou pecku a začalo se ve velkém Potomky... U druhého Iron mana byl sraz spojen i s trailer night, takže člověk, co do Prahy vyloženě jel, měl o zábavu velmi vystaráno... A není to od blba, takhle spojit velkou pecku se srazem... Pokud ale pojedu do Prahy, chtěl bych z toho maximálně profitovat - takže třeba své návštěvy u bratra časuju s velkýma věcma v IMAXu (a svého času i dle Atmosu, který by taky nebylo záhodno podceňovat) a většinou tak, kd je vícero věcí najednou - ideální je v tomhle ten květen/červenec/listopad no...
0 0
reagovat
Případně nějaký starší kousky v menších kinech?
620393
Případně nějaký starší kousky v menších kinech?
0 0
reagovat
Sin City nebo A Most Wanted Man by mohly někde běžet...
620392
Sin City nebo A Most Wanted Man by mohly někde běžet...
0 0
reagovat
A nebo by nám mohli chlapci z redakce domluvit nějakou projekci :D8););););)
620391
A nebo by nám mohli chlapci z redakce domluvit nějakou projekci *:D**8)**;)**;)**;)**;)*
0 0
reagovat
Ten konec září vypadá skvěle (tzn že je to ještě před začátkem většiny semestrů vysokoškoláků) a je to i dostatečně daleko, aby si to většina lidí dopředu domluvila, ale... v kinovýhledu je to teda hodně bídné :D... Ale co, to už by se nějak oželelo.
Jako snad největší událost, kde by byla i výhoda srazu v Praze, je samozřejmě Nolanovka a tím pádem automaticky IMAX, ale to už je extrémně vzadu...
Takže teď nějak napevno odhlasovat datum, žejo ;)...
620390
Ten konec září vypadá skvěle (tzn že je to ještě před začátkem většiny semestrů vysokoškoláků) a je to i dostatečně daleko, aby si to většina lidí dopředu domluvila, ale... v kinovýhledu je to teda hodně bídné :D... Ale co, to už by se nějak oželelo. Jako snad největší událost, kde by byla i výhoda srazu v Praze, je samozřejmě Nolanovka a tím pádem automaticky IMAX, ale to už je extrémně vzadu... Takže teď nějak napevno odhlasovat datum, žejo ;)...
0 0
reagovat
Konec září? Nemám problém.
620389
Konec září? Nemám problém.
0 0
reagovat
Konec září by vyhovoval i mě a jsem i pro spojit to s nějakou projekcí.

Když už nemáme sekci "Srazy", navrhoval bych přesunout diskuzi třeba semhle, ať je v tom trochu pořádek.
620388
Konec září by vyhovoval i mě a jsem i pro spojit to s nějakou projekcí. Když už nemáme sekci "Srazy", navrhoval bych přesunout diskuzi třeba [link="http://www.tvzone.cz/diskuzni-forum/technika/"]semhle[/link], ať je v tom trochu pořádek.
0 0
reagovat
* ten měsíc měl bejt 9. :D
620387
* ten měsíc měl bejt 9. *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se