Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 48241 - 48260 Napsat příspěvek
Co tak skusit nejake starsie veci, napr. Station Agent, Prime, In Good Company, Beautiful Girls?
620670
Co tak skusit nejake starsie veci, napr. Station Agent, Prime, In Good Company, Beautiful Girls?
0 0
reagovat
DaDDario
620667
DaDDario
0 0
reagovat
Prodej to jako seriálovej spin-off Percyho Jacksona! :D
620665
Prodej to jako seriálovej spin-off Percyho Jacksona! *:D*
0 0
reagovat

kyller

Také není špatný nápad, o souloži s Alexandrou Daddario se pak pobavíme u rodinné nástěnky...
620664
Také není špatný nápad, o souloži s Alexandrou Daddario se pak pobavíme u rodinné nástěnky...
kyller
0 0
reagovat

TedGeorge

Ak ešte nevideli, určite sa neboj im pustiť True Detective. Taký feel-good maratón nikto neodmietne :+
620663
Ak ešte nevideli, určite sa neboj im pustiť True Detective. Taký feel-good maratón nikto neodmietne *:+*
TedGeorge
0 0
reagovat

Disketa

Hele to by mohlo, otcovi je 45 a mámě 104, zkusím navrhnout...
620662
Hele to by mohlo, otcovi je 45 a mámě 104, zkusím navrhnout...
Disketa
0 0
reagovat

Ted

Harold a Maude by neprošlo?
620661
Harold a Maude by neprošlo?
Ted
0 0
reagovat

KarelR

Lego příběh si rodině netroufnu pustit, jakýkoliv animáky neprochází. Chef je výbornej nápad a v budoucnu bude. Grandhotel Budapešť byl a měl velkej úspěch. Hodně sme se u něj nasmáli hlavně kvůli mě. Davies třeba v budoucnu vysvětlí :D Na Životní Šanci nechci pro změnu koukat já a to, že to nemehlo Corden má nahradit Craiga Fergusona, mi láme srdce. Pustit doma Franka je pro mě ekvivalent tomu pustit doma Lars and the Real Girl. Jako to fakt ne, to by snad neprošlo v žádný normálnější rodině :D Love Song je další trefa do černýho. Otec miluje Keiru (naočkoval sem ho) a tohle bude přímej zásah.

Strážce Galaxie pustím jenom když bude krize, komiksovky neradi. Jinak z těch dalších vůbec nechcu pouštět Braffa, Láska na kari zní taky na výborně a už je v americkejch kinech, tak snad to nebude trvat dlouho. Na Vincenta se těším ale taky mi nepřijde jako rodinně-vhodné zboží. Skeleton Twins a Rudderless neznám a už jdu hledat trailery. Takže tak a chlastejte.
620660
Lego příběh si rodině netroufnu pustit, jakýkoliv animáky neprochází. Chef je výbornej nápad a v budoucnu bude. Grandhotel Budapešť byl a měl velkej úspěch. Hodně sme se u něj nasmáli hlavně kvůli mě. Davies třeba v budoucnu vysvětlí *:D* Na Životní Šanci nechci pro změnu koukat já a to, že to nemehlo Corden má nahradit Craiga Fergusona, mi láme srdce. Pustit doma Franka je pro mě ekvivalent tomu pustit doma Lars and the Real Girl. Jako to fakt ne, to by snad neprošlo v žádný normálnější rodině :D Love Song je další trefa do černýho. Otec miluje Keiru (naočkoval sem ho) a tohle bude přímej zásah. Strážce Galaxie pustím jenom když bude krize, komiksovky neradi. Jinak z těch dalších vůbec nechcu pouštět Braffa, Láska na kari zní taky na výborně a už je v americkejch kinech, tak snad to nebude trvat dlouho. Na Vincenta se těším ale taky mi nepřijde jako rodinně-vhodné zboží. Skeleton Twins a Rudderless neznám a už jdu hledat trailery. Takže tak a chlastejte.
KarelR
0 0
reagovat
Lego příběh, Chef, případně Grandhotel Budapešť... a tím výčet feel-good novinek od posledního shrnutí víceméně končí. Jinak podezřívám Životní šanci a Franka, ale ty jsem ještě neviděl, a Love song a Strážci Galaxie zatím řáděj v kinech.

Holt to zase bude lítat až v druhý půlce roku, pokud se povede Láska na kari, Laggies, Hector and the Search for Happiness, St. Vincent, Wish I Was Here, The Skeleton Twins, Rudderless atd. 8)
620658
Lego příběh, Chef, případně Grandhotel Budapešť... a tím výčet feel-good novinek od posledního shrnutí víceméně končí. Jinak podezřívám Životní šanci a Franka, ale ty jsem ještě neviděl, a Love song a Strážci Galaxie zatím řáděj v kinech. Holt to zase bude lítat až v druhý půlce roku, pokud se povede Láska na kari, Laggies, Hector and the Search for Happiness, St. Vincent, Wish I Was Here, The Skeleton Twins, Rudderless atd. *8)*
0 0
reagovat
Karle, doprdele uz, napis pokracovani pohodovejch filmu, co se daji pustit i rodine. Ti dva Reineri a dalsi uz sou davno pryc, a ja chci za tejden az budu doma neco nenarocnyho rodinne pustit. A zatim vubec nevim co, protoze uz vsechno pustitelnyho videli...
620657
Karle, doprdele uz, napis pokracovani pohodovejch filmu, co se daji pustit i rodine. Ti dva Reineri a dalsi uz sou davno pryc, a ja chci za tejden az budu doma neco nenarocnyho rodinne pustit. A zatim vubec nevim co, protoze uz vsechno pustitelnyho videli...
0 0
reagovat

kubqo

Il écrit:
"Je ne peux pas attendre pour MeetFactory 16.10 Cribou va fonctionner comme un bonus Jesse Lanza, qui aime aussi et fierté que je suis terriblement sous-estimé"
620656
Il écrit: "Je ne peux pas attendre pour MeetFactory 16.10 Cribou va fonctionner comme un bonus Jesse Lanza, qui aime aussi et fierté que je suis terriblement sous-estimé"
kubqo
0 0
reagovat

GuidoA

preložíš mi to do ľudského jazyku?
620655
preložíš mi to do ľudského jazyku?
GuidoA
0 0
reagovat
uz se nemuzu dockat az v meetfactory 16.10 vystoupi cribou a jako bonus i jessy lanza, kterou taky zboznuju a pride mi strasne underrated.
620654
uz se nemuzu dockat az v meetfactory 16.10 vystoupi cribou a jako bonus i jessy lanza, kterou taky zboznuju a pride mi strasne underrated.
0 0
reagovat
genialni :D

‘I’m your slave,’ she said breathlessly, ‘Make me feel completely helpless and worthless.’ So I locked her in the shed and went to the pub.8)
620653
genialni :D ‘I’m your slave,’ she said breathlessly, ‘Make me feel completely helpless and worthless.’ So I locked her in the shed and went to the pub.*8)*
0 0
reagovat

Gorecki

Perfektní, sdílím. :D:+
620651
Perfektní, sdílím. *:D**:+*
Gorecki
0 0
reagovat
620650
[link="http://twed.com/if-50-shades-of-grey-was-written-by-a-man-15-is-priceless-4/"]50 Shades of Grey written by a man[/link] *:D*
0 0
reagovat
LOL... to druhy nema chybu :D
620643
LOL... to druhy nema chybu :D
0 0
reagovat
Tohle je konec

link
link
link
620642
Tohle je konec http://imgur.com/gallery/Qd3Jd http://imgur.com/gallery/5y7hy http://imgur.com/gallery/XJnRV
0 0
reagovat
kyller: :+:D:D
620640
kyller: *:+**:D**:D*
0 0
reagovat

How The Batman v Superman SDCC Teaser Should Have Ended

620639
http://www.youtube.com/watch?v=HQPYAhcEhlo *:D*
How The Batman v Superman SDCC Teaser Should Have Ended
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se