Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 48221 - 48240 Napsat příspěvek

kubqo

620701
http://img.photobucket.com/albums/v653/Fhajad/1239620521380.jpg
kubqo
0 0
reagovat

Ted

ty ho máš snáď medzi záložkami
620700
ty ho máš snáď medzi záložkami
Ted
0 0
reagovat

Davies

Dojmy? Zvukař si vybral svoji slabší chvilku, hochům nebylo moc rozumět a Markovi obzvlášť. Ale mě by i tak asi stačilo sledovat hodinu samotnýho Travise. Ten chlap je blázen. I přes těch pár výhrad jsem si to ale dost užil. Sice už punk rocku už dávno neholduju, ale k těm pár kapelám, na kterých jsem vyrůstal se občas rád vracim.

A vůbec, dej do avataru zpátky Toma. Teď když už stejně každej ví, co jsi zač. :D
620699
Dojmy? Zvukař si vybral svoji slabší chvilku, hochům nebylo moc rozumět a Markovi obzvlášť. Ale mě by i tak asi stačilo sledovat hodinu samotnýho Travise. Ten chlap je blázen. I přes těch pár výhrad jsem si to ale dost užil. Sice už punk rocku už dávno neholduju, ale k těm pár kapelám, na kterých jsem vyrůstal se občas rád vracim. A vůbec, dej do avataru zpátky Toma. Teď když už stejně každej ví, co jsi zač. *:D*
Davies
0 0
reagovat

Memphis

ne :D
620698
ne *:D*
Memphis
0 0
reagovat

kubqo

620697
http://img.photobucket.com/albums/v653/Fhajad/1239620521380.jpg
kubqo
0 0
reagovat
pozerám že Ted a Davies to majú viac rozbehnuté než disk s Civalom...
620695
pozerám že Ted a Davies to majú viac rozbehnuté než disk s Civalom...
0 0
reagovat

verbst

Jestli to chápu dobře, tak Garrosh se vrátí v čase a vytvoří alternativní linii, ve který zabrání orkům vypít tu zelenou krev a místo toho s fotříkem a dalšíma warlordama vytvoří armádu, s kterou si bude chtít podmanit Azeroth. Nijak to nemá ovlivnit budoucnout ani minulost, je to prostě jen alternativní realita, která se odehraje, hráči zabráněj tý invazi a vše zůstane, jak bylo.
620691
Jestli to chápu dobře, tak Garrosh se vrátí v čase a vytvoří alternativní linii, ve který zabrání orkům vypít tu zelenou krev a místo toho s fotříkem a dalšíma warlordama vytvoří armádu, s kterou si bude chtít podmanit Azeroth. Nijak to nemá ovlivnit budoucnout ani minulost, je to prostě jen alternativní realita, která se odehraje, hráči zabráněj tý invazi a vše zůstane, jak bylo.
verbst
0 0
reagovat

TedGeorge

Já myslim, že tak na hadry jsi nebyl, tj. asi neříkal. Důvod: neholduješ punk-rocku jako Memphis.

OK, je na čase, vyjít s pravdou ven: hádejte křestní jméno toho pána, co zpívá...
620690
Já myslim, že tak na hadry jsi nebyl, tj. asi neříkal. Důvod: neholduješ punk-rocku jako Memphis. OK, je na čase, vyjít s pravdou ven: [link="http://www.youtube.com/watch?v=Td64jjOCqd4"]hádejte křestní jméno toho pána, co zpívá...[/link]
TedGeorge
0 0
reagovat

Davies

Hmm, tak Memphisovi to rekne a na Teda prdi... 8)
Pokud jsem byl napitej, rikal si mi to a zapomnel sem to, tak sorry :D
620689
Hmm, tak Memphisovi to rekne a na Teda prdi... *8)* Pokud jsem byl napitej, rikal si mi to a zapomnel sem to, tak sorry *:D*
Davies
0 0
reagovat

Memphis

Hele nemachruj, že to víš :))

OT co mekáč včera a cesta a dojmy?
620688
Hele nemachruj, že to víš *:))* OT co mekáč včera a cesta a dojmy?
Memphis
0 0
reagovat

Tony

A uhodneš, co znamená Davies? :D
620687
A uhodneš, co znamená Davies? *:D*
Tony
0 0
reagovat

zahron

Jop, a když dáš před dvojku desetinou čárku, tak... anebo víte co, radši nic :D ;)
620686
Jop, a když dáš před dvojku desetinou čárku, tak... anebo víte co, radši nic *:D* *;)*
zahron
0 0
reagovat

TonyClifton

to je velikost v centimetrech
620685
to je velikost v centimetrech
TonyClifton
0 0
reagovat
Aha, už vím, co znamená to 182 u Daviese. :D
620684
Aha, už vím, co znamená to 182 u Daviese. *:D*
0 0
reagovat

kyller

Nebylo to vtipné. Naprosto ničím. I když... humor je otázkou vkusu a někomu možná stačí vidět, že se někdo* polije studenou vodou a udělá u toho výraz "brr to studí".

*kde někdo musí být oblíbená celebrita.
620683
Nebylo to vtipné. Naprosto ničím. I když... humor je otázkou vkusu a někomu možná stačí vidět, že se někdo* polije studenou vodou a udělá u toho výraz "brr to studí". *kde někdo musí být oblíbená celebrita.
kyller
0 0
reagovat

182

Byl ste někdo na blinkáčích včera? Veliká pecka až na haprující zvuk v první čtvrthodině a celkově prapodivnou akustiku...
FUCK/Violence rulovalo, sejmul sem si ho na mobil jako video.
620682
Byl ste někdo na blinkáčích včera? Veliká pecka až na haprující zvuk v první čtvrthodině a celkově prapodivnou akustiku... FUCK/Violence rulovalo, sejmul sem si ho na mobil jako video.
182
0 0
reagovat

xxendxx

Ľadová sprcha by sa zišla aj tebe ako vidím link
A dúfam, že si si pri tom komente aj vyhonil, aby si sa cítil lepšie:D
620681
Ľadová sprcha by sa zišla aj tebe ako vidím http://en.wikipedia.org/wiki/Ice_Bucket_Challenge A dúfam, že si si pri tom komente aj vyhonil, aby si sa cítil lepšie*:D*
xxendxx
0 0
reagovat

xxendxx

praskol si mu bublinu v ktorej sme ho ho nechali spokojne žiť :-
620680
praskol si mu bublinu v ktorej sme ho ho nechali spokojne žiť *:-*
xxendxx
0 0
reagovat
Vysvětlíte mi pls někdo ten Warcraft? To se tím jako teďka popírá ten příběh ze trojky, nebo co? Jsem z toho hrozně zmatenej.

xxendxx
:+:+:+:+:+

Tony
That's how I write it, too! :D8):+
620679
Vysvětlíte mi pls někdo ten Warcraft? To se tím jako teďka popírá ten příběh ze trojky, nebo co? Jsem z toho hrozně zmatenej. [b]xxendxx[/b] *:+**:+**:+**:+**:+* [b]Tony[/b] That's how I write it, too! *:D**8)**:+*
0 0
reagovat
zív... nechat na sebe vylejt kybl vody, tomu se rika velka zabava a udelame z toho viral !!! woohoo ! vetsina tvejch žervéovin / pilkintonovin je hrozná a nevtipná, tohle je ale zatím asi dno. v další epizodě si bude mazat třeba rohlík máslem, to bude teprve bžunda, protože jen od Rickyho to vyzní jako zábava. 8)
620675
zív... nechat na sebe vylejt kybl vody, tomu se rika velka zabava a udelame z toho viral !!! woohoo ! vetsina tvejch žervéovin / pilkintonovin je hrozná a nevtipná, tohle je ale zatím asi dno. v další epizodě si bude mazat třeba rohlík máslem, to bude teprve bžunda, protože jen od Rickyho to vyzní jako zábava. *8)*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se