reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 48181 - 48200
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 2409
- 2410
- 2411
- .
- 6669
- 6670
TedGeorge
reagovat
|
kyller
Nikdy jsem nepopiral, ze jsem zastydlej pubertak, buran, prase a sovinista. A to video je nuda.
reagovat
|
Zrazu je tam ženská a Tony už slintá ako nevybúrený pubertiak Ted sa určite za chvíľu pridá. Pripomína mi to toto link a myslím si, že realita nie je moc odlišná.
reagovat
|
reagovat
|
Robin Williams
Nekdy v rijnu vyjde tahle kniha, plna paradnich karikatur a portretu Robina Williamse, na kterych pracovali jednak nekteri ze soucasnych umeleckych spicek, ale i spousta normalnich smrtelniku.... vcetne me malickosti... :)
Vytezek bude venovan na Robinovy oblibene charity, St. Jude's Children Research Hospital a Depression Alliance .... Vydano to bude jednak jako ebook, ale i budou i soft- a hardcover printy.
Vytezek bude venovan na Robinovy oblibene charity, St. Jude's Children Research Hospital a Depression Alliance .... Vydano to bude jednak jako ebook, ale i budou i soft- a hardcover printy.
reagovat
|
Gonzi
Pratt je frajer. To ale neznamená, že Gervais nie je. Na FB písal, že asi spraví ďalšie challenge, len aby mohol nominovať čo najviac ľudí a naštvať ich tak. Taký real life troll A strašne by som sa smial, ak by vyhral tú Emmy za Dereka. Pretože to by tu potom jednu nemenovanú osobu asi doslova jeblo.
reagovat
|
kyller
Tohle se alespoň snaží (cukly mi koutky) být zábavné... link Hold jeden umí, Žervé čumí
reagovat
|
TonyClifton
Pivá boli trápne. Ale toto je sranda. Mohlo by sa to rozbehnúť aj tu. Studená sprcha by sa zišla viacerým. Možno na tom zraze by ste si mohli dať taký challenge
reagovat
|
xxendxx
Nie, to preto, že preňho je Rusel Crowe ekvivalent Olivie Munn. No offense.
reagovat
|
uz nemam silu to nejak komentovat, protoze mam plno prace s fapovanim, jak me kyller minule odhalil...
reagovat
|
Kdyby to aspoň dělali celebrity jako Olivia Munn a tak v bílým tričku bez podprsenky, to by mi trapný nepřišlo.
reagovat
|
Já vím, že je to dobročinné, ale ten ice bucket challenge je snad ještě trapnější, než ty videa s exováním piv na facebooku.
reagovat
|
TOP Diskuze
26Víkendový výplach #795 o Arcane a Star Wars 26Jak vycvičit draka: Teaser 24Nový Predátor se blíží. A slibuje hodně zajímavého hrdinu 131Casting na Bonda začal, producenti hledají třicátníky 115Gladiátor 2: Recenze 17První reakce: Čarodějka je magickou podívanou, hlásí naprosto nadšené recenze 14Návrat do budoucnosti 3: V.I.M. 13Minecraft film: Trailer 12Zack Snyder chystá policejní thriller 12VIDEO: Lovec Kraven slibuje fyzický eRkový akční nářez