Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 48161 - 48180 Napsat příspěvek
Imho se mi zdá tedy jasnej MC in the closet homosexual, ale nechci soudit. Jen, že to z toho profilu tak bije do očí...
620819
Imho se mi zdá tedy jasnej MC in the closet homosexual, ale nechci soudit. Jen, že to z toho profilu tak bije do očí...
0 0
reagovat

kyller

To je povodna pointa a tykala sa "obycajnych" ludi. Az teraz sa toho chytila celebritna obec a ta je samozrejme najviac viditelna. Nikto im nebrani si vyliat na hlavu lad a sucasne AJ prispiet (a neprispievaju tymi 100 dolarmi ako plebs, pre ktory to povodne bolo urcene a vymyslene. A predtym to bolo pre liecbu rakoviny).
620817
To je povodna pointa a tykala sa "obycajnych" ludi. Az teraz sa toho chytila celebritna obec a ta je samozrejme najviac viditelna. Nikto im nebrani si vyliat na hlavu lad a sucasne AJ prispiet (a neprispievaju tymi 100 dolarmi ako plebs, pre ktory to povodne bolo urcene a vymyslene. A predtym to bolo pre liecbu rakoviny).
kyller
0 0
reagovat

Jeržik

To právě nikdo neví, jenom on sám. Ale je pravdou, že už několik let se zajímá o gay komunitu, přijímá role gay postav (role ve filmech Kvílení, Milk, režie filmu Interier. Lether Bar, momentálně chystá toto). Osobně si myslím, že rád provokuje lidi a baví ho, když lidi spekulují o jeho sexuální orientaci.
620816
To právě nikdo neví, jenom on sám. Ale je pravdou, že už několik let se zajímá o gay komunitu, přijímá role gay postav (role ve filmech Kvílení, Milk, režie filmu Interier. Lether Bar, momentálně chystá [link="http://www.lui-magazine.cz/party-life/item/4284-herec-james-franco-se-kvuli-roli-sileneho-gaye-michaela-glatze-obarvil-na-platinovou-blond-slusi-mu-to-nebo-vypada-trochu-uchylne-posudte-sami-uvnitr#.U_M-vqPfiB8"]toto[/link]). Osobně si myslím, že rád provokuje lidi a baví ho, když lidi spekulují o jeho sexuální orientaci.
Jeržik
0 0
reagovat

Jerzik

Je to intelektual a jeste ho neulovili...
620815
Je to intelektual a jeste ho neulovili...
Jerzik
0 0
reagovat

challenge

Viz ten Franco... zběžně jsem si prohlédl jeho facebook. Není on náhodou gay?
620814
Viz ten Franco... zběžně jsem si prohlédl jeho facebook. Není on náhodou gay?
challenge
0 0
reagovat
Ten, kto je nominovaný a prijme challenge, tak nemusí platiť nič. Iba ten, kto ten challenge odmietne, tak platí. Aneb tu je to najlepšie vysvetlené v skratke link
620813
Ten, kto je nominovaný a prijme challenge, tak nemusí platiť nič. Iba ten, kto ten challenge odmietne, tak platí. Aneb tu je to najlepšie vysvetlené v skratke http://images.says.com/uploads/story_source/source_image/333856/4dfd.jpg
0 0
reagovat
Aha ty jsi ho nepochopil, tak to jo no.
620812
Aha ty jsi ho nepochopil, tak to jo no.
0 0
reagovat

Tony

Vidim, ze aj ty mas kramy. Dlhodobo. A s tym narodnym sovinizmom budes mozno zaujimavy na idnes.
Na to ako ta ta kampan netankuje si na nu zrazu aky velky odbornik. :)

Tu nejde o vysku penazi, ale ze sa Charlie tvari, akoby vsetci zabudli, ze pointou je v prvom rade donation a nie nejaky "ice", ktory sa akoze rozpusti, poeticka metafora jak hovado, az som slzu vytlacil jak to pateticky predniesol. KAZDA z tych celebrit aj prispela a nerobi z toho taketo trapne halo.

Co bola aj moja pointa, ktoru si nepochopil.
620811
Vidim, ze aj ty mas kramy. Dlhodobo. A s tym narodnym sovinizmom budes mozno zaujimavy na idnes. Na to ako ta ta kampan netankuje si na nu zrazu aky velky odbornik. :) Tu nejde o vysku penazi, ale ze sa Charlie tvari, akoby vsetci zabudli, ze pointou je v prvom rade donation a nie nejaky "ice", ktory sa akoze rozpusti, poeticka metafora jak hovado, az som slzu vytlacil jak to pateticky predniesol. KAZDA z tych celebrit aj prispela a nerobi z toho taketo trapne halo. Co bola aj moja pointa, ktoru si nepochopil.
Tony
0 0
reagovat
Ale prosímtě, ty jsi zase chytrý jak slovenský rádio. Smysl tý původní kampaně je přitáhnout k tomu problému pozornost lidí a dárců! Jinak myslím, že člověk co se zúčastní má zaplati "jenom" 100 USD, Charlie to akorát trochu nabobtnal a vysmál se tomu jinak nesmyslnýmu gestu.
620810
Ale prosímtě, ty jsi zase chytrý jak slovenský rádio. Smysl tý původní kampaně je přitáhnout k tomu problému pozornost lidí a dárců! Jinak myslím, že člověk co se zúčastní má zaplati "jenom" 100 USD, Charlie to akorát trochu nabobtnal a vysmál se tomu jinak nesmyslnýmu gestu.
0 0
reagovat
Charlie Sheen ma uz evidentne mozocek na kašu, pointa samozrejme je, ze kazda z tych celebrit aj zaplati nejake peniaze, nielen ze si vyleje na hlavu ladovu vodu. A on z toho robi take teatro.
620809
Charlie Sheen ma uz evidentne mozocek na kašu, pointa samozrejme je, ze kazda z tych celebrit aj zaplati nejake peniaze, nielen ze si vyleje na hlavu ladovu vodu. A on z toho robi take teatro.
0 0
reagovat

Fringe mi tak chybí....
link
620808
Fringe mi tak chybí.... https://www.youtube.com/watch?v=LOUOtpFxDDI
0 0
reagovat

KarelR

Ja uz sem ve stadiu, kdy uvidim jedno dalsi ALS Ice bucket challenge video a ritualne obetuju krecka.
620804
Ja uz sem ve stadiu, kdy uvidim jedno dalsi ALS Ice bucket challenge video a ritualne obetuju krecka.
KarelR
0 0
reagovat

Affleck

Mně to furt přijde v pohodě :) link
620802
Mně to furt přijde v pohodě :) http://www.facebook.com/photo.php?v=551430364984205&set=vb.100003517394930&type=3
Affleck
0 0
reagovat
Začíná to být čím dál tím větší trapárna...
620801
Začíná to být čím dál tím větší trapárna...
0 0
reagovat
:D
620800
*:D*
0 0
reagovat
James Franco.... wtf?? link :D
620799
James Franco.... wtf?? http://www.facebook.com/photo.php?v=837059603005922 *:D*
0 0
reagovat

Tony

Je mu 24 let, je o čtyři roky mladší než já. Ale to je výjimka, jinak mám opravdu sofistikovanější vkus. Chrise Pratta mám v tomto smyslu raději. :)
620798
Je mu 24 let, je o čtyři roky mladší než já. Ale to je výjimka, jinak mám opravdu sofistikovanější vkus. Chrise Pratta mám v tomto smyslu raději. *:)*
Tony
0 0
reagovat
Vypadá jak 15 letej kluk, co zašel párkrát do posilovny, to jsem myslel, že máš sofistikovanější vkus.
620796
Vypadá jak 15 letej kluk, co zašel párkrát do posilovny, to jsem myslel, že máš sofistikovanější vkus.
0 0
reagovat
Nechapu
620792
Nechapu
0 0
reagovat
Ha! Kam se hrabou všichni na Granta Gustina aka Flashe. Konkurovat mu může jenom Chris Pratt. Až uvidíte, pochopíte. :)):+
620791
Ha! Kam se hrabou všichni na Granta Gustina aka Flashe. Konkurovat mu může jenom Chris Pratt. Až uvidíte, [link="http://www.youtube.com/watch?v=TtDHx3q-w_M"]pochopíte[/link]. *:))**:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se