Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 48141 - 48160 Napsat příspěvek

KarelR

Muzes Magnuska vojebat tim, ze das na charitu litr a nazves ho skrtem...
620850
Muzes Magnuska vojebat tim, ze das na charitu litr a nazves ho skrtem...
KarelR
0 0
reagovat

TedGeorge

Ale pointa není v tom, že to jsou pro ně drobný :D To jako kdyby Tomáš Magnusek vyzval všechny filmový recenzenty, aby dalo kilo na charitu. Prostě vojebávka.
620847
Ale pointa není v tom, že to jsou pro ně drobný *:D* To jako kdyby Tomáš Magnusek vyzval všechny filmový recenzenty, aby dalo kilo na charitu. Prostě vojebávka.
TedGeorge
0 0
reagovat
620845
In other news.. [link="http://www.cnn.com/2014/08/19/world/asia/china-jackie-chan-son-drugs/index.html"]Jackie Chan's son held in anti-drugs crackdown in China's capital[/link]
0 0
reagovat

KarelR

Cryer i Kucera maji cca 700 000 dolaru za epizodu. Tu epizodu toci se vsim vsudy tejden. Fakticky je to pro ne jako koupit si pred vchodem do prace Novy Prostor.

Ja to udelal jednou a nechlubil sem se tim. Ale vy se asi bavite o necem jinym, co? :D
620844
Cryer i Kucera maji cca 700 000 dolaru za epizodu. Tu epizodu toci se vsim vsudy tejden. Fakticky je to pro ne jako koupit si pred vchodem do prace Novy Prostor. Ja to udelal jednou a nechlubil sem se tim. Ale vy se asi bavite o necem jinym, co? *:D*
KarelR
0 0
reagovat
Me by mohl nominovat sam Obama, tak se mu na to vybodnu. Kez by byl na Facebooku filtr, kterej by mi umoznoval nevidet prispevky s hashtagem #icebucketchallenge
620841
Me by mohl nominovat sam Obama, tak se mu na to vybodnu. Kez by byl na Facebooku filtr, kterej by mi umoznoval nevidet prispevky s hashtagem #icebucketchallenge
0 0
reagovat

KarelR

"ty tři buď budou kokoti, protože skáčou, jak Sheen píská, nebo budou kokoti, protože nedaj 10 tisíc na charitu"
Ano, spravne si pochopil Ice Bucket Challenge :D
620842
"ty tři buď budou kokoti, protože skáčou, jak Sheen píská, nebo budou kokoti, protože nedaj 10 tisíc na charitu" Ano, spravne si pochopil Ice Bucket Challenge :D
KarelR
0 0
reagovat

Tony

Epic facepalm nie je epic, ak mi k tomu nedas nejake vtipne meme.

"Charlie to akorát trochu nabobtnal a vysmál se tomu jinak nesmyslnýmu gestu."

A ako sa mu vysmial? Ze si neoblial hlavu ladovou vodou, ale prispel peniazmi? A vyzval inych, aby urobili to iste? Ved peniazmi prispievaju VSETKY vyzvane celebrity! A co si myslis, ze daju len tych 100 dolarov?? To jeho pateticke zdoraznenie, akoby to urobil len on, kym vsetci ostatni len blbnu "nezmyselnym gestom" je to, co som kritizoval. A teraz si daj ten facepalm ty. Kludne aj bez obrazkoveho navodu.

Ted
No, sranda to neni. Snad to nezmutuje na "airborne" ako v tom Outbreaku, lebo to sme v prdeli:-
620840
Epic facepalm nie je epic, ak mi k tomu nedas nejake vtipne meme. "Charlie to akorát trochu nabobtnal a vysmál se tomu jinak nesmyslnýmu gestu." A ako sa mu vysmial? Ze si neoblial hlavu ladovou vodou, ale prispel peniazmi? A vyzval inych, aby urobili to iste? Ved peniazmi prispievaju VSETKY vyzvane celebrity! A co si myslis, ze daju len tych 100 dolarov?? To jeho pateticke zdoraznenie, akoby to urobil len on, kym vsetci ostatni len blbnu "nezmyselnym gestom" je to, co som kritizoval. A teraz si daj ten facepalm ty. Kludne aj bez obrazkoveho navodu. [b]Ted[/b] No, sranda to neni. Snad to nezmutuje na "airborne" ako v tom Outbreaku, lebo to sme v prdeli*:-*
Tony
0 0
reagovat
Jestli to chápu dobře... Ten Sheen je o tom, že ty tři buď budou kokoti, protože skáčou, jak Sheen píská, nebo budou kokoti, protože nedaj 10 tisíc na charitu. A dělá to proto, aby s nima vyjebal, right? :D
620839
Jestli to chápu dobře... Ten Sheen je o tom, že ty tři buď budou kokoti, protože skáčou, jak Sheen píská, nebo budou kokoti, protože nedaj 10 tisíc na charitu. A dělá to proto, aby s nima vyjebal, right? *:D*
0 0
reagovat

Gorecki

for fuck sake, ty jsi toho Charlieho fakt nepochopil, epic facepalm :-
620838
for fuck sake, ty jsi toho Charlieho fakt nepochopil, epic facepalm *:-*
Gorecki
0 0
reagovat

Gorecki

Nechysta se do kin neco na zpusob Outbreak s Hoffmanom? Takovy Weinsteini by byly schopny (jako promo) nejakou smrtici epidemii vypustit...
620837
Nechysta se do kin neco na zpusob Outbreak s Hoffmanom? Takovy Weinsteini by byly schopny (jako promo) nejakou smrtici epidemii vypustit...
Gorecki
0 0
reagovat

Ted

Chcelo by to nejaky zabavny event so zapojenim celebrit na zvysenie povedomia.
620835
Chcelo by to nejaky zabavny event so zapojenim celebrit na zvysenie povedomia.
Ted
0 0
reagovat

kyller

Prave ma to zacalo bavit:)

Na tvoj "vysvetlujuci link" som neklikol, takze som nevedel, ze ide len o to meme. Vedel som totiz, ze nebude nic vysvetlovat, skor naopak. Teraz spatne som videl, ze som sa nemylil. Zapojil si sa totiz do diskusie vysvetlovanim niecoho, o com vobec nebola rec a nesuviselo s mojim argumentom, ze narozdiel od povodnych "pravidiel" VSETKY celebrity aj samozrejme prispievaju, takze Tonyho argument o tom, ako bol Charlie zrazu originalny a ze upozornil na podstatu bol mimo.

No a na ten tvoj druhy link nasledujuci za "ehm" som uz klikol, kedze som nevedel, co mi tym ehm chces povedat. Chcel si mi tym povedat, ze ta nezaujima to, na co reagujes a do coho sa zapajas. Aha:)
620832
Prave ma to zacalo bavit:) Na tvoj "vysvetlujuci link" som neklikol, takze som nevedel, ze ide len o to meme. Vedel som totiz, ze nebude nic vysvetlovat, skor naopak. Teraz spatne som videl, ze som sa nemylil. Zapojil si sa totiz do diskusie vysvetlovanim niecoho, o com vobec nebola rec a nesuviselo s mojim argumentom, ze narozdiel od povodnych "pravidiel" VSETKY celebrity aj samozrejme prispievaju, takze Tonyho argument o tom, ako bol Charlie zrazu originalny a ze upozornil na podstatu bol mimo. No a na ten tvoj druhy link nasledujuci za "ehm" som uz klikol, kedze som nevedel, co mi tym ehm chces povedat. Chcel si mi tym povedat, ze ta nezaujima to, na co reagujes a do coho sa zapajas. Aha:)
kyller
0 0
reagovat
Abych zmenil tema, Gorecki vs Kyller vs Tony uz je nuda...

link

Bublina jako Ptaci chripka nebo opravdu velkej pruser? V Berline najednou 600 lidi v karantene, Madrid...
620831
Abych zmenil tema, [b]Gorecki[/b] vs [b]Kyller[/b] vs [b]Tony[/b] uz je nuda... http://zpravy.idnes.cz/berlin-ma-podezreni-na-zavleceni-eboly-zena-ze-zapadni-afriky-vykazuje-priznaky-krvacive-horecky-i33-/zahranicni.aspx?c=A140819_143316_zahranicni_im#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6 Bublina jako Ptaci chripka nebo opravdu velkej pruser? V Berline najednou 600 lidi v karantene, Madrid...
0 0
reagovat
Reaguješ na môj príspevok bez toho aby si klikol na link a vedel, o čom je reč. Potom na ďalší link klikneš a hneď za tým napíšeš, že na moje linky neklikáš. Nechcem sa opakovať, tak si klikni na môj posledný link v minulom príspevku a pochopíš, o čom teraz hovorím. :D:D:D
620829
Reaguješ na môj príspevok bez toho aby si klikol na link a vedel, o čom je reč. Potom na ďalší link klikneš a hneď za tým napíšeš, že na moje linky neklikáš. Nechcem sa opakovať, tak si klikni na môj posledný link v minulom príspevku a pochopíš, o čom teraz hovorím. *:D**:D**:D*
0 0
reagovat
pretoze si ty reagoval na mna, duh!
vtipne meme pre kyllera
620828
pretoze si ty reagoval na mna, duh! [link="bazinga"]vtipne meme pre kyllera[/link]
0 0
reagovat
Tak potom neviem prečo na mňa reaguješ. A konkrétne ešte na takýto príspevok... :D link
620827
Tak potom neviem prečo na mňa reaguješ. A konkrétne ešte na takýto príspevok... *:D* http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2012/04/i-see-stupid-people.jpg
0 0
reagovat
To von asi nikdo. Nebo snad jo? :D
620825
To von asi nikdo. Nebo snad jo? *:D*
0 0
reagovat
jaj tak, no ja na tvoje linky neklikam
620824
jaj tak, no ja na tvoje linky neklikam
0 0
reagovat
Mne v tom príspevku išlo čisto len o to meme... :D:D:D
620823
Mne v tom príspevku išlo čisto len o to meme... *:D**:D**:D*
0 0
reagovat

kyller

Az na teba, kedze si mal potrebu sa do toho zapajat, opravovat a vysvetlovat.
620822
Az na teba, kedze si mal potrebu sa do toho zapajat, opravovat a vysvetlovat.
kyller
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se