Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 47721 - 47740 Napsat příspěvek

Herní ekénko - Hearthstone

Tak co pánové... Hraje to ještě někdo? Jak se tváříte na změnu hry po rozšíření?

Pro mě to bylo příjemné překvapení. Ač jsem od samého adventure čekal mnohem víc (za prachy to bylo opravdu málo muziky), tak koupeno za goldy je těch 30 karet nových adekvátních...

De facto některé se staly trvalou součástí balíků a hraje se s nima fakt parádně (legendárky Loathem a KT ftw!)...

Na hře je ale pořád kopec práce a s pomalostí Blizzardu to je fakt příšerné :D

Obzvláště teďka opět po začátku sezóny je to nehratelné a divím se, že pořád ještě nedokázali vymyslet fungující a efektivní ranked games systém (wtf, proč prostě neimplementujou systém ze Starcraftu)...

Další trend, co mě totálně vytáčí je Miracle rogue (není to tím, že to nedokážu porazit, úspěšnost mám tak 50/50, ale šílěně mě nebaví ten herní styl)

Hunter je potřeba trochu nerfnou, sám za něj občas hraju a je to sranda, ale některé karty a comba jsou příliš. Chce to trochu balanc...

A zoo Warlock... Na facku a fakt nechápu, co koho vede k tomu to hrát...
621638
Tak co pánové... Hraje to ještě někdo? Jak se tváříte na změnu hry po rozšíření? Pro mě to bylo příjemné překvapení. Ač jsem od samého adventure čekal mnohem víc (za prachy to bylo opravdu málo muziky), tak koupeno za goldy je těch 30 karet nových adekvátních... De facto některé se staly trvalou součástí balíků a hraje se s nima fakt parádně (legendárky Loathem a KT ftw!)... Na hře je ale pořád kopec práce a s pomalostí Blizzardu to je fakt příšerné *:D* Obzvláště teďka opět po začátku sezóny je to nehratelné a divím se, že pořád ještě nedokázali vymyslet fungující a efektivní ranked games systém (wtf, proč prostě neimplementujou systém ze Starcraftu)... Další trend, co mě totálně vytáčí je Miracle rogue (není to tím, že to nedokážu porazit, úspěšnost mám tak 50/50, ale šílěně mě nebaví ten herní styl) Hunter je potřeba trochu nerfnou, sám za něj občas hraju a je to sranda, ale některé karty a comba jsou příliš. Chce to trochu balanc... A zoo Warlock... Na facku a fakt nechápu, co koho vede k tomu to hrát...
Herní ekénko - Hearthstone
0 0
reagovat
Časoprostorové kontinuum takový paradox neuneslo a samo se srovnalo.
621637
Časoprostorové kontinuum takový paradox neuneslo a samo se srovnalo.
0 0
reagovat
Koukám, že záhadně zmizel příspěvek, ve kterém píšu, že je JLaw hnusná. Tak kdopak mazal, pánové? ?)
621636
Koukám, že záhadně zmizel příspěvek, ve kterém píšu, že je JLaw hnusná. Tak kdopak mazal, pánové? *?)*
0 0
reagovat

Richard_Fish

U takové Kate Upton to platí dvojnásob :+
Delší dobu říkám, že vkusně "oblečená" ženská je daleko vzrušují než pohled rozkrokem až do krku.
621632
U takové Kate Upton to platí dvojnásob *:+* Delší dobu říkám, že vkusně "oblečená" ženská je daleko vzrušují než pohled rozkrokem až do krku.
Richard_Fish
0 0
reagovat
Po zhlednuti tech fotek jsem se zase utvrdil v tom, ze je lepsi se na zname baby divat v peknych hadrech/spodnim pradle, nez naostro. A obycejnym holkam zase stoupne sebevedomi, ze nevypadaji vlastne o nic hur nez ty krasavice z platna ci stranek casopisu8)
621631
Po zhlednuti tech fotek jsem se zase utvrdil v tom, ze je lepsi se na zname baby divat v peknych hadrech/spodnim pradle, nez naostro. A obycejnym holkam zase stoupne sebevedomi, ze nevypadaji vlastne o nic hur nez ty krasavice z platna ci stranek casopisu*8)*
0 0
reagovat

Popojedem

Anthill Films se spojili s Teton Gravity Research (známa firma především freeriskierům a snb jezdcům) a společně natáčejí film unReal
621630
Anthill Films se spojili s Teton Gravity Research (známa firma především freeriskierům a snb jezdcům) a společně natáčejí film [link="http://youtu.be/vPjyLklEon0"]unReal[/link]
Popojedem
0 0
reagovat
Ještě k aféře photo leak :D

link
621629
Ještě k aféře photo leak *:D* http://img-9gag-lol.9cache.com/photo/aRgA2qG_460sa_v1.gif
0 0
reagovat
"Jak může bejt tak těžký někoho polejt kýblem plným vody?"

Pretože sú to ľudia. link
621627
"Jak může bejt tak těžký někoho polejt kýblem plným vody?" Pretože sú to ľudia. http://www.troll.me/images/disaster-girl/stupid-humans.jpg
0 0
reagovat
Jak může bejt tak těžký někoho polejt kýblem plným vody? Ale když už, tak nejvtipnější je 1:30 - 1:43.
621625
Jak může bejt tak těžký někoho polejt kýblem plným vody? Ale když už, tak nejvtipnější je 1:30 - 1:43.
0 0
reagovat
Další z úžasných Only in Russia videií link :D
621626
Další z úžasných Only in Russia videií http://www.youtube.com/watch?v=Wnsdc7cTPuU *:D*
0 0
reagovat

speta

Pecka :D
621624
Pecka *:D*
speta
0 0
reagovat

Ledova porce ciziho nestesti

621623
http://www.youtube.com/watch?v=8ymwfTyM-H4
Ledova porce ciziho nestesti
0 0
reagovat
Ak je pravda, čo sa píše na nete... že sa s tým obchoduje, tak to budú mať čo robiť, aby chytili pôvodného vinníka/vinníkov.
621621
Ak je pravda, čo sa píše na nete... že sa s tým obchoduje, tak to budú mať čo robiť, aby chytili pôvodného vinníka/vinníkov.
0 0
reagovat

zahron

Jasně, tak to jo. Já myslel, že narážíš na všechny ty lidi, co na to čumákujou a repostujou... :+

V tomhle s tebou souhlasím, ale zase na druhou stranu... Ten kdo to udělal není úplně blbej, rozhodně to nebyl nějaký podomní zlodějíček, který vykradl kůlničku (jinak už by ho měli)...

Ani bych se nedivil, kdyby ho nikdy nechytli... Nebo ho chytnou a zaměstnaj. Takové je bohužel realita... FBI je upřímně řečeno u prdele, že na netu jsou nějaké nahotinky, je zajímá "jak" to ten člověk udělal a jak to můžou využít pro svoji potřebu...
621620
Jasně, tak to jo. Já myslel, že narážíš na všechny ty lidi, co na to čumákujou a repostujou... *:+* V tomhle s tebou souhlasím, ale zase na druhou stranu... Ten kdo to udělal není úplně blbej, rozhodně to nebyl nějaký podomní zlodějíček, který vykradl kůlničku (jinak už by ho měli)... Ani bych se nedivil, kdyby ho nikdy nechytli... Nebo ho chytnou a zaměstnaj. Takové je bohužel realita... FBI je upřímně řečeno u prdele, že na netu jsou nějaké nahotinky, je zajímá "jak" to ten člověk udělal a jak to můžou využít pro svoji potřebu...
zahron
0 0
reagovat

Míldík

vyšetřuje ho/je (to nikdo neví jistě) FBI, už to vidím jak baští pizzu a brusinkovej 7up když mu zaklepe na dveře pán s odznáčkem. Za tohle se v americe posílá do vězení na X let. Snad se to vyřeší finančně než někoho pošlou do lochu.

První věc je že, kompromitovaná osoba je blbá, a druhá, že ten kdo to udělal je ještě větší vůl, asi za to taky zaplatí.
621618
vyšetřuje ho/je (to nikdo neví jistě) FBI, už to vidím jak baští pizzu a brusinkovej 7up když mu zaklepe na dveře pán s odznáčkem. Za tohle se v americe posílá do vězení na X let. Snad se to vyřeší finančně než někoho pošlou do lochu. První věc je že, kompromitovaná osoba je blbá, a druhá, že ten kdo to udělal je ještě větší vůl, asi za to taky zaplatí.
Míldík
0 0
reagovat

Mildík

vyšetřuje ho/je (to nikdo neví istě) FBI, už to vidím jak baští pizzu a brusinkovej 7up když mu zaklepe na dveře pán s odznáčkem :)
621617
vyšetřuje ho/je (to nikdo neví istě) FBI, už to vidím jak baští pizzu a brusinkovej 7up když mu zaklepe na dveře pán s odznáčkem *:)*
Mildík
0 0
reagovat

zahron

A k té zásahovce... Narážel jsi, že by někomu hrozilo, že ho navštíví zásahovky, nebo jsi narážel na toho hackera?

Můžu tě uklidnit, že uživatelům internetu nehrozí v tomto ohledu vůbec, ale vůbec nic :)

Ten, kdo to hacknul a zveřejnil, tak je samozřejmě v jiné situaci a toho se to bude týkat trochu více, ale ostatních. Ani prd...
621616
A k té zásahovce... Narážel jsi, že by někomu hrozilo, že ho navštíví zásahovky, nebo jsi narážel na toho hackera? Můžu tě uklidnit, že uživatelům internetu nehrozí v tomto ohledu vůbec, ale vůbec nic *:)* Ten, kdo to hacknul a zveřejnil, tak je samozřejmě v jiné situaci a toho se to bude týkat trochu více, ale ostatních. Ani prd...
zahron
0 0
reagovat

zahron

Zásahovka? Z jakého důvodu prosimtě...

Je mi těch lidí strašně líto, na druhou stranu mě překvapuje, že vůbec něco takového existuje... Buďto jsou dané osoby totálně vymaštěné (u některých nepochybuju), nebo totálně vymaštěné (to u těch, u kterých jsem si myslel, že mají na víc)...

Nechat se natočit / nafotit v situacích, které jsou evidentně kompromitující a následně to nasdílet někam, kam teoreticky se může dostat i někdo jiný (veškeré cloudy atd), je pouhopouhá sebevražda...

Neznám původ všech fotek, ale na žádné z nich to nevypadá, že by osobu kdokoliv fotil "potají" (v 90% jsou to všechno selfie). Pozastavím-li se vůbec nad důvodem tyhle fotky vytvářet, tak prostě lidi pykají za to, co si udělali sami a už vůbec je neomlouvá že si to nahráli na privátní úložiště...

Jiná situace by byla, kdyby někdo tyhle fotky nafotil / natočil někde potají za oknem, nebo v situacích, kdy to daná osoba nemá úplně pod kontrolou (alkohol atd), ale od toho tu máme bulvár, který tyto fotky servíruje jak na běžícím pásu...

Mnohem více než fotky samotné mě včera zajímalo, jak se k tomu dotčené osoby postaví... Totálně fail přišel právě od JLaw, která si celou dobu hraje na cool holku a včera začala kopat kolem sebe... Nelze se ale divit, protože to pro ni může mít fatální následky (daň veřejně známé osoby - stačí si vzpomenout jak dopadl Tiger Woods a to se v jeho případě jednalo pouze o provalenou aféru).

Momentálně každá celebrita, co někdy něco takového nafotila, tak sere hrůzou, kdy a jestli něco takového vyjde i na ni, případně jestli ji někdo dokáže identifikovat na již zveřejněných fotkách...
621615
Zásahovka? Z jakého důvodu prosimtě... Je mi těch lidí strašně líto, na druhou stranu mě překvapuje, že vůbec něco takového existuje... Buďto jsou dané osoby totálně vymaštěné (u některých nepochybuju), nebo totálně vymaštěné (to u těch, u kterých jsem si myslel, že mají na víc)... Nechat se natočit / nafotit v situacích, které jsou evidentně kompromitující a následně to nasdílet někam, kam teoreticky se může dostat i někdo jiný (veškeré cloudy atd), je pouhopouhá sebevražda... Neznám původ všech fotek, ale na žádné z nich to nevypadá, že by osobu kdokoliv fotil "potají" (v 90% jsou to všechno selfie). Pozastavím-li se vůbec nad důvodem tyhle fotky vytvářet, tak prostě lidi pykají za to, co si udělali sami a už vůbec je neomlouvá že si to nahráli na privátní úložiště... Jiná situace by byla, kdyby někdo tyhle fotky nafotil / natočil někde potají za oknem, nebo v situacích, kdy to daná osoba nemá úplně pod kontrolou (alkohol atd), ale od toho tu máme bulvár, který tyto fotky servíruje jak na běžícím pásu... Mnohem více než fotky samotné mě včera zajímalo, jak se k tomu dotčené osoby postaví... Totálně fail přišel právě od JLaw, která si celou dobu hraje na cool holku a včera začala kopat kolem sebe... Nelze se ale divit, protože to pro ni může mít fatální následky (daň veřejně známé osoby - stačí si vzpomenout jak dopadl Tiger Woods a to se v jeho případě jednalo pouze o provalenou aféru). Momentálně každá celebrita, co někdy něco takového nafotila, tak sere hrůzou, kdy a jestli něco takového vyjde i na ni, případně jestli ji někdo dokáže identifikovat na již zveřejněných fotkách...
zahron
0 0
reagovat
Ona je to děsná prdel, ale kdyby vám na dveře zaklepala zásahovka tak by jste na to asi měli jiný názor. Uvidíme jak se k tomu postaví soud.
621614
Ona je to děsná prdel, ale kdyby vám na dveře zaklepala zásahovka tak by jste na to asi měli jiný názor. Uvidíme jak se k tomu postaví soud.
0 0
reagovat

Davies

Jasně, to je ještě z dob, kdy jsme s JLaw měli aférku...
621613
Jasně, to je ještě z dob, kdy jsme s JLaw měli aférku...
Davies
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se