Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 47341 - 47360 Napsat příspěvek

JohnyD

super!
622451
super!
JohnyD
0 0
reagovat

John Malkovich

John a jeho umelecké fotky :D link
622447
John a jeho umelecké fotky *:D* http://www.theguardian.com/artanddesign/gallery/2014/sep/25/being-everyone-john-malkovich-recreates-iconic-photos-of-marilyn-che-einstein-and-more?CMP=fb_gu
John Malkovich
0 0
reagovat

Vincent

Jo, to je ten, ve kterým Chandler během jednoho dne zázračně zhubne dvacet kilo, nechá se ostříhat a začne mluvit otravným vysokým hlasem. :D
622439
Jo, to je ten, ve kterým Chandler během jednoho dne zázračně zhubne dvacet kilo, nechá se ostříhat a začne mluvit otravným vysokým hlasem. *:D*
Vincent
0 0
reagovat
Memphis: The One with Monica's Thunder.. asi si to budu muset najit a podivat se opet :)
622437
Memphis: The One with Monica's Thunder.. asi si to budu muset najit a podivat se opet :)
0 0
reagovat

Davies182

Peklo to určitě je pro ekonomické a humanitní směry, těm to vůbec nezávidím. Technické jsou na tom o chlup líp.

Jinak samozřejmě gratulace všem letošním Mgr./Ing,/IngArch./etc... (není to září trošku pozdě?:D).
622435
Peklo to určitě je pro ekonomické a humanitní směry, těm to vůbec nezávidím. Technické jsou na tom o chlup líp. Jinak samozřejmě gratulace všem letošním Mgr./Ing,/IngArch./etc... (není to září trošku pozdě?*:D*).
Davies182
0 0
reagovat

Davies

Asi jo... But let's not steal Mildík's thunder. :D
622432
Asi jo... But let's not steal Mildík's thunder. *:D*
Davies
0 0
reagovat
popicek
to co si popsal zni takhle

622431
popicek to co si popsal zni [link="http://youtu.be/gZa4yre0uEk"]takhle[/link]
0 0
reagovat

Memphis

Pogratuloval sem Ti, nebo už sem byl na hadry :o?
622426
Pogratuloval sem Ti, nebo už sem byl na hadry *:o*?
Memphis
0 0
reagovat

Mildík

link

Gratulace. Já jsem magistr od minulýho pondělí. :D:+
622423
http://youtu.be/N8_GbB1Al-Q Gratulace. Já jsem magistr od minulýho pondělí. *:D**:+*
Mildík
0 0
reagovat

Mildík

Go get them, tiger! :+

Přeju co nejkratší martyrium se sháněním práce - i pro vysokoškoláka dneska peklíčko.
622422
Go get them, tiger! *:+* Přeju co nejkratší martyrium se sháněním práce - i pro vysokoškoláka dneska peklíčko.
Mildík
0 0
reagovat

popicek

Ty si hovado. Skoro ma ten tvoj koment zabil. Zrovna som večeral. :D
622421
Ty si hovado. Skoro ma ten tvoj koment zabil. Zrovna som večeral. *:D*
popicek
0 0
reagovat

popik

Ten GuidoA.-ův odkaz je "boží" :D:D:D:D:D zní to jako by si nějaká fetka něco mumlala na vyprázdněným hajzlu, do toho jí bubnuje o záchodovou mísu a popelnicu její feťáckej kámoš. :D
622420
Ten GuidoA.-ův odkaz je "boží" *:D**:D**:D**:D**:D* zní to jako by si nějaká fetka něco mumlala na vyprázdněným hajzlu, do toho jí bubnuje o záchodovou mísu a popelnicu její feťáckej kámoš. *:D*
popik
0 0
reagovat

Vardant

Díky. Enslaved vypadá dobře. Ty ostatní mi moc neseděj tématicky (nemám rád fantasy a horor), ale PoP ještě taky zvážím.

Uvítám další tipy :)
622418
Díky. Enslaved vypadá dobře. Ty ostatní mi moc neseděj tématicky (nemám rád fantasy a horor), ale PoP ještě taky zvážím. Uvítám další tipy :)
Vardant
0 0
reagovat
music:

andy stott je borec.

aphex twin - syro (95%): na prvni poslech me to moc nenadchlo. ted po patym poslechu uz se v tom topim az po usi. tohle vypada na album roku. CIRCLONTy sou pecky nejvetsi. aisatsana funguje jako uzavirak paradne. ra

622414
music: [link="https://soundcloud.com/modernlove/violence"]andy stott je borec.[/link] aphex twin - syro (95%): na prvni poslech me to moc nenadchlo. ted po patym poslechu uz se v tom topim az po usi. tohle vypada na album roku. CIRCLONTy sou pecky nejvetsi. aisatsana funguje jako uzavirak paradne. [link="http://www.residentadvisor.net/review-view.aspx?id=15620"]ra[/link]
0 0
reagovat

scroochy

Darksiders 1/2
Prince of Persia série
Castlevania min. 1 díl, druhý díl se líbí jak komu
Enslaved
DMC 3/4/5
622412
Darksiders 1/2 Prince of Persia série Castlevania min. 1 díl, druhý díl se líbí jak komu Enslaved DMC 3/4/5
scroochy
0 0
reagovat

Mgr. Mildík

Přátelé... Jelikož jste jako moje druhá rodina, dovolím si ukradnout trochu toho místního prostoru a pohonit si trochu ego se svým osobním úspěchem. :D

Dnes jsem konečně dokončil vysokou a jsem otitulován. 8)

Zároveň tím také omlouvám svoji neúčast na srazu, jelikož jsem patřičně drtil. :D
622411
Přátelé... Jelikož jste jako moje druhá rodina, dovolím si ukradnout trochu toho místního prostoru a pohonit si trochu ego se svým osobním úspěchem. *:D* Dnes jsem konečně dokončil vysokou a jsem otitulován. *8)* Zároveň tím také omlouvám svoji neúčast na srazu, jelikož jsem patřičně drtil. *:D*
Mgr. Mildík
0 0
reagovat
(na PC)
622410
(na PC)
0 0
reagovat
Doporučte mi nějakou hru typu novej Tomb Raider, Half-Life 2, Portal... Zkrátka nějaký FPS/3rd Person s puzzles a dobrým příběhem.
622409
Doporučte mi nějakou hru typu novej Tomb Raider, Half-Life 2, Portal... Zkrátka nějaký FPS/3rd Person s puzzles a dobrým příběhem.
0 0
reagovat

Humble Bundle

Skvelá ponuka zase raz. :+

departed
Na to mám lidi. 8)
622407
Skvelá ponuka zase raz. *:+* [b]departed[/b] Na to mám lidi. *8)*
Humble Bundle
0 0
reagovat

Kostěj, Sarger

Nezačnete si tu navzájem hulit péra, že ne?

[link]
622399
Nezačnete si tu navzájem hulit péra, že ne? [link="http://postimg.org/image/bznqmcmih/"][link][/link]
Kostěj, Sarger
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se