Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 47301 - 47320 Napsat příspěvek

xxendxx

išiel som všetky tri albumy od najnovšieho až po najstarší (myslím, že som spravil takto lepšie, takto sa mi zdajú všetky tri fajn) ale aj tak ťa preklínam... zombie som počul už asi 100 od včera :- :D
622566
išiel som všetky tri albumy od najnovšieho až po najstarší (myslím, že som spravil takto lepšie, takto sa mi zdajú všetky tri fajn) ale aj tak ťa preklínam... zombie som počul už asi 100 od včera *:-* *:D*
xxendxx
0 0
reagovat
OK, tohle se po zprávě o úmrtí dvakrát nehodilo, nechám to jindy. Omluva těm, co si to stihli přečíst..
622559
OK, tohle se po zprávě o úmrtí dvakrát nehodilo, nechám to jindy. Omluva těm, co si to stihli přečíst..
0 0
reagovat
Ve věku 76 zemřel skladatel Petr Skoumal. :-
622557
Ve věku 76 zemřel skladatel Petr Skoumal. *:-*
0 0
reagovat

Sarger

Na začátku ti bude připadat skoro každý match těžký. Zkus si pak dát ty AI i na těžší obtížnost.

Já si pamatuju, že jsem na začátku tápal dost i přesto, že jsem měl nakoukáno několik hodin streamu z bety. Po půl roce když jsem zkoušel čistý účet na NA, tak jsem pak porážel lidi s lepšíma kartama s normálním základem.

Na začátek doporučuju se podívat např. sem link aby si měl aspoň jistotu, že prohráváš kvůli sobě a ne kartám :))
622556
Na začátku ti bude připadat skoro každý match těžký. Zkus si pak dát ty AI i na těžší obtížnost. Já si pamatuju, že jsem na začátku tápal dost i přesto, že jsem měl nakoukáno několik hodin streamu z bety. Po půl roce když jsem zkoušel čistý účet na NA, tak jsem pak porážel lidi s lepšíma kartama s normálním základem. Na začátek doporučuju se podívat např. sem http://www.hearthpwn.com/decks?filter-deck-tag=1&filter-dust-cost-max=0&filter-dust-cost-min=0&sort=-rating aby si měl aspoň jistotu, že prohráváš kvůli sobě a ne kartám *:))*
Sarger
0 0
reagovat

Bachy, departed, Davies182

Nezabudnite sa potom podeliť o vaše rozhodnutia ;)

Inak k tejto hernej sérii by sa tu celkom hodila nejaká recenzia. Myslím samozrejme z pohľadu rozprávania príbehu. Už tu Karel výdatne propagoval The Wolf Among Us. Nebolo by zlé povedať aj niečo k oveľa lepšiemu WD. :))
622552
Nezabudnite sa potom podeliť o vaše rozhodnutia *;)* Inak k tejto hernej sérii by sa tu celkom hodila nejaká recenzia. Myslím samozrejme z pohľadu rozprávania príbehu. Už tu Karel výdatne propagoval The Wolf Among Us. Nebolo by zlé povedať aj niečo k oveľa lepšiemu WD. *:))*
Bachy, departed, Davies182
0 0
reagovat
Nvm, nejak sa mi ho podarilo dať s Warlockom... AI zahaprovalo a došli mi fajn karty konečne.

Je to riadny žrút času :D
622549
Nvm, nejak sa mi ho podarilo dať s Warlockom... AI zahaprovalo a došli mi fajn karty konečne. Je to riadny žrút času *:D*
0 0
reagovat

Sarger

Případně napiš, co ti dělá problém a můžem poradit, co si máš dát do decku.
622548
Případně napiš, co ti dělá problém a můžem poradit, co si máš dát do decku.
Sarger
0 0
reagovat

Sarger

Nepamatuju si už, co to je za fight, ale neměl jsem s tím větší problém. Určitě by ti měly stačit základní karty. Kdyžtak si vygoogli nějakej guide.
622547
Nepamatuju si už, co to je za fight, ale neměl jsem s tím větší problém. Určitě by ti měly stačit základní karty. Kdyžtak si vygoogli nějakej guide.
Sarger
0 0
reagovat

HS

Nedávno ste to tu rozoberali tak som si opäť spustil. Ako mám poraziť Druida Innkeepera? To je fakt tak OP alebo tie základné karty sú slabé?
622546
Nedávno ste to tu rozoberali tak som si opäť spustil. Ako mám poraziť Druida Innkeepera? To je fakt tak OP alebo tie základné karty sú slabé?
HS
0 0
reagovat

xxendxx

album vyslo vcera. jinak velkej souhlas
622545
album vyslo vcera. jinak velkej souhlas
xxendxx
0 0
reagovat

xxendxx

díky za tip ;);)
622527
díky za tip *;)**;)*
xxendxx
0 0
reagovat

Hudební vsuvka

Po debutu alba Panic Prevention v roce 2007 se mi Jamie T dostal pod kůži netradičníma songama v čele se singlem Sheila. Druhý album z roku 2009 mne moc nenadchnul a krom pecky Stick and Stones na albu byly samý více méně unylý užvatlaný generický grimmovky. Od tý doby se Jamie T moc nikde neobjevoval a nic nevydával. To se změnilo 12 srpna letošního roku, kdy vydal album Carry on the Grudge, který je víc indie rock než užvatlanej grimme, což mu hodně prospělo. Některý songy jsou až na hraně britpopu a celkově má album dokonalý flow. Ústřední singl Zombie točím teď pořád dokola a nějak se nemůžu donutit ho vypnout. Takže jsem měl nutkání se o to podělit s ostatníma :)
622524
Po debutu alba Panic Prevention v roce 2007 se mi Jamie T dostal pod kůži netradičníma songama v čele se singlem [link="https://www.youtube.com/watch?v=4-L7Cadb-c0"]Sheila[/link]. Druhý album z roku 2009 mne moc nenadchnul a krom pecky [link="https://www.youtube.com/watch?v=r9APEZMeH0o"]Stick and Stones[/link] na albu byly samý více méně unylý užvatlaný generický grimmovky. Od tý doby se Jamie T moc nikde neobjevoval a nic nevydával. To se změnilo 12 srpna letošního roku, kdy vydal album Carry on the Grudge, který je víc indie rock než užvatlanej grimme, což mu hodně prospělo. Některý songy jsou až na hraně britpopu a celkově má album dokonalý flow. Ústřední singl [link="http://youtu.be/3PU4d5Iogd4"]Zombie[/link] točím teď pořád dokola a nějak se nemůžu donutit ho vypnout. Takže jsem měl nutkání se o to podělit s ostatníma :)
Hudební vsuvka
0 0
reagovat

popik

ku*va, ten konec má pořád sílu parníku link 8):+
622517
ku*va, ten konec má pořád sílu parníku http://www.youtube.com/watch?v=NBYGu9fcEaE *8)**:+*
popik
0 0
reagovat
brzy se přidám [3]
622516
brzy se přidám [3]
0 0
reagovat
brzy se přidám [2]
622515
brzy se přidám [2]
0 0
reagovat
brzy se přidám
622513
brzy se přidám
0 0
reagovat
A pokiaľ si dobre pamätám, tak som tu zatiaľ ako jediný hypoval druhú sériu herného WD! Takže tak... :D:))
622509
A pokiaľ si dobre pamätám, tak som tu zatiaľ ako jediný hypoval druhú sériu herného WD! Takže tak... *:D**:))*
0 0
reagovat

Axis

Videl som iba prvú sériu. Doteraz mám z toho traumu.
622508
Videl som iba prvú sériu. Doteraz mám z toho traumu.
Axis
0 0
reagovat

kyller

Walking dead se má jen číst nebo hrát!
622507
Walking dead se má jen číst nebo hrát!
kyller
0 0
reagovat

Vincent

Nesleduješ? Dobre robíš. Posledná scéna je dokonalým zhrnutím kvality seriálu. A video pobavilo :D:+
622501
Nesleduješ? Dobre robíš. Posledná scéna je dokonalým zhrnutím kvality seriálu. A video pobavilo *:D**:+*
Vincent
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se