Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 47081 - 47100 Napsat příspěvek
Tony - za Den trifidů :+
Ta kniha má jednu z nejlepších prvních vět, co jsem kdy čel.
623281
[b]Tony[/b] - za Den trifidů *:+* Ta kniha má jednu z nejlepších prvních vět, co jsem kdy čel.
0 0
reagovat

Axis

Díky za tip. Ty Kukačky vypadaj dobře.
623280
Díky za tip. Ty Kukačky vypadaj dobře.
Axis
0 0
reagovat

TonyClifton

Kdo by to byl čekal :D ovšem jeho vystřízlivění z pseudohumanity je jeden z hlavních milníků knihy.
623278
Kdo by to byl čekal *:D* ovšem jeho vystřízlivění z pseudohumanity je jeden z hlavních milníků knihy.
TonyClifton
0 0
reagovat

Axis

Já si samozřejmě hrozně oblíbil Cokera:)
623277
Já si samozřejmě hrozně oblíbil [spoiler]Cokera[/spoiler]*:)*
Axis
0 0
reagovat

TonyClifton

Tak hned šáhni po Midwichských kukačkách.
Z Trifidů jsou stejně nejlepší ty fáze, kdy se prostě určitá část populace rozhoduje velmi realisticky a v nastalé situaci se holt neohlíží. Přírodní výběr hadr.
623276
Tak hned šáhni po Midwichských kukačkách. Z Trifidů jsou stejně nejlepší ty fáze, kdy se prostě určitá část populace rozhoduje velmi realisticky a v nastalé situaci se holt neohlíží. Přírodní výběr hadr.
TonyClifton
0 0
reagovat

BookZone

Dneska jsem dolouskal Den trifidů, parádní počteníčko. Vzhledem k datu vydání jsem čekal spíše usedlejší věc, ale byl jsem hodně překvapený tím jak to je oproti ostatní podobné tvorbě svěží a původní. Rozhodně doporučuju. :+
623274
Dneska jsem dolouskal Den trifidů, parádní počteníčko. Vzhledem k datu vydání jsem čekal spíše usedlejší věc, ale byl jsem hodně překvapený tím jak to je oproti ostatní podobné tvorbě svěží a původní. Rozhodně doporučuju. *:+*
BookZone
0 0
reagovat
S Miévillem mám problém - ty jeho knížky mě nebaví číst. Fantazii stimulujou naprosto neskutečně, ale postavy bejvaj nezajímavý (Avice!) a děj se zpravidla 1) těžce vleče a 2) dá shrnout bez přílišnýho zjednodušování pár větama. Zrovna teď jsem měl půjčenýho Krakena a byla to první jeho kniha, kterou jsem nedočetl, to se prostě nedalo.
623259
S Miévillem mám problém - ty jeho knížky mě nebaví číst. Fantazii stimulujou naprosto neskutečně, ale postavy bejvaj nezajímavý (Avice!) a děj se zpravidla 1) těžce vleče a 2) dá shrnout bez přílišnýho zjednodušování pár větama. Zrovna teď jsem měl půjčenýho Krakena a byla to první jeho kniha, kterou jsem nedočetl, to se prostě nedalo.
0 0
reagovat

bookzone

Koukám, že většina mých oblíbených autorů tu padla(Asimov, Pratchett, Haldeman, King, Orwell, Merle, Steinbeck, Čapek, Simmons), ale co třeba takový Dick, Lovecraft a hlavně Miéville? Od něj mě bavilo snad uplně všechno (nejradši mám Jizvu, Perdido a Ambasadov) a letos jsem si pořídil tohle a zase strašná pecka, a to oba díly. Jeho představivost mě nepřestává fascinovat.
623249
Koukám, že většina mých oblíbených autorů tu padla(Asimov, Pratchett, Haldeman, King, Orwell, Merle, Steinbeck, Čapek, Simmons), ale co třeba takový Dick, Lovecraft a hlavně Miéville? Od něj mě bavilo snad uplně všechno (nejradši mám Jizvu, Perdido a Ambasadov) a letos jsem si pořídil [link="http://www.amazon.com/Dial-Vol-Into-You-The/dp/1401237754 "]tohle[/link] a zase strašná pecka, a to oba díly. Jeho představivost mě nepřestává fascinovat.
bookzone
0 0
reagovat
A jeste musim postnout paradniho Samuela L. Jacksona z Pulp Fiction od Rui Duarte zde
623174
A jeste musim postnout paradniho Samuela L. Jacksona z Pulp Fiction od Rui Duarte [link="http://sketchoholic.com/duarte/images/20863/pulp-fiction"]zde[/link]
0 0
reagovat
Vsem doporucuju mrknout na cast portfolia karikaturisty Alexe Gallega, ma tam vyborne filmove kousky a zrovna treba jeho Robocop je fakt bozi:+
623173
Vsem doporucuju mrknout na cast [link="http://sketchoholic.com/gariebo?profile=gariebo#bio_anchor"]portfolia[/link] karikaturisty Alexe Gallega, ma tam vyborne filmove kousky a zrovna treba jeho [link="http://sketchoholic.com/gariebo/images/28804/robocop"]Robocop[/link] je fakt bozi*:+*
0 0
reagovat
skutocny spiderman ? ;)
ale vazne, chalan je fakt dobry a pekne sa vyblbol :+
623171
skutocny [link="http://www.mojevideo.sk/video/212f4/ako_vyzera_trening_spidermana.html"]spiderman[/link] ? *;)* ale vazne, chalan je fakt dobry a pekne sa vyblbol *:+*
0 0
reagovat
Najprv hry teraz zas knihy. Je to fajn si tu prečítať aj o iných veciach ako filmy ale nie 100 príspevkov po sebe...
623170
Najprv hry teraz zas knihy. Je to fajn si tu prečítať aj o iných veciach ako filmy ale nie 100 príspevkov po sebe...
0 0
reagovat
dúfam, že je to len server issue, ktorý sa rozhodli riešiť redirectom, ale ak amazon náhodou zrušil BOM tak... :-
623169
dúfam, že je to len server issue, ktorý sa rozhodli riešiť redirectom, ale ak amazon náhodou zrušil BOM tak... *:-*
0 0
reagovat
Pavel Landovský RIP :-
623164
Pavel Landovský RIP *:-*
0 0
reagovat
Gonzi: Jo, tak já mám taky AMOLED, takže vím, že je tam černá sexy a to hlavně ve tmě. Ale tak třeba na každém novém zařízení musím na MZ hned přepnout na modré pozadí u článků. Ta černá mě ničí.

Nejvíc mi na mobilu a tabletu při čtení vyhovuje sépiové pozadí. To je příjemný a při normálně osvícený místnosti, ani nevadí, že to svítí.
623162
Gonzi: Jo, tak já mám taky AMOLED, takže vím, že je tam černá sexy a to hlavně ve tmě. Ale tak třeba na každém novém zařízení musím na MZ hned přepnout na modré pozadí u článků. Ta černá mě ničí. Nejvíc mi na mobilu a tabletu při čtení vyhovuje sépiové pozadí. To je příjemný a při normálně osvícený místnosti, ani nevadí, že to svítí.
0 0
reagovat

kyller

Jop. Online turnaj. A ešte k tomu hráč, ktorý hrá CS už od 1.6 ...
623161
Jop. Online turnaj. A ešte k tomu hráč, ktorý hrá CS už od 1.6 ...
kyller
0 0
reagovat

KARLOS

Jo, audiobooky jsou super :+ Na cesty ideální, clověk nezabíjí tolik času, když už ho zabíjí tady. :D
623160
Jo, audiobooky jsou super *:+* Na cesty ideální, clověk nezabíjí tolik času, když už ho zabíjí tady. *:D*
KARLOS
0 0
reagovat

kubqo

To akože počas proturnaja tam niekto cheatoval? :D
623159
To akože počas proturnaja tam niekto cheatoval? *:D*
kubqo
0 0
reagovat

CS:GO

toto sa stalo...ešte furt som sa nerozhodol či je to vtipné aleb smutné
623158
[link="https://www.youtube.com/watch?v=PGSX4vFt_5s"]toto[/link] sa stalo...ešte furt som sa nerozhodol či je to vtipné aleb smutné
CS:GO
0 0
reagovat
LEGO Batman film :D
623157
LEGO Batman film *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se