Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 46961 - 46980 Napsat příspěvek

Tony

Jedna věc je hrát akční role a druhá věc je být v těch rolích přesvědčivý. Scarlett hraje akční role a ty filmy jsou úspěšné. Potud souhlas. Ale ruku z kalhot na srdce: Opravdu je v těch rolích skutečně přesvědčivá? Věříš jí, že dokáže zmlátit hromadu po zuby ozbrojených chlapů jenom tak? Já tedy ne. Ty filmy jsou úspěšné, ale z úplně jiných důvodů a Scarlett na to má zcela nulový vliv.
623570
Jedna věc je hrát akční role a druhá věc je být v těch rolích přesvědčivý. Scarlett hraje akční role a ty filmy jsou úspěšné. Potud souhlas. Ale ruku z kalhot na srdce: Opravdu je v těch rolích skutečně přesvědčivá? Věříš jí, že dokáže zmlátit hromadu po zuby ozbrojených chlapů jenom tak? Já tedy ne. Ty filmy jsou úspěšné, ale z úplně jiných důvodů a Scarlett na to má zcela nulový vliv.
Tony
0 0
reagovat

Gonzi

Přestaň se rouhat, nebo dostaneš Keiru Knightley. :D
623569
Přestaň se rouhat, nebo dostaneš Keiru Knightley. *:D*
Gonzi
0 0
reagovat

Disketa1

Která jiná áčková herečka má tolik úspěšných blockbusterů v akční poloze? Winter Soldier, Avengers, Iron Man 2, Lucy... Ano, je to akční herečka, že je skvělá především ve vážnější poloze na tom nic nemění.

Když to srovnám s akčními pokusy jiných hereček za nějakou dobu, tak všem spolehlivě nakopává řiť.
623568
Která jiná áčková herečka má tolik úspěšných blockbusterů v akční poloze? Winter Soldier, Avengers, Iron Man 2, Lucy... Ano, je to akční herečka, že je skvělá především ve vážnější poloze na tom nic nemění. Když to srovnám s akčními pokusy jiných hereček za nějakou dobu, tak všem spolehlivě nakopává řiť.
Disketa1
0 0
reagovat

Gonzi

Koho by si tam ty radsej videl? Mne by tam celkom sedela taka Rosario Dawson alebo Eva Green.
623567
Koho by si tam ty radsej videl? Mne by tam celkom sedela taka Rosario Dawson alebo Eva Green.
Gonzi
0 0
reagovat
Vážně je řeč o Scarlett Johansson jako o akční herečce? :o
623566
Vážně je řeč o Scarlett Johansson jako o akční herečce? *:o*
0 0
reagovat
Tak ona je v prvom rade vyborna herecka a akcna poloha je asi to sekundarne, co sa od nej v tomto filme bude vyzadovat. A ja jej to celkom zeriem:)
623565
Tak ona je v prvom rade vyborna herecka a akcna poloha je asi to sekundarne, co sa od nej v tomto filme bude vyzadovat. A ja jej to celkom [link="http://cdn.shopify.com/s/files/1/0019/2592/products/1613_BlackWidow_WS_40.jpg?v=1391628336"]zeriem[/link]:)
0 0
reagovat
Což je dost zvláštní u ní kritizovat, protože ona je z dnešních áčkových hereček v akci jednoznačně nejlepší.
623564
Což je dost zvláštní u ní kritizovat, protože ona je z dnešních áčkových hereček v akci jednoznačně nejlepší.
0 0
reagovat

Gorecki

tak já nečekám že najdou takovou ženskou (opravdu ne), ale Scarlett je poměrně dost oplácaná a akci jí obecně nežeru (a opakuju že to říkám jako někdo, kdo na ni jinak slintá).
623563
tak já nečekám že najdou takovou ženskou (opravdu ne), ale Scarlett je poměrně dost oplácaná a akci jí obecně nežeru (a opakuju že to říkám jako někdo, kdo na ni jinak slintá).
Gorecki
0 0
reagovat

popik

Viděl někdo Shie u Kimmela, jak okecává ten jeho poslední průser? link Musí se mu nechat, že když se zrovna nechová jak kokot, tak umí bejt i sakra zábavnej :D
623559
Viděl někdo Shie u Kimmela, jak okecává ten jeho poslední průser? http://www.youtube.com/watch?v=jtAkNf_b_TM&list=PLs4hTtftqnlDhtuDiar5Q0G8rtRlbX3BW Musí se mu nechat, že když se zrovna nechová jak kokot, tak umí bejt i sakra zábavnej *:D*
popik
0 0
reagovat
Tiez proti Scarlett nic nemam, hoci by som skor za neokukanejsiu tvar, no kritizovat casting lebo sa malo podoba na manga predobraz, sorry ale LOL:D
623552
Tiez proti Scarlett nic nemam, hoci by som skor za neokukanejsiu tvar, no kritizovat casting lebo sa malo podoba na manga predobraz, sorry ale LOL*:D*
0 0
reagovat
Scarlett je super kočka, ale ať se na mě nikdo nezlobí, ale ona je na tohle link už trochu (dost) oplácaná. Přecejen, Motoko je vzhledem v podstatě superštíhlá VYSPORTOVANÁ holka (s prsy)
623549
Scarlett je super kočka, ale ať se na mě nikdo nezlobí, ale ona je na tohle http://fc03.deviantart.net/fs70/i/2013/259/c/b/motoko_kusanagi___the_major_by_madcatstudios-d6mmnm5.jpg už trochu (dost) oplácaná. Přecejen, Motoko je vzhledem v podstatě superštíhlá VYSPORTOVANÁ holka (s prsy)
0 0
reagovat
phe nejaky hatred. ja si pekne jedu minimetro.
623548
phe nejaky hatred. ja si pekne jedu [link="http://dinopoloclub.com/minimetro/"]minimetro[/link].
0 0
reagovat
...a já řikám, když už bílá kůže, Scarlett není špatná volba.
623546
...a já řikám, když už bílá kůže, Scarlett není špatná volba.
0 0
reagovat

Vincent

Ani náhodou! Do určitý doby mě docela brala, ale teď už je přeScarlettováno, tak ať si hraje na Black Widow a na Motoko nesahá....:(
623545
Ani náhodou! Do určitý doby mě docela brala, ale teď už je přeScarlettováno, tak ať si hraje na Black Widow a na Motoko nesahá....*:(*
Vincent
0 0
reagovat
Scarlett v Ghost In The Shell? Why not :)
623542
Scarlett v Ghost In The Shell? [link="http://www.theguardian.com/film/2014/oct/17/casting-conch-scarlett-johansson-set-for-ghost-in-the-shell-remake"]Why not :)[/link]
0 0
reagovat
niečo na odľahčenie link
623541
niečo na odľahčenie https://www.youtube.com/watch?v=UDXUDehUgIQ
0 0
reagovat

popik

Dovolí mu na pokoji jen PS2 už o tom psal i ministrovi že si nemůže zahrát poslední pecky.
Gonzi
Mě to docela překvapilo poslední buildy už jsou docela blbuvzdorný a dle možnosti gold spuštění hry to vypadala že stíhají.
Hatred
Nenapadlo taky někoho, že to vypadá jako když se ráno chystá Lobo do práce a nesedne mu snídaně?
623544
Dovolí mu na pokoji jen PS2 už o tom psal i ministrovi že si nemůže zahrát poslední pecky. [b]Gonzi[/b] Mě to docela překvapilo poslední buildy už jsou docela blbuvzdorný a dle možnosti gold spuštění hry to vypadala že stíhají. [b]Hatred[/b] Nenapadlo taky někoho, že to vypadá jako když se ráno chystá [b]Lobo[/b] do práce a nesedne mu snídaně?
popik
0 0
reagovat
podľa mňa nestihnú ani to jaro 2015...
623540
podľa mňa nestihnú ani to jaro 2015...
0 0
reagovat

popik

Breivik bude z té hry určitě nadšený. ?)
623539
Breivik bude z té hry určitě nadšený. *?)*
popik
0 0
reagovat

Axis

Já to jako backer čekal.
623538
Já to jako backer čekal.
Axis
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se