Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 46941 - 46960 Napsat příspěvek

Hatred

Problém je v tom, že hráč sa vžíva do kože masového vraha a bezdôvodne zabíja ľudí v hororovej atmosfére, čo je prvý aj posledný zmysel gameplayu. Pritom by tam stačilo hodiť nejaký jednoduchý klišé príbeh, že vás ľudia z mestečka za niečo krivo odsúdili a zabili... bla bla... a teraz sa vraciate zo záhrobia a idete sa pomstiť. A zrazu by z toho mohla byť veľmi slušná zábava, s ktorou by nikto nemal problém.

Anyway... tu je rozhovor s jedným z tvorcov hry link a Epic Games im už stihli zakázať používať pri propagácii hry logo UE4 :D
623596
Problém je v tom, že hráč sa vžíva do kože masového vraha a bezdôvodne zabíja ľudí v hororovej atmosfére, čo je prvý aj posledný zmysel gameplayu. Pritom by tam stačilo hodiť nejaký jednoduchý klišé príbeh, že vás ľudia z mestečka za niečo krivo odsúdili a zabili... bla bla... a teraz sa vraciate zo záhrobia a idete sa pomstiť. A zrazu by z toho mohla byť veľmi slušná zábava, s ktorou by nikto nemal problém. Anyway... tu je rozhovor s jedným z tvorcov hry http://www.polygon.com/2014/10/17/6994921/hatred-the-polygon-interview a Epic Games im už stihli zakázať používať pri propagácii hry logo UE4 *:D*
Hatred
0 0
reagovat

studo

Nikdo do ní nekope jen se nám na "velmi" akční roli nezdá. Stejně rozhodující slovo má stejně někdo jinej. ;)
623595
Nikdo do ní nekope jen se nám na "velmi" akční roli nezdá. Stejně rozhodující slovo má stejně někdo jinej. *;)*
studo
0 0
reagovat
poďme si pokopať do vcelka dobrej herečky, pričom aj vďaka jej prispeniu (Lucy) sa dočkáme adaptácie (že vraj) super mangy... to je také slovenské ?) ... oh wait...
623594
poďme si pokopať do vcelka dobrej herečky, pričom aj vďaka jej prispeniu (Lucy) sa dočkáme adaptácie (že vraj) super mangy... to je také slovenské *?)* ... oh wait...
0 0
reagovat

add Scarlet

v poslední době se do toho vrhla teda dost naplno a myslím si, že tohle bude pár posledních rolí než si dá pauzu na hodně dlouho ... to je možná ten důvod proč se zajímá právě o tyhle role, ale je to jen můj názor.

Zrovna včera na Zmizelé jsem si říkal že Fincher se musel asi hodně upsat ďáblu když obsadil Barneyho Stinsona - to prostě není tím že by neuměl hrát, nebo že by to byl seriálovej herec nadosmrti, ale celou dobu jsem čekal kdy vytasí nějáký vtip ze zálohy. Špatnej casting hold může rozhodnout o vnímání filmu/seriálu jako takovém.

.... ale u Scarlett jsem nikdy neměl pocit že by na nějákou roli neměla nebo si jí nezasloužila, jasně nejsem z ní odvařenej tak jako většina lidí, ale tak něják ji respektuju. Upřímně jen čekám kdy se pohne za kameru nebo k producentovi.
623592
v poslední době se do toho vrhla teda dost naplno a myslím si, že tohle bude pár posledních rolí než si dá pauzu na hodně dlouho ... to je možná ten důvod proč se zajímá právě o tyhle role, ale je to jen můj názor. Zrovna včera na Zmizelé jsem si říkal že Fincher se musel asi hodně upsat ďáblu když obsadil Barneyho Stinsona - to prostě není tím že by neuměl hrát, nebo že by to byl seriálovej herec nadosmrti, ale celou dobu jsem čekal kdy vytasí nějáký vtip ze zálohy. Špatnej casting hold může rozhodnout o vnímání filmu/seriálu jako takovém. .... ale u Scarlett jsem nikdy neměl pocit že by na nějákou roli neměla nebo si jí nezasloužila, jasně nejsem z ní odvařenej tak jako většina lidí, ale tak něják ji respektuju. Upřímně jen čekám kdy se pohne za kameru nebo k producentovi.
add Scarlet
0 0
reagovat

departed

Tak u tohodle"pranku" bych se obával která z osob mě první nakrmí olovem. Nějakou tu malou devítku už dneska nosí docela dost lidí.
Ad Scarlet je to divný ale souhlasím s Diskem, a to jsem spíš jeden z těch co jí má rád z nezávisláren typu Přízračný svět nebo Ztraceno v překladu a jako akční herečku ji beru jen s velkým nadhledem. To už jsem víc věřil Mille Jovovich.....pro Motoko bych chtěl neokoukanou novou tvář.
623591
Tak u tohodle"pranku" bych se obával která z osob mě první nakrmí olovem. Nějakou tu malou devítku už dneska nosí docela dost lidí. Ad Scarlet je to divný ale souhlasím s Diskem, a to jsem spíš jeden z těch co jí má rád z nezávisláren typu Přízračný svět nebo Ztraceno v překladu a jako akční herečku ji beru jen s velkým nadhledem. To už jsem víc věřil Mille Jovovich.....pro Motoko bych chtěl neokoukanou novou tvář.
departed
0 0
reagovat
Byl bych k tomu hodně opatrnej... jestli to není celé fake...

Ono skrytá kamera je dneska strašně nebezpečná...

Co se týče "otočení listu", tak jsem už viděl právě skrytou kameru, kdy dotyčného zastřelili, nebo za zmínku stojí také viralbrothers, kteří dostali teďka taserem za totální kravinu...

No a pak tu mámě Čtvrtníčka a spol., kteří si odnesli od soudu podmínku... Vsadím se, že v USA jsou větší psychopati, co se týče soudů, takže mi něco říká, že přeci jenom to nebude až tak všechno reálné...
623589
Byl bych k tomu hodně opatrnej... jestli to není celé fake... Ono skrytá kamera je dneska strašně nebezpečná... Co se týče "otočení listu", tak jsem už viděl právě skrytou kameru, kdy dotyčného zastřelili, nebo za zmínku stojí také viralbrothers, kteří dostali teďka taserem za totální kravinu... No a pak tu mámě Čtvrtníčka a spol., kteří si odnesli od soudu podmínku... Vsadím se, že v USA jsou větší psychopati, co se týče soudů, takže mi něco říká, že přeci jenom to nebude až tak všechno reálné...
0 0
reagovat
stejny, jako klaun zabijak s palici... cekam, az je nekdo prejede autem nebo zastreli. to bude pak viralni video a spousta srandy
623588
stejny, jako klaun zabijak s palici... cekam, az je nekdo prejede autem nebo zastreli. to bude pak viralni video a spousta srandy
0 0
reagovat
[link]Totální mazec :D
623587
[link="http://www.navratdoreality.cz/?p=view&id=20391"][link][/link]Totální mazec *:D*
0 0
reagovat

Disketa1

Proti akční poloze Scarlett argumentovat televizním Flashem, ok. :D

Gonzi: Nápodobně :))
623586
Proti akční poloze Scarlett argumentovat televizním Flashem, ok. *:D* Gonzi: Nápodobně *:))*
Disketa1
0 0
reagovat

Disketa1

Tak jasně, ale já bych to tady tolik nehrotil. Scarlett je fajn kompromis mezi herectvím a akční polohou. Našly by se obdobné kousky jako Eva Green nebo Rosaria Dawson. Pak tu jsou i lepší akční herečky (Carano), které jsou ale v těch hereckých polohách strašné dřeva (viz např. Haywire).
Kdyby to chystali před x lety, tak bych tam okamžitě viděl Angelinu Jolie, ale ta už je věkově mimo hru.
623585
Tak jasně, ale já bych to tady tolik nehrotil. Scarlett je fajn kompromis mezi herectvím a akční polohou. Našly by se obdobné kousky jako Eva Green nebo Rosaria Dawson. Pak tu jsou i lepší akční herečky (Carano), které jsou ale v těch hereckých polohách strašné dřeva (viz např. Haywire). Kdyby to chystali před x lety, tak bych tam okamžitě viděl Angelinu Jolie, ale ta už je věkově mimo hru.
Disketa1
0 0
reagovat
Poslední ženský, který jsem věřil že se umí prát byla Hilary Swank v Million Dollar Baby :D
Pokud chcete sexy ženskou v akční poloze, netřeba chodit daleko Emily "Full Metal Bitch" Blunt , ale tak ta to měla ulehčené kvůli tý maškarádě co měla na sobě.
A nakonec, nikde neni psáno, že by nemohla Scarlett trochu zhubnout a párkrát zajít do fitka, může se poradit s C.Balem 8)
623584
Poslední ženský, který jsem věřil že se umí prát byla Hilary Swank v Million Dollar Baby *:D* Pokud chcete sexy ženskou v akční poloze, netřeba chodit daleko Emily "Full Metal Bitch" Blunt , ale tak ta to měla ulehčené kvůli tý maškarádě co měla na sobě. A nakonec, nikde neni psáno, že by nemohla Scarlett trochu zhubnout a párkrát zajít do fitka, může se poradit s C.Balem *8)*
0 0
reagovat

Disk

:+
Tony: viz Disk, pokud to nevidíš/nechápeš, tak se nemáme dál o čem bavit.
623583
*:+* Tony: viz Disk, pokud to nevidíš/nechápeš, tak se nemáme dál o čem bavit.
Disk
0 0
reagovat

Clavius

Jenže Rogen to v Green Hornetovi silně vyvažoval humornou stránkou. Vážně míněnou akční roli by mu nikdo nevěřil. Ani on sám.

Tony
Prostě se smiř s tím, že jenom určité typy kluků a holek můžou hrát akční role. Pokud to není ryze akční typ, musí tu polohu vyvážit něčím jiným, třeba tím zmíněným humorem. Čerstvým příkladem může být Grant Gustin. Ano, líbí se mi (jak jsi správně podotkl), ale v žádném případě to NENÍ akční herec, kterému uvěřím, že umí zmlátit hromadu ozbrojených ninjů. Proto postavu Barryho Allena/Flashe vyvažuje hláškováním a kukučem podobně jako před lety Tobey Maguire v roli Spidermana, kterého taky těžko označíš za akčního herce. A teď vedle obou případů postav nestárnoucího Toma Cruise, který akčním hercem naopak JE. Jeho Ethan Hunt sice občas taky zahláškuje, ale jinak mu vážně míněná akční poloha sedne víš-jak-to-myslím. Totéž jeho Jack Harper v Oblivionu, jeho postava v Minority Report atd. A to všichni jmenovaní připomínají ty metrosexuály, do kterých se s posměchem navážíš. Takže buď prosím aspoň trochu soudný.
623582
Jenže Rogen to v Green Hornetovi silně vyvažoval humornou stránkou. Vážně míněnou akční roli by mu nikdo nevěřil. Ani on sám. [b]Tony[/b] Prostě se smiř s tím, že jenom určité typy kluků a holek můžou hrát akční role. Pokud to není ryze akční typ, musí tu polohu vyvážit něčím jiným, třeba tím zmíněným humorem. Čerstvým příkladem může být Grant Gustin. Ano, líbí se mi (jak jsi správně podotkl), ale v žádném případě to NENÍ akční herec, kterému uvěřím, že umí zmlátit hromadu ozbrojených ninjů. Proto postavu Barryho Allena/Flashe vyvažuje hláškováním a kukučem podobně jako před lety Tobey Maguire v roli Spidermana, kterého taky těžko označíš za akčního herce. A teď vedle obou případů postav nestárnoucího Toma Cruise, který akčním hercem naopak JE. Jeho Ethan Hunt sice občas taky zahláškuje, ale jinak mu vážně míněná akční poloha sedne víš-jak-to-myslím. Totéž jeho Jack Harper v Oblivionu, jeho postava v Minority Report atd. A to všichni jmenovaní připomínají ty metrosexuály, do kterých se s posměchem navážíš. Takže buď prosím aspoň trochu soudný.
Clavius
0 0
reagovat

dreamy

Opravdu nemůžu za tvůj filmový nepřehled.
623580
Opravdu nemůžu za tvůj filmový nepřehled.
dreamy
0 0
reagovat

Gonzi

Víc mimo přirovnání by na skladě nebylo? A že jí tu akci nevěříš je docela problém ale fakt ne problém většiny, když si přečtu recenze, reakce "diváků". Tady řešíte fakt strašný kokotiny. Stallone, Schwarzenegger, Lundgren taky měli daleko k výkonům kaskadérů a půlce Hong Kongu, podle vaší logiky to nebyli akční herci? Aha...
Já mám Ginu rád ještě z dob fightu, ale její filmy je potřeba brát se strašnou rezervou, ta na to nemá z té druhé strany. Linda Rousey zase předvedla otřesný výkon v Expendables.
623579
Víc mimo přirovnání by na skladě nebylo? A že jí tu akci nevěříš je docela problém ale fakt ne problém většiny, když si přečtu recenze, reakce "diváků". Tady řešíte fakt strašný kokotiny. Stallone, Schwarzenegger, Lundgren taky měli daleko k výkonům kaskadérů a půlce Hong Kongu, podle vaší logiky to nebyli akční herci? Aha... Já mám Ginu rád ještě z dob fightu, ale její filmy je potřeba brát se strašnou rezervou, ta na to nemá z té druhé strany. Linda Rousey zase předvedla otřesný výkon v Expendables.
Gonzi
0 0
reagovat

tony

jako pokud ti ty její akční scény připadají perfektní tak to máš docela problém ty. Top herečka posledních 10 let? to v čem prosim tě, co jsem viděl s ní tak Prestige, Ostrov, Dahlia. Spirit tak to vše jsou party jen na okrasu, které uhraje každá druhá hezká holka, za tím si stojím.
Jako pokud s ní máš vytapetovanej pokojíček tak se dál bavit nemusíme
623578
jako pokud ti ty její akční scény připadají perfektní tak to máš docela problém ty. Top herečka posledních 10 let? to v čem prosim tě, co jsem viděl s ní tak Prestige, Ostrov, Dahlia. Spirit tak to vše jsou party jen na okrasu, které uhraje každá druhá hezká holka, za tím si stojím. Jako pokud s ní máš vytapetovanej pokojíček tak se dál bavit nemusíme
tony
0 0
reagovat

Gonzi

Rogen byl v Green Hornetovi dobře akční :D:+
623577
Rogen byl v Green Hornetovi dobře akční *:D**:+*
Gonzi
0 0
reagovat

TonyClifton

jo, a kdyby v akčním filmu místo Toma Cruise hrál třeba Seth Rogen, tak by to bylo taky ok, že?
623576
jo, a kdyby v akčním filmu místo Toma Cruise hrál třeba Seth Rogen, tak by to bylo taky ok, že?
TonyClifton
0 0
reagovat

Gorecki

Hele tak na Evu Green bych tak asi nereagoval no :+ Ale Scarlett prostě vnímám jako sexy kočku, jenže akci ji ani náhodou nežeru (a proto mi jako Black Widow v podstatě vadí), protože prostě nevypadá jako ženská, která je schopná někoho zlomit v pase - ve filmech to dělá jen díky "movie magic". Narozdíl třeba od Giny Carano, která i v plesových šatech vypadá nebezpečně... což mi na vzhled Motoko sedí mnohem víc (čímž neříkám že zrovna Gina je jediná volba, ale jako rámcová představa funguje dokonale).
TonyClifton
Podívej se na "libovolný" asijský film, podívej se na RAIDy, podívej se na akci kterou dělá např Gina Carrano a pak si pusť akční klipy s Scarlett... ano, hraje v akčních filmech, ale ne, tu akci ji ani náhodou nevěřím, protože ji a) neumí b) nevypadá jako vysportovaná holka.
Disketa1 - exactly
623575
Hele tak na Evu Green bych tak asi nereagoval no *:+* Ale Scarlett prostě vnímám jako sexy kočku, jenže akci ji ani náhodou nežeru (a proto mi jako Black Widow v podstatě vadí), protože prostě nevypadá jako ženská, která je schopná někoho zlomit v pase - ve filmech to dělá jen díky "movie magic". Narozdíl třeba od Giny Carano, která i v plesových šatech vypadá nebezpečně... což mi na vzhled Motoko sedí mnohem víc (čímž neříkám že zrovna Gina je jediná volba, ale jako rámcová představa funguje dokonale). [b]TonyClifton[/b] Podívej se na "libovolný" asijský film, podívej se na RAIDy, podívej se na akci kterou dělá např Gina Carrano a pak si pusť akční klipy s Scarlett... ano, hraje v akčních filmech, ale ne, tu akci ji ani náhodou nevěřím, protože ji a) neumí b) nevypadá jako vysportovaná holka. [b]Disketa1 [/b]- exactly
Gorecki
0 0
reagovat

dreamy

Psal jsem někde, že stojí? :o Minimálně v Avengers a Winter Soldierovi opravdu zanedbatelná není a i v IM2 měla akční scény perfekní a fakt vnímáš jako jednu z top hereček posledních 10 let jako kuře s kozama? To máš docela problém...
623574
Psal jsem někde, že stojí? *:o* Minimálně v Avengers a Winter Soldierovi opravdu zanedbatelná není a i v IM2 měla akční scény perfekní a fakt vnímáš jako jednu z top hereček posledních 10 let jako kuře s kozama? To máš docela problém...
dreamy
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se