Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 46901 - 46920 Napsat příspěvek
Jinak ale pan (předpokládám) vedoucí call centra KB okamžitě do filmů Larse von Triera.
623679
Jinak ale pan (předpokládám) vedoucí call centra KB okamžitě do filmů Larse von Triera.
0 0
reagovat
Pán si tam taky asi zapomněl okurku. Když hodně špatný, tak pořád funguje jako virál, to je i tenhle případ.
623678
Pán si tam taky asi zapomněl okurku. Když hodně špatný, tak pořád funguje jako virál, to je i tenhle případ.
0 0
reagovat

Axis

Konkurence pro McDonald's aneb tady zapomněli na okurku. :D
623676
Konkurence pro McDonald's aneb tady zapomněli na okurku. *:D*
Axis
0 0
reagovat

TedGeorge

Tak určitě :D i když nevím zda bych svojí firmu nebo práci chtěl spojovat s něčím takovým.
623675
Tak určitě *:D* i když nevím zda bych svojí firmu nebo práci chtěl spojovat s něčím takovým.
TedGeorge
0 0
reagovat

Axis

Ať už to dělal kdokoliv, tak to je velmi dobrá práce, která do puntíku splní svůj účel. O nějaký nábor tu přece vůbec nejde... ?)
623674
Ať už to dělal kdokoliv, tak to je velmi dobrá práce, která do puntíku splní svůj účel. O nějaký nábor tu přece vůbec nejde... *?)*
Axis
0 0
reagovat

Komerční Banka náborové video

Buď někdo v PR Komerční Banky bere hodně dobrý drogy, nebo je to jen ujetej virál.
623673
Buď někdo v [link="http://youtu.be/Dik9HcQ4S5M"]PR Komerční Banky[/link] bere hodně dobrý drogy, nebo je to jen ujetej virál.
Komerční Banka náborové video
0 0
reagovat

Vardant

oh, nice, thx :+
623664
oh, nice, thx *:+*
Vardant
0 0
reagovat
No já si zase dneska všiml, že už jede Psycho-Pass 2 :+
623662
No já si zase dneska všiml, že už jede Psycho-Pass 2 *:+*
0 0
reagovat
tak som pozrel ten steins gate. keď som dopozerával 22 epku myslel som si, že je posledná, som si myslel že NEEEEEEEEE no našťastie som nemusel punchnúť do monitoru :D
623659
tak som pozrel ten steins gate. keď som dopozerával 22 epku myslel som si, že je posledná, som si myslel že NEEEEEEEEE no našťastie som nemusel punchnúť do monitoru *:D*
0 0
reagovat
tvoje máma byla spokojená.... badum tsss
623656
tvoje máma byla spokojená.... badum tsss
0 0
reagovat

popik

xxendxx půjčuje dilda, já zase drony 8)
623653
xxendxx půjčuje dilda, já zase drony *8)*
popik
0 0
reagovat
Popik ti ho prej půjčí
623652
Popik ti ho prej půjčí
0 0
reagovat
alebo kúpiť tú špeciálku Call of Duty s dronom :D
623647
alebo kúpiť tú špeciálku Call of Duty s dronom :D
0 0
reagovat

Ted

Sis měl backnout jeden kus tohoto ;) link
623646
Sis měl backnout jeden kus tohoto *;)* [link="https://www.kickstarter.com/projects/airdog/airdog-worlds-first-auto-follow-action-sports-dron"]link[/link]
Ted
0 0
reagovat

TedGeorge

Hele dobre pouzitelny dron se da poridit kolem 20ky, ale nejlepsi je to stejne s brylema na realtime videni... to je pak nejlevnejsi si to po vecerech poskladat sam dle ruznych navodu.
623645
Hele dobre pouzitelny dron se da poridit kolem 20ky, ale nejlepsi je to stejne s brylema na realtime videni... to je pak nejlevnejsi si to po vecerech poskladat sam dle ruznych navodu.
TedGeorge
0 0
reagovat

Kostej

Kebyže máš origo, tka to máš v nastaveniach, lebo to neskôr adresovali v patchi spolu s resetovaním outpostov a novou obtiažnosŤou.
623643
Kebyže máš origo, tka to máš v nastaveniach, lebo to neskôr adresovali v patchi spolu s resetovaním outpostov a novou obtiažnosŤou.
Kostej
0 0
reagovat
Já chci taky... link
623642
Já chci taky... http://www.youtube.com/watch?v=sqZiV5C0fKY
0 0
reagovat

Kostěj

623639
http://www.nexusmods.com/farcry3/mods/7/?
Kostěj
0 0
reagovat

Kostěj

Presne tie sračky má na nových hrách štvú.
623638
Presne tie sračky má na nových hrách štvú.
Kostěj
0 0
reagovat

FarCry 3

Super, jenom mi někdo řekněte, jak se zbavit toho přepálenýho HUDu. Šipky, remindery, tooltipy, ukazatele a všemožný invazivní mrdky ÚPLNĚ VŠUDE, div že je skrz to všechno vidět samotná hra.
623637
Super, jenom mi někdo řekněte, jak se zbavit toho přepálenýho HUDu. Šipky, remindery, tooltipy, ukazatele a všemožný invazivní mrdky ÚPLNĚ VŠUDE, div že je skrz to všechno vidět samotná hra.
FarCry 3
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se