Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 46881 - 46900 Napsat příspěvek

popik

to TrDLo: těch filmů, co tenhle, podle tebe "úspěch", opakují rok co rok a ještě svůj účet navyšují na všech frontách zas tolik není...počkej, vlastně žádnej. 8)
623715
to TrDLo: těch filmů, co tenhle, podle tebe "úspěch", opakují rok co rok a ještě svůj účet navyšují na všech frontách zas tolik není...počkej, vlastně žádnej. *8)*
popik
0 0
reagovat

popicek

V tomto případě bych úspěch CoD přirovnal k úspěchu sérii Twilight ;)
623714
V tomto případě bych úspěch CoD přirovnal k úspěchu sérii Twilight *;)*
popicek
0 0
reagovat

popicek

Stejně jak je každý finančně úspěšný film automaticky i umělecky kvalitní a revoluční pro svůj žánr? :)
623713
Stejně jak je každý finančně úspěšný film automaticky i umělecky kvalitní a revoluční pro svůj žánr? :)
popicek
0 0
reagovat

popik

to Gonzi: ty bambiliony zisku, miliony prodanejch kusů a spokojenejch zákazníků říkají, že CoD je bombastická i zábavná zároveň, nemyslíš? 8)
623712
to Gonzi: ty bambiliony zisku, miliony prodanejch kusů a spokojenejch zákazníků říkají, že CoD je bombastická i zábavná zároveň, nemyslíš? *8)*
popik
0 0
reagovat

KB

Hlavně je to ale celý hrozně moc strašidelný, a ten cápek vypadá jako nejhorší bossák už od pohledu, sorry.
623711
Hlavně je to ale celý hrozně moc strašidelný, a ten cápek vypadá jako nejhorší bossák už od pohledu, sorry.
KB
0 0
reagovat

kubqo

Mě přijde vtipné označovat přeskinovaní zbraní za revoluci xD a to video si dělá velmi trefnou srandu z GAMEPLAYE SINGLEPLAYERU CoD, který je pohlcující po stránce bombastičnosti, ale se zábavnou hrou to nemá nic společného.
623709
Mě přijde vtipné označovat přeskinovaní zbraní za revoluci xD a to video si dělá velmi trefnou srandu z GAMEPLAYE SINGLEPLAYERU CoD, který je pohlcující po stránce bombastičnosti, ale se zábavnou hrou to nemá nic společného.
kubqo
0 0
reagovat

speta.jr

Mne príde skôr vtipné, že sa niekto snaží parodovať pomocou dvoch hier, ktoré zrevoluciovali žáner. Môže si hovoriť o CoD kto chce čo chce, ale štvorka bola revolúciou. A viem si živo predstaviť, že keby boli strieľačky dodnes ako Doom, tak by sa ľudia sťažovali, že žáner stagnuje a chcú niečo iné (ako napr MMOčka dnes).
623708
Mne príde skôr vtipné, že sa niekto snaží parodovať pomocou dvoch hier, ktoré zrevoluciovali žáner. Môže si hovoriť o CoD kto chce čo chce, ale štvorka bola revolúciou. A viem si živo predstaviť, že keby boli strieľačky dodnes ako Doom, tak by sa ľudia sťažovali, že žáner stagnuje a chcú niečo iné (ako napr MMOčka dnes).
speta.jr
0 0
reagovat

stary ale presny

623707
http://www.youtube.com/watch?v=C4yIxUOWrtw
stary ale presny
0 0
reagovat

popik

ten týpek z té KB reklamy by z fleku mohl hrát nějakýho pedofilního školníka :D
623704
ten týpek z té KB reklamy by z fleku mohl hrát nějakýho pedofilního školníka *:D*
popik
0 0
reagovat
me to spis prijde jako unik videa z nejakeho chlastaciho teambuildingu, kde meli ucastnici za ukol neco takoveho vytvorit... nic vic, nic min.
623703
me to spis prijde jako unik videa z nejakeho chlastaciho teambuildingu, kde meli ucastnici za ukol neco takoveho vytvorit... nic vic, nic min.
0 0
reagovat

Gorecki

souhlas, ta reklama působí totálně neseriózně a nevím, jeslti chci mít takový pocit spojený s institucí, která se mi stará o peníze... McDonalds měl v podstatě totéž a mohl to taky mít "ujeté" schválně, jenže u něj mě serióznost nezajímá, žeano...
623698
souhlas, ta reklama působí totálně neseriózně a nevím, jeslti chci mít takový pocit spojený s institucí, která se mi stará o peníze... McDonalds měl v podstatě totéž a mohl to taky mít "ujeté" schválně, jenže u něj mě serióznost nezajímá, žeano...
Gorecki
0 0
reagovat

Gorecki, Ted

Neřekl bych, že půjde o virál, dopoledne bylo video na ofiko KB YT kanálu odkud to, po docela zajímavým zdílení na G+ a vtipnejch komentářích, zmizelo. Je dost možný, že to fakt mysleli vážně a jen negativní reakce je donutili video odebrat. Tohle je už asi třetí štace, on i ten popis videa je upraven.
623691
Neřekl bych, že půjde o virál, dopoledne bylo video na ofiko KB YT kanálu odkud to, po docela zajímavým zdílení na G+ a vtipnejch komentářích, zmizelo. Je dost možný, že to fakt mysleli vážně a jen negativní reakce je donutili video odebrat. Tohle je už asi třetí štace, on i ten popis videa je upraven.
Gorecki, Ted
0 0
reagovat

lol

Kvůli tomu videu asi pobrali zaměstnance z celé republiky, protože ta blond slečna (např. hned od 0:11) je má finanční poradkyně z pobočky ve Zlíně. Pobavilo ;)
623690
Kvůli tomu videu asi pobrali zaměstnance z celé republiky, protože ta blond slečna (např. hned od 0:11) je má finanční poradkyně z pobočky ve Zlíně. Pobavilo *;)*
lol
0 0
reagovat

Ted

Jasne, ako viral to bude urcite fungovat o tom nepochybujem. Ja len hodnotim, ze marketingove oddelenie bankovej institucie, ktore si dovoli toto pustit pod svojim brandom si ho asi velmi nevazi, ani svoju doveryhodnost.

Tie "klasicke" reklamy "Jsem produkt XY od KB" boli tiez strasne, hoci z uplne ineho rangu a novy koncept je tiez ako z minuleho storocia. Cele to vyzera ako nemecke/rakuske koncepty/realizacia. V reklame na banku humor funguje, ale musis to vediet:)
623688
Jasne, ako viral to bude urcite fungovat o tom nepochybujem. Ja len hodnotim, ze marketingove oddelenie bankovej institucie, ktore si dovoli toto pustit pod svojim brandom si ho asi velmi nevazi, ani svoju doveryhodnost. Tie "klasicke" reklamy "Jsem produkt XY od KB" boli tiez strasne, hoci z uplne ineho rangu a novy koncept je tiez ako z minuleho storocia. Cele to vyzera ako nemecke/rakuske koncepty/realizacia. V reklame na banku humor funguje, ale musis to vediet:)
Ted
0 0
reagovat

Gorecki

Ok, no ty seš na tuhle oblast expert, ale podle me ta reklama plní na 100 procent to zadání, proč byla vytvořená. Za pár dnů to má na youtube půl milionu shlédnutí, bude se o tom zase mluvit na všech facebookách a zadavatel si bude mnout ruce. Ano, je to hrozný a nekoukatelný. Ale to imho přesně do puntíku chtěli. Ale tady si fakt nejsem jistej v kramflecích, jenom mi to tak na základě minulejch podobnejch "podniků" přijde.
623687
Ok, no ty seš na tuhle oblast expert, ale podle me ta reklama plní na 100 procent to zadání, proč byla vytvořená. Za pár dnů to má na youtube půl milionu shlédnutí, bude se o tom zase mluvit na všech facebookách a zadavatel si bude mnout ruce. Ano, je to hrozný a nekoukatelný. Ale to imho přesně do puntíku chtěli. Ale tady si fakt nejsem jistej v kramflecích, jenom mi to tak na základě minulejch podobnejch "podniků" přijde.
Gorecki
0 0
reagovat

Ted

Samozrejme ze vidim, ja riesim rozhodnutie s takym niecim vyjst. A pri banke, nech uz ide o mladych ludi a call centrum, je to fail.
623686
Samozrejme ze vidim, ja riesim rozhodnutie s takym niecim vyjst. A pri banke, nech uz ide o mladych ludi a call centrum, je to fail.
Ted
0 0
reagovat

Gorecki

Moment, ty v tom nevidíš úmyslnou špatnost a virál ? :o
623685
Moment, ty v tom nevidíš úmyslnou špatnost a virál ? *:o*
Gorecki
0 0
reagovat

KB

Není to recese? Pečenej sněhulák nebo tak něco?
623684
Není to recese? Pečenej sněhulák nebo tak něco?
KB
0 0
reagovat

Vardant

Jede a začal velmi slušně. Navíc v lednu film :+
623683
Jede a začal velmi slušně. Navíc v lednu film *:+*
Vardant
0 0
reagovat
Horsie reklamy ako KB ma u vas uz len Fio banka, takze ma vobec neprekvapuje, ze taketo nieco bol ich marketing schopny vypustit. U nas by sa za toto vyhadzovalo na hodinu.
623682
Horsie reklamy ako KB ma u vas uz len Fio banka, takze ma vobec neprekvapuje, ze taketo nieco bol ich marketing schopny vypustit. U nas by sa za toto vyhadzovalo na hodinu.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se