Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 46861 - 46880 Napsat příspěvek
Jak ma poslednou dobou Lindsey Stirling omrzela, tak jej najnovší song má neskutočne podarený klip a hudbu.
623747
Jak ma poslednou dobou Lindsey Stirling omrzela, tak jej [link="https://www.youtube.com/watch?v=jvipPYFebWc"]najnovší song[/link] má neskutočne podarený klip a hudbu.
0 0
reagovat

Memphis

shared :D:D
623745
shared *:D**:D*
Memphis
0 0
reagovat

kubqo

mno, prezentace je určitě "dál než předtím" (ostatně to myslím byl nový engine + předělávali všechny assety protože posunuli dobu), ale já prostě nevidím v čem to bylo (kromě "rozpočtu") lepší, než např. původní medal of honor - tady padáš z vrtulníku během atomového výbuchu mno a tam dobýváš Normandii v den D... CoD (4) s tím nepřišlo, jen toho bylo víc a lepšího, protože měli lepší technologie a větší tým na to určený = naprosto obyčejná evoluce a žádná redefinice žánru.
623744
[spoiler]mno, prezentace je určitě "dál než předtím" (ostatně to myslím byl nový engine + předělávali všechny assety protože posunuli dobu), ale já prostě nevidím v čem to bylo (kromě "rozpočtu") lepší, než např. původní medal of honor - tady padáš z vrtulníku během atomového výbuchu mno a tam dobýváš Normandii v den D... CoD (4) s tím nepřišlo, jen toho bylo víc a lepšího, protože měli lepší technologie a větší tým na to určený = naprosto obyčejná evoluce a žádná redefinice žánru.[/spoiler]
kubqo
0 0
reagovat

Gonzi

ja sa furt bavím len o štvorke, to že ďalšie diely na tom iterujú, to je samozrejme problém a nijak tie časti neobhajujem (preto je podľa mňa najlepším CoD od štvorky Black Ops 2). inak je ale ťažké nejak presne definovať prečo práve štvorka. jedine môžem použiť slovo prezentácia. inak ale som si včera schválne skukol reakcie na E3 demá tej hry od mojích obľúbených redaktorov, a už tam je cítiť, že tušia niečo veľké.
623743
[spoiler]ja sa furt bavím len o štvorke, to že ďalšie diely na tom iterujú, to je samozrejme problém a nijak tie časti neobhajujem (preto je podľa mňa najlepším CoD od štvorky Black Ops 2). inak je ale ťažké nejak presne definovať prečo práve štvorka. jedine môžem použiť slovo prezentácia. inak ale som si včera schválne skukol reakcie na E3 demá tej hry od mojích obľúbených redaktorov, a už tam je cítiť, že tušia niečo veľké.[/spoiler]
Gonzi
0 0
reagovat
623741
http://aukro.cz/skoda-110r-arciveteran-typu-porsche-mg-ferrari-i4713963539.html *:D*
0 0
reagovat

kubqo

v MP to klidně revoluční být může (nemám background na to abych to posuzoval a v podstatě ani nevím jak v CoD funguje - každopádně se do něj nenavážím v podstatě nikdy - pokud teda v rámci trollingu neříkám že BF je lepší xD), ale to video paroduje singleplayerovou kampaň a ty na to reaguješ že ta hra je revoluční.

Mno a v SP ta hra vždy stavěla na pohlcení epickým bojištěm, cool momentech měla turret sekvence apod. akorát to s dalšími díly posouvá dál a dál. 4ka prostě dělá totéž, akorát mnohem víc. A naopak se na CoD nadává, protože místo toho, aby ti přineslo herní mechaniky pro combat/stealth/sniping/breaching ... tak to přináší naskriptované sekvence. A co se týče toho, že hraju za více postav, nebo že mi postava umře... fakt nevím čím je tohle revoluční pro hry, neboť to souvisí jen s vyprávěním. Byť je to nehorázně cool - ten výbuch atomovky, nebo pád prezidentského letadla si samozřejmě pamatuju doteď.
623737
[spoiler]v MP to klidně revoluční být může (nemám background na to abych to posuzoval a v podstatě ani nevím jak v CoD funguje - každopádně se do něj nenavážím v podstatě nikdy - pokud teda v rámci trollingu neříkám že BF je lepší xD), ale to video paroduje singleplayerovou kampaň a ty na to reaguješ že ta hra je revoluční. Mno a v SP ta hra vždy stavěla na pohlcení epickým bojištěm, cool momentech měla turret sekvence apod. akorát to s dalšími díly posouvá dál a dál. 4ka prostě dělá totéž, akorát mnohem víc. A naopak se na CoD nadává, protože místo toho, aby ti přineslo herní mechaniky pro combat/stealth/sniping/breaching ... tak to přináší naskriptované sekvence. A co se týče toho, že hraju za více postav, nebo že mi postava umře... fakt nevím čím je tohle revoluční pro hry, neboť to souvisí jen s vyprávěním. Byť je to nehorázně cool - ten výbuch atomovky, nebo pád prezidentského letadla si samozřejmě pamatuju doteď. [/spoiler]
kubqo
0 0
reagovat

SteKi

Ja jsem prave Operu o vikendu opustil. Od nejake verze 13-15 se to nedalo pouzivat a vyssi verze jsou tak zChromovatele, ze tam neni ani poradny spravce hesel jako ve vsech ostatnich prohlizecich a do claudu to fakt davat nebudu. Proste nedokazu jednoduchym klikem pri vice uzivatelich loginech. Coz stara 12ka mela, kterou jsem pouzival doted, ale postupne proste na tom prestal fungovat FB, pak YT a nakonec Google presel do stare HTML verze. Vyzkousel jsem v prubehu 2 mesicu snad vsechny prohlizece a paradoxne jediny, ktery ma tuhle ficuru je sam Chrome. Takze uz jsem taky hlava googlovata.

623736
Ja jsem prave Operu o vikendu opustil. Od nejake verze 13-15 se to nedalo pouzivat a vyssi verze jsou tak zChromovatele, ze tam neni ani poradny spravce hesel jako ve vsech ostatnich prohlizecich a do claudu to fakt davat nebudu. Proste nedokazu jednoduchym klikem pri vice uzivatelich loginech. Coz stara 12ka mela, kterou jsem pouzival doted, ale postupne proste na tom prestal fungovat FB, pak YT a nakonec Google presel do stare HTML verze. Vyzkousel jsem v prubehu 2 mesicu snad vsechny prohlizece a paradoxne jediny, ktery ma tuhle ficuru je sam Chrome. Takze uz jsem taky hlava googlovata.
SteKi
0 0
reagovat
to sem tu postoval asi pred rokem a bylo to snad i ve vyplachu
623735
to sem tu postoval asi pred rokem a bylo to snad i ve vyplachu
0 0
reagovat

Uloveno na redditu

Fakt nemám rád Star Wars; jak starý tak nový mi přijdou jako neskutečně přeceněná nuda k posrání. Ten fandom okolo ovšem občas vyplodí neskutečně povedený věci, což v mejch očích ty filmy zpětně částečně vykupuje.
Třeba jako tahle předělávka Star Wars do prostředí US high-school v osmdesátejch letech.
623734
Fakt nemám rád Star Wars; jak starý tak nový mi přijdou jako neskutečně přeceněná nuda k posrání. Ten fandom okolo ovšem občas vyplodí neskutečně povedený věci, což v mejch očích ty filmy zpětně částečně vykupuje. Třeba jako [link="http://imgur.com/a/nRYZI"]tahle[/link] předělávka Star Wars do prostředí US high-school v osmdesátejch letech.
Uloveno na redditu
0 0
reagovat

Gonzi

Tak presun na moderné bojiská bol už sám o sebe veľký posun, lebo zrovna v tej dobe vládla stagnácia v 2. svetovej. Inak ale singláč hlavne posunul tou prezentáciou (na čo sa dneska prakticky v tom žánri nadáva, takže už len to je dôkaze, že prepísala žáner), od loadingových obrazoviek, cez konštantný pace keď sa furt niečo dialo spolu s neskutočnou grafikou a audiom. Tie veci ako menenie postáv počas kampane, či dokonca ich úmrtia. Revolučný dizajn misií (All ghillied up - sniper misia alebo ten pohľad na nuclear aftermath) vďaka skriptovaniu a linearite. Takisto išlo CoD ako prvé výrazne do "gritty" atmosféry (za čo sa vo filmovom svete strašne chváli Batman). S novým settingom aj nejaké nové zbrane (tuším flashbang ešte nebol v takej forme v žiadnej hre). No ale najväčšiu stopu zanechal v hernom svete multiplayer. Perky, killstreaky a expovanie bolo niečo nevídané a dnes to používajú už nielen strieľačky. Spolu so skvelým dizajnom máp porazili Halo na vlastnej pôde. A i keď trebárs Prestige systém bol len na konzolách, na PC sme mali zase módy. V mulťáku som nahral tisícky hodín a i dodnes si to občas nainštalujem a zahrám si sniper misiu (už asi po 20 krát) alebo skočím do mulťáku, ktorý má i dodnes obrovské množstvo hráčov a je furt zábava.
623732
[spoiler]Tak presun na moderné bojiská bol už sám o sebe veľký posun, lebo zrovna v tej dobe vládla stagnácia v 2. svetovej. Inak ale singláč hlavne posunul tou prezentáciou (na čo sa dneska prakticky v tom žánri nadáva, takže už len to je dôkaze, že prepísala žáner), od loadingových obrazoviek, cez konštantný pace keď sa furt niečo dialo spolu s neskutočnou grafikou a audiom. Tie veci ako menenie postáv počas kampane, či dokonca ich úmrtia. Revolučný dizajn misií (All ghillied up - sniper misia alebo ten pohľad na nuclear aftermath) vďaka skriptovaniu a linearite. Takisto išlo CoD ako prvé výrazne do "gritty" atmosféry (za čo sa vo filmovom svete strašne chváli Batman). S novým settingom aj nejaké nové zbrane (tuším flashbang ešte nebol v takej forme v žiadnej hre). No ale najväčšiu stopu zanechal v hernom svete multiplayer. Perky, killstreaky a expovanie bolo niečo nevídané a dnes to používajú už nielen strieľačky. Spolu so skvelým dizajnom máp porazili Halo na vlastnej pôde. A i keď trebárs Prestige systém bol len na konzolách, na PC sme mali zase módy. V mulťáku som nahral tisícky hodín a i dodnes si to občas nainštalujem a zahrám si sniper misiu (už asi po 20 krát) alebo skočím do mulťáku, ktorý má i dodnes obrovské množstvo hráčov a je furt zábava.[/spoiler]
Gonzi
0 0
reagovat
Já před pár měsíci přešel z Chrome na Firefox a Dolphin a nemohu si vynachválit obojí. Strašná změna k lepšímu.
623731
Já před pár měsíci přešel z Chrome na Firefox a Dolphin a nemohu si vynachválit obojí. Strašná změna k lepšímu.
0 0
reagovat
No, taky to ale pěkně dlouho trvalo od doby, co Opera přešla na Blink. Sync je ale například pořád v betě a neumí hesla. To mi oproti extra funkcím do doby před Blinkem chybí nejvíc.

Hlavně doporučuju link většina addonů je sice dostupná i pod Operou, ale updaty pro Chrome jsou někdy o dost rychleji dostupné.
623730
No, taky to ale pěkně dlouho trvalo od doby, co Opera přešla na Blink. Sync je ale například pořád v betě a neumí hesla. To mi oproti extra funkcím do doby před Blinkem chybí nejvíc. Hlavně doporučuju http://addons.opera.com/cs/extensions/details/download-chrome-extension-9/?display=en většina addonů je sice dostupná i pod Operou, ale updaty pro Chrome jsou někdy o dost rychleji dostupné.
0 0
reagovat
nechcem tu vyvolavat nejaku flame temu, ale pouzivate niekto operu? ja som si ju vcera po rokoch naistaloval a nestacim sa cudovat aky dobry prehliadac to dneska je :+ doteraz som pouzival strasne dlho len chrome a pred tym firefox ale nejak mu v poslednej dobe drbe a leze mi na nervy ten chromy prehliadac. no fakt stoji za vyskusanie :+
623729
nechcem tu vyvolavat nejaku flame temu, ale pouzivate niekto operu? ja som si ju vcera po rokoch naistaloval a nestacim sa cudovat aky dobry prehliadac to dneska je *:+* doteraz som pouzival strasne dlho len chrome a pred tym firefox ale nejak mu v poslednej dobe drbe a leze mi na nervy ten chromy prehliadac. no fakt stoji za vyskusanie *:+*
0 0
reagovat

Axis

Wow:o
623726
Wow*:o*
Axis
0 0
reagovat

kubqo

Samozřejmě to nemyslím doslova (není to BF:Hardline xD), ale k revoluci žánru to má hodně daleko.
Vincent :+
623728
Samozřejmě to nemyslím doslova (není to BF:Hardline xD), ale k revoluci žánru to má hodně daleko. [b]Vincent[/b] *:+*
kubqo
0 0
reagovat

KB

Tak od kamaráda co pracuje pro KB, jsem se dozvěděl že pan Bernard je opravdu team leader a školící pracovnik na centrále ve Zlíně. No mňam. :o
623725
Tak od kamaráda co pracuje pro KB, jsem se dozvěděl že pan Bernard je opravdu team leader a školící pracovnik na centrále ve Zlíně. No mňam. *:o*
KB
0 0
reagovat
Jestli bych k necemu ve filmovym svete prirovnaval COD, tak by to byly asi Transky :)
623722
Jestli bych k necemu ve filmovym svete prirovnaval COD, tak by to byly asi Transky *:)*
0 0
reagovat

Gonzi

Ak hovoríme konkrrétne o štvorke, tak o jednoduché preskinovanie teda rohodne nešlo...
623720
Ak hovoríme konkrrétne o štvorke, tak o jednoduché preskinovanie teda rohodne nešlo...
Gonzi
0 0
reagovat

popik

Twilight je píčovina mimo jakoukoliv rovnici, nebo statistiku, to je prostě podpásovka odkazovat zrovna na tohle. :))
ty vole, mě to psaní unavuje...nemám sílu
623719
Twilight je píčovina mimo jakoukoliv rovnici, nebo statistiku, to je prostě podpásovka odkazovat zrovna na tohle. *:))* ty vole, mě to psaní unavuje...nemám sílu
popik
0 0
reagovat

popik

popularita = revoluce? xD se tu asi poseru... já se nenavážím do úspěchu značky a nepíšu nic o jejím pravděpodobně zábavném multiplayeru, jen nechápu co je na ní tak revolučního, když dělá pořád to samé od prvního CoDka, které navíc vykrádalo MoH (takže ani tehdy, narozdíl od toho MoH, revoluční nebylo)... Naprosto největší rozdíl 4ky oproti předchozím byl přesun na dnešní bojiště = přeskinování.
A z pohledu gameplaye je ta značka úsměvná, právě kvůli např. breaching videu... ona to totiž není herní mechanika, ale vynucená animace na konkrétních místech... stejně tak stealth je vynucený, stejně tak dual sniping je vynucený, stejně tak používání nějakých pokročilých zbraní (uav)...
Normální hra by měla přeskakování aut na dálnici jako herní mechaniku - šlo by skákat na všechny auta a člověk by musel doskákat kam potřebuje (přitom se vyhýbat překážkám a kdesi cosi), jenže nové CoD to bude mít naskriptované na konkrétní střechy aut... každopádně pokud se redukce herních mechanik na interaktivní videa označuje za revoluci, tak prosím...

PS: píšu to jako někdo, kdo má CoD SP rád (jako to co to je = interaktivní film) a stejně tak jsem poslední, kdo něco hodnotí podle stupně revolučnosti... jen nechápu jak někdo může říct že CoD způsobilo herní revoluci... hra která do her přidává film na úkor hry samotné.
623717
popularita = revoluce? xD se tu asi poseru... já se nenavážím do úspěchu značky a nepíšu nic o jejím pravděpodobně zábavném multiplayeru, jen nechápu co je na ní tak revolučního, když dělá pořád to samé od prvního CoDka, které navíc vykrádalo MoH (takže ani tehdy, narozdíl od toho MoH, revoluční nebylo)... Naprosto největší rozdíl 4ky oproti předchozím byl přesun na dnešní bojiště = přeskinování. A z pohledu gameplaye je ta značka úsměvná, právě kvůli např. breaching videu... ona to totiž není herní mechanika, ale vynucená animace na konkrétních místech... stejně tak stealth je vynucený, stejně tak dual sniping je vynucený, stejně tak používání nějakých pokročilých zbraní (uav)... Normální hra by měla přeskakování aut na dálnici jako herní mechaniku - šlo by skákat na všechny auta a člověk by musel doskákat kam potřebuje (přitom se vyhýbat překážkám a kdesi cosi), jenže nové CoD to bude mít naskriptované na konkrétní střechy aut... každopádně pokud se redukce herních mechanik na interaktivní videa označuje za revoluci, tak prosím... PS: píšu to jako někdo, kdo má CoD SP rád (jako to co to je = interaktivní film) a stejně tak jsem poslední, kdo něco hodnotí podle stupně revolučnosti... jen nechápu jak někdo může říct že CoD způsobilo herní revoluci... hra která do her přidává film na úkor hry samotné.
popik
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se