Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 46841 - 46860 Napsat příspěvek
Tak jsem ke svým 29. narozeninám dostal blučka Benjamina Buttona a Social Network, červené víno (sladké), vodu po holení a pěnu na holení. Slušné. Největší radost mám z toho Benjamina Buttona, protože je to v mých očích nejlepší film Davida Finchera. A čím budu starší, tím víc mi bude hovořit z duše. :)
623778
Tak jsem ke svým 29. narozeninám dostal blučka Benjamina Buttona a Social Network, červené víno (sladké), vodu po holení a pěnu na holení. Slušné. Největší radost mám z toho Benjamina Buttona, protože je to v mých očích nejlepší film Davida Finchera. A čím budu starší, tím víc mi bude hovořit z duše. *:)*
0 0
reagovat

Bachy

Trolíme Tonyho, bo to by poznal i slepej ?)
623777
Trolíme Tonyho, bo to by poznal i slepej *?)*
Bachy
0 0
reagovat
:o Co se to tu děje?
623776
*:o* Co se to tu děje?
0 0
reagovat
Si děláte prdel, že jste je nepoznali hned? ?)
623773
Si děláte prdel, že jste je nepoznali hned? *?)*
0 0
reagovat
Ten hipster je Scorsesi?:o
623772
Ten hipster je Scorsesi?*:o*
0 0
reagovat

verbst

jj se Scorsesem na place Taxikáře.
623771
jj se Scorsesem na place Taxikáře.
verbst
0 0
reagovat

Tony

To je DeNiro?
623770
To je DeNiro?
Tony
0 0
reagovat
Kdyz uz se resi smrncovni zrale zeny :D

Tady je jeden priklad za vsechny. Hezci padesatku neznam link
623769
Kdyz uz se resi smrncovni zrale zeny *:D* Tady je jeden priklad za vsechny. Hezci padesatku neznam http://www.youtube.com/watch?v=W0xmXw1jI6U
0 0
reagovat
Jasně, ale jí tu plastiku totálně nezvládli, vůbec si není podobná. Mraky ženských vypadá šmrncovně a hlavně si podobně i k padesátce nebo po ní. Když si jí srovnám s Kate Blanchett např, která je dost podobný typ, je jí zhruba stejně, věk je na ní vidět, ale pořád je to krásná ženská. .
Ať se na mne nikdo nezlobí, ale Zellwegerka takhle vypadá přesně jako prototyp "Jsem hnusná, ale sakra prachatá padesátka":D
623767
Jasně, ale jí tu plastiku totálně nezvládli, vůbec si není podobná. Mraky ženských vypadá šmrncovně a hlavně si podobně i k padesátce nebo po ní. Když si jí srovnám s Kate Blanchett např, která je dost podobný typ, je jí zhruba stejně, věk je na ní vidět, ale pořád je to krásná ženská. . Ať se na mne nikdo nezlobí, ale Zellwegerka takhle vypadá přesně jako prototyp "Jsem hnusná, ale sakra prachatá padesátka"*:D*
0 0
reagovat

dreamy

A co si cakal? Niektore zeny starnu horsie no, ved uz ma 45 rokov. Si sa do nej buchol, ked mala nejakych 25:)

speta
Seriously?
623765
A co si cakal? Niektore zeny starnu horsie no, ved uz ma 45 rokov. Si sa do nej buchol, ked mala nejakych 25:) [b]speta[/b] Seriously?
dreamy
0 0
reagovat
Do Renée Zellweger jsem od Maguira hotovej, dokonce se mi i občas zdálo jak ji valchuju.. s tím je teď konec. co to fetuje? dit je zní příšera..
623764
Do Renée Zellweger jsem od Maguira hotovej, dokonce se mi i občas zdálo jak ji valchuju.. s tím je teď konec. co to fetuje? dit je zní příšera..
0 0
reagovat
nevim asi kdybych ty lidi znal...
623763
nevim asi kdybych ty lidi znal...
0 0
reagovat
Tohle je fotka :) link
623762
Tohle je fotka *:)* http://i.imgur.com/N6zmAhC.jpg
0 0
reagovat

Davies

Taká polovica zo všetkého :D
623756
Taká polovica zo všetkého *:D*
Davies
0 0
reagovat

vincent

Vole !!! :D
623755
Vole !!! *:D*
vincent
0 0
reagovat
Ja myslim, ze to psal Ted.. on pochazi tam nekde pobliz kde jsou Luka nad Jihlavou :D
623753
Ja myslim, ze to psal Ted.. on pochazi tam nekde pobliz kde jsou Luka nad Jihlavou *:D*
0 0
reagovat

kubqo

Nepěknej první zážitek? Moc daleko od podobnejch akcí? Nebo jen hudba nepatří k Tvým TOP koníčkům :)? Snad mě ta zvědavost nezabije, přehlíd sem to tu před těma xxxx komentářema.
623752
Nepěknej první zážitek? Moc daleko od podobnejch akcí? Nebo jen hudba nepatří k Tvým TOP koníčkům *:)*? Snad mě ta zvědavost nezabije, přehlíd sem to tu před těma xxxx komentářema.
kubqo
0 0
reagovat

Davies

ne ne, ani neviem či by ma to bavilo koncert "takejto" hudby. but then again, ja som bol v živote na koncerte len raz...
623750
ne ne, ani neviem či by ma to bavilo koncert "takejto" hudby. but then again, ja som bol v živote na koncerte len raz...
Davies
0 0
reagovat

Memphis

:D :+ toho cloveka co to pisal by som chcel spoznat
623749
*:D* *:+* toho cloveka co to pisal by som chcel spoznat
Memphis
0 0
reagovat

kubqo

A byls včera? Možná trochu blbej dotaz pro Slováka, co :o? Já vyslal mladou s jejím bratrem, prej velká pecka.
623748
A byls včera? Možná trochu blbej dotaz pro Slováka, co *:o*? Já vyslal mladou s jejím bratrem, prej velká pecka.
kubqo
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se