Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 46741 - 46760 Napsat příspěvek
Baldurs Gate ftw. Go for the eyes, Boo, go for the eyes !!!
623941
Baldurs Gate ftw. Go for the eyes, Boo, go for the eyes !!!
0 0
reagovat
Trapáci. ........ Tetris FTW!!!
623940
Trapáci. ........ Tetris FTW!!!
0 0
reagovat
Legend of fucking Kyrandia 1 - prvni dil, strasna pruda se dostat na konec, bludiste s oranzovymy plody, neustale prechazeni tam a zpet. Hlavni zm... zaporak joker a zaverecny trik se zrcadlem. Jooo to bylo probdenych noci se segrou u 386ky 8)
623939
Legend of fucking Kyrandia 1 - prvni dil, strasna pruda se dostat na konec, bludiste s oranzovymy plody, neustale prechazeni tam a zpet. Hlavni zm... zaporak joker a zaverecny trik se zrcadlem. Jooo to bylo probdenych noci se segrou u 386ky *8)*
0 0
reagovat

Baldurs gate, Fallout a Commandos

První velký hry který jsem dohrál do mrtě.
623937
První velký hry který jsem dohrál do mrtě.
Baldurs gate, Fallout a Commandos
0 0
reagovat
To já frčel na Desperados, které jsem ani nikdy nedohrál, pokud se nepletu :D
623936
To já frčel na Desperados, které jsem ani nikdy nedohrál, pokud se nepletu *:D*
0 0
reagovat

zahron

Robin byl hrozna pecka, jeste ho nekde mam. Taky jsem ho prochazel velepoctive :)
623931
Robin byl hrozna pecka, jeste ho nekde mam. Taky jsem ho prochazel velepoctive :)
zahron
0 0
reagovat
to byla takova ta variace na commandos, ne? to jsem pařil hned po Desperados :) Jinak jsem dost ujížděl na tom slovenskym klonu Dunny 2. Už nevim, jak se to jmenovalo.
623930
to byla takova ta variace na commandos, ne? to jsem pařil hned po Desperados :) Jinak jsem dost ujížděl na tom slovenskym klonu Dunny 2. Už nevim, jak se to jmenovalo.
0 0
reagovat

zahron

A bylo to dobrý? Já si pamatuju, že jsem o té hře někdy četl a líbila se mi, ale pak už jsem se k ní nějak nikdy nedostal nebo na ni zapomněl... :D
623929
A bylo to dobrý? Já si pamatuju, že jsem o té hře někdy četl a líbila se mi, ale pak už jsem se k ní nějak nikdy nedostal nebo na ni zapomněl... *:D*
zahron
0 0
reagovat
Moje historicky první hra byla - Robin Hood: Legenda Sherwooda, s českým dabingem a trvalo mi asi tak měsíc než jsem prošel všechny mise :D:D
623928
Moje historicky první hra byla - Robin Hood: Legenda Sherwooda, s českým dabingem a trvalo mi asi tak měsíc než jsem prošel všechny mise *:D**:D*
0 0
reagovat
Já mám několik hodně hodně letitých her ještě originál zabalené a zavařené, jelikož se mi tehdy sešly víckrát. Ještě počkám pár let a pak by to mohlo mít nějakou cenu. :)
Ne vážné, Mafia, Flashpoint, H&D, Polda, Horké léto, 7 dní 7 nocí, Husita, Spellcros, Dračí historie, Oslí ostrov, sakra, to jsou vzpomínky. :)
623926
Já mám několik hodně hodně letitých her ještě originál zabalené a zavařené, jelikož se mi tehdy sešly víckrát. Ještě počkám pár let a pak by to mohlo mít nějakou cenu. *:)* Ne vážné, Mafia, Flashpoint, H&D, Polda, Horké léto, 7 dní 7 nocí, Husita, Spellcros, Dračí historie, Oslí ostrov, sakra, to jsou vzpomínky. *:)*
0 0
reagovat
7 dní a 7 nocí moje srcovka a doma mám někde ještě krabici a dvě diskety. Ale ty už asi nenajdu...
623924
7 dní a 7 nocí moje srcovka a doma mám někde [link="http://oidnes.cz/10/023/org/OZ31629a_01.jpg"]ještě krabici a dvě diskety[/link]. Ale ty už asi nenajdu...
0 0
reagovat
link

Člověk až musí zamáčknout slzu, kolik skvělých her (srdcovek) u nás vzniklo. :)
623921
http://bonusweb.idnes.cz/editorial-c7w-/Magazin.aspx?c=A141024_143018_bw-magazin_oz#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=clanek-box Člověk až musí zamáčknout slzu, kolik skvělých her (srdcovek) u nás vzniklo. *:)*
0 0
reagovat

xxendxx

To bude tým, že to nie je trailer, aneb čaro naučiť sa čítat názov videa.
623913
To bude tým, že to nie je trailer, aneb čaro naučiť sa čítat názov videa.
xxendxx
0 0
reagovat

popicek

Prave naopak, zakapl sem slzu pri vzpomince na jednu z poslednich her, co sem hral. Operaci Flashpoint. Ode mne sobotni ranni palec nahoru a prani krasneho dne provoneneho kavou lepsi nez je Douwe Egberts. A ne, nevracim se z flamu, vstavam do pracovniho vikendu :(
623902
Prave naopak, zakapl sem slzu pri vzpomince na jednu z poslednich her, co sem hral. Operaci Flashpoint. Ode mne sobotni ranni palec nahoru a prani krasneho dne provoneneho kavou lepsi nez je Douwe Egberts. A ne, nevracim se z flamu, vstavam do pracovniho vikendu :(
popicek
0 0
reagovat

popik

Koukal jsem na ten gameplay Kingdome Come a nevim ani proč, ale při sledování jsem dostal strašnou chuť na předělávku původní/ho Operation Flashpoint v tomhle CryEngine. Já vím, je to nicneříkající příspěvek, ale víte jak... :D
623910
Koukal jsem na ten gameplay Kingdome Come a nevim ani proč, ale při sledování jsem dostal strašnou chuť na předělávku původní/ho Operation Flashpoint v tomhle CryEngine. Já vím, je to nicneříkající příspěvek, ale víte jak... *:D*
popik
0 0
reagovat
hudebni okenko:
call super - suzi ecto
60% - dost experimentalni. takovy az moc ambientni s sevelenim v pozadi. vubec sem nepochopil o co se pokousel, ale poslouchat se to da.

arca - xen
70% - na tohle sem se tesil a sem docela zklamanej. zni to trochu jako ben frost - A U R O R A (80%). aurora ma atmosferu hustou jak svin a jednoduchy melodie, ale taky to neni zadnej zazrak. tady se taky skripe a huci, ale na to ze mam kdejaky glitche rad, tak tady sou fakt pazvuky, ktery se mi hnusily. celkovej vyraz je takovej mdlej. jinak jeho produkci pro jiny obdivuju.

flying lotus ‎– you're dead!
75% - flylo! toho mam rad. bohuzel jeho nejslabsi deska. je to strasne zbrkly a nevyrovnany. jodorowsky no. uz spoustu let mam jako vyzvaneni zodiac shit.

pharmakon - bestial burden
50% - bestial burden je pecka jak hovado. zbytek desky za moc nestoji. jeji prvni album jeste slo. tady se de az moc za hranu a aspon v tom jednom tracku se to vypaltilo.
----------
perfektni techno:
redshape:
85% - red pack II (2013)
80% - the dance paradox (2009)
-----------
zapadnuta srdcovka:
john roberts
90% - fences (2013)
----------
naprosta spica:
prefuse 73
100% - one word extinguisher (2003)
----------
chystam se na objekt - flatland a underworld – dubnobasswithmyheadman remaster
623909
hudebni okenko: call super - suzi ecto 60% - dost experimentalni. takovy az moc ambientni s sevelenim v pozadi. vubec sem nepochopil o co se pokousel, ale poslouchat se to da. arca - xen 70% - na tohle sem se tesil a sem docela zklamanej. zni to trochu jako ben frost - A U R O R A (80%). aurora ma atmosferu hustou jak svin a jednoduchy melodie, ale taky to neni zadnej zazrak. tady se taky skripe a huci, ale na to ze mam kdejaky glitche rad, tak tady sou fakt pazvuky, ktery se mi hnusily. celkovej vyraz je takovej mdlej. jinak jeho produkci pro jiny obdivuju. flying lotus ‎– you're dead! 75% - flylo! toho mam rad. bohuzel jeho nejslabsi deska. je to strasne zbrkly a nevyrovnany. jodorowsky no. uz spoustu let mam jako vyzvaneni [link="http://youtu.be/wtjZOf0WmdE"]zodiac shit[/link]. pharmakon - bestial burden 50% - [link="https://soundcloud.com/sacredbones/pharmakon-bestial-burden"]bestial burden[/link] je pecka jak hovado. zbytek desky za moc nestoji. jeji prvni album jeste slo. tady se de az moc za hranu a aspon v tom jednom tracku se to vypaltilo. ---------- perfektni techno: redshape: 85% - red pack II (2013) 80% - the dance paradox (2009) ----------- zapadnuta srdcovka: john roberts 90% - fences (2013) ---------- naprosta spica: prefuse 73 100% - one word extinguisher (2003) ---------- chystam se na objekt - flatland a underworld – dubnobasswithmyheadman remaster
0 0
reagovat

MUSIC LIVE

Musim se pochlubit. Tři ukořistěný lupeny na budoucí akce jsou zatím můj osobní rekord - nechystá se někdo taky na něco z toho :)?

3.12.2014 - Taking Back Sunday; Roxy

13.1.2015 - Enter Shikari; Lucerna Music Bar

28.1.2015 - Gerard Way; Lucerna Music Bar

Dlouho sem neviděl Memphise...
623908
Musim se pochlubit. Tři ukořistěný lupeny na budoucí akce jsou zatím můj osobní rekord - nechystá se někdo taky na něco z toho *:)*? [b]3.12.2014 - Taking Back Sunday; Roxy 13.1.2015 - Enter Shikari; Lucerna Music Bar 28.1.2015 - Gerard Way; Lucerna Music Bar[/b] Dlouho sem neviděl Memphise...
MUSIC LIVE
0 0
reagovat

xxendxx

optimalizováno pro plasmy :D
623904
optimalizováno pro plasmy *:D*
xxendxx
0 0
reagovat
lol, co to je za emoshirokouhlejshit?
623903
lol, co to je za emoshirokouhlejshit?
0 0
reagovat

Vardant

HQ kdyžtak tady link a dík za tip :-)
623901
HQ kdyžtak tady http://www.gamersyde.com/news_the_witcher_3_opening_cinematic-15980_en.html a dík za tip :-)
Vardant
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se