Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 46701 - 46720 Napsat příspěvek
Hlavne to pravidelne pitie vody robi s metabolizmom zazraky, kazde dve hodiny pohar.
Ak sa ti na to nechce mysliet, daj si na stol velku 1,5 litrovku, nenapadne si oznac 2,5dcl urovne podla casu a mas okamzity prehlad. Za dva tyzdne si zvyknes a budes to robit automaticky:)
624040
Hlavne to pravidelne pitie vody robi s metabolizmom zazraky, kazde dve hodiny pohar. Ak sa ti na to nechce mysliet, daj si na stol velku 1,5 litrovku, nenapadne si oznac 2,5dcl urovne podla casu a mas okamzity prehlad. Za dva tyzdne si zvyknes a budes to robit automaticky:)
0 0
reagovat

Gorecki

Jíst 6-krát za den nemá absolutně žádný vliv, je to jen další mýtus o hubnutí...
624039
Jíst 6-krát za den nemá absolutně žádný vliv, je to jen další mýtus o hubnutí...
Gorecki
0 0
reagovat

Davies182

Snidane, obed, veceru mas plne pod kontrolou, ne? A ta svacina medzi tym, ved to je jedno jablko, jogurt, polka kalerabu, cokolvek male, co vytiahnes zo zasuvky a za 30 sekund zozeries, len aby si zaludku podhodil nieco na spracovanie, aby "videl", ze nehladujes a moze si dovolit popustit uzdu svojej spalovni. O nic ine nejde:)
624038
Snidane, obed, veceru mas plne pod kontrolou, ne? A ta svacina medzi tym, ved to je jedno jablko, jogurt, polka kalerabu, cokolvek male, co vytiahnes zo zasuvky a za 30 sekund zozeries, len aby si zaludku podhodil nieco na spracovanie, aby "videl", ze nehladujes a moze si dovolit popustit uzdu svojej spalovni. O nic ine nejde:)
Davies182
0 0
reagovat
Pravidelná strava v kancelářskym open space stressu neexistuje, naneštěstí pro mě. Asi i proto ten 1kg ročně navíc. Sice ještě zrcadla snášim, ale nemám k jejich nenávidění daleko. Lenost = zkáza lidstva, fakt žejo.

(Plus každej den je stejnej: NEDÁM si to kung-pao, NEKOUPIM si na svačinu tu Snickersku, u seriálu BUDU doma šlapat na rotopedu. Sliby chyby :-, štve mě že v tomhle nejsem silná osobnost. Fuck.)
624037
Pravidelná strava v kancelářskym open space stressu neexistuje, naneštěstí pro mě. Asi i proto ten 1kg ročně navíc. Sice ještě zrcadla snášim, ale nemám k jejich nenávidění daleko. Lenost = zkáza lidstva, fakt žejo. (Plus každej den je stejnej: NEDÁM si to kung-pao, NEKOUPIM si na svačinu tu Snickersku, u seriálu BUDU doma šlapat na rotopedu. Sliby chyby *:-*, štve mě že v tomhle nejsem silná osobnost. Fuck.)
0 0
reagovat
Suhlas, atkinsonova dieta je nebezpecna chujovina, s ktorou sa clovek akurat tak dostane do plaviek tesne pred letom a nasledne do zdravotnych problemov. Len doplnim, ze tucny clovek ma spravidla spomaleny metabolizmus a obycajne znizenie prijmu pod vydaj spravidla nepomaha. Urcite nie dlhodobo. Organizmus nie je idiot a spomalenim metabolizmu sa clovek moze nasledne az nutricne vyhladovat. Co bude mat za nasledok zakonity jojo efekt, lebo dlhodobo si na to clovek nezvykne. Zakladom je v prvom rade zrychlenie metabolizmu, comu pomoze PRAVIDELNOST - nutricne VYVAZENA strava 6 krat za den (kludne obcas aj nezdrave), pitny rezim a chodza aspon pol hodinu denne. Chudnut rychlostou 1 kilo za tyzden a vybavene.
624036
Suhlas, atkinsonova dieta je nebezpecna chujovina, s ktorou sa clovek akurat tak dostane do plaviek tesne pred letom a nasledne do zdravotnych problemov. Len doplnim, ze tucny clovek ma spravidla spomaleny metabolizmus a obycajne znizenie prijmu pod vydaj spravidla nepomaha. Urcite nie dlhodobo. Organizmus nie je idiot a spomalenim metabolizmu sa clovek moze nasledne az nutricne vyhladovat. Co bude mat za nasledok zakonity jojo efekt, lebo dlhodobo si na to clovek nezvykne. Zakladom je v prvom rade zrychlenie metabolizmu, comu pomoze PRAVIDELNOST - nutricne VYVAZENA strava 6 krat za den (kludne obcas aj nezdrave), pitny rezim a chodza aspon pol hodinu denne. Chudnut rychlostou 1 kilo za tyzden a vybavene.
0 0
reagovat
Attkinsonovu dietu nebo jinou její expertní derivaci (CKD, TKD apod.) bych moc nedoporučoval. Funguje to, ale se zdravím se to dlouhodobě moc nekamarádí a nemyslím, že by to oproti jiným dietám bylo o tolik účinější, aby se to vyplatilo riskovat. Obecně funguje všechno, kde převáží výdej nad příjmem, ať už to vychází ze základních principů, zdravého rozumu nebo nějakého superzázračného názvu. :)
624033
Attkinsonovu dietu nebo jinou její expertní derivaci (CKD, TKD apod.) bych moc nedoporučoval. Funguje to, ale se zdravím se to dlouhodobě moc nekamarádí a nemyslím, že by to oproti jiným dietám bylo o tolik účinější, aby se to vyplatilo riskovat. Obecně funguje všechno, kde převáží výdej nad příjmem, ať už to vychází ze základních principů, zdravého rozumu nebo nějakého superzázračného názvu. *:)*
0 0
reagovat
Cukr jj, jestli je (např) na adkinsově dietě a je poctivý, tak ten úbytek není nijak mimořádný.
624031
Cukr jj, jestli je (např) na adkinsově dietě a je poctivý, tak ten úbytek není nijak mimořádný.
0 0
reagovat
Nesnáším ho. Ale zrovna jsem taky přestal s cukrem a fakt to funguje.

A ty komentáře jsou geniální.
624030
Nesnáším ho. Ale zrovna jsem taky přestal s cukrem a fakt to funguje. A ty komentáře jsou geniální.
0 0
reagovat

speta.jr

A tomuhle říkáš jak? :)

"Day 17 of no added or processed sugar. Down 20 pounds."
624028
A tomuhle říkáš jak? *:)* "Day 17 of no added or processed sugar. Down 20 pounds."
speta.jr
0 0
reagovat
no pred 5 dny lehci nebyl,tak to prisuzuj spise optice mobilu 8)
624027
no pred 5 dny lehci nebyl,tak to prisuzuj spise optice mobilu *8)*
0 0
reagovat
Kevin Smith o několik kilo lehčí a bez vousů!!!!!!! link
624026
Kevin Smith o několik kilo lehčí a bez vousů!!!!!!! http://www.facebook.com/YesThatKevinSmith/photos/a.10151656439811930.1073741826.6985046929/10152356317186930/?type=1&theater
0 0
reagovat

Vardant

hral som 15 minút. balanc neexistuje a ability sú bezvýznamné.
623975
hral som 15 minút. balanc neexistuje a ability sú bezvýznamné.
Vardant
0 0
reagovat
Nehraje tu někdo Nosgoth? Válí se mi tady jeden Veteran Pack a já ho určitě nevyužiju :)
623974
Nehraje tu někdo Nosgoth? Válí se mi tady jeden Veteran Pack a já ho určitě nevyužiju *:)*
0 0
reagovat

Transformers 4 is a great movie.

623973
[link="https://soundcloud.com/totalbiscuit/transformers-4-is-a-great-movie"][link][/link] *:D*
Transformers 4 is a great movie.
0 0
reagovat

Ted

Lincoln s Jimom :+:D dlho som sa tak nenasmial.
623971
Lincoln s Jimom *:+**:D* dlho som sa tak nenasmial.
Ted
0 0
reagovat

Kostej

lebo na tom robili originál developeri ;)
623969
lebo na tom robili originál developeri *;)*
Kostej
0 0
reagovat
Zapominate na Simpsons na starejch 486kach. Bylo to nainstalovany snad v kazdy ucebne s pocitacema na nasi zakladni skole :)
623968
Zapominate na Simpsons na starejch 486kach. Bylo to nainstalovany snad v kazdy ucebne s pocitacema na nasi zakladni skole :)
0 0
reagovat

SteKi

ne ... myslím tohle
623967
ne ... myslím [link="https://www.google.cz/search?q=raptor+the+game&biw=1920&bih=913&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=TWdNVKXEPI_3avjSgfgI&ved=0CB8QsAQ"]tohle[/link]
SteKi
0 0
reagovat

Kubqo

Dík. Vím o nich, ale nic mi to neříká - proč hrát derivát, když tu mám jak nepřekonatelnej originál, tak povedenej remake (od Firaxis)?
623966
Dík. Vím o nich, ale nic mi to neříká - proč hrát derivát, když tu mám jak nepřekonatelnej originál, tak povedenej remake (od Firaxis)?
Kubqo
0 0
reagovat

Kostej

očekuj Xenonauts
623964
očekuj Xenonauts
Kostej
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se