Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 46661 - 46680 Napsat příspěvek

Mildik

Neblbni s chronomagom, hrabne ti z toho, nechas v tom majland, je to droga:)

Ja by som vyber zuzil na Tissoty, pripadne Certiny.
624102
Neblbni s chronomagom, hrabne ti z toho, nechas v tom majland, je to droga:) Ja by som vyber zuzil na Tissoty, pripadne Certiny.
Mildik
0 0
reagovat

Memphis

Nechápu, proč by si utrhl ostudu např. s Festinou. Mám TdF edici z roku 2003 a dodnes jedou a nic jim není (do roku 2012 denně nošené naprosto všude krom spánku a kontroly na letišti).
624101
Nechápu, proč by si utrhl ostudu např. s Festinou. Mám TdF edici z roku 2003 a dodnes jedou a nic jim není (do roku 2012 denně nošené naprosto všude krom spánku a kontroly na letišti).
Memphis
0 0
reagovat

Memphis

Na chronomagu můžeme tak maximálně slintat ;)
624100
Na chronomagu můžeme tak maximálně slintat *;)*
Memphis
0 0
reagovat

Vincent

Ty seš hroznej pozér. :D
624099
Ty seš hroznej pozér. *:D*
Vincent
0 0
reagovat
Hlavně ne Nixon, Diesel, Fossil, Emporio Armani, Festina a podobný fashion brandy, s těma si spíš utrhneš ostudu. V ceně do +- 10k se dívej na značky Tissot, Certina, Hamilton, Seiko... V ceně do +- 5k Seiko, Orient, Casio. Nic ostatního v podstatě nemá smysl.

Jinak doporučuju zaregistrovat se na chronomagu a připravit se, že rozpočet minimálně zdvojnásobíš. :D

A samozřejmě: mechanika >>> quartz.
624098
Hlavně ne Nixon, Diesel, Fossil, Emporio Armani, Festina a podobný fashion brandy, s těma si spíš utrhneš ostudu. V ceně do +- 10k se dívej na značky Tissot, Certina, Hamilton, Seiko... V ceně do +- 5k Seiko, Orient, Casio. Nic ostatního v podstatě nemá smysl. Jinak doporučuju zaregistrovat se na chronomagu a připravit se, že rozpočet minimálně zdvojnásobíš. *:D* A samozřejmě: mechanika >>> quartz.
0 0
reagovat
BTW Renč dostal odznáček a Sedláčkovi ho připíchnuli na teplákovou bundu....Lolec Zvonec. Chudák Kryl ten musí dnes tak rotovat, že vyrábí víc elektřiny než Temelín.:(
624097
BTW Renč dostal odznáček a Sedláčkovi ho připíchnuli na teplákovou bundu....Lolec Zvonec. Chudák Kryl ten musí dnes tak rotovat, že vyrábí víc elektřiny než Temelín.*:(*
0 0
reagovat
Ted: No tak v tom pripade bych poradil Hublot Big Bang.
624096
Ted: No tak v tom pripade bych poradil Hublot Big Bang.
0 0
reagovat

Mildík

Mrkni na Nixon dlouho dobu jsem od nich nosil Rovery. (bohužel mi je nějakej hajzlík ukradl...)
624095
Mrkni na [link="http://www.nixon.com/cz/en/"]Nixon[/link] dlouho dobu jsem od nich nosil Rovery. (bohužel mi je nějakej hajzlík ukradl...)
Mildík
0 0
reagovat

Vincent

"...a teď myslím klasické, žádná technická udělátka..."
624094
"...a teď myslím klasické, žádná technická udělátka..."
Vincent
0 0
reagovat
Tede: Mam mu poradit?... :))
624093
Tede: Mam mu poradit?... *:))*
0 0
reagovat

Hodinky

Přátelé, omlouvám se za vyrušení z DietZone, ale mám jeden nedietní dotaz... 8)

Nejednou se tady řešily hodinky... a teď myslím klasické, žádná technická udělátka...

Naposledy jsem nosil hodinky na základní škole, proto si teď nechám cokoliv doporučit... Značku, prodejce, ale i klidně tvar, prostě cokoliv...

Moje představa je kožený řemínek a kruhový ciferník... Víc zatím nemám a rád bych třeba zúžil výběr...
624092
Přátelé, omlouvám se za vyrušení z DietZone, ale mám jeden nedietní dotaz... *8)* Nejednou se tady řešily hodinky... a teď myslím klasické, žádná technická udělátka... Naposledy jsem nosil hodinky na základní škole, proto si teď nechám cokoliv doporučit... Značku, prodejce, ale i klidně tvar, prostě cokoliv... Moje představa je kožený řemínek a kruhový ciferník... Víc zatím nemám a rád bych třeba zúžil výběr...
Hodinky
0 0
reagovat

Origin

Další hra zdarma, tentokrát Crusader: No Remorse link
624090
Další hra zdarma, tentokrát Crusader: No Remorse http://www.origin.com/en-ie/store/free-games/on-the-house
Origin
0 0
reagovat

Davies182

Vzpomínáš, jak sem tě táhnul na policejní služebnu přes půlku Prahy? :D
Ta odpověď je kalit s Tedem. Ponoříš se do filmových a seriálových hovorů, zakalíš a na závěr uděláš i sportovní výkon 8)
624078
Vzpomínáš, jak sem tě táhnul na policejní služebnu přes půlku Prahy? *:D* Ta odpověď je kalit s Tedem. Ponoříš se do filmových a seriálových hovorů, zakalíš a na závěr uděláš i sportovní výkon *8)*
Davies182
0 0
reagovat
Axisi kecal bych Ti, kdybych napsal, že bych s Tebou na to běhání teda sem tam zašel, i kdybych mohl. Ze sportů ale můžu v podstatě "jen" plavání nebo rotoped (anebo kolo, ale jen silniční provoz), přičemž dokonce i plavání mi teď dělá zatr. problémy kvůli propadlý klenbě v chodidlu (fakt svinstvo).
Prostě je to fakt jak psal Gonzi, o tý prioritizaci času. Proč bych sakra měl šlapat hodinu na rotopedu, když si můžu v klidu číst a ponořit se do děje, smažit na compu nebo kalit každej druhej den v hospě. A přece nebudu šlapat k sebevětší seriálový/filmový hovadině v tom obýváku, když se na to můžu rozvalit v gauči a nechat se dějem tý kraviny stopro pohltit...
Prostě moje demence (čti lenost) a až budu o dvacet let dřiv ležet ve špitálu po infarktu, brečet můžu jenom kvůli ssobě. Ale Tonyho story mě zaujala, zejta až budu doma tak si po tejdnech zase máknu a uvidim, jak to vydrží.
624075
Axisi kecal bych Ti, kdybych napsal, že bych s Tebou na to běhání teda sem tam zašel, i kdybych mohl. Ze sportů ale můžu v podstatě "jen" plavání nebo rotoped (anebo kolo, ale jen silniční provoz), přičemž dokonce i plavání mi teď dělá zatr. problémy kvůli propadlý klenbě v chodidlu (fakt svinstvo). Prostě je to fakt jak psal Gonzi, o tý prioritizaci času. Proč bych sakra měl šlapat hodinu na rotopedu, když si můžu v klidu číst a ponořit se do děje, smažit na compu nebo kalit každej druhej den v hospě. A přece nebudu šlapat k sebevětší seriálový/filmový hovadině v tom obýváku, když se na to můžu rozvalit v gauči a nechat se dějem tý kraviny stopro pohltit... Prostě moje demence (čti lenost) a až budu o dvacet let dřiv ležet ve špitálu po infarktu, brečet můžu jenom kvůli ssobě. Ale Tonyho story mě zaujala, zejta až budu doma tak si po tejdnech zase máknu a uvidim, jak to vydrží.
0 0
reagovat
624076
[link="http://9gag.com/gag/3719553/democracy-time-for-asgard"]mozna je to uz stary, ale to nic nemeni na tom, ze me to rozsekalo *:D*[/link]
0 0
reagovat

Gorecki,Tony

Stručně: Lenivost + prioritizace času (jít jakkoli cvičit znamená v tu dobu nedělat něco jiného a pohyb - krom čestných vyjímek - mě nebaví). Každopádně já si na svůj metabolismus rozhodně nestěžuju (Sní tady někdo 1,5kg burgr?). Jen tvrdím, že bych vysazení cukrů nehanil jako start jiného programu.
624073
Stručně: Lenivost + prioritizace času (jít jakkoli cvičit znamená v tu dobu nedělat něco jiného a pohyb - krom čestných vyjímek - mě nebaví). Každopádně já si na svůj metabolismus rozhodně nestěžuju (Sní tady někdo 1,5kg burgr?). Jen tvrdím, že bych vysazení cukrů nehanil jako start jiného programu.
Gorecki,Tony
0 0
reagovat
V tej by si bol sam
624072
V tej by si bol sam
0 0
reagovat

Co takhle DickZone?

-popik 8)
624071
-popik *8)*
Co takhle DickZone?
0 0
reagovat

Gonzi

Sedavé zaméstnání je víc jak 8 hodin denně? Nemyslím si, že by sedavé zaměstnání bylo něco s čím by se dalo hnout, sám u toho denně u toho počítače taky nasedím dost. Někdy k nastartování metabolismu stačí maličkosti jako přestat používat výtah doma i v práci, zařadit několikrát týdně delší procházku. Mne se osvědčilo pokud to jde trénovat dvoufázově, klidně i lehčeji. Výborná věcička jsou intervalové tréningy (viz HIIT, tabata) to jde všechno stihnout před školou prací apod. netrvá to tak dlouho a párkrát týdně to udělá divy. Jestli nefunguje dieta při sedavém zaměstnání, rozhodně bych přidal s pohybem i živiny. Zkoušel jsi třeba sacharidové vlny? Ne hned ty drsné kulturistické, ale klidně i nějaké lehčí.
624068
Sedavé zaméstnání je víc jak 8 hodin denně? Nemyslím si, že by sedavé zaměstnání bylo něco s čím by se dalo hnout, sám u toho denně u toho počítače taky nasedím dost. Někdy k nastartování metabolismu stačí maličkosti jako přestat používat výtah doma i v práci, zařadit několikrát týdně delší procházku. Mne se osvědčilo pokud to jde trénovat dvoufázově, klidně i lehčeji. Výborná věcička jsou intervalové tréningy (viz HIIT, tabata) to jde všechno stihnout před školou prací apod. netrvá to tak dlouho a párkrát týdně to udělá divy. Jestli nefunguje dieta při sedavém zaměstnání, rozhodně bych přidal s pohybem i živiny. Zkoušel jsi třeba sacharidové vlny? Ne hned ty drsné kulturistické, ale klidně i nějaké lehčí.
Gonzi
0 0
reagovat

Gonzi

Ak nie si na vozicku, vyhovorka typu "pro sedavé zaměstnání je Atkins (apod) v podstatě jediná možnost, jak si tuky rozumně efektivně srazit" strasny a lacny bullshit.
Ako som vravel, na "pohyb" pri chudnuti uplne staci rychlejsia chodza. A pre ludi bez kondicky je to ovela efektivnejsie ako sa mucit v posilke na bezeckom pase alebo vypustit dusu pri joggingu, najma kvoli tepovej frekvencii idealnej na spalovanie, nie kardio.
624067
Ak nie si na vozicku, vyhovorka typu "pro sedavé zaměstnání je Atkins (apod) v podstatě jediná možnost, jak si tuky rozumně efektivně srazit" strasny a lacny bullshit. Ako som vravel, na "pohyb" pri chudnuti uplne staci rychlejsia chodza. A pre ludi bez kondicky je to ovela efektivnejsie ako sa mucit v posilke na bezeckom pase alebo vypustit dusu pri joggingu, najma kvoli tepovej frekvencii idealnej na spalovanie, nie kardio.
Gonzi
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se