Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 46441 - 46460 Napsat příspěvek
Me doslo konecne Civil War, tak na to brzy vlitnu :)
624811
Me doslo konecne Civil War, tak na to brzy vlitnu :)
0 0
reagovat
Já si skočil do knihkupectví pro Batmana - Smrt rodiny, a teda asi to bude jako dobrý, no :o :+.
624804
Já si skočil do knihkupectví pro Batmana - Smrt rodiny, a teda asi to bude jako dobrý, no *:o* *:+*.
0 0
reagovat
Ježiš já na to uplně zapomněl :-(((

Měl jsem v plánu si před tím přečíst komplet Geralta, teď nevím, jestli si to budu dobře pamatovat, chjo...
624797
Ježiš já na to uplně zapomněl :-((( Měl jsem v plánu si před tím přečíst komplet Geralta, teď nevím, jestli si to budu dobře pamatovat, chjo...
0 0
reagovat

bookzone

Kdo si taky skočil do knihkupectví pro svého Zaklínače?:))
624796
Kdo si taky skočil do knihkupectví pro svého Zaklínače?*:))*
bookzone
0 0
reagovat

departed

tá situácia s AC neni až taká hrozná. Unity je proste na nové konzoly a Rogue na staré. Unity ale malo prioritu a a Rogue sa ani nerozosielalo novinárom. jeho existencia je len preto, aby keď ľudia vojdu do obchodu a vlastnia starú konzolu, aby mali nejaké (výročné) AC čo si možu kupit
624794
tá situácia s AC neni až taká hrozná. Unity je proste na nové konzoly a Rogue na staré. Unity ale malo prioritu a a Rogue sa ani nerozosielalo novinárom. jeho existencia je len preto, aby keď ľudia vojdu do obchodu a vlastnia starú konzolu, aby mali nejaké (výročné) AC čo si možu kupit
departed
0 0
reagovat
*nemohli

PS: editace příspěvků by bodla. Má to snad každý web, teda kromě MZ. ?)
624785
*nemohli PS: editace příspěvků by bodla. Má to snad každý web, teda kromě MZ. *?)*
0 0
reagovat
S těmi třemi díly jsem si dělal srandu, je to jen můj odhad. Když už se Ubi nebojí vydávat dva díly ročně, proč by to příští podzim nemohly zkusit rovnou se třemi? ;)

ad Rogue: ano, PC verze se právě obávám.
624784
S těmi třemi díly jsem si dělal srandu, je to jen můj odhad. Když už se Ubi nebojí vydávat dva díly ročně, proč by to příští podzim nemohly zkusit rovnou se třemi? *;)* ad Rogue: ano, PC verze se právě obávám.
0 0
reagovat

departed

Cože? Jaké tři další hry? Já neslyšel snad ani o jedné(AAA).

A co se týče Rogue, tak vzhledem k tomu, že to používá engine z AC4 a na starých konzolích běží úplně v pohodě, tak tam podobná situace fakt nehrozí. Na PC by to teda mohl Kyjev zas trochu odfláknout jak je u nich zvykem, ale na druhou stranu už mají s tím enginem víc zkušeností.
624783
Cože? Jaké tři další hry? Já neslyšel snad ani o jedné(AAA). A co se týče Rogue, tak vzhledem k tomu, že to používá engine z AC4 a na starých konzolích běží úplně v pohodě, tak tam podobná situace fakt nehrozí. Na PC by to teda mohl Kyjev zas trochu odfláknout jak je u nich zvykem, ale na druhou stranu už mají s tím enginem víc zkušeností.
departed
0 0
reagovat
Unity je ještě v pohodě, uvidíme co Rogue. To příští podzim vyjdou tři (!) AC hry najednou, a ani jedna z nich nebude hratelná, takže z optimistického hlediska je tenhle rok AC v cajku. :)

Ubisoft stejně míří do záhuby, stačí si jen počkat až i ti pomalejší pochopí, že kupovat od nich hry v den vydání (nebo nedej satane si je dokonce předobjednávat) je velká chyba a že se tím akorát pokaždé nechají napálit.
624781
Unity je ještě v pohodě, uvidíme co Rogue. To příští podzim vyjdou tři (!) AC hry najednou, a ani jedna z nich nebude hratelná, takže z optimistického hlediska je tenhle rok AC v cajku. *:)* Ubisoft stejně míří do záhuby, stačí si jen počkat až i ti pomalejší pochopí, že kupovat od nich hry v den vydání (nebo nedej satane si je dokonce předobjednávat) je velká chyba a že se tím akorát pokaždé nechají napálit.
0 0
reagovat

Gamezone

Nedoporučuji se v následujících dnech dívat na GOG, mohlo by to zasáhnout i Vaší peněženku.
624780
Nedoporučuji se v následujících dnech dívat na GOG, mohlo by to zasáhnout i Vaší peněženku.
Gamezone
0 0
reagovat
624778
[link="http://drawcrowd.com/projects/mjewndy4ltexltktnti"]Ottoman Batman[/link] :)
0 0
reagovat

xxendxx

AC3 na 60fps není problém, AC4 už jsem ale zamknul na 30, protože tam to jinak lítalo mezi 30 a 60 a nebylo to příjemné.

Unity bych ale musel hrát na low a vypadalo by to hůř než Black Flag, o dost hůř.

To i Watch Dogs oproti Unity ještě relativně letí.
624773
AC3 na 60fps není problém, AC4 už jsem ale zamknul na 30, protože tam to jinak lítalo mezi 30 a 60 a nebylo to příjemné. Unity bych ale musel hrát na low a vypadalo by to hůř než Black Flag, o dost hůř. To i Watch Dogs oproti Unity ještě relativně letí.
xxendxx
0 0
reagovat
Zaklínač 3 a GTA 5 si s tímhle polotovarem vytřou prdel.
624771
Zaklínač 3 a GTA 5 si s tímhle polotovarem vytřou prdel.
0 0
reagovat
AC hry mi přijdou hrozně neoptimalizovaný. mám průměrnej komp, většinu věcí bez problémů na HIGH detaily, ale AC3 i AC4 se plazej jak šneci.
624770
AC hry mi přijdou hrozně neoptimalizovaný. mám průměrnej komp, většinu věcí bez problémů na HIGH detaily, ale AC3 i AC4 se plazej jak šneci.
0 0
reagovat
No já o tom přemýšlel. Pak jsem viděl ty nároky a říkal si, že to musí být chyba. Pak se ukázalo, že GTX 680 hru sotva rozjede na low a to už začínalo zavánět průserem. No a pak jsem viděl pár lidí pokusy o streamování hraní, kdy to většina lidí vzdala a měl jsem jasno.

A to jsem zrovna nedávno koupil a hned dohrál Black Flag, který byl vážně povedený a vypadá/běhá na rozumné sestavě opravdu dobře.. Bohužel jsem si pak blbec koupil i AC3...naštěstí jen asi za 50Kč.
624769
No já o tom přemýšlel. Pak jsem viděl ty nároky a říkal si, že to musí být chyba. Pak se ukázalo, že GTX 680 hru sotva rozjede na low a to už začínalo zavánět průserem. No a pak jsem viděl pár lidí pokusy o streamování hraní, kdy to většina lidí vzdala a měl jsem jasno. A to jsem zrovna nedávno koupil a hned dohrál Black Flag, který byl vážně povedený a vypadá/běhá na rozumné sestavě opravdu dobře.. Bohužel jsem si pak blbec koupil i AC3...naštěstí jen asi za 50Kč.
0 0
reagovat

Vardant

Ten fail od ubishitu si fakt hodlá někdo koupit? Ani omylem :D:D Objednávka zrušena. Lepší je pořídit si Lego Batman 3. To je ta správná prča.
624768
Ten fail od ubishitu si fakt hodlá někdo koupit? Ani omylem *:D**:D* Objednávka zrušena. Lepší je pořídit si Lego Batman 3. To je ta správná prča.
Vardant
0 0
reagovat

GameZone

AC Unity ve veřejném betatestu, jediné mínus je, že za vstup musíte zaplatit $60 - nudit se ale určitě nebudete link
624742
AC Unity ve veřejném betatestu, jediné mínus je, že za vstup musíte zaplatit $60 - nudit se ale určitě nebudete http://www.youtube.com/watch?v=-PkzIGSyjLQ
GameZone
0 0
reagovat

BookZone

Už dlouho jsem nečetl tak krásnou knížku jako "Muž jménem Ove" Moc doporučuji. :+
624763
Už dlouho jsem nečetl tak krásnou knížku jako "Muž jménem Ove" Moc doporučuji. *:+*
BookZone
0 0
reagovat
verbst = Jozin z Bazin?
624741
verbst = Jozin z Bazin?
0 0
reagovat
A to v tom měl původně hrát i Mel Gibson.
624735
A to v tom měl původně hrát i [link="http://www.cityonfire.com/jackie-chan-and-mel-gibson-team-up-for-dragon-blade/"]Mel Gibson[/link].
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se