Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 46421 - 46440 Napsat příspěvek

Gonzi

Jak to zvládáš s očima? Já pracoval pár hodin za stolem, kde byly 3 27", ještě plně nastavitelné na kloubech a ve výšce hlavy naprostá paráda. Fakt se mi zvedat nechtělo. Akorát jsem pak měl neskutečně unavený oči a to jindy nemám ani pomalu po trojnásobném času u noťasu nebo hodně letité 24".
624860
Jak to zvládáš s očima? Já pracoval pár hodin za stolem, kde byly 3 27", ještě plně nastavitelné na kloubech a ve výšce hlavy naprostá paráda. Fakt se mi zvedat nechtělo. Akorát jsem pak měl neskutečně unavený oči a to jindy nemám ani pomalu po trojnásobném času u noťasu nebo hodně letité 24".
Gonzi
0 0
reagovat

Gonzi

40 jako monitor? Co ty ses za zvire? :D

Uplne vidim jak lezis v noci rozvalenej v zidlicce, sluchatka on, najednou nekdo zazvoni, otevres dvere a vidis vytetovaneho bileho kralika...
624859
40 jako monitor? Co ty ses za zvire? *:D* Uplne vidim jak lezis v noci rozvalenej v zidlicce, sluchatka on, najednou nekdo zazvoni, otevres dvere a vidis vytetovaneho bileho kralika...
Gonzi
0 0
reagovat

Bachy

624855
http://www.dno.cz/led-televize-uhlopricka-46-50/samsung-ue46f5000/
Bachy
0 0
reagovat

Carlito

27" jsou naprosto běžné monitory (pro lidi co to chtějí... ne nutně pro sekretářku) a ty chceš 32" (tzn asi tak o mobil větší úhlopříčku) jako televizi? to je málo, je to strašně málo.

Já mám 40" jako monitor a 55" palců jako TV asi 1,5m od hlavy. Monitor je už trochu overkill, ale TV bych mohl naprosto v pohodě mít podstatně větší...
624858
27" jsou naprosto běžné monitory (pro lidi co to chtějí... ne nutně pro sekretářku) a ty chceš 32" (tzn asi tak o mobil větší úhlopříčku) jako televizi? to je málo, je to strašně málo. Já mám 40" jako monitor a 55" palců jako TV asi 1,5m od hlavy. Monitor je už trochu overkill, ale TV bych mohl naprosto v pohodě mít podstatně větší...
Carlito
0 0
reagovat
Mohlo by se tu založit nové diskuzní vlákno "Předvánoční dárková poradna" nebo tak něco. :D
624857
Mohlo by se tu založit nové diskuzní vlákno "Předvánoční dárková poradna" nebo tak něco. *:D*
0 0
reagovat

Televize

Já mám podobný dotaz a zřejmě ho ještě před Vánoci zopakuji.
Sháním, co nejlepší televizi v cenové relaci do 12ti tisíc. Čistě jen a pouze na filmy. Televizní signál úplně minimálně, fotbal žádnej. Jen na DVD, Blue Ray disky a časem herní konzoly. Jakékoliv nadhozy beru, protože jsem prasolaik.

Díky, dík
624856
Já mám podobný dotaz a zřejmě ho ještě před Vánoci zopakuji. Sháním, co nejlepší televizi v cenové relaci do 12ti tisíc. Čistě jen a pouze na filmy. Televizní signál úplně minimálně, fotbal žádnej. Jen na DVD, Blue Ray disky a časem herní konzoly. Jakékoliv nadhozy beru, protože jsem prasolaik. Díky, dík
Televize
0 0
reagovat

dreamy

Chceš říct, že tyhle všechny stojí za houby? link
624854
Chceš říct, že tyhle všechny stojí za houby? http://led-televize.heureka.cz/f:10943:171905,283215,101642,128613,164224;10948:105-110;p:8500-10000/
dreamy
0 0
reagovat

dreamy

Dobra, je to 40, ne 42 (imho detail, ale kdyz budes puntickar) link

A mas to ted dokonce levnejsi jak 9k. Videl sem obraz nazivo a prisel mi moc peknej.
624853
Dobra, je to 40, ne 42 (imho detail, ale kdyz budes puntickar) http://www.mall.cz/led-televize-uhlopricka-92-107-cm/sony-bravia-kdl-40r455b?v=659592&utm_source=heureka.cz&utm_medium=cse&utm_campaign=EC&utm_content=led-televize-uhlopricka-92-107-cm&utm_term=659592 A mas to ted dokonce levnejsi jak 9k. Videl sem obraz nazivo a prisel mi moc peknej.
dreamy
0 0
reagovat
heh? si se pomátl ne.. možná tak z druhé ruky.. na tu 42"s hodně dobrým obrazem nám sem pošli link
624852
heh? si se pomátl ne.. možná tak z druhé ruky.. na tu 42"s hodně dobrým obrazem nám sem pošli link
0 0
reagovat

dreamy

Blbost, pod 10k dneska sezenes velmi peknou 42 palcovou Sony s hodne dobrym obrazem.
624851
Blbost, pod 10k dneska sezenes velmi peknou 42 palcovou Sony s hodne dobrym obrazem.
dreamy
0 0
reagovat

Carlito

Naši mají doma 32" a když sem u nich, tak mi to vůbec nevadí.. na nějaké ty ultra atmo filmové maratony to je málo ale na to tvé využití jak ho popisuješ je to akorát.

Pokud bys chtěl koupit 42" za podobnou cenu, jakou máš vyhlédlou u těch 32" tak pohoříš, ne že bys takovou tv nesehnal ale ten obraz bude hnusné bláto, stačí se jít podívat někam do obchodu na vystavené kusy, jaký mají 42" TV pod 10 000 Kč obraz
624850
Naši mají doma 32" a když sem u nich, tak mi to vůbec nevadí.. na nějaké ty ultra atmo filmové maratony to je málo ale na to tvé využití jak ho popisuješ je to akorát. Pokud bys chtěl koupit 42" za podobnou cenu, jakou máš vyhlédlou u těch 32" tak pohoříš, ne že bys takovou tv nesehnal ale ten obraz bude hnusné bláto, stačí se jít podívat někam do obchodu na vystavené kusy, jaký mají 42" TV pod 10 000 Kč obraz
Carlito
0 0
reagovat
Panelákový byt, TV asi 1.7m od sedačky a 50" je málo.
624849
Panelákový byt, TV asi 1.7m od sedačky a 50" je málo.
0 0
reagovat

Carlito

I kdyz je to panelakovej byt a budete na to koukat pomalu z metru a pul, tak tech 32 je hrozne malo. Fakt, treba u toho fotbalu budete vylozene trpet. Zkusil bych o tom jeste popremyslet a jit do 42. Co se financi tyce, tak uz te to dneska vyjde skoro stejne...
624848
I kdyz je to panelakovej byt a budete na to koukat pomalu z metru a pul, tak tech 32 je hrozne malo. Fakt, treba u toho fotbalu budete vylozene trpet. Zkusil bych o tom jeste popremyslet a jit do 42. Co se financi tyce, tak uz te to dneska vyjde skoro stejne...
Carlito
0 0
reagovat

Televize

Kupujeme domů novou televizi a nikdo nemá moc přehled, co se teď vlastně prodává a něco mi říká, že tady by mohlo být to správné místo, kde požádat o radu :D
Jediné na čem jsme se shodly je velikost = 32" ( větší asi ne, jedná se panelákový byt) a rozumná cena :). A zbytek opravdu nevím. Jen můžu napsat, že by po většinu provozního času běžel klasický tv signál ( upc kabelovka ) , občas fotbal nebo jiný sport , sem tam ( nedokážu říct jak často ) nějaký ten film z flashky ( tady by mě zajímalo , jak je na tom přehrávání BRripů z flashky, není s tím nějaký problém ?) , v budoucnu teoretická koupě Blu-ray přehrávače. Popravdě ani nevím jestli Smart tv nebo ne, vlastně moc nevím, co to umí a zda by to někdo využil. První, co na mě vyběhlo bylo :
první
druhá
Jako chápu, že to nemá cenu zas až tak řešit, ale kdyby měl někdo nějaký tip, na co si dát při výběru pozor nebo kde nakupovat resp. nenakupovat, tak budu vděčný .:)
624846
Kupujeme domů novou televizi a nikdo nemá moc přehled, co se teď vlastně prodává a něco mi říká, že tady by mohlo být to správné místo, kde požádat o radu *:D* Jediné na čem jsme se shodly je velikost = 32" ( větší asi ne, jedná se panelákový byt) a rozumná cena *:)*. A zbytek opravdu nevím. Jen můžu napsat, že by po většinu provozního času běžel klasický tv signál ( upc kabelovka ) , občas fotbal nebo jiný sport , sem tam ( nedokážu říct jak často ) nějaký ten film z flashky ( tady by mě zajímalo , jak je na tom přehrávání BRripů z flashky, není s tím nějaký problém ?) , v budoucnu teoretická koupě Blu-ray přehrávače. Popravdě ani nevím jestli Smart tv nebo ne, vlastně moc nevím, co to umí a zda by to někdo využil. První, co na mě vyběhlo bylo : [link="http://www.alza.cz/32-samsung-ue32h5030-d2144440.htm"]první[/link] [link="http://www.alza.cz/32-samsung-ue32h5303-d2148126.htm"]druhá[/link] Jako chápu, že to nemá cenu zas až tak řešit, ale kdyby měl někdo nějaký tip, na co si dát při výběru pozor nebo kde nakupovat resp. nenakupovat, tak budu vděčný .*:)*
Televize
0 0
reagovat

popik

Když už jsme u té hudby, tak jsem narazil na jeden téměř zapomenutý hudební klenot link
Už to poslouchám několik hodin v kuse :D
624843
Když už jsme u té hudby, tak jsem narazil na jeden téměř zapomenutý hudební klenot http://www.youtube.com/watch?v=tM0sTNtWDiI Už to poslouchám několik hodin v kuse *:D*
popik
0 0
reagovat
steki
no vidis a ja sem ani nevedel, ze naky the dø existujou. takze sem neslysel ani to gonna by sick! kdo tomu pak prd rozumi? ale tenhle track me uhranul svou popovou primocarosti a naivitou. presne to sem potreboval po tom traumatickym zazitku z interstellaru, kterej se moc nevyved. coz me jakozto nolanova fanouska kurevsky sere.
624830
steki no vidis a ja sem ani nevedel, ze naky the dø existujou. takze sem neslysel ani to gonna by sick! kdo tomu pak prd rozumi? ale tenhle track me uhranul svou popovou primocarosti a naivitou. presne to sem potreboval po tom traumatickym zazitku z interstellaru, kterej se moc nevyved. coz me jakozto nolanova fanouska kurevsky sere.
0 0
reagovat

GuidoA.

ked mne sa od nich asi paci len Gonna by sick! :P a toto ma teda moc neoslovilo, ale ja tomu prd rozumiem :D
624828
ked mne sa od nich asi paci len Gonna by sick! :P a toto ma teda moc neoslovilo, ale ja tomu prd rozumiem :D
GuidoA.
0 0
reagovat

GuidoA.

nejak si nepamatuju, kdy v posledni dobe na tvoje hudebni vylevy nekdo reagoval, tak at mas radost :D
624822
nejak si nepamatuju, kdy v posledni dobe na tvoje hudebni vylevy nekdo reagoval, tak at mas radost *:D*
GuidoA.
0 0
reagovat
tahle pecka od the dø mi pomaha se vyrovnat ze zklamani z interstellaru. pustil sem si ji uz minimalne 20x.:)
624820
tahle pecka od [link="https://soundcloud.com/thedo/lick-my-wounds"]the dø[/link] mi pomaha se vyrovnat ze zklamani z interstellaru. pustil sem si ji uz minimalne 20x.*:)*
0 0
reagovat

Zábavka pre lembasové hlavy

624815
[link="http://orcattack.thehobbit.com/"]The Hobbit - Orc Attack[/link]
Zábavka pre lembasové hlavy
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se