Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 46401 - 46420 Napsat příspěvek
Carlito: Kolem desítky letošní vítěz v poměru cena/výkon 640e.
624884
Carlito: Kolem desítky letošní vítěz v poměru cena/výkon [link="http://3d-televize.heureka.cz/panasonic-tx-40as640e/"]640e[/link].
0 0
reagovat
dreamy: A proč by mi jako mělo vadit nerovnoměrný podsvícení, když to vnímám tak maximálně při závěrečnejch titulcích... A to ještě velmi zřídka.
624883
dreamy: A proč by mi jako mělo vadit nerovnoměrný podsvícení, když to vnímám tak maximálně při závěrečnejch titulcích... A to ještě velmi zřídka.
0 0
reagovat
Ok, díky za všechny postřehy a podněty. Minimálně o rozměrech se toho napovídalo dost :D
624882
Ok, díky za všechny postřehy a podněty. Minimálně o rozměrech se toho napovídalo dost *:D*
0 0
reagovat
poradite mi niekto prosim cim najlepsie skonvertujem videa do ipadu aj s titulkami? mam freemake video converter a dokonca som si tam zaplatil aj funkciu vkladania tituliek a super to funguje az na to ze mi to potom zobrazuje namisto š ž č a pod. otazniky :/
624881
poradite mi niekto prosim cim najlepsie skonvertujem videa do ipadu aj s titulkami? mam freemake video converter a dokonca som si tam zaplatil aj funkciu vkladania tituliek a super to funguje az na to ze mi to potom zobrazuje namisto š ž č a pod. otazniky :/
0 0
reagovat
Hlavně zapomínáte na fakt, že mají lidi doma kolikrát ještě větší hrůzu, takže i normální model pro ně bude zlepšení o 100%.
624880
Hlavně zapomínáte na fakt, že mají lidi doma kolikrát ještě větší hrůzu, takže i normální model pro ně bude zlepšení o 100%.
0 0
reagovat

dreamy

Mas point, ta veta Doporucuju Dreamyho naprosto ignorovat byla mimo. Chtel sem mu jenom naznacit, ze neni nutne treba utratit tolik penez aby dostal slusny nepruserovy standard. Samozrejme ze za kvalitu se priplaci. Ale me osobne by koukat na tv na uhlopricku 32 palcu uz dost stvalo. Radeji proste prumernou 42 nez genialni 32.

Takze tak, uz bych to nechal byt, pripadne presunul do domaciho kina.
624879
Mas point, ta veta Doporucuju Dreamyho naprosto ignorovat byla mimo. Chtel sem mu jenom naznacit, ze neni nutne treba utratit tolik penez aby dostal slusny nepruserovy standard. Samozrejme ze za kvalitu se priplaci. Ale me osobne by koukat na tv na uhlopricku 32 palcu uz dost stvalo. Radeji proste prumernou 42 nez genialni 32. Takze tak, uz bych to nechal byt, pripadne presunul do domaciho kina.
dreamy
0 0
reagovat
ja nemužu uvěřit, že někdo na filmovém webu řekne že mu nevadí nerovnoměrné podsvícení.. Já sem naposledy na Andělu v cinestaru chytil místo, kde sem viděl jak skrz plátno prosvítá zelené světlo, byl to nápis u dveří Exit a mohl jsem zešílet

Netvrdím, že je čeká průser, radím mu jak za ty peníze získá nejkvalitnější obraz. 80% lidí dnes vybírá TV podle ceny a uhlopříčky, což je špatně. Přitahnou si domu levnou 107mičku a že to má 50hz je nezajíma, To že TV má z boku vybllité barvy ptz to má mizernej poz. uhel neřeší atd.. Pak je to OK
Ale ku kupuju si věc, která mi doma poběží tak pět let každý den, tak ať to zobrazuje co možná nejlépe ne..

Ale jako člověk co tomu nerozumí říkat někomu kdo se v tom nevyzná aby ignoroval radu jinou, odlišnou od té jeho je egoistickejmindfuck
624878
ja nemužu uvěřit, že někdo na filmovém webu řekne že mu nevadí nerovnoměrné podsvícení.. Já sem naposledy na Andělu v cinestaru chytil místo, kde sem viděl jak skrz plátno prosvítá zelené světlo, byl to nápis u dveří Exit a mohl jsem zešílet Netvrdím, že je čeká průser, radím mu jak za ty peníze získá nejkvalitnější obraz. 80% lidí dnes vybírá TV podle ceny a uhlopříčky, což je špatně. Přitahnou si domu levnou 107mičku a že to má 50hz je nezajíma, To že TV má z boku vybllité barvy ptz to má mizernej poz. uhel neřeší atd.. Pak je to OK Ale ku kupuju si věc, která mi doma poběží tak pět let každý den, tak ať to zobrazuje co možná nejlépe ne.. Ale jako člověk co tomu nerozumí říkat někomu kdo se v tom nevyzná aby ignoroval radu jinou, odlišnou od té jeho je egoistickejmindfuck
0 0
reagovat

Bagr007

Tak on je problém, že tyhle komunity obecně nejsou schopné pochopit, že na to někdo tolik peněz nedá a že výsledek ani neocení... Speciálně u audiofilů to nedávám.
624877
Tak on je problém, že tyhle komunity obecně nejsou schopné pochopit, že na to někdo tolik peněz nedá a že výsledek ani neocení... Speciálně u audiofilů to nedávám.
Bagr007
0 0
reagovat

MobileZone

Hraje někdo BattleCamp ? Děsně jsem na tom závislej, sbíráte potvory jak pokémony, levlujete, sbíráte stejné potvory s bonusem, raidy na velké bosse za odměny, eventy skoro každej týden ....

Kdyby se chtěl někdo přidat tak prosím přes můj refferal: 6z9mhq

dostanete ultimate potvorovej spin
624875
Hraje někdo BattleCamp ? Děsně jsem na tom závislej, sbíráte potvory jak pokémony, levlujete, sbíráte stejné potvory s bonusem, raidy na velké bosse za odměny, eventy skoro každej týden .... Kdyby se chtěl někdo přidat tak prosím přes můj refferal: 6z9mhq dostanete ultimate potvorovej spin
MobileZone
0 0
reagovat
TedGeorge: Tak na kafe si samozřejmě máš koupit french press za pár stovek a uděláš si lepší kafe než z nějakého automatu za 10 nebo klidně 30 k. Takže tvoje srovnání je samozřejmě na prd, protože jinak s těma TV máš prvku. :)

U dražších se připlácí hlavně za smart funkce, 3D, 4K a tak. Obraz mají skvělý i levnější a jestli to nemá jednolitý podsvícení, nebo nějakej jinej problém, si snad každej zvládne vygooglit. Mně to třeba ani nevadí.
624874
TedGeorge: Tak na kafe si samozřejmě máš koupit french press za pár stovek a uděláš si lepší kafe než z nějakého automatu za 10 nebo klidně 30 k. Takže tvoje srovnání je samozřejmě na prd, protože jinak s těma TV máš prvku. *:)* U dražších se připlácí hlavně za smart funkce, 3D, 4K a tak. Obraz mají skvělý i levnější a jestli to nemá jednolitý podsvícení, nebo nějakej jinej problém, si snad každej zvládne vygooglit. Mně to třeba ani nevadí.
0 0
reagovat
Před třema rokama jste mi dobře poradili a od tý doby máme v obýváku SONY Bravia 42" a nemůžu si to vynachválit. Vynikající obraz a všechno šlape jak na drátkách.
624871
Před třema rokama jste mi dobře poradili a od tý doby máme v obýváku SONY Bravia 42" a nemůžu si to vynachválit. Vynikající obraz a všechno šlape jak na drátkách.
0 0
reagovat

TedGeorge, TonyClifton

Mno já to mám hlavně na závodní hry k volantu... Jiné hry jsou na tom luxusní, pokud mají velký FOV (pak je to luxusně pohlcující), malý FOV je ale na zabití a je to nepříjemné (CoD např). Na běžnou práci to pak většinou posouvám na konec stolu a sedám si daleko do židle, neboť je to už celkem moc. Pracovat se na tom ale dá spíše krátkodobě, neboť při té velikosti namáhá oči už ta velká bílá pracovní plocha a rozlišení tomu taky nepřidá... Když jdu něco dělat na x hodin, tak většinou jedu na noťasu a na té 40" mám jen pomocné věci.

Každopádně jako protikontrast k 32" jako obývakové tv link to je myslím dokonalé.
624870
Mno já to mám hlavně na závodní hry k volantu... Jiné hry jsou na tom luxusní, pokud mají velký FOV (pak je to luxusně pohlcující), malý FOV je ale na zabití a je to nepříjemné (CoD např). Na běžnou práci to pak většinou posouvám na konec stolu a sedám si daleko do židle, neboť je to už celkem moc. Pracovat se na tom ale dá spíše krátkodobě, neboť při té velikosti namáhá oči už ta velká bílá pracovní plocha a rozlišení tomu taky nepřidá... Když jdu něco dělat na x hodin, tak většinou jedu na noťasu a na té 40" mám jen pomocné věci. Každopádně jako protikontrast k 32" jako obývakové tv http://images.ownersdirect.co.uk/geroskipou-apartment-cypriot-rentals-living-room-with-quot-tv-dvd-ipod-dock-and-ac--807-407164.jpg to je myslím dokonalé.
TedGeorge, TonyClifton
0 0
reagovat

Dreamy

Nerozumim tomu vic, aplikoval sem jenom selskej rozum. Nerikam, ze to bude bez kompromisu. Ale ty to stavis tak, ze s telkou o danne uhlopricce pod 10k je ceka pruser. Coz nejenom podle me (v dnesni dobe) uz neni pravda. Jit na TVFreak s dotazem na telku pod 10k je prave ekvivalentem toho jit na web o kafi a chtit poradit se strojkem do 10k. Budou ti to vymlouvat... A pritom se neni ceho bat :)
624869
Nerozumim tomu vic, aplikoval sem jenom selskej rozum. Nerikam, ze to bude bez kompromisu. Ale ty to stavis tak, ze s telkou o danne uhlopricce pod 10k je ceka pruser. Coz nejenom podle me (v dnesni dobe) uz neni pravda. Jit na TVFreak s dotazem na telku pod 10k je prave ekvivalentem toho jit na web o kafi a chtit poradit se strojkem do 10k. Budou ti to vymlouvat... A pritom se neni ceho bat :)
Dreamy
0 0
reagovat
V pořádku, Ted evidentně technologie rozumí více.

Také ti doporučím jít s dotazem jinam, např na tv freaku, ti s telkou 40-42" pod 10 000 Kč poradí velice stručně :)

Pokud budeš kupovat v Alze, tak si doma TV zapoj (nesundavej folii) a pusť si něco s tmavou scénou, kvůli nerovnoměrnému podsvícení (bíle fleky na obrazovce) ruší to za tmy při tmavých scénách, často se to lidi snaží vrátit jako chybu TV, nicméně se to jako chyba neakceptuje, je to napsáno i v manualu.
Pokud budeš mít na takovou štěstí, tak ji zase zabal a vrať ji, s tím že se ti nelíbí obraz, o špatném podsvícením jim neříkej
624868
V pořádku, Ted evidentně technologie rozumí více. Také ti doporučím jít s dotazem jinam, např na tv freaku, ti s telkou 40-42" pod 10 000 Kč poradí velice stručně :) Pokud budeš kupovat v Alze, tak si doma TV zapoj (nesundavej folii) a pusť si něco s tmavou scénou, kvůli nerovnoměrnému podsvícení (bíle fleky na obrazovce) ruší to za tmy při tmavých scénách, často se to lidi snaží vrátit jako chybu TV, nicméně se to jako chyba neakceptuje, je to napsáno i v manualu. Pokud budeš mít na takovou štěstí, tak ji zase zabal a vrať ji, s tím že se ti nelíbí obraz, o špatném podsvícením jim neříkej
0 0
reagovat

Bachy

Do 12k určitě mrkni po link.

Levnějším Samsungům bych se vyhnul jako čert kříži.
624867
Do 12k určitě mrkni po [link="http://led-televize.heureka.cz/sony-bravia-kdl-40w605/"]link[/link]. Levnějším Samsungům bych se vyhnul jako čert kříži.
Bachy
0 0
reagovat

Carlito, Vardant

Doporucuju Dreamyho naprosto ignorovat. Ten argument je asi na stejny urovni jako kdyz sme resili koupi lepsiho strojku na kafe do prace. Chteli jsme neco do 10k, bylo nam receno ze bysme meli dat aspon 30, jinak to bude hrozna, 3x horsi kvalita kafe.

No, pokud si byl zvykly pit turka a instatni kafe, tak ti ta kavicka ze strojku za 10 prijde naprosto genialni, pokud celej zivot chodis po kavarnach kde ti delaj kafe za pade ze stroje za 200 000 na kterej si museli vzit leasing, tak ti to samozrejme chutnat nebude.

Z vetsiny znackovejch televizi o uhloprickach 40-42 pod 10k budes mit radost. Vyhni se vsem tem sencorum, Oravam atd. Kup Panasonic, Samsung nebo Sony. Prosmejdi pred tim diskuzni fora a budes spokojenej.
624866
Doporucuju Dreamyho naprosto ignorovat. Ten argument je asi na stejny urovni jako kdyz sme resili koupi lepsiho strojku na kafe do prace. Chteli jsme neco do 10k, bylo nam receno ze bysme meli dat aspon 30, jinak to bude hrozna, 3x horsi kvalita kafe. No, pokud si byl zvykly pit turka a instatni kafe, tak ti ta kavicka ze strojku za 10 prijde naprosto genialni, pokud celej zivot chodis po kavarnach kde ti delaj kafe za pade ze stroje za 200 000 na kterej si museli vzit leasing, tak ti to samozrejme chutnat nebude. Z vetsiny znackovejch televizi o uhloprickach 40-42 pod 10k budes mit radost. Vyhni se vsem tem sencorum, Oravam atd. Kup Panasonic, Samsung nebo Sony. Prosmejdi pred tim diskuzni fora a budes spokojenej.
Carlito, Vardant
0 0
reagovat

Vardant

Děkuji, vypadá úžasně. Nechám si to stranou a třeba ještě před vánoci zvednu ten finanční limit.
624865
Děkuji, vypadá úžasně. Nechám si to stranou a třeba ještě před vánoci zvednu ten finanční limit.
Vardant
0 0
reagovat

Vardant

pokud ti tedy stačí mít doma "stosedmičku" tak je to v pořádku, pokud chceš fajn obraz, tak si budeš muset připlatit a nebo ubrat centimetry..

proč jsou na trhu 42" tv za 20 000 Kč když si člověk muže koupit stejně velkou za 9 000 Kč
624864
pokud ti tedy stačí mít doma "stosedmičku" tak je to v pořádku, pokud chceš fajn obraz, tak si budeš muset připlatit a nebo ubrat centimetry.. proč jsou na trhu 42" tv za 20 000 Kč když si člověk muže koupit stejně velkou za 9 000 Kč
Vardant
0 0
reagovat
Faktem je, ze pokud tenhle dotaz nepatril do sekce "Domaci kino" tak uz nevim co :D
A to sme tam tusim jednou resili zradlo pro psa...
624863
Faktem je, ze pokud tenhle dotaz nepatril do sekce "Domaci kino" tak uz nevim co :D A to sme tam tusim jednou resili zradlo pro psa...
0 0
reagovat
Problém s veľkými televízormi v panelákoch je ten, že niekedy to proste nie je kde dať. Každý má zariadený byt inak. A Carlito sa pýtal na iné veci ako uhlopriečku. Dnes je tu zase sranda :D
624862
Problém s veľkými televízormi v panelákoch je ten, že niekedy to proste nie je kde dať. Každý má zariadený byt inak. A Carlito sa pýtal na iné veci ako uhlopriečku. Dnes je tu zase sranda *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se