Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 46281 - 46300 Napsat příspěvek

tony

LOL
625311
LOL
tony
0 0
reagovat

Vardant

Já tam na to v různých vláknech před x měsíci upozorňoval několikrát, psal jsem to i POMOvi. Všem oficírům je to zdá se u prdele. Stačí se podívat na průměrnou projekci, jednou jsem si dal tu práci a prošel profily, přes 75% jich bylo ryze účelových.

Před každou projekcí, kam se přihlásím a jsem se svýma 6 bodama pod čarou, mám zaspammovanou schránku o výměnu bodů. Teď už je to teda lepší, po tom, co jsem je xkrát napráskal. :D
625310
Já tam na to v různých vláknech před x měsíci upozorňoval několikrát, psal jsem to i POMOvi. Všem oficírům je to zdá se u prdele. Stačí se podívat na průměrnou projekci, jednou jsem si dal tu práci a prošel profily, přes 75% jich bylo ryze účelových. Před každou projekcí, kam se přihlásím a jsem se svýma 6 bodama pod čarou, mám zaspammovanou schránku o výměnu bodů. Teď už je to teda lepší, po tom, co jsem je xkrát napráskal. *:D*
Vardant
0 0
reagovat

Vardant

To víš, farmaření bodů, aby si někdo zvýšil ego nebo chodil zadarmo do kina :D
625309
To víš, farmaření bodů, aby si někdo zvýšil ego nebo chodil zadarmo do kina *:D*
Vardant
0 0
reagovat
a tipujem, že každý má 30 bodov :) mulťáci sa tam riešia už dlho
625308
a tipujem, že každý má 30 bodov :) mulťáci sa tam riešia už dlho
0 0
reagovat

CSFD

Včera jsem tak nějak zkoumal systém spřízněných duší a co nevidím. Všech 30 shod má vyplněný jako okres Praha, 500-515 hodnocených filmů, všechny 5* a 99% jich je stejných.

Co to má jako kurva znamenat? To si toho jako nikdo nevšiml nebo to nikoho jen nezajímá?
625307
Včera jsem tak nějak zkoumal systém spřízněných duší a co nevidím. Všech 30 shod má vyplněný jako okres Praha, 500-515 hodnocených filmů, všechny 5* a 99% jich je stejných. Co to má jako kurva znamenat? To si toho jako nikdo nevšiml nebo to nikoho jen nezajímá?
CSFD
0 0
reagovat
the Park is open

625293
the Park is open
0 0
reagovat

TonyClifton

Hlavne si nezameň poradie pri Snehuliakovi a Pancierovom Srdci, pretože potom by si čítal Snehulika už zbytočne :D
625287
Hlavne si nezameň poradie pri Snehuliakovi a Pancierovom Srdci, pretože potom by si čítal Snehulika už zbytočne *:D*
TonyClifton
0 0
reagovat
Diky :+
625284
Diky *:+*
0 0
reagovat

Tony

Jo. Moje máma čte ty knížky právě chronologicky a pochvaluje si to, protože je tam prý plno narážek na minulé Holeovy případy. Takže moje mamka ti radí: Čti Holeovy případy chronologicky.
625282
Jo. Moje máma čte ty knížky právě chronologicky a pochvaluje si to, protože je tam prý plno narážek na minulé Holeovy případy. Takže moje mamka ti radí: Čti Holeovy případy chronologicky.
Tony
0 0
reagovat

BookZone

Je dobrý číst o Harrym Holeovi chronologicky?
625281
Je dobrý číst o Harrym Holeovi chronologicky?
BookZone
0 0
reagovat
Pozvánka do kina december
link
625280
Pozvánka do kina december https://www.youtube.com/watch?v=g-mXrC1nSJQ&feature=youtu.be
0 0
reagovat

GameZone

Dragon Age Inquisition za něco málo přes 500Kč link
625268
Dragon Age Inquisition za něco málo přes 500Kč http://www.reddit.com/r/GameDeals/comments/2n2mjz/uplay_ukraine_dragon_age_inquisition_for_pc/
GameZone
0 0
reagovat
No tak to vůbec. Horký léto jsem měl taky rád, ale když si odmyslím Izerovo hlášky, tak tam nezbylo fakt nic...
625267
No tak to vůbec. Horký léto jsem měl taky rád, ale když si odmyslím Izerovo hlášky, tak tam nezbylo fakt nic...
0 0
reagovat
me nebavil ani jeden na Horke leto to nemelo 8)
625266
me nebavil ani jeden na Horke leto to nemelo *8)*
0 0
reagovat

departed

Nedokázal bych se rozhodnout mezi dvojkou a jedničkou, i trojka měla svoje momenty. Na 4 a 5 bych raději zapomenou, to jsou dohrál z úcty a nostalgie. 4 ještě přes šílenou grafiku docela šla, ale 5 tenkrát snad sepsuli i sami tvůrci.
Já až na jedničku dostal všechny díly zadarmo a nějaký ten den před vydáním. Ale tvůrce jsem do jednoho dílu vždycky ještě podpořil dalším nákupem a to dvakrát, když počítám velkou edici.
625265
Nedokázal bych se rozhodnout mezi dvojkou a jedničkou, i trojka měla svoje momenty. Na 4 a 5 bych raději zapomenou, to jsou dohrál z úcty a nostalgie. 4 ještě přes šílenou grafiku docela šla, ale 5 tenkrát snad sepsuli i sami tvůrci. Já až na jedničku dostal všechny díly zadarmo a nějaký ten den před vydáním. Ale tvůrce jsem do jednoho dílu vždycky ještě podpořil dalším nákupem a to dvakrát, když počítám velkou edici.
departed
0 0
reagovat

popik

jo na poldu se taky těším, první díl je kultovka :+
625264
jo na poldu se taky těším, první díl je kultovka *:+*
popik
0 0
reagovat
Taky mě to dost překvapilo, hlavně teda datum vydání. Vždyť o tom vůbec nebyla žádná zmínka a zničehonic máme datum vydání za rohem. :+

Jinak, jakej je váš nejoblíbenější díl? U mě vede dvojka.
625262
Taky mě to dost překvapilo, hlavně teda datum vydání. Vždyť o tom vůbec nebyla žádná zmínka a zničehonic máme datum vydání za rohem. *:+* Jinak, jakej je váš nejoblíbenější díl? U mě vede dvojka.
0 0
reagovat

GameZone

link

Blesk s čistého nebe, těším se moc. :o:+
625261
http://games.tiscali.cz/oznameni/kultovni-serie-polda-se-necekane-vraci-sestka-vyjde-na-zacatku-prosince-245219 Blesk s čistého nebe, těším se moc. *:o**:+*
GameZone
0 0
reagovat

xxendxx

Pecka největší! :+:+:+:+:+

Ten Star Spangled Banner by se hodil do traileru na Civil War :D
625259
Pecka největší! *:+**:+**:+**:+**:+* Ten Star Spangled Banner by se hodil do traileru na Civil War *:D*
xxendxx
0 0
reagovat

MusicZone

Major to Minor covery od Chase Holfeldera jsou naprosto epický a creepy zároveň. Tohle bych si dokázal představit do nějakýho nabušenýho traileru nebo do nějaký cool montáže.
625258
[link="https://www.youtube.com/watch?v=0PLNsymQi3Y"]Major to Minor[/link] covery od Chase Holfeldera jsou naprosto epický a creepy zároveň. Tohle bych si dokázal představit do nějakýho nabušenýho traileru nebo do nějaký cool montáže.
MusicZone
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se