Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 46161 - 46180 Napsat příspěvek

TonyClifton

Neetické to možná je, ale když se půlka rady po hlasování pohádá a stejně to těch 15 mega dostane tak mi to vůbec nevadí a alespoň mám konečně možnost podívat se trochu za oponu. Docela mě dostává tabulka hodnocením filmů z které nelze poznat vůbec nic, nejlépe hodnocený film dostane nakonec 1 mega a druhý nejlépe hodnocený 16 mega....divný. Taky mě překvapuje proč se vlastně podporuje příprava filmů, ty se rozjedou a pak se na ně nedá třeba jen bblejch 500k, někdy vůbec nejde o prachy z fondu ale hlavně o podporu od koproducentů tedy v případě dotace ČT.
A nakonec se dá zcelého článku vykutat hororová předpověď, že se vážně blíží zfilmování Lipse Tulliana s rozpočtem 100mega. Proč jim ty práva někdo prodával kurvadrát!

BTW Četl jsi ten kousek scénáře? Z toho mě jímá upřímná hrůza.
625575
Neetické to možná je, ale když se půlka rady po hlasování pohádá a stejně to těch 15 mega dostane tak mi to vůbec nevadí a alespoň mám konečně možnost podívat se trochu za oponu. Docela mě dostává tabulka hodnocením filmů z které nelze poznat vůbec nic, nejlépe hodnocený film dostane nakonec 1 mega a druhý nejlépe hodnocený 16 mega....divný. Taky mě překvapuje proč se vlastně podporuje příprava filmů, ty se rozjedou a pak se na ně nedá třeba jen bblejch 500k, někdy vůbec nejde o prachy z fondu ale hlavně o podporu od koproducentů tedy v případě dotace ČT. A nakonec se dá zcelého článku vykutat hororová předpověď, že se vážně blíží zfilmování Lipse Tulliana s rozpočtem 100mega. Proč jim ty práva někdo prodával kurvadrát! BTW Četl jsi ten kousek scénáře? Z toho mě jímá upřímná hrůza.
TonyClifton
0 0
reagovat

Axis

Ve financování českého filmu je cosi shnilého už delší dobu, dělám v něčem podobném v pravda jiné oblasti a ještě jsem z hlediska transparentnosti nezažil něco tak šíleného jako je Státní fond kinematografie.
Nicméně tohle co udělal Tetsuo je minimálně hodně neetické... :-
625574
Ve financování českého filmu je cosi shnilého už delší dobu, dělám v něčem podobném v pravda jiné oblasti a ještě jsem z hlediska transparentnosti nezažil něco tak šíleného jako je Státní fond kinematografie. Nicméně tohle co udělal Tetsuo je minimálně hodně neetické... *:-*
Axis
0 0
reagovat

Star Wars & Jurassic World

Inak keď použijeme formulku aplikovanú veľkou väčšinou ľudí pri JW traileri že: 'Veď ešte majú pol roka na doladenie trikov' tak by vlastne pri Star Wars trailery mali všetky postavy pobehovať pred zeleným plátnom a Millenium Falcon by mal byť len stručná textúra. Veď ešte viac ako rok do premiéry... Keď dokážu 30s trikových záberov pri rok vzdialenom filme vypilovať do peknej podoby prečo by to nezvládli pri 60s s pol roka vzdialeným filmom? :D
P.S.: V tomto príspevku bola použitá hyperbola.
625573
Inak keď použijeme formulku aplikovanú veľkou väčšinou ľudí pri JW traileri že: 'Veď ešte majú pol roka na doladenie trikov' tak by vlastne pri Star Wars trailery mali všetky postavy pobehovať pred zeleným plátnom a Millenium Falcon by mal byť len stručná textúra. Veď ešte viac ako rok do premiéry... Keď dokážu 30s trikových záberov pri rok vzdialenom filme vypilovať do peknej podoby prečo by to nezvládli pri 60s s pol roka vzdialeným filmom? *:D* P.S.: V tomto príspevku bola použitá hyperbola.
Star Wars & Jurassic World
0 0
reagovat

Fondu Kinematografie kontra Renč

Solidní článek o nalití 60% rozpočtu fondu do filmu u kterého si skoro všichni experti klepou na čelo. A doporučuji si přečíst poslední stránku scénaře na FB Kamila Fily...LOL :-
625572
[link="http://respekt.ihned.cz/delnici-kultury/c1-63184560-preceneny-projekt-filipa-rence-dostal-bezprecendentni-podporu"]Solidní článek[/link] o nalití 60% rozpočtu fondu do filmu u kterého si skoro všichni experti klepou na čelo. A doporučuji si přečíst poslední stránku scénaře na [link="https://www.facebook.com/kamil.fila.9?fref=nf&pnref=story"]FB Kamila Fily[/link]...LOL *:-*
Fondu Kinematografie kontra Renč
0 0
reagovat

Odchod z kina

bylo pri projekci BABEL. Delsi a nudnejsi hovadinu jsem jeste nevidel.
625571
bylo pri projekci BABEL. Delsi a nudnejsi hovadinu jsem jeste nevidel.
Odchod z kina
0 0
reagovat
Když o tom tak přemejšlim, tak Drive byla asi největší "artovka", kterou jsem v kině absolvoval. Tehdy jsem z toho byl taky docela rozladěnej, nicméně když jsem si ho zopakoval až celkem nedávno sám doma na notebooku, byl jsem z něj najednou úplně unešenej. :D

Na Twilight by mě do kina nikdo nedotáhnul ani párem koz.
625570
Když o tom tak přemejšlim, tak Drive byla asi největší "artovka", kterou jsem v kině absolvoval. Tehdy jsem z toho byl taky docela rozladěnej, nicméně když jsem si ho zopakoval až celkem nedávno sám doma na notebooku, byl jsem z něj najednou úplně unešenej. *:D* Na Twilight by mě do kina nikdo nedotáhnul ani párem koz.
0 0
reagovat

Odchod z kina

No, nikdy se mi to "nepovedlo" ale párkrát jsem měl na mále. Jenže vždycky jsem si říkal, podobně jako Memphis, že se to třeba zlepší. Nezlepšilo. Ani-kurva-jednou. :(:-:D
Namátkou: Drive, 12 Years a Slave, Children of Men, Transformers: Extinction, ...
625569
No, nikdy se mi to "nepovedlo" ale párkrát jsem měl na mále. Jenže vždycky jsem si říkal, podobně jako Memphis, že se to třeba zlepší. Nezlepšilo. Ani-kurva-jednou. *:(**:-**:D* Namátkou: Drive, 12 Years a Slave, Children of Men, Transformers: Extinction, ...
Odchod z kina
0 0
reagovat
Ja odesel z kina z druhyho Twilightu. Spoluzackam jsem zalhal, ze je mi blbe. A kdyz tak o tom premyslim, tak mi vlastne i blbe bylo.
625567
Ja odesel z kina z druhyho Twilightu. Spoluzackam jsem zalhal, ze je mi blbe. A kdyz tak o tom premyslim, tak mi vlastne i blbe bylo.
0 0
reagovat
málem jsem odešel z noční hlídky. Bohužel jsem to neudělal.

GameZone
Taky vám přijdou Hunters ve Far Cry 3 game breaking? nevadí mi, že je nejde označit, ani že pošlou zvířata proti mě (obojí je naopak super), ale extrémně často se mi stává, že obcházím tábor, dělám si plán atd. a najednou je alarm, protože mě zmerčil hunter, který ale nevyvolává "indikátor zmerčení". Aktuálně je pro mě proto bohužel nejpraktičtější do táboru přímo vlézt, zalézt do nějaké místnůstky a začít to tam kropit ve velkém lukem (tak aby mě nikdo neviděl "naplno" dřív než umře). Opravdu tichý postup (nikdo nenajde žádné tělo) totiž nejsem schopný dělat, pokud se po táboře motá někdo, u koho se nedozvím, že mě zrovna vidí, pročež Huntery likviduju hned, pročež samozřejmě všichni vidí mrtvoly (a akorát "neví" jestli tam někdo opravdu je nebo ne).
625566
málem jsem odešel z noční hlídky. Bohužel jsem to neudělal. [b]GameZone[/b] Taky vám přijdou Hunters ve Far Cry 3 game breaking? nevadí mi, že je nejde označit, ani že pošlou zvířata proti mě (obojí je naopak super), ale extrémně často se mi stává, že obcházím tábor, dělám si plán atd. a najednou je alarm, protože mě zmerčil hunter, který ale nevyvolává "indikátor zmerčení". Aktuálně je pro mě proto bohužel nejpraktičtější do táboru přímo vlézt, zalézt do nějaké místnůstky a začít to tam kropit ve velkém lukem (tak aby mě nikdo neviděl "naplno" dřív než umře). Opravdu tichý postup (nikdo nenajde žádné tělo) totiž nejsem schopný dělat, pokud se po táboře motá někdo, u koho se nedozvím, že mě zrovna vidí, pročež Huntery likviduju hned, pročež samozřejmě všichni vidí mrtvoly (a akorát "neví" jestli tam někdo opravdu je nebo ne).
0 0
reagovat
625565
http://i.imgur.com/nyFaYg5.jpg *:D*
0 0
reagovat

Memphis

:D
No jo, to ten Bale, z dnesneho pohladu:)
625564
*:D* No jo, to ten Bale, z dnesneho pohladu:)
Memphis
0 0
reagovat

popik

Už aj dvdscr Still Alice (za čo Moore asi dostane Oscara) a Mr. Turner ;)
625563
Už aj dvdscr Still Alice (za čo Moore asi dostane Oscara) a Mr. Turner *;)*
popik
0 0
reagovat

Odchod z kina

Ani jednou, ale dvakrát silný zvažování. Letos na Lucy, protože je to obrovitánská sračka, ve který se mi to zábavný béčko hledalo opravdu těžko. A pak předloni na Sinister. Výbornej film, ale jakmile Hawke pustil už asi čtvrtý epileptický video nechutný vraždy doprovázený neustálým skřípáním a houslovým vrzáním, tak už jsem měl pocit, že mi to tak nějak stačilo. Na velkým plátně mě ten film vážně přejel. O rok později jsem ho viděl zkondenzovanej na PC a už jsem moc nechápal, proč jsem málem odešel.
625562
Ani jednou, ale dvakrát silný zvažování. Letos na Lucy, protože je to obrovitánská sračka, ve který se mi to zábavný béčko hledalo opravdu těžko. A pak předloni na Sinister. Výbornej film, ale jakmile Hawke pustil už asi čtvrtý epileptický video nechutný vraždy doprovázený neustálým skřípáním a houslovým vrzáním, tak už jsem měl pocit, že mi to tak nějak stačilo. Na velkým plátně mě ten film vážně přejel. O rok později jsem ho viděl zkondenzovanej na PC a už jsem moc nechápal, proč jsem málem odešel.
Odchod z kina
0 0
reagovat
Snad největší nutkání odejít jsem měl z druhýho Hobita, ale nebyl jsem tam sám a bylo pozdě večer v cizím městě, takže co venku...
625561
Snad největší nutkání odejít jsem měl z druhýho Hobita, ale nebyl jsem tam sám a bylo pozdě večer v cizím městě, takže co venku...
0 0
reagovat

Odchod z kina

V mládí jsem se vytrénoval na filmech jako Byl jednou jeden polda III - Major Maisner a tančící drak, kde jsem si to tehdy jako 12ti letý jouda musel protrpět, protože rodiče to bavilo :D O pár let později přišlo 2 Fast 2 Furious, kde jsem to taky vydržel, takže zatím držím nulový stav odchodů z kina.
625560
V mládí jsem se vytrénoval na filmech jako [b]Byl jednou jeden polda III - Major Maisner a tančící drak[/b], kde jsem si to tehdy jako 12ti letý jouda musel protrpět, protože rodiče to bavilo *:D* O pár let později přišlo [b]2 Fast 2 Furious[/b], kde jsem to taky vydržel, takže zatím držím nulový stav odchodů z kina.
Odchod z kina
0 0
reagovat
já taky většinou dokoukávám filmy do konce, i když mne třeba moc nebaví. V kině jsem si za to zaplatil a domácího přehrávání existuje rychloposuv, a třeba 2x rychlostí jde ještě o plynulé přehrávání i se zrychleným zvukem, při vyšší rychlosti už jde o skoky bez zvuku. Ale ot asi záleží na přehrávači.
625559
já taky většinou dokoukávám filmy do konce, i když mne třeba moc nebaví. V kině jsem si za to zaplatil a domácího přehrávání existuje rychloposuv, a třeba 2x rychlostí jde ještě o plynulé přehrávání i se zrychleným zvukem, při vyšší rychlosti už jde o skoky bez zvuku. Ale ot asi záleží na přehrávači.
0 0
reagovat
Odchod z kina jsem zvažoval dvakrát a ne že by to byly nejhorší filmy, co jsem v kině zažil, to ne, ale nejnudnější byly spolehlivě, byl to Stud a Nevěstinec. Odchodu z kina mi zatím vždycky zabránilo vrozené škrtství - když jsem si to zaplatil, tak to dokoukám!
625558
Odchod z kina jsem zvažoval dvakrát a ne že by to byly nejhorší filmy, co jsem v kině zažil, to ne, ale nejnudnější byly spolehlivě, byl to Stud a Nevěstinec. Odchodu z kina mi zatím vždycky zabránilo vrozené škrtství - když jsem si to zaplatil, tak to dokoukám!
0 0
reagovat
Nikdy jsem neusnul. Jsem sova, takže mi nevadí ani půlnočky do tří do rána po probdělý noci.

A nikdy jsem neměl ani nutkání odejít. Zaprvé většinou chodím jen na největší pecky nebo na filmy, kde je aspoň určitá úroveň zábavy garantovaná, zadruhý mi vrozená zvědavost nedovolí odejít, protože "co když se to ke konci náhodou zlepší" a za třetí, nemoh bych pak film na webu kritizovat, kdybych viděl jenom půlku, viz Mirka. Takže tak... :D

Gorecki
Ta "velká áčková produkce" je u Equilibria v hodně velkých uvozovkách, že jo? :D
625557
Nikdy jsem neusnul. Jsem sova, takže mi nevadí ani půlnočky do tří do rána po probdělý noci. A nikdy jsem neměl ani nutkání odejít. Zaprvé většinou chodím jen na největší pecky nebo na filmy, kde je aspoň určitá úroveň zábavy garantovaná, zadruhý mi vrozená zvědavost nedovolí odejít, protože "co když se to ke konci náhodou zlepší" a za třetí, nemoh bych pak film na webu kritizovat, kdybych viděl jenom půlku, viz Mirka. Takže tak... *:D* Gorecki Ta "velká áčková produkce" je u Equilibria v hodně velkých uvozovkách, že jo? *:D*
0 0
reagovat

Tony

:+
625554
*:+*
Tony
0 0
reagovat
Zaspat v kine, to chapem. Ale z akeho filmu ste dobrovolne odisli? Myslim teraz velke Ackove produkcie, nie nejake klubovky:)
Ja z Equilibria. Strasne ma ten film sral, od tretiny sme si z toho s kamosom robili prdel a v polovici sli do baru.
625553
Zaspat v kine, to chapem. Ale z akeho filmu ste dobrovolne odisli? Myslim teraz velke Ackove produkcie, nie nejake klubovky:) Ja z Equilibria. Strasne ma ten film sral, od tretiny sme si z toho s kamosom robili prdel a v polovici sli do baru.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se