Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 46141 - 46160 Napsat příspěvek

Dreamhack

Tak já jsem taky sledoval, ale většinou mi zůstal čas jen na Hearthstone. Po včerejším semifinále ale určitě nelituju. Kolento dokazoval neuvěřitelné věci a komentátoři neměli skoro celou dobu tušení, kdo že to vlastně vyhrává :)
625617
Tak já jsem taky sledoval, ale většinou mi zůstal čas jen na Hearthstone. Po včerejším semifinále ale určitě nelituju. Kolento dokazoval neuvěřitelné věci a komentátoři neměli skoro celou dobu tušení, kdo že to vlastně vyhrává *:)*
Dreamhack
0 0
reagovat
to dodělali v MS Paint a releasnou to jen proto, aby dostali nejaky prachy od tech, co se nachytaj a nebyli v tom uplne za 0 z trzeb. Kazda kacka dobra, az budou muset vsechno vracet.
625615
to dodělali v MS Paint a releasnou to jen proto, aby dostali nejaky prachy od tech, co se nachytaj a nebyli v tom uplne za 0 z trzeb. Kazda kacka dobra, az budou muset vsechno vracet.
0 0
reagovat

BrusVejn

link - a tam si zatrhni Neodhlašovat mě z MovieZone (pokud není zaškrtnuto, odhlášení proběhne po 30 minutách neaktivity na webu)
625614
http://www.moviezone.cz/nastaveni-uctu/ - a tam si zatrhni [b]Neodhlašovat mě z MovieZone (pokud není zaškrtnuto, odhlášení proběhne po 30 minutách neaktivity na webu)[/b]
BrusVejn
0 0
reagovat

Axis

A ještě mají nejhorší možné načasování - pár dnů po premiéře Hobita. :D
625613
A ještě mají nejhorší možné načasování - pár dnů po premiéře Hobita. *:D*
Axis
0 0
reagovat

BrusVejn

Mě to funguje v Chrome normálně. Zkus vymazat historii a hesla, a zkusit to znova.

Vincent
That dude ... scares me.
625611
Mě to funguje v Chrome normálně. Zkus vymazat historii a hesla, a zkusit to znova. [b]Vincent[/b] That dude ... scares me.
BrusVejn
0 0
reagovat
Meanwhile in Shia News :D
625610
Meanwhile in [link="http://time.com/3609444/shia-labeouf-says-he-was-raped-during-a-performance-art-project/"]Shia News *:D*[/link]
0 0
reagovat

Disketa1

Bohužel nikde nepíší kdy půjde film do regulerní kino distribuce. Ani na takové dotazy neodpovídají. A poslední příspěvek z 27. listopadu hovoří o vstupu zahraničních peněz a know-how, což je dost divný když mají mít za měsíc premiéru....
625609
Bohužel nikde nepíší kdy půjde film do regulerní kino distribuce. Ani na takové dotazy neodpovídají. A poslední příspěvek z 27. listopadu hovoří o vstupu zahraničních peněz a know-how, což je dost divný když mají mít za měsíc premiéru....
Disketa1
0 0
reagovat
Neviete ako sa dá nastaviť aby som bol non-stop prihlásený? Vždy keď zapnem MZ musím sa nanovo prihlasovať. Používam Chrome.
625608
Neviete ako sa dá nastaviť aby som bol non-stop prihlásený? Vždy keď zapnem MZ musím sa nanovo prihlasovať. Používam Chrome.
0 0
reagovat
A treba z toho nakonec takova sracka nebude.... Uz jen kvuli te titulni pisnicce by byla skoda, kdyby to nakonec byl takovy hnuj jak vsichni predpokladaji
625607
A treba z toho nakonec takova sracka nebude.... Uz jen kvuli te titulni pisnicce by byla skoda, kdyby to nakonec byl takovy hnuj jak vsichni predpokladaji
0 0
reagovat
Chtěl bych vidět tu srandu. link :D
625606
Chtěl bych vidět tu srandu. http://www.facebook.com/PosledniZAporveru/photos/a.403750703004886.88771.363922043654419/768012623245357/?type=1&theater *:D*
0 0
reagovat

Spazz

Dik :+ Koureni nejde, to bych musel prestat pit i kafe a to uz bych proste nefungoval. Bez toho chlastu uz to fakt 3 mesice jde.
625600
Dik *:+* Koureni nejde, to bych musel prestat pit i kafe a to uz bych proste nefungoval. Bez toho chlastu uz to fakt 3 mesice jde.
Spazz
0 0
reagovat

TedGeorge

Gratuluju! :)

Jinak teda jestli si vzpominate, tak jsem tu pred rokem a neco ohledne koureni doporucoval knizku Allena Carra, diky ktere jsem s tim seknul a - jak uz to tak byva - vetsina kuraku se tu tomu vysmala. Pokud by si to treba nekdo chtel rozmyslet, cestne prohlasuju, ze jsem si za celou tu dobu opravdu nezapalil a nikdy jsem na to ani nemel chut/necitil tu potrebu. Byly situace (vetsinou samozrejme pod vlivem), kdy mi hlavou proletla myslenka "Ted bych si vlastne asi mohl i zapalit", ale to byla spis jen takova nostalgie :D
Takze znovu doporucuju.... je to kratke a da se to sehnat i z jinych zdroju, takze opravdu nevidim duvod, proc tomu nedat sanci...
625598
Gratuluju! :) Jinak teda jestli si vzpominate, tak jsem tu pred rokem a neco ohledne koureni doporucoval knizku Allena Carra, diky ktere jsem s tim seknul a - jak uz to tak byva - vetsina kuraku se tu tomu vysmala. Pokud by si to treba nekdo chtel rozmyslet, cestne prohlasuju, ze jsem si za celou tu dobu opravdu nezapalil a nikdy jsem na to ani nemel chut/necitil tu potrebu. Byly situace (vetsinou samozrejme pod vlivem), kdy mi hlavou proletla myslenka "Ted bych si vlastne asi mohl i zapalit", ale to byla spis jen takova nostalgie *:D* Takze znovu doporucuju.... je to kratke a da se to sehnat i z jinych zdroju, takze opravdu nevidim duvod, proc tomu nedat sanci...
TedGeorge
0 0
reagovat
Mickey Rourke si v 62 letech dal repete v ringu proti 29 letemu frajerovi a pripsal si do svych statistik vyhru TKO v druhem kole.. clanek

zaznam zapasu

Jinak je to teda dost o ho*ne a vazne to skoro vypada i na domluvu...
625599
Mickey Rourke si v 62 letech dal repete v ringu proti 29 letemu frajerovi a pripsal si do svych statistik vyhru TKO v druhem kole.. [link="http://www.dailymail.co.uk/news/article-2854026/Was-Mickey-Rourke-actor-ring-Boxing-match-victory-Hollywood-star-62-dismissed-performance-commentators-accuse-29-year-old-opponent-taking-dive.html"]clanek[/link] [link="https://www.youtube.com/watch?v=IScF_C_rJDg"]zaznam zapasu[/link] Jinak je to teda dost o ho*ne a vazne to skoro vypada i na domluvu...
0 0
reagovat

Axis

Statní fond kinematografie by se podle mého názoru měl zrušit. V současné době zde nemůže už z principu vzniknout skutečně kvalitní český film, takže je to jen plýtvání penězi nás všech. Na straně druhé když už ty peníze někomu dát tak raději Renčovy než například Hřebejkovy.
625585
Statní fond kinematografie by se podle mého názoru měl zrušit. V současné době zde nemůže už z principu vzniknout skutečně kvalitní český film, takže je to jen plýtvání penězi nás všech. Na straně druhé když už ty peníze někomu dát tak raději Renčovy než například Hřebejkovy.
Axis
0 0
reagovat

Axis

Jeden z týmov objavil na jednej z novších máp také miesto (na boost), ktoré nie len balancuje na hranici pravidiel (pixelwalking not allowed) ale dáva ti takú výhodu, že prakticky postúpili len vďaka tomu ďalej v turnaji. Ten zápas by inak prehrali. Najväčšie svinstvo je, že ale na tom sedeli dva mesiace len aby to vytiahli v zápase, v ktorom už nemali čo stratiť. V rámci fair-play, by ale mali dávať feedback Valve a tvorcom máp, a oznámiť takýto "broken spot". A ešte niekoľko ďalších detailov, ktoré to robia ešte hnusnejším.
625583
Jeden z týmov objavil na jednej z novších máp také miesto (na boost), ktoré nie len balancuje na hranici pravidiel (pixelwalking not allowed) ale dáva ti takú výhodu, že prakticky postúpili len vďaka tomu ďalej v turnaji. Ten zápas by inak prehrali. Najväčšie svinstvo je, že ale na tom sedeli dva mesiace len aby to vytiahli v zápase, v ktorom už nemali čo stratiť. V rámci fair-play, by ale mali dávať feedback Valve a tvorcom máp, a oznámiť takýto "broken spot". A ešte niekoľko ďalších detailov, ktoré to robia ešte hnusnejším.
Axis
0 0
reagovat

kubqo

A o co jde ve zkratce?
625582
A o co jde ve zkratce?
kubqo
0 0
reagovat
dokonca to na reddite prekonalo Star Wars trailer
625581
dokonca to na reddite prekonalo Star Wars trailer
0 0
reagovat

DHW14

Som jediný čo tu kuká na Dreamhack, špeciálne CS:GO turnaj? To čo sa práve stalo ma neskutočne otrávilo a deprimovali. Niečo takéto hnusné vytiahnuť keď ide prakticky o šport (a teda aj fair play) no samozrejme zároveň aj o veľké peniaze.
625578
Som jediný čo tu kuká na Dreamhack, špeciálne CS:GO turnaj? To čo sa práve stalo ma neskutočne otrávilo a deprimovali. Niečo takéto hnusné vytiahnuť keď ide prakticky o šport (a teda aj fair play) no samozrejme zároveň aj o veľké peniaze.
DHW14
0 0
reagovat
Ad Tetsuo, asi máš pravdu a trošku ujel...nu uvidíme co z toho filmu nakonec vznikne a zda bude koukatelný.
625577
Ad Tetsuo, asi máš pravdu a trošku ujel...nu uvidíme co z toho filmu nakonec vznikne a zda bude koukatelný.
0 0
reagovat
Tak o státní podpoře filmu se nemusíme bavit, to je na vznik depresí, když se nad tím člověk zamyslí a ještě víc, když se zamyslí, co z toho vznikne.
Jo, četl a četl jsem i víc scénářů, co často zní po scénách debilně a ve filmu vypadají super.
Jenom mi fakt přijde od Tetsua strašně ubohý plivat si argumentačně pod nohy tím zveřejněním. :-
625576
Tak o státní podpoře filmu se nemusíme bavit, to je na vznik depresí, když se nad tím člověk zamyslí a ještě víc, když se zamyslí, co z toho vznikne. Jo, četl a četl jsem i víc scénářů, co často zní po scénách debilně a ve filmu vypadají super. Jenom mi fakt přijde od Tetsua strašně ubohý plivat si argumentačně pod nohy tím zveřejněním. *:-*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se