Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 4261 - 4280 Napsat příspěvek

Volby

Tak pozor lidičky, do senátních voleb vstupuje těžká váha...Tomáš Magnusek
903315
Tak pozor lidičky, do senátních voleb vstupuje těžká váha...[spoiler]Tomáš Magnusek[/spoiler]
Volby
1 0
reagují: speta.jr
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
The Rim Job Boys
903314
The Rim Job Boys
903313
4 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Jazzevec
903313
Jazzevec
903309
6 0
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: fabec
Tímhle stylem neuvažuju. Mě zajímá hlavně show jako taková a možnost vidět interprety, o kterých jsem dosud neměl tušení. Ale ano, vždycky koukám, jestli by se tam líbil nějaký zpěvák. Prostě si to užívám. 
903312
Tímhle stylem neuvažuju. Mě zajímá hlavně show jako taková a možnost vidět interprety, o kterých jsem dosud neměl tušení. Ale ano, vždycky koukám, jestli by se tam líbil nějaký zpěvák. Prostě si to užívám. 
903310
1 -1
reagovat
reaguje na: Disketa1
A co je tvůj favorit? Studiovka se mi dost líbila Belgie, ale živě mu to tak nejde. Naopak Ukrajina národní či pre-party za mě tak průměr, ale ve semi naprostej nářez, bezkonkurenční choreografie. Švýcar taky výbornej. Chorvatsko jako favorit mě až tak nebere.
903310
A co je tvůj favorit? Studiovka se mi dost líbila Belgie, ale živě mu to tak nejde. Naopak Ukrajina národní či pre-party za mě tak průměr, ale ve semi naprostej nářez, bezkonkurenční choreografie. Švýcar taky výbornej. Chorvatsko jako favorit mě až tak nebere.
903308
1 -1
reagují: Disketa1
reagovat
To by mohl být dotaz v dalším MZ Live, jak by se jmenovala MZ kapela. 
903309
To by mohl být dotaz v dalším MZ Live, jak by se jmenovala MZ kapela. 
903305
1 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: fabec
Taky se koukám, jakkoli mě český moderátor (Bouček nebo Maxián) někdy ničí. Ale jinak ano, je to skvělá show a je fajn vidět lidi ze zemí, o kterých zase tolik nemluvíme, pokud se nebavíme o politice. 

U nás holt máme předsudky a nálepky. Ale Eurovize mě baví stejně jako v devadesátkách Hry bez hranic. 8)
903308
Taky se koukám, jakkoli mě český moderátor (Bouček nebo Maxián) někdy ničí. Ale jinak ano, je to skvělá show a je fajn vidět lidi ze zemí, o kterých zase tolik nemluvíme, pokud se nebavíme o politice.  U nás holt máme předsudky a nálepky. Ale Eurovize mě baví stejně jako v devadesátkách Hry bez hranic. *8)*
903307
3 -2
reagují: fabec
reagovat
reaguje na: Disketa1
Koukám pravidelně každý rok. Je to super show. Hudbě vůbec nerozumim. V podstatě krom filmové hudby poslouchám jen ESC songy. U nás ale nikoho nezajímá:D
903307
Koukám pravidelně každý rok. Je to super show. Hudbě vůbec nerozumim. V podstatě krom filmové hudby poslouchám jen ESC songy. U nás ale nikoho nezajímá*:D*
903302
0 -1
reagují: Disketa1
reagovat
To bych taky mrknul, ale imho by neměli moc šancí.
903306
To bych taky mrknul, ale imho by neměli moc šancí.
903305
4 0
reagovat
Já se budu koukat, až tam bude zpívat někdo z MovieZone. Třeba Rimsy s Civalem "dělání  dělání"
903305
Já se budu koukat, až tam bude zpívat někdo z MovieZone. Třeba Rimsy s Civalem "dělání  dělání"
9 0
reagují: AndyKaufman, TedGeorge
reagovat
Já se na to nekoukal ani když tam měl kamarád kapelu.
903303
Já se na to nekoukal ani když tam měl kamarád kapelu.
7 0
reagovat
Koukáte taky na Eurovizi? :)
903302
Koukáte taky na Eurovizi? *:)*
2 -2
reagují: fabec
reagovat
Dost provarene volby, ale posloucham:
- Insider
- Bruselsky diktat
- Novy svet
- MZ live
- Dotoceno
- Headliner
- 5:59
- Kudy bezi zajic / Liga naruby
- Piatocek
903287
Dost provarene volby, ale posloucham: - Insider - Bruselsky diktat - Novy svet - MZ live - Dotoceno - Headliner - 5:59 - Kudy bezi zajic / Liga naruby - Piatocek
903198
1 0
reagovat

Udírna

Baví mě odpočinková Udírna, což je pokec o všem možnym s Nikolou Džokičem, Tomášem Plhoněm a Lukášem Sochorem. Dost často se to točí okolo vztahů, výchovy dětí, protože všichni tři mají malé ratolesti, ale obecně pokud člověku sedne nejen ze stand-upů humor jednoho z nich, tak sedne coby zábava i tohle. Nejsou verze neplacené/placené, je jen jedna na YT, Spotify atd.
903252
Baví mě odpočinková Udírna, což je pokec o všem možnym s Nikolou Džokičem, Tomášem Plhoněm a Lukášem Sochorem. Dost často se to točí okolo vztahů, výchovy dětí, protože všichni tři mají malé ratolesti, ale obecně pokud člověku sedne nejen ze stand-upů humor jednoho z nich, tak sedne coby zábava i tohle. Nejsou verze neplacené/placené, je jen jedna na YT, Spotify atd.
Udírna
903198
1 0
reagovat
Byl někdo na té výstavě Tima Burtona v Praze?? Já se chystám ale rád si přečtu nějaký názor od filmového fanouška/fanynky. 
903244
Byl někdo na té výstavě Tima Burtona v Praze?? Já se chystám ale rád si přečtu nějaký názor od filmového fanouška/fanynky. 
2 0
reagovat

Zjisti víc

Kluci z našeho oboru, ale mluví o všem možném (od egyptologie po ufologii, od psychologie po tajné služby), hodně poutavě a docela zasvěceně. Poslouchám krom MZ nejčastěji a dost mě baví. link
903233
Kluci z našeho oboru, ale mluví o všem možném (od egyptologie po ufologii, od psychologie po tajné služby), hodně poutavě a docela zasvěceně. Poslouchám krom MZ nejčastěji a dost mě baví. [url=https://open.spotify.com/show/5RWtEUxRqTxZQectprdb75?si=55b5c69ebe8843bc]link[/url]
Zjisti víc
903198
1 0
reagovat
Takže podle Šimkovičové a Machaly se kultura nemá míchat do politiky. Ale že oni míchají politiku do kultury, to jim nejspíš nevadí. Opravdu se nedivím, že herci a herečky ze SND proti té paní protestují. link
903232
Takže podle Šimkovičové a Machaly se kultura nemá míchat do politiky. Ale že oni míchají politiku do kultury, to jim nejspíš nevadí. Opravdu se nedivím, že herci a herečky ze SND proti té paní protestují. https://www.aktuality.sk/clanok/WjkWn9p/simkovicova-si-chce-predvolat-herca-kostelneho-aj-sefa-snd-tvrdi-ze-pocas-predstavenia-sa-stala-obetou-sikany/
2 -4
reagovat
Studio N a Rant revue Prostor. 
903231
Studio N a Rant revue Prostor. 
903198
1 -1
reagovat
> Ale zkusil bych Vyhonit ďábla
Já bych to v autě naopak nedoporučoval. Následná logistika může být náročná.
903229
[i]> [/i][i]Ale zkusil bych Vyhonit ďábla[/i] Já bych to v autě naopak nedoporučoval. Následná logistika může být náročná.
903208
2 0
reagovat
Já jedu Čestmíra, ale na HeroHero no ... což jako platforma stojí úplně za prd, ale on toho kontentu přináší tolik, že to ani nestíhám poslouchat :D
903220
Já jedu Čestmíra, ale na HeroHero no ... což jako platforma stojí úplně za prd, ale on toho kontentu přináší tolik, že to ani nestíhám poslouchat *:D*
903198
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se