Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 3821 - 3840 Napsat příspěvek
reaguje na: SteKi
Knížka je o poznání jiná. Především podrobnější v technických věcech, není zkratkovitá (to není výtka vůči filmu, je OK, že film musí kondenzovat), ale hlavně - nic proti Mattu Damonovi, ale Mark v knížce je mnohem sympatičtější.
Já bych to fakt zkusil :)
903605
Knížka je o poznání jiná. Především podrobnější v technických věcech, není zkratkovitá (to není výtka vůči filmu, je OK, že film musí kondenzovat), ale hlavně - nic proti Mattu Damonovi, ale Mark v knížce je mnohem sympatičtější. Já bych to fakt zkusil :)
903585
3 0
reagovat
Expanzi jsem zminovat nechtel ciste z duvodu ze to je zavazek na dlouho, ale je to rozhodne top volba :+

Jinak ja jsem uprostred Kola Casu (9. kniha) a tahle serie me asi zabije.
Vsechny napady atp. super, ale Jordan podle me mel byt jen myslitel a ne spisovatel. Tesim se, jak si s poslednimi knihami poradi Sanderson.
903603
Expanzi jsem zminovat nechtel ciste z duvodu ze to je zavazek na dlouho, ale je to rozhodne top volba *:+* Jinak ja jsem uprostred Kola Casu (9. kniha) a tahle serie me asi zabije. Vsechny napady atp. super, ale Jordan podle me mel byt jen myslitel a ne spisovatel. Tesim se, jak si s poslednimi knihami poradi Sanderson.
1 0
reagují: fabec
reagovat
Chlapi diky moc, všetko si to screenshotujem. Akurát teraz si zas neviem vybrať čo skôr :D  som ani nevedel, že expanse je podľa kníh....

Gonzi ok :D
903602
Chlapi diky moc, všetko si to screenshotujem. Akurát teraz si zas neviem vybrať čo skôr *:D*  som ani nevedel, že expanse je podľa kníh.... Gonzi [spoiler]ok *:D*[/spoiler]
0 0
reagovat
Z tohodle typu sci-fi je i dost povedeny to prvni knizni Halo - Zkaza cile. Je fakt ostuda, ze se tenhle brand nedockal ackove filmove nebo serialove verze. :/
903601
Z tohodle typu sci-fi je i dost povedeny to prvni knizni Halo - Zkaza cile. Je fakt ostuda, ze se tenhle brand nedockal ackove filmove nebo serialove verze. :/
2 0
reagovat
Ja viacmenej len podpisem Gonziho. Vzhladom na malo casu knihy viac ako jeden krat necitam, ale Expanzi mam velku chut si dat znova.
Children of Time je tak ine od toho co som doteraz cital ze mi chvilu trvalo sa do toho dostat, ale nakoniec to bolo skvele.
Za mna mozno pridam este Reynoldsa a seriu Odhaleny vesmir.
903600
Ja viacmenej len podpisem Gonziho. Vzhladom na malo casu knihy viac ako jeden krat necitam, ale Expanzi mam velku chut si dat znova. Children of Time je tak ine od toho co som doteraz cital ze mi chvilu trvalo sa do toho dostat, ale nakoniec to bolo skvele. Za mna mozno pridam este Reynoldsa a seriu [url=https://www.goodreads.com/series/56392-revelation-space]Odhaleny vesmir[/url].
2 0
reagovat
Jestli neznáš, tak bych řekl že je velmi podobná série Bobiverse, samozřejmě Martian (a žes viděl film x let nazpět nikoho nezajímá, pamatuješ si tak 5 hlavních story beats, což nijak nesouvisí s čtením celé knihy :D plus je to tak na jedno odpoledne) a jinak velmi silně doporučuju Expanzi. Těch 9 knížek jsem si dal už dvakrát a určitě dám i potřetí.

Co doporučuju snad úplně všem je Children of Time. Četl jsem to už dvakrát, je to naprosto parádní scifi záležitost, jen nedoporučuji si k tomu nic hledat a jít do toho naslepo.:+
903599
Jestli neznáš, tak bych řekl že je velmi podobná série [url=https://www.goodreads.com/series/192752-bobiverse]Bobiverse[/url], samozřejmě [url=https://www.goodreads.com/book/show/18007564-the-martian]Martian [/url]([spoiler]a žes viděl film x let nazpět nikoho nezajímá, pamatuješ si tak 5 hlavních story beats, což nijak nesouvisí s čtením celé knihy *:D* plus je to tak na jedno odpoledne[/spoiler]) a jinak velmi silně doporučuju [url=https://www.goodreads.com/series/56399-the-expanse]Expanzi[/url]. Těch 9 knížek jsem si dal už dvakrát a určitě dám i potřetí. Co doporučuju snad úplně všem je [url=https://www.goodreads.com/book/show/25499718-children-of-time]Children of Time[/url]. Četl jsem to už dvakrát, je to naprosto parádní scifi záležitost, jen nedoporučuji si k tomu nic hledat a jít do toho naslepo.*:+*
903580
6 0
reagovat
The Expanse :D
903598
The Expanse *:D*
903580
4 0
reagovat
Jak říkali ostatní - když se mě někdo ptá obecně na knihy, tak nejdřív doporučuju Spasitele a hned po něm Blakea Crouche :D

Jinak mě v poslední době velmi příjemně překvapila Smrtka od Neala Shustermana. Skvěle to šlape a svět je postaven úplně skvěle.
Anotace a YA marketing imo zavádějící.

Mimo sci-fi doporučuju výbornou krimi Asfaltová Pustina - S.A.Cosby
Drsná gangsterka typu “one final job”. I když měřítko menší, tak atmosférou bych to přirovnal k Rozhněvanému Muži od Ritchieho.
903593
Jak říkali ostatní - když se mě někdo ptá obecně na knihy, tak nejdřív doporučuju Spasitele a hned po něm Blakea Crouche *:D* Jinak mě v poslední době velmi příjemně překvapila Smrtka od Neala Shustermana. Skvěle to šlape a svět je postaven úplně skvěle. Anotace a YA marketing imo zavádějící. Mimo sci-fi doporučuju výbornou krimi Asfaltová Pustina - S.A.Cosby Drsná gangsterka typu “one final job”. I když měřítko menší, tak atmosférou bych to přirovnal k Rozhněvanému Muži od Ritchieho.
2 0
reagují: SeldomSeen
reagovat
Zkus to, mě se film líbil, ale kniha je opravdu povedená, přijde mi i zábavnější a zajímavější, než ten Project Hail Mary
903592
Zkus to, mě se film líbil, ale kniha je opravdu povedená, přijde mi i zábavnější a zajímavější, než ten [i]Project Hail Mary[/i]
903585
2 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Doporucuji Hru o pizzu od Grishama. Z nejakyho duvodu to ma na databazi knih jen 69%, ale je to mix Dobreho rocniku a Hry snu. Akorat Italie misto Francie a americky fotbal misto baseballu. Sice jsem to cetl uz nekolik let nazpet, ale melo by to pretrvat. Takovy hezky feel-good. :)

SteKi: Podepisuji Tonyho tipy a za sebe klasicky dodam Reachera, Syna od Nesba, Valku stareho muze, Uzasna dobrodruzstvi Kavaliera a Claye, trilogii Ruda volavka a treba Mesto zlodeju. :)
903590
Doporucuji Hru o pizzu od Grishama. Z nejakyho duvodu to ma na databazi knih jen 69%, ale je to mix Dobreho rocniku a Hry snu. Akorat Italie misto Francie a americky fotbal misto baseballu. Sice jsem to cetl uz nekolik let nazpet, ale melo by to pretrvat. Takovy hezky feel-good. :) SteKi: Podepisuji Tonyho tipy a za sebe klasicky dodam Reachera, Syna od Nesba, Valku stareho muze, Uzasna dobrodruzstvi Kavaliera a Claye, trilogii Ruda volavka a treba Mesto zlodeju. :)
903583
3 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Sakra, tú Temnú hmotu som začal zrovna včera pozerať na apple+ a vyzerá to strašne super! Skúsim toho poutníka, dík :+

Ja viem...to je proste najhorší pocit 
903587
Sakra, tú Temnú hmotu som začal zrovna včera pozerať na apple+ a vyzerá to strašne super! Skúsim toho poutníka, dík *:+* Ja viem...to je proste najhorší pocit 
903583
1 0
reagovat
reaguje na: Leefko
Martana som videl v kine a aj keď to všade chvália ako je to omnoho lepšie ako film, tak sa mi do toho moc nechce, lebo skrátka už viem o čom to je. Ale uvidím :+
903585
Martana som videl v kine a aj keď to všade chvália ako je to omnoho lepšie ako film, tak sa mi do toho moc nechce, lebo skrátka už viem o čom to je. Ale uvidím *:+*
903582
2 0
reagují: KARLOS, Leefko
reagovat
Podobně čtivé jsou knihy od Blakea Crouche. Temná hmota a Ztracený čas. A ještě Já, poutník od Hayese.

Jinak já mám teď ze čtení hroznou depku. Dočetl jsem pár dobrých a oblíbených věcí a od té doby se několik týdnů do ničeho ne a ne začíst. Mám seznam četby dlouhý jak týden před výplatou a do ničeho se mi nechce...
903583
Podobně čtivé jsou knihy od Blakea Crouche. Temná hmota a Ztracený čas. A ještě Já, poutník od Hayese. Jinak já mám teď ze čtení hroznou depku. Dočetl jsem pár dobrých a oblíbených věcí a od té doby se několik týdnů do ničeho ne a ne začíst. Mám seznam četby dlouhý jak týden před výplatou a do ničeho se mi nechce...
7 0
reagují: The Joker, SteKi
reagovat
Četl si předchozí práci Weira, třeba Marťana nebo Artemis? Jestli ne, tak tomu určitě dej šanci, hlavně ten Marťan je strašlivě povedená záležitost, Artemis už o poznání méně...
903582
Četl si předchozí práci Weira, třeba [i]Marťana [/i]nebo [i]Artemis[/i]? Jestli ne, tak tomu určitě dej šanci, hlavně ten [i]Marťan [/i]je strašlivě povedená záležitost, [i]Artemis[/i] už o poznání méně...
903580
2 0
reagují: SteKi
reagovat

Project Hail Mary

Dočítané a veľmi veľmi veľmi som si to užil :+ 
Potom som chytil takú tú knižnú depresiu, keď po strašne super knihe si neviem predstaviť čítať niečo ďalšie a zároveň chcem niečo ďalšie. Tak som hľadal a v jednej diskusii ľudia písali pasáže z knihy a zistil som, že veľa vtipných vecí sa stratilo v preklade :D no nevadí, tak si to vychutnám vo filme, v ktorom si toho inak mnou obľúbeného Goslinga vôbec, ale že fakt vôbec neviem predstaviť. 

Prosím vás na kolenách povedzte mi niekto čo si mám prečítať :D
903580
Dočítané a veľmi veľmi veľmi som si to užil *:+*  Potom som chytil takú tú knižnú depresiu, keď po strašne super knihe si neviem predstaviť čítať niečo ďalšie a zároveň chcem niečo ďalšie. Tak som hľadal a v jednej diskusii ľudia písali pasáže z knihy a zistil som, že veľa vtipných vecí sa stratilo v preklade *:D* no nevadí, tak si to vychutnám vo filme, v ktorom si toho inak mnou obľúbeného Goslinga vôbec, ale že fakt vôbec neviem predstaviť.  Prosím vás na kolenách povedzte mi niekto čo si mám prečítať *:D*
Project Hail Mary
7 0
reagují: Gonzi, Memphis, Leefko
reagovat
reaguje na: HAL
Seš odvážnější než já :D
903525
Seš odvážnější než já *:D*
903516
2 -1
reagovat
reaguje na: HAL
Přišlo mi, že i valná většina zbylých soutěžícíh :D
903521
Přišlo mi, že i valná většina zbylých soutěžícíh *:D*
903516
6 -1
reagovat
Poslechl jsem si toho Nema - a je to jen co nejvíc bizarní hovadina bez valných hudebních kvalit, což je ale u vítězů Eurovize úplný standard, takže nic překvapivého.
903516
Poslechl jsem si toho Nema - a je to jen co nejvíc bizarní hovadina bez valných hudebních kvalit, což je ale u vítězů Eurovize úplný standard, takže nic překvapivého.
11 -2
reagují: verbst, esmo
reagovat
reaguje na: Disketa1
To Vyhrálo, je to nebinarni Ono, tak prosim o správné oslovení :+
903515
To Vyhrálo, je to nebinarni Ono, tak prosim o správné oslovení *:+*
903508
7 0
reagovat

Vagína na výfuku od trabanta

link

Němci jsou prostě... Němci
:D:D:D:D:D:D:D
903514
https://www.facebook.com/share/r/XzDtMqFE2uETccWL/ Němci jsou prostě... Němci *:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D*
Vagína na výfuku od trabanta
1 -5
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se