Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 3441 - 3460 Napsat příspěvek
reaguje na: TedGeorge
Promiň, ale je to pro mě těžké. Naposledy jsem na operačním sále ležel v deseti letech (1995), kdy mi operovali uši a oči. Teď po téměř třiceti letech mě opět čekají oči. Samozřejmě se snažím myslet pozitivně (a hokejový víkend mi pomáhá), ale nejde na to nemyslet vůbec. 
904941
Promiň, ale je to pro mě těžké. Naposledy jsem na operačním sále ležel v deseti letech (1995), kdy mi operovali uši a oči. Teď po téměř třiceti letech mě opět čekají oči. Samozřejmě se snažím myslet pozitivně (a hokejový víkend mi pomáhá), ale nejde na to nemyslet vůbec. 
904938
0 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Pozitivní myšlení pomáhá daleko víc, než si většina z nás připouští ...
904939
Pozitivní myšlení pomáhá daleko víc, než si většina z nás připouští ...
904938
3 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Nic ve zlem, ale on to myslel dobře. Buď v klidu. Mě když jsem měl zdravotní problémy a šel jsem na operaci pomáhala myšlenka, že těch zákroků ti profíci spáchají každej rok stovky a pro ně jsem rutina :)
904938
Nic ve zlem, ale on to myslel dobře. Buď v klidu. Mě když jsem měl zdravotní problémy a šel jsem na operaci pomáhala myšlenka, že těch zákroků ti profíci spáchají každej rok stovky a pro ně jsem rutina :)
904937
5 0
reagují: Disketa1, esmo
reagovat
reaguje na: DarkSith
Nic ve zlém, ale nechci poučování, to mi už vůbec nepomáhá.
904937
Nic ve zlém, ale nechci poučování, to mi už vůbec nepomáhá.
904935
0 -9
reagují: (=LIFTY=), HAL, TedGeorge
reagovat
Nesmíš se z toho stresovat. 
904935
Nesmíš se z toho stresovat. 
904928
0 0
reagují: Disketa1
reagovat
Manchester je cerveny :+
904933
Manchester je cerveny *:+*
1 -2
reagovat
držíme palce všichni :+
904931
držíme palce všichni *:+*
904928
2 -1
reagovat
Krásný cíl splněn. Zítra i kdyby to nevyšlo, tak máme super stříbro. 
Já odjížděl od našich za stavu 2:2 a pobavil mě řev lidí z paneláku:D. Tušil jsem že vedeme 3:2, ale vedení 4:2 mě potěšilo. Zbytek byla už paráda ;)
904930
Krásný cíl splněn. Zítra i kdyby to nevyšlo, tak máme super stříbro.  Já odjížděl od našich za stavu 2:2 a pobavil mě řev lidí z paneláku*:D*. Tušil jsem že vedeme 3:2, ale vedení 4:2 mě potěšilo. Zbytek byla už paráda *;)*
4 0
reagovat
To dopadne dobře. Zejtra si zápas užij a operaci dáš :+
904929
To dopadne dobře. Zejtra si zápas užij a operaci dáš *:+*
904928
2 0
reagovat
Finálový zápas českého týmu a jeho soupeře bude posledním pořadem, který uvidím před svou oční operací. Docela mě z toho mrazí a mám strach, jaký bude příští týden. Silně to prožívám.
904928
Finálový zápas českého týmu a jeho soupeře bude posledním pořadem, který uvidím před svou oční operací. Docela mě z toho mrazí a mám strach, jaký bude příští týden. Silně to prožívám.
6 0
reagovat
reaguje na: holub109
Byl jsem v páté třídě, kdy jsem zažil Nagano. :)) Tohle bude památné mistrovství světa jako před čtrnácti lety v Kolíně nad Rýnem. :+
904927
Byl jsem v páté třídě, kdy jsem zažil Nagano. *:))* Tohle bude památné mistrovství světa jako před čtrnácti lety v Kolíně nad Rýnem. *:+*
904924
3 0
reagovat
reaguje na: holub109
Nápodobně. :D
904926
Nápodobně. *:D*
904924
2 0
reagovat
Já jsem strašně rád, že něco takovýho konečně zažívám na vlastní oči. Při posledním finále jsem chodil na první stupeň základky:D
904924
Já jsem strašně rád, že něco takovýho konečně zažívám na vlastní oči. Při posledním finále jsem chodil na první stupeň základky*:D*
3 0
reagují: Disketa1, Cinefil
reagovat
Esmova babička zlomila prokletí a mě fakt bude zajímat ten výsledek! :o Ne kvůli hokeji, ale kvůli babičce :D:+
Kdy že se to hraje?
904923
Esmova babička zlomila prokletí a mě fakt bude zajímat ten výsledek! *:o* Ne kvůli hokeji, ale kvůli babičce *:D**:+* Kdy že se to hraje?
1 0
reagovat
reaguje na: Memphis
To je poprvé, co mě nemrzi, že můj milovaný Anaheim nepostoupil8)
904922
To je poprvé, co mě nemrzi, že můj milovaný Anaheim nepostoupil*8)*
904921
1 0
reagovat
Mimochodem, moje zcela amatérské hodnocení: Dlouho jsem náš tým na MS neviděl hrát takhle dobře, dozadu i dopředu. Dostál snad nejsuverénnější brankář od Vokouna. Místy to byla hra jak z dob zlaté generace.

Už teď obrovsky úspěšné mistrovství a je mi upřímně skoro jedno, jak finále dopadne. Protože to nejdůležitější je, že naši pořád dokáží hrát s nejlepšími, či je dokonce přehrát. ❤️
904921
Mimochodem, moje zcela amatérské hodnocení: Dlouho jsem náš tým na MS neviděl hrát takhle dobře, dozadu i dopředu. Dostál snad nejsuverénnější brankář od Vokouna. Místy to byla hra jak z dob zlaté generace. Už teď obrovsky úspěšné mistrovství a je mi upřímně skoro jedno, jak finále dopadne. Protože to nejdůležitější je, že naši pořád dokáží hrát s nejlepšími, či je dokonce přehrát. ❤️
8 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: esmo
Babyčka > Babyška
904920
Babyčka > Babyška
904915
1 0
reagovat
All hail esmova babička!

Byl jsem tak přikovaný k televizi, že jsem nemohl nic napsat, ale sledoval jsem celou diskuzi. :D
904919
All hail esmova babička! Byl jsem tak přikovaný k televizi, že jsem nemohl nic napsat, ale sledoval jsem celou diskuzi. *:D*
1 0
reagovat
Doufám, že svoji formu potvrdí i ve finále :D
904918
Doufám, že svoji formu potvrdí i ve finále *:D*
904917
3 0
reagovat
Děkujeme esmově babičce. :+
904917
Děkujeme esmově babičce. *:+*
2 0
reagují: esmo
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se