Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 3221 - 3240 Napsat příspěvek
reaguje na: hroubek
Za pár týdnů jako už každoročně na LFŠ (těším se na opáčko Lynche po letech, doplnit si něco od Felliniho a Zemana plus Nový Hollywood) a přelomu srpna a září budu mít ještě nějaké volno, tak buď projít něco v českých horách (Krkonoše) nebo poznávat Polsko ( Krakow, Gdaňsk), ještě uvidím.
909570
Za pár týdnů jako už každoročně na LFŠ (těším se na opáčko Lynche po letech, doplnit si něco od Felliniho a Zemana plus Nový Hollywood) a přelomu srpna a září budu mít ještě nějaké volno, tak buď projít něco v českých horách (Krkonoše) nebo poznávat Polsko ( Krakow, Gdaňsk), ještě uvidím.
909472
1 0
reagovat
reaguje na: HAL
Ta výstava je boží. 
909566
Ta výstava je boží. 
909530
3 0
reagovat
Tak jsem si ten denní program prošel, a takhle nabitou Filmovku snad za svých deset let dojíždění nepamatuju...
909555
Tak jsem si ten denní program prošel, a takhle nabitou Filmovku snad za svých deset let dojíždění nepamatuju...
5 0
reagovat
Nebyl, odhalovali včera, tuším 
909532
Nebyl, odhalovali včera, tuším 
909531
1 0
reagovat
reaguje na: Leefko
Ha, předevčírem tam ještě nebyl :D
909531
Ha, předevčírem tam ještě nebyl *:D*
909529
0 0
reagují: Leefko
reagovat
reaguje na: Ash_Black
Dík, o výstavě Švankmajera jsem nevěděl, tak Kutnou Horu přidávám na seznam :+
909530
Dík, o výstavě Švankmajera jsem nevěděl, tak Kutnou Horu přidávám na seznam *:+*
909510
1 0
reagují: Mr. Hlad
reagovat
Už zveřejnili
909529
Už zveřejnili
909528
0 0
reagují: HAL
reagovat
Na přelom července/srpna se nemůžu rozhodnout jestli jet tradičně na Filmovku, a nebo místo toho surfovat do Portugalska nebo Maroka. Počkám až zveřejní kompletní program... a pak si asi hodím korunout.

Krom toho klasicky několik hudebních fesťáků.
Na pár dní výlet do Krakowa, možná i nějaké další Evropské město stihnu.
A každý druhý víkend teď trávím někde na českých horách.
909528
Na přelom července/srpna se nemůžu rozhodnout jestli jet tradičně na Filmovku, a nebo místo toho surfovat do Portugalska nebo Maroka. Počkám až zveřejní kompletní program... a pak si asi hodím korunout. Krom toho klasicky několik hudebních fesťáků. Na pár dní výlet do Krakowa, možná i nějaké další Evropské město stihnu. A každý druhý víkend teď trávím někde na českých horách.
1 0
reagují: Leefko
reagovat
Chystám se zatím jen na Filmovku, ale jak to znám, tak mi něco určitě padne během prázdnin pod frňák:D
909524
Chystám se zatím jen na Filmovku, ale jak to znám, tak mi něco určitě padne během prázdnin pod frňák*:D*
909472
1 0
reagovat
Oblíbil jsem si dojet na víkend do města, kde jsem nikdy nebyl (a že jich je)- mít letmo v poznámkách, co je okolo včetně dobrýho jídla, druhej den tam napálit túru na den a třetí den dopo ráno domů. Z tohodle pohledu jedna z posledních - znal jsem to od Jičína, okolí Prachovek, tak jsem šel trasu od Mnich. Hradiště směrem k Turnovu, zakončenou Kopicovým statkem. Z Hradiště kousek pěšky je taky fajn zastavit se u Zásadky. A protože hory nemám prochozený skoro vůbec, tak bych takhle rád teď na Boží Dar. A do měsíce na otočku do Kutný, stihnout výstavu Švankmajera.

(=LIFTY=): I Šumavu teprv poznávám, ale prošel jsem si okolí Kašperku v zimě i v létě a krom trasy okolo hradu byla fajn i ta pod městem - stezka Zlatokopů. Udělali tam fajn cestu podél potoka, ale po tý je dobrý se spíš vracet zpět a na start to lupnout do takovýho sice nekamarádskýho kopce, ale odměnou bylo, že všichni turisti chodí podél potoka a já takhle „nahoře“ potkávám x pozůstatků štol a ten pomyslnej klidnej chrám, co už si pochvaloval starej Homolka.
909510
Oblíbil jsem si dojet na víkend do města, kde jsem nikdy nebyl (a že jich je)- mít letmo v poznámkách, co je okolo včetně dobrýho jídla, druhej den tam napálit túru na den a třetí den dopo ráno domů. Z tohodle pohledu jedna z posledních - znal jsem to od Jičína, okolí Prachovek, tak jsem šel trasu od Mnich. Hradiště směrem k Turnovu, zakončenou Kopicovým statkem. Z Hradiště kousek pěšky je taky fajn zastavit se u Zásadky. A protože hory nemám prochozený skoro vůbec, tak bych takhle rád teď na Boží Dar. A do měsíce na otočku do Kutný, stihnout výstavu Švankmajera. [b] (=LIFTY=):[/b] I Šumavu teprv poznávám, ale prošel jsem si okolí Kašperku v zimě i v létě a krom trasy okolo hradu byla fajn i ta pod městem - stezka Zlatokopů. Udělali tam fajn cestu podél potoka, ale po tý je dobrý se spíš vracet zpět a na start to lupnout do takovýho sice nekamarádskýho kopce, ale odměnou bylo, že všichni turisti chodí podél potoka a já takhle „nahoře“ potkávám x pozůstatků štol a ten pomyslnej klidnej chrám, co už si pochvaloval starej Homolka.
909472
9 0
reagují: HAL
reagovat
Mě na přelomu července a srpna čeká moje už třináctá LFŠ, na kterou se už nějakou dobu těším. A pak mě čeká několik víkendových výletů do měst, kde se bude konat pride. Díky těmhle akcím jsem mezi lidmi, abych se necítil tak osamoceně jako většinu svého času. 
909507
Mě na přelomu července a srpna čeká moje už třináctá LFŠ, na kterou se už nějakou dobu těším. A pak mě čeká několik víkendových výletů do měst, kde se bude konat pride. Díky těmhle akcím jsem mezi lidmi, abych se necítil tak osamoceně jako většinu svého času. 
9 -1
reagovat
Šumava, kdyby někdo měl nějaké TIPy, co určitě neminout, budu rád.
Děkuji 

Jinak já si fakt připadám jak exot, že Eda Sheerena nemůžu vystát a jednou jsem měl chuť vyhodit autoradio z okna, když po sto padesáté hráli Shape of You.
909490
Šumava, kdyby někdo měl nějaké TIPy, co určitě neminout, budu rád. Děkuji  Jinak já si fakt připadám jak exot, že Eda Sheerena nemůžu vystát a jednou jsem měl chuť vyhodit autoradio z okna, když po sto padesáté hráli Shape of You.
6 0
reagovat
Norsko, v září Chorvatsko a mezitím nějaká ta chalupa.
909489
Norsko, v září Chorvatsko a mezitím nějaká ta chalupa.
909472
2 0
reagovat
My jsme na měsíc ve Zlatejch horách přes airbnb v baráku. 
Máme to pět minut pěšky do zlatokopeckýho skanzenu a postupně chodíme / jezdíme na vejlety. S dvouma dětma dvacet kiláků nedáme (ale bez nich asi taky ne, co si budem :D)...

Mám tady rozhozenou dovolenou přes celej měsíc, ale musím i pracovat, no.
Do toho se budu muset otočit do Brna na pohřeb, ale zase s sebou klikům přivezu dědu na pár dní...:D
Srpen pak bude horší, ale vypadá to, že se zbavíme na čtyři dny dětí a dáme s manželkou něco kratšího, hezkýho v dojezdu. Buď Alpy, nebo Šumavu.

K móřu nechcu a kupodivu jsem si to po letech i prosadil :D 8)
909486
My jsme na měsíc ve Zlatejch horách přes airbnb v baráku.  Máme to pět minut pěšky do zlatokopeckýho skanzenu a postupně chodíme / jezdíme na vejlety. S dvouma dětma dvacet kiláků nedáme (ale bez nich asi taky ne, co si budem *:D*)... Mám tady rozhozenou dovolenou přes celej měsíc, ale musím i pracovat, no. Do toho se budu muset otočit do Brna na pohřeb, ale zase s sebou klikům přivezu dědu na pár dní...*:D* Srpen pak bude horší, ale vypadá to, že se zbavíme na čtyři dny dětí a dáme s manželkou něco kratšího, hezkýho v dojezdu. Buď Alpy, nebo Šumavu. K móřu nechcu a kupodivu jsem si to po letech i prosadil *:D* *8)*
909472
3 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Promiň, přišel jsem pozdě do diskuze. Ona u nás právě nebyla leckdy problém ani ta realizace a vystačili jsme si na to bohatě sami, maximálně s poradci v zádech. Lidi dneska většinově fakt moc netuší, co se tady všechno dělo, kolik rodin bylo rozvrácených, životů zbytečně zničených (ať už psychicky nebo fyzicky), jaký teror se na denodenní bázi děl třeba právě těm běžným zemědělcům. Ale to je na jinou diskuzi, ok.
909484
Promiň, přišel jsem pozdě do diskuze. Ona u nás právě nebyla leckdy problém ani ta realizace a vystačili jsme si na to bohatě sami, maximálně s poradci v zádech. Lidi dneska většinově fakt moc netuší, co se tady všechno dělo, kolik rodin bylo rozvrácených, životů zbytečně zničených (ať už psychicky nebo fyzicky), jaký teror se na denodenní bázi děl třeba právě těm běžným zemědělcům. Ale to je na jinou diskuzi, ok.
909482
4 0
reagovat
reaguje na: Vault_13
Fakt bych tu politiku ukončil, ale je trochu rozdíl mezi "hrdinou z hospody" a realizací.
909482
Fakt bych tu politiku ukončil, ale je trochu rozdíl mezi "hrdinou z hospody" a realizací.
909481
0 -1
reagují: Vault_13
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Jako jsme i nejsme mírnější. Stačí vhodné podmínky, a lidi nadšeně volají po trestu smrti pro imperialistické agenty nebo posílají kulaky do lágrů (po nezbytném a nesmyslném mučení u výslechu, samozřejmě).
909481
Jako jsme i nejsme mírnější. Stačí vhodné podmínky, a lidi nadšeně volají po trestu smrti pro imperialistické agenty nebo posílají kulaky do lágrů (po nezbytném a nesmyslném mučení u výslechu, samozřejmě).
909453
1 0
reagují: Gonzi
reagovat
Chtěl jsem do Francie, ale po volbách bych se tam bál.
Rád bych si zajel alespoň do Adršpachu, ale kvůli Fyjalově býdě na to nevyjde.
Super restaurace byla támhle, ale po zrušení EET ji převálcoval falafel stánek naproti.
Tak nějak? :D:D:D
909480
Chtěl jsem do Francie, ale po volbách bych se tam bál. Rád bych si zajel alespoň do Adršpachu, ale kvůli Fyjalově býdě na to nevyjde. Super restaurace byla támhle, ale po zrušení EET ji převálcoval falafel stánek naproti. Tak nějak? *:D**:D**:D*
909472
5 0
reagovat
Já celouzávodní dovolenou strávím na chatě u Třeboně, kde budu hlavně jezdit s přítelkyní na kole (bo roviny). A vzhledem k tomu, že jsem většinu dovolené v zimě vyplácal na Keňu, tak pak už budu do konce roku jenom pracovat :-
909479
Já celouzávodní dovolenou strávím na chatě u Třeboně, kde budu hlavně jezdit s přítelkyní na kole (bo roviny). A vzhledem k tomu, že jsem většinu dovolené v zimě vyplácal na Keňu, tak pak už budu do konce roku jenom pracovat *:-*
909472
3 0
reagovat
Netanyahu did nothing wrong!
909474
[spoiler]Netanyahu[/spoiler] did nothing wrong!
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se