Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 3201 - 3220 Napsat příspěvek
reaguje na: AndyKaufman
Ještě prosímtě o jaké jde filmy, ať se můžu vyjádřit.
909622
Ještě prosímtě o jaké jde filmy, ať se můžu vyjádřit.
909621
0 0
reagovat
reaguje na: the dark knight
909621
[url=https://imgur.com/a/3uf8j28 ](Jenom z filmů, ostatní nemám čas procházet) [/url]
909620
0 0
reagují: the dark knight
reagovat
Prosím, dohledej a ještě prosím dokaž, že s tebou prostě ve spoustě věcí nesouhlasím izrael neizrael.

Ty veřejný mínuska ti očividně neprospívaj.
909620
Prosím, dohledej a ještě prosím dokaž, že s tebou prostě ve spoustě věcí nesouhlasím izrael neizrael. Ty veřejný mínuska ti očividně neprospívaj.
909618
0 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
Napij se ... octa?
909619
Napij se ... [url=https://x.com/Paralelni_Listy/status/1810592913434267885]octa?[/url]
909618
2 0
reagovat
Mínusoval si mne a nejenom mne prakticky všude kde to šlo. Prosím neponižuj se tím, že bys mne donutil to dohledávat a screenshotovat.

Otevři si okno a napij se. :) 
909618
Mínusoval si mne a nejenom mne prakticky všude kde to šlo. Prosím neponižuj se tím, že bys mne donutil to dohledávat a screenshotovat. Otevři si okno a napij se. *:)* 
909617
2 0
reagují: the dark knight, esmo
reagovat
Doslova netuším, co jsi chtěl tímhle komentářem říct.

- Že jsem při diskuzi o Gaze mínusoval? Sure, standardní diskuzní postup.
- Nebo že jsem si udělal blacklist lidí, se kterými jsem nesouhlasil, a jako pomstu je mínusoval v nesouvisejících diskuzích? LOL, určitě.

A že jsem postnul článek po pár měsících? Zaprvé tu k tomu moc nepíšu, protože nemá smysl zasviňovat politikou diskuze a zadruhé je to tu proizraelsky naladěné (jako většina ČR), takže mi to přijde jako mrhání energií. A upřímně by mě asi postovat tady každý den kusy dětí v igelitce nebavilo, stačí mi to vidět denodenně na Twitteru. Ale tohle mi přišlo jako zajímavý pohled lidí, kteří se tam aktivně účastnili a teď prochází nějakou sebereflexí.

A gratuluju, že si umíš na Wiki přečíst definici. Ano, je to levicový online magazín. So what?

EDIT k těm nemocnicím na Ukrajině: A Izrael v Gaze zničil nějak kolem 32 ze 36 nemocnic (se stejným odůvodněním, jaké teď dává Rusko) a to je ti jedno. To je fakt směšný.
909617
Doslova netuším, co jsi chtěl tímhle komentářem říct. - Že jsem při diskuzi o Gaze mínusoval? Sure, standardní diskuzní postup. - Nebo že jsem si udělal blacklist lidí, se kterými jsem nesouhlasil, a jako pomstu je mínusoval v nesouvisejících diskuzích? LOL, určitě. A že jsem postnul článek po pár měsících? Zaprvé tu k tomu moc nepíšu, protože nemá smysl zasviňovat politikou diskuze a zadruhé je to tu proizraelsky naladěné (jako většina ČR), takže mi to přijde jako mrhání energií. A upřímně by mě asi postovat tady každý den kusy dětí v igelitce nebavilo, stačí mi to vidět denodenně na Twitteru. Ale tohle mi přišlo jako zajímavý pohled lidí, kteří se tam aktivně účastnili a teď prochází nějakou sebereflexí. A gratuluju, že si umíš na Wiki přečíst definici. Ano, je to levicový online magazín. So what? EDIT k těm nemocnicím na Ukrajině: A Izrael v Gaze zničil nějak kolem 32 ze 36 nemocnic (se stejným odůvodněním, jaké teď dává Rusko) a to je ti jedno. To je fakt směšný.
909610
3 0
reagovat

RIP Jerzy Stuhr

Polský herec známí z kultovního  filmu Sexmise 
909615
Polský herec známí z kultovního  filmu Sexmise 
RIP Jerzy Stuhr
3 0
reagovat
reaguje na: esmo
Já to rozpitvávat nemíním. Nechci mu tady dělat prostor, jen to fakt není žádný gamechanger který by stál za pozornost a diskuzi. 

V době, kdy rusové cíleně odstřelují dětské nemocnice na Ukrajině jsou asi jiné věci kam zaměřit pozornost. 
909614
Já to rozpitvávat nemíním. Nechci mu tady dělat prostor, jen to fakt není žádný gamechanger který by stál za pozornost a diskuzi.  V době, kdy rusové cíleně odstřelují dětské nemocnice na Ukrajině jsou asi jiné věci kam zaměřit pozornost. 
909611
4 0
reagovat

Cinema City a nejen CC

V poslední době jsem úplně přestal chodit do kina a nemám pocit, že by mi kino chybělo. Jasně, to se změní dočasně s Filmovkou a na podzim s Mezipatry, ale jinak mě kino vůbec neláká. Proč taky, když je to pro mě jako ZTP/P drahé i přes slevu. ?) Raději si na Netflixu pustím nějaké filmové resty nebo nové seriály z netflixovské produkce, to mi dělá větší potěšení. 
909613
V poslední době jsem úplně přestal chodit do kina a nemám pocit, že by mi kino chybělo. Jasně, to se změní dočasně s Filmovkou a na podzim s Mezipatry, ale jinak mě kino vůbec neláká. Proč taky, když je to pro mě jako ZTP/P drahé i přes slevu. *?)* Raději si na Netflixu pustím nějaké filmové resty nebo nové seriály z netflixovské produkce, to mi dělá větší potěšení. 
Cinema City a nejen CC
5 -4
reagovat
Jakože, já na tom článku neshledávám nic závadného, jen je to trochu senzacechtivé, např. When drones would livestream footage of attacks in Gaza, “there were cheers of joy in the war room,” A. said. “Every once in a while, a building comes down … and the feeling is, ‘Wow, how crazy, what fun.’”
... jakože co, povedl se jim zásah, tak se operátoři radovali, no to se děje asi všude ... je tam spousta takových věcí, který prostě popisují realitu, ale snaží se na tom vystavět senzaci.
Pálení domů civilistů, to už je spekulativní, to by asi být nemuselo.
909611
Jakože, já na tom článku neshledávám nic závadného, jen je to trochu senzacechtivé, např. [i]When drones would livestream footage of attacks in Gaza, “there were cheers of joy in the war room,” A. said. “Every once in a while, a building comes down … and the feeling is, ‘Wow, how crazy, what fun.’”[/i] ... jakože co, povedl se jim zásah, tak se operátoři radovali, no to se děje asi všude ... je tam spousta takových věcí, který prostě popisují realitu, ale snaží se na tom vystavět senzaci. Pálení domů civilistů, to už je spekulativní, to by asi být nemuselo.
909610
2 0
reagovat
Mne se hrozně líbí, jak tu x měsíců vytrvale the dark knight mínusoval všechny, kdo s ním v minulé diskuzi o Gaze nesouhlasili, aby pak za x měsíců postnul anekdotický důkaz z nějakého blogu 
(dle Wiki : +972 Magazine is a left-wing news and opinion online magazine).

Asi potřeboval aktualizovat databázi. :)))
909610
Mne se hrozně líbí, jak tu x měsíců vytrvale the dark knight mínusoval všechny, kdo s ním v minulé diskuzi o Gaze nesouhlasili, aby pak za x měsíců postnul anekdotický důkaz z nějakého blogu  [i](dle Wiki : +972 Magazine is a left-wing news and opinion online magazine).[/i] Asi potřeboval aktualizovat databázi. :)))
6 0
reagují: the dark knight, esmo
reagovat
Já byl včera ve Špalíčku na Monte Christovi, nákup lístku samozřejmě až na místě. Ale co mě vytočilo, celou dobu na levou část plátna svítilo nějaké světlo, asi z chodby, nevím. Prostě jak když vám doma do telky pere slunko. Nechtělo se mě to řešit s trhačem lístků, tak jsem ty noční scény nějak přetrpěl a ráno tam poslal feedback. Jsem zvědavý, jestli aspoň odpoví.
909609
Já byl včera ve Špalíčku na Monte Christovi, nákup lístku samozřejmě až na místě. Ale co mě vytočilo, celou dobu na levou část plátna svítilo nějaké světlo, asi z chodby, nevím. Prostě jak když vám doma do telky pere slunko. Nechtělo se mě to řešit s trhačem lístků, tak jsem ty noční scény nějak přetrpěl a ráno tam poslal feedback. Jsem zvědavý, jestli aspoň odpoví.
909591
3 0
reagovat
Škoda že se ten konflikt eskalovat až do těch mezí, že muselo IDF vstoupit do Gazy. Všem by bylo líp, kdyby October 7 neproběhl :(
909605
Škoda že se ten konflikt eskalovat až do těch mezí, že muselo IDF vstoupit do Gazy. Všem by bylo líp, kdyby October 7 neproběhl *:(*
909603
7 -1
reagovat

Krátce z Gazy

Zpověď šesti izraelských vojáků z posledních měsíců v Gaze: link

Kdyby chtěl někdo náhodou zpochybňovat ten web, tak pro něj píší např. autoři oceňovaného dokumentu No Other Land.
909603
Zpověď šesti izraelských vojáků z posledních měsíců v Gaze: [url=https://www.972mag.com/israeli-soldiers-gaza-firing-regulations/]link [/url]Kdyby chtěl někdo náhodou zpochybňovat ten web, tak pro něj píší např. autoři oceňovaného dokumentu No Other Land.
Krátce z Gazy
2 -2
reagují: esmo
reagovat
reaguje na: verbst
U CC je často samoobslužný automat pro skip ksichtů, nicméně pořád to neobhajuje nesmysl zvaný "manipulační poplatek" pro maximální uspokojení potřeb zákazníka.
909598
U CC je často samoobslužný automat pro skip ksichtů, nicméně pořád to neobhajuje nesmysl zvaný "manipulační poplatek" pro maximální uspokojení potřeb zákazníka.
909596
3 0
reagovat
S tím počítám, pravděpodoboně bych se tvářil úplně stejně, když bych musel celej den obsluhovat ty typy, který do té Olympie jezdí ... vlastně se tam už teď netěším, ale půjdu na 16:20, to by tam ještě nikdo nemusel moc být :D
909597
S tím počítám, pravděpodoboně bych se tvářil úplně stejně, když bych musel celej den obsluhovat ty typy, který do té Olympie jezdí ... vlastně se tam už teď netěším, ale půjdu na 16:20, to by tam ještě nikdo nemusel moc být *:D*
909596
0 0
reagovat
Služebníček ;)
Ale je to tam plný kyselejch ksichtů.
Za poslední rok jsem narazil snad jen na dva tři milý lidi za pokladnou.
909596
Služebníček *;)* Ale je to tam plný kyselejch ksichtů. Za poslední rok jsem narazil snad jen na dva tři milý lidi za pokladnou.
909595
1 0
reagují: Clavius, esmo
reagovat
Díky brouku :+
909595
Díky brouku *:+*
909593
1 0
reagují: verbst
reagovat
Jde. Já to kupuju jenom tam, když už se do kina vydám.
909593
Jde. Já to kupuju jenom tam, když už se do kina vydám.
909591
3 0
reagují: esmo
reagovat

CinemaCity

Říkal jsem si, že dám CC zase šanci a že bych zašel na úterní projekci za 165,-.
Při nákupu přes net je tam ale pořád ten manipulační poplatek 25,-, který prostě odmítám platit. Když si to koupím na místě, bude tam stále, nebo mi jej odpustí? Dřív to tak bylo, ale já už tam strašně dlouho nebyl, leccos se mohlo změnit ... jde to vůbec ještě koupit na místě?  - Brno, Olympia :D
909591
Říkal jsem si, že dám CC zase šanci a že bych zašel na úterní projekci za 165,-. Při nákupu přes net je tam ale pořád ten manipulační poplatek 25,-, který prostě odmítám platit. Když si to koupím na místě, bude tam stále, nebo mi jej odpustí? Dřív to tak bylo, ale já už tam strašně dlouho nebyl, leccos se mohlo změnit ... jde to vůbec ještě koupit na místě?  - Brno, Olympia *:D*
CinemaCity
1 0
reagují: Haggar, verbst
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se