reagují:
Demonic8
|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 2821 - 2840
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 141
- 142
- 143
- .
- 6686
- 6687
Někde jsem četl, že podle nízkých ponožek poznáte mileniála. A co se tak dívám okolo sebe, tak to docela sedí.
Jinak ať si proboha každý nosí, co se mu líbí nebo co je mu pohodlné.
Jinak ať si proboha každý nosí, co se mu líbí nebo co je mu pohodlné.
reagovat
|
reaguje na:
RainMakeR
Nízké, maximálně někdy na běh kompresni podkolenky, ale jinak každé léto schovám dlouhé na zimu a naopak.
Sandály nenosím a doma chodím bosky, i po dvoře.
Sandály nenosím a doma chodím bosky, i po dvoře.
reagovat
|
reaguje na:
The Joker
Já nosím černý, bílý jen na kolo nebo tenis ... do nazouváků ale fakt ne
reagovat
|
reaguje na:
RainMakeR
Žabky, samozřejmně vysoký ponožoky nesmí chybět, co bych to byl za Čecha
reagovat
|
Nevíte někdo kde vidět/sehnat záznam Dne opričníka s Karlem Dobrým? Ona i ta verze s Banderskim má taky něco do sebe, ale Dobrý je holt jen jeden.
reagovat
|
To je dobrá citace Belmonda. Já si několikrát říkal, jestli se ti blázni jako Buster Keaton, Jackie Chan, Belmondo, Cruise.
Hlavně teda dvojice Chan - Keaton jsem si vždycky říkal, že Jackie musí mít Keatona v malíku nějakou kinetickou komedií a on musí zamačkat slzu dojetí.
To same Cruise - Belmondo.
Hlavně teda dvojice Chan - Keaton jsem si vždycky říkal, že Jackie musí mít Keatona v malíku nějakou kinetickou komedií a on musí zamačkat slzu dojetí.
To same Cruise - Belmondo.
reagovat
|
reaguje na:
speta.jr
Já to nechápu. Nerozuměl jsem ani slovo i naponěkolikátý.
Co řekli tak hroznýho?
Co řekli tak hroznýho?
reagují:
SeldomSeen
|
reagovat
|
reaguje na:
Ash_Black
Musiczone
Já se nějak zvlášť i členy různých kapel nezajímám, ale jejich hudba mě baví. A nejen hudba i ty videoklipy mají fajn.
Tohle asi potěší nejen Rainmakera.
Bloodhound Gang - The Ballad Of Chasey Lain
Tohle asi potěší nejen Rainmakera.
Bloodhound Gang - The Ballad Of Chasey Lain
reagovat
|
TOP Diskuze
44Nejlepší filmy roku 2024 38Nolanův příští film bude adaptace Homérovy Odyssey 26MovieZone vám přeje veselé Vánoce 24Recenze: Indiana Jones and the Great Circle je nejlepší filmovou hrou všech dob 32Klaunovy Vánoce: Recenze 11Holka od vedle: Trailer 209Superman: Teaser 10Víkendový výplach #799 o Batmanovi, Supermanovi a Van Dammeovi 9Na čem teď pracuje režisér Nosferatu a Seveřana? 6Den of Thieves 2: Pantera: Final Trailer