Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 2681 - 2700 Napsat příspěvek
reaguje na: AndyKaufman
Asi jak je libo:) jasné ze nejvíc sexy hlas dostane Crom :D ikdyz někoho muže rajcovat prisprostlej Cival nebo naopak medvídek Bady Hlad, o Karlovi s Rimsym ani nemluvě 🤣
908502
Asi jak je libo:) jasné ze nejvíc sexy hlas dostane Crom *:D* ikdyz někoho muže rajcovat prisprostlej Cival nebo naopak medvídek Bady Hlad, o Karlovi s Rimsym ani nemluvě 🤣
908467
3 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
Hokej neni tak na ocich, ale uz jen to ze v cele stoji miliardar Lojza...  jak na tom ten sport v CR je nebo neni lze soudit dle vysledku na OH, poctu top hokejistu v zamori a rustu objemu penez v domaci lize. Me ten sport nebavi, uz asi 12, 14 let jsem z nej nevidel ani vterinu, ale po trose googleni je zjevny, ze se sledovanosti ma problemy NHL a veskery dalsi data poukazuji ze ten sport ma pred sebou tezke obdobi... Zatimco fotbaliste jsou nejslavnejsi lide na planete. O kterem hokejistovi lze tohle rict? Mozna tak Gretzky. Mozna.
Ja si teda ani nejsem jisty, jestli ty sporty jsou srovnatelne. Kolik tech nadsencu tady do hokeje to i aktivne hraje? Tusim ze v ofiko hracich jen ctvrtina (nebo petina) co fotbal. Ale to nerika cely pribeh... Nepotrebujes registracku k tomu abys ve dvou vzal balon, sel si "zakopat" a pritom povykladal. Takova zdravejsi varianta k vykladani v hospode nebo kde. Jste ctyri, muzete dat rondo. Je vas sest, uz jde hrat na branky atd.
Ti slavni hraci a uspechy repre... To okno zhruba tri let bylo proste unikatni a nejde jen tak napodobit. Zaroven si ale nemyslim, ze se na sport divat jen kdyz se vyhrava. Sice to tak casto je aneb proc zrovna fanousci Man UTD v takovym poctu tvrdi, ze zrovna poslednich deset let fotbal za nic nestoji a uz je skoro ani nebavi hehe. A vlastne i v CR je k tomu plosne podhoubi, protoze v podstate od konce 00s jsou tady vsechny uspechy v okrajovych az nejak obskurnich sportech (a casto jeste v zenskem podani), ktere v rovine popularity proste prijdou a pak odejdou. Mne osobne teda spis vadi, ze se cesky fotbal dela proste blbe a zmena v nedohlednu.
908496
Hokej neni tak na ocich, ale uz jen to ze v cele stoji miliardar Lojza...  jak na tom ten sport v CR je nebo neni lze soudit dle vysledku na OH, poctu top hokejistu v zamori a rustu objemu penez v domaci lize. Me ten sport nebavi, uz asi 12, 14 let jsem z nej nevidel ani vterinu, ale po trose googleni je zjevny, ze se sledovanosti ma problemy NHL a veskery dalsi data poukazuji ze ten sport ma pred sebou tezke obdobi... Zatimco fotbaliste jsou nejslavnejsi lide na planete. O kterem hokejistovi lze tohle rict? Mozna tak Gretzky. Mozna. Ja si teda ani nejsem jisty, jestli ty sporty jsou srovnatelne. Kolik tech nadsencu tady do hokeje to i aktivne hraje? Tusim ze v ofiko hracich jen ctvrtina (nebo petina) co fotbal. Ale to nerika cely pribeh... Nepotrebujes registracku k tomu abys ve dvou vzal balon, sel si "zakopat" a pritom povykladal. Takova zdravejsi varianta k vykladani v hospode nebo kde. Jste ctyri, muzete dat rondo. Je vas sest, uz jde hrat na branky atd. Ti slavni hraci a uspechy repre... To okno zhruba tri let bylo proste unikatni a nejde jen tak napodobit. Zaroven si ale nemyslim, ze se na sport divat jen kdyz se vyhrava. Sice to tak casto je aneb proc zrovna fanousci Man UTD v takovym poctu tvrdi, ze zrovna poslednich deset let fotbal za nic nestoji a uz je skoro ani nebavi hehe. A vlastne i v CR je k tomu plosne podhoubi, protoze v podstate od konce 00s jsou tady vsechny uspechy v okrajovych az nejak obskurnich sportech (a casto jeste v zenskem podani), ktere v rovine popularity proste prijdou a pak odejdou. Mne osobne teda spis vadi, ze se cesky fotbal dela proste blbe a zmena v nedohlednu.
5 0
reagují: studo, Gonzi
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Těsně vedle. 
908494
Těsně vedle. 
908493
2 -1
reagují: RainMakeR
reagovat

Bill Cosby

RIP :-
908493
RIP *:-*
Bill Cosby
2 -1
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: do_Od
Vždyť na tom český hokej není o moc líp :DBulvárních kauz tam je hromada (akorát nejsou tolik mediálně profláknuté), svaz několik let zkorumpovaný a prolezlý mafiánskýma praktikama, světového hokejistu máme jednoho a vlak nám oproti konkurenci ujíždí pořád. Mizerné výsledky nemáme akorát poslední dva tři roky a nikde není dáno, že se to zas nevrátí do zajetých kolejí.
908487
Vždyť na tom český hokej není o moc líp *:D*Bulvárních kauz tam je hromada (akorát nejsou tolik mediálně profláknuté), svaz několik let zkorumpovaný a prolezlý mafiánskýma praktikama, světového hokejistu máme jednoho a vlak nám oproti konkurenci ujíždí pořád. Mizerné výsledky nemáme akorát poslední dva tři roky a nikde není dáno, že se to zas nevrátí do zajetých kolejí.
908483
3 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
K fotbalu potrebujes mic a aspon trochu rovny placek... Od toho se odviji vsechno jak po ekonomicke tak socialni strance.
908484
K fotbalu potrebujes mic a aspon trochu rovny placek... Od toho se odviji vsechno jak po ekonomicke tak socialni strance.
908483
10 0
reagovat
Hot take: furt nechápu, proč je tady fotbal pořád populárnější než hokej, vždyť to je jeden bulvární průšvih za druhým, korupce, skandály, a pak takový mizerný výkony a výsledky

Dvacet let zpátky to bavilo i mě, ale to mi bylo deset a měli jsme světový hráče. Vždyť od té doby šel ten českej fotbal strašně do háje...
908483
Hot take: furt nechápu, proč je tady fotbal pořád populárnější než hokej, vždyť to je jeden bulvární průšvih za druhým, korupce, skandály, a pak takový mizerný výkony a výsledky Dvacet let zpátky to bavilo i mě, ale to mi bylo deset a měli jsme světový hráče. Vždyť od té doby šel ten českej fotbal strašně do háje...
12 -1
reagují: Papricek, speta.jr
reagovat
Jako zklamanim turnaje je Chorvatsko, Srbsko, Ukrajina, asi Polsko... Ale kdyz vezmu kdo vsechno postoupil, tak posledni misto v hratelne skupine je fakt zoufalost. Navic i takova Albanie v te jejich group of death predvadela lepsi vykony. Takhle zpetne... EURO 2012 byly vlastne zlate casy, no. :-/
908482
Jako zklamanim turnaje je Chorvatsko, Srbsko, Ukrajina, asi Polsko... Ale kdyz vezmu kdo vsechno postoupil, tak posledni misto v hratelne skupine je fakt zoufalost. Navic i takova Albanie v te jejich group of death predvadela lepsi vykony. Takhle zpetne... EURO 2012 byly vlastne zlate casy, no. :-/
4 0
reagovat
No... To bylo až nekoukatelný. 
908481
No... To bylo až nekoukatelný. 
2 0
reagovat
Jak řekl klasik-bylo to krásné a bylo toho dost. Sbohem a šáteček.
908480
Jak řekl klasik-bylo to krásné a bylo toho dost. Sbohem a šáteček.
2 0
reagovat
Ten rozhodčí je úplně vpiči. Ale píská na obě strany stejný hovno. 
Každopádně balíme a jedeme domů.
908477
Ten rozhodčí je úplně vpiči. Ale píská na obě strany stejný hovno.  Každopádně balíme a jedeme domů.
0 -1
reagovat
reaguje na: Memphis
Jak jsem uz psal v jiny diskuzi predtim... Hokej je sport peti, sesti zemi. Fotbal se dela uplne vsude na svete. :)
908475
Jak jsem uz psal v jiny diskuzi predtim... Hokej je sport peti, sesti zemi. Fotbal se dela uplne vsude na svete. :)
908474
6 -2
reagovat
Hokej - fotbal 1 : 0 :)
908474
Hokej - fotbal 1 : 0 *:)*
11 0
reagují: The Joker
reagovat
Barák si vsadil na turky nebo v noci chlastal..
908470
Barák si vsadil na turky nebo v noci chlastal..
6 0
reagovat
reaguje na: kristian.nguyen
Počítá se hlas nebo obličej ?
908467
Počítá se hlas nebo obličej ?
908424
0 0
reagují: kristian.nguyen
reagovat
reaguje na: House5
Čína by mohla chtít po Putinovi na oplátku přístup k ruskému nerostnému bohatství. 
908466
Čína by mohla chtít po Putinovi na oplátku přístup k ruskému nerostnému bohatství. 
908459
0 0
reagovat
Jinak pro představu, abyste věděli, jak vypadají twink mladíci: Jsou to zkrátka hubení mladí kluci jako třeba zpěvák Troye Sivan. Takoví se mi líbí. :)
908460
Jinak pro představu, abyste věděli, jak vypadají twink mladíci: Jsou to zkrátka hubení mladí kluci jako třeba [url=https://scontent.fprg1-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/449197477_1252801982797098_7531712820073515801_n.jpg?stp=cp6_dst-jpg&_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_ohc=cM0Z64Qc1JMQ7kNvgEC1Aks&_nc_ht=scontent.fprg1-1.fna&oh=00_AYBf9yJYHea61ZniZ97n3ax29ZNK02UZG2hNZUnVosXGXw&oe=6682353E]zpěvák Troye Sivan[/url]. Takoví se mi líbí. *:)*
0 -5
reagovat
reaguje na: HAL
Tak Rus, Palestina i ten Korejec, to chápu, respektive nejsem překvapen, ale co by se muselo stát aby se do toho zapojila i Čína.. 
908459
Tak Rus, Palestina i ten Korejec, to chápu, respektive nejsem překvapen, ale co by se muselo stát aby se do toho zapojila i Čína.. 
908445
0 0
reagují: DarkSith
reagovat
reaguje na: HAL
Tak to jsem napsal na Twitter, že bychom se mohli crowfundingově složit na Blackwater, který smaže cokoliv tam Korea pošle 
908449
Tak to jsem napsal na Twitter, že bychom se mohli crowfundingově složit na Blackwater, který smaže cokoliv tam Korea pošle 
908445
1 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
A syřané a Iránci tam jsou už dlouho, na druhé straně teď američané ruší zákaz aby tam působili kontraktoři... už dávno říkám že z Ukrajiny se stane proxy válka celého světa. Což bude pořád ok - do doby než se do ní zapojí i Čína.
908445
A syřané a Iránci tam jsou už dlouho, na druhé straně teď američané ruší zákaz aby tam působili kontraktoři... už dávno říkám že z Ukrajiny se stane proxy válka celého světa. Což bude pořád ok - do doby než se do ní zapojí i Čína.
908441
6 0
reagují: House5, AndyKaufman
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se