Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 2621 - 2640 Napsat příspěvek
reaguje na: Memphis
link

Dělal jsem s tím borcem co nám to dnes vyhrál rozhovor před začátkem olympiády (vybral jsem si ho, protože mi přišel jako sympaťák :D)
912084
https://refresher.cz/164013--Tesim-se-pred-tisice-divaku-Anti-sex-postele-mi-prijdou-jako-neucta-Seznam-se-s-kordistou-Jakubem-Jurkou?ref=bb26658ba0c3f3 Dělal jsem s tím borcem co nám to dnes vyhrál rozhovor před začátkem olympiády (vybral jsem si ho, protože mi přišel jako sympaťák *:D*)
912083
10 0
reagovat
Lol, ten šerm. To byly nervy. Konec jak z Hollywoodu. :+

(Ale viděl jsem to omylem, když se někdo zeptá, tak olympiádu samozřejmě bojkotuju. ?))
912083
Lol, ten šerm. To byly nervy. Konec jak z Hollywoodu. *:+* (Ale viděl jsem to omylem, když se někdo zeptá, tak olympiádu samozřejmě bojkotuju. *?)*)
6 0
reagují: speta.jr, do_Od
reagovat
reaguje na: Vincent
Zvol na webu nákup vstupenek. Na obrazovce, kde vybíráš místo, je vlevo číslo sálu.  Atmos verzi Deadpoola ale hrají v sedmicce, v devítce je něco jineho, nejspíš Inside Out. Ale neboj, sedmička je taky dobrá, taky tam dnes asi půjdu.
912046
Zvol na webu nákup vstupenek. Na obrazovce, kde vybíráš místo, je vlevo číslo sálu.  Atmos verzi Deadpoola ale hrají v sedmicce, v devítce je něco jineho, nejspíš Inside Out. Ale neboj, sedmička je taky dobrá, taky tam dnes asi půjdu.
912039
2 0
reagují: Vincent
reagovat
Tom Cruise will reportedly perform a stunt to close the #Olympics    It will signify moving from Paris to the next host city in LA for the Summer Games

Madlad:+
912042
Tom Cruise will reportedly perform a stunt to close the #Olympics    It will signify moving from Paris to the next host city in LA for the Summer Games Madlad*:+*
4 0
reagovat

Brno Kino

Dekuji za ohlasy, panove. Ted jeste jak zjistim kterej showtime je v tom salu cislo 9? :D

Predpokladam spravne, ze to bude ta Atmos verze?

Karlos: Jasny, s Dolby Cinema salem u AMC mam zkusenosti. Nebyl jsem dlouho v Brně, tak malej vylet za kulturou neuskodi :)
912039
Dekuji za ohlasy, panove. Ted jeste jak zjistim kterej showtime je v tom salu cislo 9? *:D* Predpokladam spravne, ze to bude ta Atmos verze? Karlos: Jasny, s Dolby Cinema salem u AMC mam zkusenosti. Nebyl jsem dlouho v Brně, tak malej vylet za kulturou neuskodi *:)*
Brno Kino
1 0
reagují: Haggar
reagovat

Pitch Meeting

Nechapu jak ten format muze byt i po tolika letech fresh, fakt jsem se u D&W dilu pobavil.
912020
Nechapu jak ten format muze byt i po tolika letech fresh, fakt jsem se u D&W dilu pobavil.
Pitch Meeting
5 0
reagovat

Musiczone

Zábavná a chytlavá předělávka 
Komm, Süsser Tod

Pokud se nemýlím, tak tohle Evangelion je originál, který je taky super (ale ten seriál jsem ještě neviděl) 
912004
Zábavná a chytlavá předělávka  [url=https://youtu.be/_N66Hud_Tq4?si=yif9yMmUJxYNT1kI]Komm, Süsser Tod[/url] Pokud se nemýlím, tak tohle [url=https://youtu.be/hoKluzn07eQ?si=zdnSidp1_42dbaTB]Evangelion[/url] je originál, který je taky super (ale ten seriál jsem ještě neviděl) 
Musiczone
0 0
reagovat
Někdy je Atmos alespon vic nahlas, kdyz uz nic jineho, coz ja osobne beru jako plus
911989
Někdy je Atmos alespon vic nahlas, kdyz uz nic jineho, coz ja osobne beru jako plus
3 0
reagovat
a) Je bohužel běžná praxe, že je napsaná projekce s Atmos, platíte si příplatek za Atmos a nakonec posloucháte klasické 5.1.
První takové info jsem dostal tady na MZ od někoho ze Slovenska (myslím Steki, ale už je to dlouho), že je to běžná praxe a že to má přímo z provozu. Moc se mi tomu nechtelo věřit, dokud jsem i u nás na několik takových projecí nenarazil...
b) U Atmos je dost klíčové usazení. Být téměř v ose sálu je samozřejmostí (neměla by to být přesně osa, ale jedno sedadlo vedle), je ale nutná i vzdálenost. Sweetspot je kalibrován typicky na dvě třetiny vzdálenosti sálu od plátna. Někdy to vychází doprostřed řad, někdy spíš jednu řadu nad.
Ověření správného usazení je celkem jednoduché - než začne představení a je ještě světlo, si oveřte, že všechno viditelné repro směřuje na vás. Pokud budete nízko, bude mířít za vás, pokud vysoko, pak pod vás.
c) Těch mixů jsem slyšel celkem dost, byť poslední dobou na to už není čas vůbec. Filmů, co Atmos využijí na maximum je málo. Filmů, co ho využijí, ale ne nadoraz, je tak třetina. Zbytek těží z benefitů systému a navrch třeba přiklepnou nějaké ty efekty, ale benefit je malý. Marvelovky s přehledem patří do té třetí skupiny.
d) Jak říká Speta - ten sál sám o sobě je fajn a i 5.1 stopa na Atmos sále zní skvěle.
...
Jestli se vyplatí cestovat nějak daleko? Dnes už Atmos není žádná exkluzivita, byť jde pořád o prémiový formát. Jestli je cesta do Brna automatická, proč ne. Ale cíleně už bych kvůli tomu osobně necestoval.
Navíc Vincente bacha - oproti Státům u nás Atmos sál neznamená Dolby Cinema sál, na který si pravděpodobně zvyklý. Je to pořád jen zvuková složka, obrazem i komfortem budeš na tom stejně, jako u kdejakého jiného sálu.
911988
a) Je bohužel běžná praxe, že je napsaná projekce s Atmos, platíte si příplatek za Atmos a nakonec posloucháte klasické 5.1. První takové info jsem dostal tady na MZ od někoho ze Slovenska (myslím Steki, ale už je to dlouho), že je to běžná praxe a že to má přímo z provozu. Moc se mi tomu nechtelo věřit, dokud jsem i u nás na několik takových projecí nenarazil... b) U Atmos je dost klíčové usazení. Být téměř v ose sálu je samozřejmostí (neměla by to být přesně osa, ale jedno sedadlo vedle), je ale nutná i vzdálenost. Sweetspot je kalibrován typicky na dvě třetiny vzdálenosti sálu od plátna. Někdy to vychází doprostřed řad, někdy spíš jednu řadu nad. Ověření správného usazení je celkem jednoduché - než začne představení a je ještě světlo, si oveřte, že všechno viditelné repro směřuje na vás. Pokud budete nízko, bude mířít za vás, pokud vysoko, pak pod vás. c) Těch mixů jsem slyšel celkem dost, byť poslední dobou na to už není čas vůbec. Filmů, co Atmos využijí na maximum je málo. Filmů, co ho využijí, ale ne nadoraz, je tak třetina. Zbytek těží z benefitů systému a navrch třeba přiklepnou nějaké ty efekty, ale benefit je malý. Marvelovky s přehledem patří do té třetí skupiny. d) Jak říká Speta - ten sál sám o sobě je fajn a i 5.1 stopa na Atmos sále zní skvěle. ... Jestli se vyplatí cestovat nějak daleko? Dnes už Atmos není žádná exkluzivita, byť jde pořád o prémiový formát. Jestli je cesta do Brna automatická, proč ne. Ale cíleně už bych kvůli tomu osobně necestoval. Navíc Vincente bacha - oproti Státům u nás Atmos sál neznamená Dolby Cinema sál, na který si pravděpodobně zvyklý. Je to pořád jen zvuková složka, obrazem i komfortem budeš na tom stejně, jako u kdejakého jiného sálu.
9 0
reagovat
reaguje na: esmo
Já nijak extra neoceňuju 3D kvalitu zvuku (ale to je částečně problém i těch mixů obecně), ale jinak jsem byl z atmos sálu v Ově svého času vyloženě nadšený a jinam už právě kvůli tomu nechodím, takže celkem jednoznačně jo. Byť to bude spíš obecně v té rovině kvality repra, jak píše speta.jr.
911986
Já nijak extra neoceňuju 3D kvalitu zvuku (ale to je částečně problém i těch mixů obecně), ale jinak jsem byl z atmos sálu v Ově svého času vyloženě nadšený a jinam už právě kvůli tomu nechodím, takže celkem jednoznačně jo. Byť to bude spíš obecně v té rovině kvality repra, jak píše speta.jr.
911982
4 0
reagovat
reaguje na: esmo
system jako takovy mozna pro upiry je, ale jde o kvalitu repra co to prinasi...
911985
system jako takovy mozna pro upiry je, ale jde o kvalitu repra co to prinasi...
911982
3 0
reagovat
reaguje na: Haggar
A přijde Vám, že ten Atmos sál přidává něco extra navíc? Ano ta reklama propagující Atmos je perfektní, ale filmy samotné? Asi mám už moc stařeckých chlupů v uších, ale žádný extra rozdíl tam neslyším :o
911982
A přijde Vám, že ten Atmos sál přidává něco extra navíc? Ano ta reklama propagující Atmos je perfektní, ale filmy samotné? Asi mám už moc stařeckých chlupů v uších, ale žádný extra rozdíl tam neslyším *:o*
911980
4 0
reagují: Gonzi, speta.jr
reagovat
Ve Špalíčku už je taky Atmos, ve trojce. Ale devítka v Olympii je nejlepší.
911980
Ve Špalíčku už je taky Atmos, ve trojce. Ale devítka v Olympii je nejlepší.
911976
2 0
reagují: esmo
reagovat
V olympii sal 9.
911978
V olympii sal 9.
911976
4 0
reagovat

Nejlepsi saly v Brne

Chci se zajet podivat na Deadpoola do Brna. Co byste doporucovali? Koukal jsem, ze v Olympii je i 2D Dolby Atmos verze. Bude to ta spravna volba? Nebo popripade je lepsi sal ve Spalicku?
911976
Chci se zajet podivat na Deadpoola do Brna. Co byste doporucovali? Koukal jsem, ze v Olympii je i 2D Dolby Atmos verze. Bude to ta spravna volba? Nebo popripade je lepsi sal ve Spalicku?
Nejlepsi saly v Brne
0 0
reagují: Haggar, speta.jr
reagovat
Prý nová občanská válka Avengers
911825
Prý nová občanská válka [url=https://vid.pr0gramm.com/2024/07/29/19680d394163775c.mp4]Avengers[/url]
14 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Doporučuju jim psát. Opravují to neskutečně rychle. Já takhle málem dostal do držky, když jsem se při cestě polní cestou do lesa ocitl na soukromém parkovišti baráku a okouněl, jestli to tam někudy nemůžu projít. Do týdne byl podklad změněn.
911724
Doporučuju jim psát. Opravují to neskutečně rychle. Já takhle málem dostal do držky, když jsem se při cestě polní cestou do lesa ocitl na soukromém parkovišti baráku a okouněl, jestli to tam někudy nemůžu projít. Do týdne byl podklad změněn.
911707
3 0
reagovat
Ještě se mi nestalo, že by neseděly km, ale překvapivě sedí čas, který tam udávají na kole a já ten čas mám podobný na koloběžce ( ne, není elektrická :D).
911714
Ještě se mi nestalo, že by neseděly km, ale překvapivě sedí čas, který tam udávají na kole a já ten čas mám podobný na koloběžce ( ne, není elektrická *:D*).
0 0
reagovat
Mapy.cz mají hlavně zavádějící "trasy" Označují se jako sjízdné na kole a pak běhám po kolena v trávě nebo v kalužích o velikosti bazénu (když týdne neprší, ale v lese se to drží)
Ale aspoň mě jak google mapy nenavadeji autem na cyklostezky nebo do jednosmerek.
911707
Mapy.cz mají hlavně zavádějící "trasy" Označují se jako sjízdné na kole a pak běhám po kolena v trávě nebo v kalužích o velikosti bazénu (když týdne neprší, ale v lese se to drží) Ale aspoň mě jak google mapy nenavadeji autem na cyklostezky nebo do jednosmerek.
1 0
reagují: yeniczek
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Přesně. Ono když si z domova plánuješ nějakou trasu a na turistických je to jinak, tak je to trochu problém. Ale do příště vím.
911703
Přesně. Ono když si z domova plánuješ nějakou trasu a na turistických je to jinak, tak je to trochu problém. Ale do příště vím.
911701
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se